10/10
baba24 2017 júl. 04. - 23:55:32 10/10
(914/2154)
Rosszul írtam bocsi nem biztos hogy Mukkaddes válaszolni fog a levelekre,csak õ olvassa õket abban biztos vok a válaszban nem!a levelek tartalmára vagyok kíváncsi....
10/10
baba24 2017 júl. 04. - 23:53:22 10/10
(913/2154)
Mustafának senki és semmi nem számít!
Talán az anyja volt neki egy fék szerûség,de õ is meg halt így nincs mi vissza tartsa!Ezt õ maga is el mondta megint csak szegény Hacer társaságában hogy neki már senkije sincsen!
Én itt is kiakadtam mert ott van neki a gyereke is és a felessége is!
Igen hiba volt el mondani Fatmagülnek azt a dolgot ott õ jó belátásra akarta téríteni de ezt az embert már nem lehet!
Viszont én azon gondolkodom most így el,hogy amikor majd a közel jövõben a Mustfa leveleire a Mukaddes fog válaszolni ott milyen dolgok lesznek majd a levelekben!
Ezt nagyon várom már!
10/10
lizbell 2017 júl. 04. - 23:40:54 10/10
(912/2154)
De jól felpörögtetek :)) én most lemaradtam, de hétvégén bezúzom a 63-64-65-öt!
nem lehet ezt felváltva nézni, vagy csak engem visel meg ennyire? mindegy!
khajni87 2017 júl. 04. - 23:29:37
(911/2154)
Mustafa hülye mint azt tudjuk.......Még ezt is amit Fatmahgül mondott sikerült valahogy úgy forditani a csökött kis agyában hogy Fatmagül biztos miatta nem alszik Kerimmel együtt....Ténleg full örült a hapsi, hogy abba nem gondol bele hogy az erõszak kvázi 18 hónapja volt kb és talán még nem olyan magabiztos a " szerelme " hogy idáig eljusson a férjével.......Amúgy ha nem tudja elfelejteni Fatmagült mi a jó francér vette el Hacert ( a kérdés költõi mert tudom miért ) hogy aztán még 2 életet tönkrevágjon alibiért........annyi embert feláldoz ez az önzõ kis szarházi utolsó alak.......
10/10
bezsuzska 2017 júl. 04. - 23:25:25 10/10
(910/2154)
Persze, Musztafa azt képzeli, hogy Fatmagül neki tartogatja magát. Ez is bizonyítja, hogy elképzelése sincs arról, mit élhetett át a "szerelme", amikor hárman nekiestek. És biztos vagyok benne, hogy Fatmagül azért mondta el, hogy is állnak Kerimmel, mert meg akarta magyarázni Musztafának, hogy vele ellentétben aki ugye megütötte, elkábította, levetköztette és megkötözte, Kerim a beleegyezése nélkül soha nem nyúlna hozzá, semmilyen formában, pláne nem bántaná. Csak hát nem úgy értette az a vadállat.
khajni87 2017 júl. 04. - 22:26:12
(909/2154)
" Ha " Mustafa normális lenne akkor Hacer meg a baba is elég fék kellene hogy legyen........mint látható nem normális.......

Szelim és Erdogán meg milyen szépen elakartak sétálni, még jó hoyg Meltem észrevette mint igyekeznek........
khajni87 2017 júl. 04. - 22:24:25
(908/2154)
Hát egen , az baromi nagy hiba volt, csak Fatmagül másképp értette a dolgot mint ahogy ez az örült pokolfajzat értette, tök más jött le neki mint ami a mondandója, értelme volt a mondatnak :(
khajni87 2017 júl. 04. - 22:22:50
(907/2154)
Igen, ha jól emlékszem a benzinkutas meg ebben a rablásos jelentben is kimondta Fatmagül az egyetlen és ténleg fontos dolgot azokkal kapcsolatban akik cserben hagyták amikor mindenkire szüksége lett volna.......hogy az események után mindenki megmutatta az igazi arcát........Azzal akit szeretünk nem teszünk meg ilyesmit akármi történt is.....Ténleg ilyenkor jön ki az emberek igazi, valódi énje, gondolkodása, hozzáállása a dolgokhoz.......

Yasaranok........mentik amit menthetõnek gondolnak, csak már nincs ilyenjük.......Nekik Bitte....Finito, Caputo tökmindegy hogy fogalmazzik meg õk full véglegesen elúsztak abban a pillanatban amikor Fatmagül nyilvánossá tette a dolgokat......
10/10
bezsuzska 2017 júl. 04. - 22:18:53 10/10
(906/2154)
Egy mondat még. Szerintem Fatmagül most hibát követett el azzal, hogy elmondta Musztafának, hogy nem alszik Kerimmel, és az nem is fog hozzáérni addig, amíg õ nem akarja. Az õrület szélén álló Musztafának ez "BIZONYÍTÉK" arra, hogy Fatmagül még õt szereti (az eszébe sem jut, hogy a lány átélt egy hatalmas traumát). Mindent meg is akar tenni annak érdekében, hogy ez így is maradjon, és Kerim ne érjen Fatmagülhöz.
10/10
baba24 2017 júl. 04. - 22:15:51 10/10
(905/2154)
Engem perpillanat jobban idegesít Mustafa mint Mukaddes személyisége!
Pontosan azért is,mert ennyire gerinctelen egy alak!
Igazából nem is értem én se hogy miért kéne Kerimet büntetni,mert õ legalább meg tette azt amit õ soha se tett meg,megvédte és szereti is a Fatmagült!
És nekem rémlik egy alkalom amikor Kerim és Fatmagül a pszichológusnál voltak,és azt mondta a Fatmagül hogy jobb is hogy nem lett Mustafa felesége és egyszer ezt még el mondta Mustafa szüleinek is a benzin kúton!(nem pontosan írtam le de rémlik valami)
És azt gondolom õ is tudja a lelke mélyén hogy Mustafa nem az igazi arcát mutatta neki!
10/10
bezsuzska 2017 júl. 04. - 22:02:03 10/10
(904/2154)
Azért, mert Musztafa egy önzõ barom. Magán kívül nem szeretett ez soha senkit. Még most is azzal van elfoglalva, hogy ÕT milyen nagy fájdalom érte, az cseppet sem érdekli, amit Fatmagül átélhetett. Csakis az érdekli, hogy elvették, ami az ÖVÉ!!!
Könyörgöm, akkor nem tartott rá igényt!!! Akkor nem kellett neki a "hibás" Fatmagül!!!
Lemondott róla!!!
És úgy ahogy írtad, a javított "változat" amiért Kerim dolgozott meg kõkeményen, az kellene!!!
Az anyján kívül nem tisztelt ez egy nõt se! Sõt még talán azt sem. (hányszor kiabált vele). Hogy kezelte Meltemet is? (na mondjuk az is nagy marha volt). Ahogy korábban már írtam, szerintem az anyja volt a "fék", ami valamelyest visszatartotta. Amikor Halide meghalt, attól a ponttól kezdve nem volt, és nem lesz megállás. Jó, mondjuk az a gerinctelen Resat is jól alárakott egy lapáttal, amikor Fatmagül ellen uszította. Amúgy le a kalappal Firat Celik elõtt, mert ezt az õrület szélén álló figurát nagyon jól elkapta. Már kétszer végignéztem a sorozatot, mégis ökölbe szorított kézzel néztem végig a 64.-et.
Amúgy, kezet foghatna Mukaddessel együttérzés tekintetében. Annak a nõnek a megnyilvánulásaira is kinyílik a bicska a zsebemben. ( a kavarásait már megszoktuk, de majd még azokon is túltesz, irígységbõl, féltékenységbõl ).
Még a 61. bölümben, miután a kórházban Musztafa bement Kerimhez az intenzívre, mennyire védte Musztafát, hogy milyen nagy fájdalma van szegénynek. És rögtön ezután elmondja Fatmagülnek, hogy tulajdonképpen milyen szerencsés, hogy megtörtént az erõszak, mert így van egy jóképû, szeretõ férje ( akire amúgy szerintem Mukaddes rá van gerjedve ), egy menõ étterme, szép házban, Isztambulban lakik. Ez a nõ nem tud különbséget tenni aközött, hogy õ szeret kufircolni, meg aközött, hogy valakit akarata ellenére kényszerítenek erre. És mondjuk ez már a kezdetekkor is így volt, hogy az erõszakban a lehetõséget látta, persze saját magának. Gyakorlatilag eladta Fatmagült.
Ha meg kell válaszolnom, hogy ki az erkölcsösebb Hacer (akirõl már tudjuk, hogy elõször a saját férje adta el), vagy Mukaddes aki kakukkfiókát vitt a házasságába, és még utána is lelépett a volt pasijával (nem mellesleg, elõször is önként adta oda magát az erkölcscsõszünk ), nahát akkor számomra nem kérdés, hogy Hacer a tisztességesebb.
Amit nagyon szerettem a 64.-ben az Kerim kitárulkozása az elején az orvosnál. A bûnösségét eddig sem tagadta, de most mondta ki elõször, hogy talán õ tehet az egészrõl, mert õ hívta fel a figyelmet a lányra.
Az utána történtek pedig megint nagyon széles skálát adtak Enginnek a színészi játékra. A düh, hogy bekövetkezett, amitõl tartott és Musztafa elvitte a szerelmét, sõt megütötte. Aztán a kétségbeesés, hogy hol lehetnek, majd a fájdalom, hogy talán meghalt Fatmagül. És aztán a remény, hogy életben van, végül a megkönnyebbülés amikor megtalálja.
A Yasaran fiúkról meg csak annyit, hogy azt a kis félmosolyt, amit akkor produkáltak, mikor azt hitték, meghalt Fatmagül és Musztafa, hamar el fogják felejteni.
Akin még mindig nem tudok napirendre térni az Perihan. Már vagy 10 bölüm óta ígéri, hogy feladja õket, mégsem tesz semmit. Igaz, hogy a fia és az unokaöccse akik a valódi bûnösök. A testvére, na meg a férje, aki egyre mélyebbre taszítja õket. Gyakorlatilag az egész családja bûnözõkbõl áll. De õ maga sorolta fel korábban, hogy kiknek az életébe került eddig a fiúk megmentése a börtöntõl. És nagyon nem lehetnek illúziói, hogyan fog végzõdni a történet, mikor a rendõrség már ilyen nagy erõkkel nyomoz. Fõleg úgy, hogy egyik hazugsággal ütik ki a másikat.
Talán Resat Yasaran és Münir Telci már annyit hazudtak Selimmel és Erdogannal együtt, hogy maguk is elhiszik azt amit Musztafa is, hogy Õk az áldozatok, és mindenrõl Fatmagül tehet.
khajni87 2017 júl. 04. - 20:06:47
(903/2154)
Amúgy ez most lehet azt mondjátok nem lesz szép és ténleg borzalom ha egy nõvel ilyen történik de én azt hiszem ez ami Fatmagüllel történt a sorozatban az abból a szempontból lényegtelen házasok voltak-e Mustafával , ennek oka volt, az ilyen nem véletlen.......Abban hiszek hogy minden dolog okkal történik az életben legyen az jó vagy rossz......
khajni87 2017 júl. 04. - 20:04:28
(902/2154)
Fúúúúú ne is mond, egy borzalom ez a " pasi" férfiatlan , nyápic egy kis pöcs.......egy igazi férfi nem viselkedik így.......miért kéne nekik együtt meghalni???? Miért akarja Kerimet megbüntetni........mert Kerim megtette azt amit õ nem, férfi volt ahhoz hogy egy sérült lelkû nõt feleségül vegyen ( tudom hogy Kerim se hibátlan) támogassa, szeresse és ezzel gyógyítsa a sebeit?????

Sokat nem vártam Mustafától ez már Hacert is ütötte meg, most Fatmagült.......az ilyen tipikus eset, egyszer megtette , máskor is megfogja, Hacer is jobban teszi ha menekül tõle amíg van esélye rá.......

Ha meg büntetni akar valakit amiért elvesztette Fatmagült kezdhetné magával a sort amekkora pöcs, és ássa el magát vagy feküdjön le meghalni, önzõ seggarcú bünözõ......
10/10
baba24 2017 júl. 04. - 15:47:40 10/10
(901/2154)
Nagyon tetszett a meg fogalmazásod!
Egyet értek veled.
Meg még az is,hogy akkor majd együtt halnak meg,tiszta vicc ez a Mustafa!Mint ha õ egyszer is ki állt volna a Fatmagül mellet!
És õ szereti meg bánja meg mi lett volna ha ez meg az hamarabb történik és akkor házasok lennének!
Jah és még meg is üti,nagyon szeretheti!
Hacer elárulta és hátba szúrta õt,de abba nem gondol bele õ mit tett azzal a nõvel aki állandón csak védte és szerette õt!
Nyíltan meg mondta neki lényegében,hogy Fatmagült szereti még mindig,és még a közös gyereket is úgy akarta el nevezni ahogy Fatmagülel akarta az elsõt el nevezni!Akkor egy szerencsétlenség lett Mustafából,hogy azt még körbe írni se lehet!Amúgy szerintem teljesen el mentek neki otthonról és ezért hiszi még mindig a dolgokat rosszul!
10/10
lizbell 2017 júl. 03. - 22:37:41 10/10
(900/2154)
Allah allah :) megnéztem a szinkronos Kara para 1. részt kicsit tekerve, érdekes!
Ha objektív maradok és nem viszonyítok az eredetihez, csak azt nézem milyen a karakter, nem is olyan vészes, egyedül Elif lóg ki nekem. Még Illés is sokkal jobb mint a Fatmagülben, Kerimhez nem illett, talán Ömer közelebb áll hozzá!
Amúgy a 38-nál tartok felirattal, rettegek hogy mindjárt vége! Fatmagült még a 63-at se láttam, mert nem bírok a Kara parából kimászni :) pedig az elrablós részt nagyon szerettem eredetiben.
khajni87 2017 júl. 03. - 22:33:52
(899/2154)
Na a nemlétezõ tököm kivan Mustafával meg a hülyeségeivel.......mi az hogy õ mennyit szenvedett meg õt mennyi minden érte.......Mennyi.......átment rajta 3 pasi akaratán kivül ( mégha csak sorozat is ) áhhhhh meg hogy Fatmagül szeresse õt meg hogy õ visszavette ????? MI Fatmagül kislabda, búgócsiga?????Mit vett vissza ????? Az embereket nem vesszük vissza........Szemét na.......játszik Hacer érzékeny érzelmeivel , meg Fatmagült elrabolni.......mit gondol mik az emberek valami játékszerek?????Visszavette a kis játszótársától Kerimtõl mert az kölcsönkérte amikor Fatrmagül romjaiban, lelkileg padlón neki nem kellett , ezért odaadta Kerimnek hátha neki még jó lesz, aztán most hogy Kerim " megjavította " már visszavette ????? MI ez ????????

Mukaddesre még mindig igaz ha meg se szólalna bölcsebb lenne néha.......

Nagyon várom a pénteket hogy mi is lesz most, helyes hogy Fatmagül nem hagyta Kerimet.......
kisbalaton 2017 júl. 03. - 22:20:03
(898/2154)
Hogy,-hogy nem,de a 64.részt én nagyon izgalmasnak találtam.Musztafa önzõsége és zavarosfejûsége most nagyon kidomborodott.Kerim jelleme is gyönyörûen kibomlott,:elõször dühöng,aztán letargiába esik,és végül cselekszik.Na és ahogyan Mukaddes vigasztalja a többieket,az felér egy kígyómarással!
malvinkicska 2017 júl. 03. - 13:36:54
(897/2154)
Megnéztem a 64-es részt elég durva volt amit követett Mustafa Fatmával ki valakit szeret nem köti meg , a másik ez a sziklás sztori nagyon ócska egyebet is kitalálhatnának, már ami egy kicsit hitelesebb, mert ez nekem nem volt az.
Ami nekem nem nagyon jón be, mindig a rossz van fölénybe ez is olyan semmi, mikor Fatma leütötte azt az õrültet azonnal felugrott, na az ilyenektõl a hajam az égnek áll.
A sok huzakodásra nem nagyon volt szükség, ez is csak azért van egy résszel több legyen.
A vélemények tudom megoszlanak de én azt látom a törökök sem a nagy értelmes sorozattokról híresek mostanában, gondolom nem egyedül vagyok ezzel.
10/10
lizbell 2017 júl. 01. - 12:24:24 10/10
(896/2154)
Zöld Csaba nálam is nyerõ, az idióta Özkánt miatta szeretem a Megtört szívekben, zseniálisan csinálja!
malvinkicska 2017 júl. 01. - 12:09:07
(895/2154)
Az biztos Varga Rókus hangja jó nagyon Buraknak nagyon szép hang orgánuma van , egyszer ha rá érsz hallgasd meg nem fogsz csalódni, mennyire nem paszolt neki ez a hang.
Damu Rolandnak van még szép hangja híres színészeket szinkronizált régebben.
Aztán Zöld Csaba Halit Ergencet, meg sorolhatnám.