khajni87 2017 júl. 25. - 22:25:13
(1114/2154)
Miért, nem nézted még meg 70.ik részt ????? Meg a 69-est??????Arról nem is írtál......
10/10
lizbell 2017 júl. 25. - 22:10:08 10/10
(1113/2154)
én is szoktam olyat maxolva, ahogy mondanád :)) de most török kattanás van!
mindenesetre ha van valami a tarsolyodban, jó nyálas, küldheted! :)) de az inkább szinkronos legyen!
10/10
lizbell 2017 júl. 25. - 21:54:35 10/10
(1112/2154)
Hát ma nagyon ráizgultam... az alakítása miatt nagyon érdekelne! Elmentek a gyerekeim 2 hétre az apjukkal, így ezt terveztem be mára! Kínomban már Kara para szinkronost kezdtem nézni...de nem bírom :(
10/10
lizbell 2017 júl. 25. - 21:35:37 10/10
(1111/2154)
Ma este neki akartam gyûrkõzni a Bi Küçük Eylül Meselesi-nek és nem találom!!!! Mindjárt szétrobbanok!
levették volna a Szerelemben háborúban oldalról?
10/10
bezsuzska 2017 júl. 25. - 10:04:14 10/10
(1110/2154)
Mukaddes. Mukaddes. Mukaddes. Az az önelégült arckifejezés, hogy újra boldogtalannak láthatja Fatmagült. És még mindig nem fogja vissza magát, mert oltogatja, hogy talán Kerim meggondolta magát az esküvõvel kapcsolatban, a házat is félbehagyta, és talán vissza sem jön. És továbbra is elolvassa Musztafa leveleit. Az egyetlen pillanat, amikor egy picit "megijed", amikor Meryem megtudja Kerimtõl a leveleket, szerencséje, hogy Meryem nem akarja, hogy tudjon róla Fatmagül. Ilyen egy kétszínû, álnok kígyót, ritkán hord a föld a hátán. A legnagyobb baj, hogy a gyerekének is ugyanezt a mentalitást adja át. Még a 69.-ben Murat milyen féltékeny volt Lodosra, hogy a többi gyerek is játszik a kutyával? Ezt látta az anyjától.
Kerim önbizalomhiánya kivesz az észbõl. Egyszer már megbeszélték Fatmagüllel, hogy mindent elmondanak egymásnak. Mégis fél rákérdezni a levelekre, pedig Fatmagül többször megkérdezi, mi a baja. És annyira bizonytalan magában, hogy más magyarázatot fel sem tételez, mint hogy Fatmagül titkolózik. Pedig csak egy kicsit kellene gondolkodnia, hogy egy manipulátorral (Mukaddes) él együtt. Emlékeznie kellene, a korábbi esetekre, amikor a boszorka turkált, és levelekkel manipulált. Akár az Ausztráliába írt levélrõl beszélünk, vagy még korábbról, amikor Kerim búcsúlevelét dörgölte Fatmagül orra alá. Hiszen akkor Fatmagül azért szökött el, mert az a dög megalázta, kifecsegte a titkát, mondván az az "õ háza", és õelõtte nem lehetnek titkok. Kerim annyira bizonytalan magában, hogy még mindig a párhuzamot keresi a szülei és az õ életük között. Az, hogy az apjához fordult tanácsért, azt mutatja, hogy legalább az apjával kapcsolatos érzéseit sikerült rendeznie. Fahrettin nagyon okosan mondja el neki a kórházban történteket, amirõl Kerim nem tudhat. Nagyon szép beszélgetés volt, és talán segített Kerimnek helyre tenni a dolgokat. Megint megmutatkozott, hogy mindenki támogatja a fiatalok boldogságát, (csak Mukaddes nem), és nagyon okos dolog volt Meryemtõl, hogy elvitte Fatmagült Bodrumba. Ahogy a pár napos külön töltött idõ, és Kerimnél az apja meglátásai talán most már rádöbbentik, hogy Fatmagülben nem kell kételkednie, és a lány tényleg szereti. Az, hogy a bocsánatát elnyeri-e, ebbõl a szempontból lényegtelen, mert Fatmagül pontosan tudja ki õ, mit tett, és mindezek ellenére szereti.
khajni87 2017 júl. 24. - 22:11:52
(1109/2154)
nagyon szépen köszönöm, máris olvasom :)
10/10
baba24 2017 júl. 24. - 21:07:52 10/10
(1108/2154)
Írtam Privátot :)
khajni87 2017 júl. 24. - 20:42:13
(1107/2154)
Juuuj na most már nem fogom kibírni....Elmeséled ha kb érted mit mond neki ?????
10/10
baba24 2017 júl. 24. - 19:52:34 10/10
(1106/2154)
Szerintem azt minden ki élvezni fogja és nem csak a tépést,hanem azt is hogy miért fogja majd meg tépni!
Ott keményen fog viselkedni végre a Fatmagül és persze nem kicsi alapja is lesz neki!
Kicsit sajnálom,hogy hamar leállítják majd!
kisbalaton 2017 júl. 24. - 13:11:25
(1105/2154)
Most már tényleg nagyon várom a hajtépõs jelenetet!Remélem,Fatmagül nemcsak megtépi Mukkadeszt,de jól be is olvas majd neki!
khajni87 2017 júl. 24. - 12:38:19
(1104/2154)
Most kezdek bele.....Mukaddes engem a 69.részben akasztott ki a legjobban.......addig se voltam nagy rajongója de az a rész , na az aztán felülmúlt mindent......Nem bírom hogy amgát sajnáltatja, Fatmagül sokkal rosszabb dolgokon ment/ megy keresztül mégse nyavikol ennyit pedig neki aztán lenne joga rá........
10/10
anci60dor 2017 júl. 24. - 10:43:57 10/10
(1103/2154)
A 70. rész. Látni, hogy a tiszta szerelem minden gonoszságot legyõz. De hogy egy emberbe /nõbe / ennyi gonoszság, gyûlölet, irigység , féltékenység, hogy fér el nem is találni szavakat. Mukadesz egy megtestesült ördög . Azért, hogy az õ élete olyan , amilyen arról nem a fiatalok tehetnek. Csak saját magának köszönheti. Örüljön , hogy még megtûrik a háznál. Én már biztos ,hogy a falhoz csaptam volna -bocsánat a kifejezésért- de minden jóindulatú emberben felmegy a pumpa. Na de ami késik , az nem múlik!
10/10
bezsuzska 2017 júl. 22. - 11:29:34 10/10
(1102/2154)
Még jó, hogy nem 3D-ben megy, mert már nem lenne tévém. Nem is tudtam lefeküdni, amíg meg nem néztem a 76. bölüm elejét. Látnom kellett, ahogy Fatmagül lerendezi Mukaddest. Már többször leírtam, de ebben a részben aztán kicsúcsosodott, hogy mennyire gonosz és rosszindulatú Mukaddes. Fatmagült okolja a saját elrontott életéért? Senki nem mondta neki, hogy menjen hozzá Rahmihoz, aki nem csinált titkot abból, hogy van egy húga. Mukaddes már a gyerek Fatmagülbõl cselédet csinált. A saját gyerekét vele neveltette, kiszolgáltatta magát. Az erõszakot meg fel sem fogja. Már a legelejétõl úgy beszél róla, hogy Fatmagül tette tönkre négy férfi életét. Irigykedik, hogy szeretik, és bármi rossz történt vele, mégis van esélye arra, hogy boldog legyen.
Kerimre is haragszom, mert még mindig nem lát át ennek a kígyónak a kavarásán. Hogy is hiheti el, hogy az elõzõ esti kirohanás után Mukaddes merõ jóindulatból lesz ennyire segítõkész. Már ismerhetné annyira, hogy mindig kavar valamit. Az, hogy elhiszi a leveleket, az azt bizonyítja, hogy mennyire bizonytalan magában. Igazából inkább sajnálom, mert még mindig nem bocsátott meg magának, hiszen Fatmagül hogyan bocsájthatna meg neki, ha õ sem tud saját magának. És nem cirkuszol, csendes beletörõdéssel viseli, hogy (a látszat szerint), Fatmagülnek még mindig fontos Musztafa.
10/10
baba24 2017 júl. 21. - 22:19:14 10/10
(1101/2154)
Én csak egyszer láttam sajna nem hiszem hogy többször lesz tépés,de abban egyet értünk,hogy nagy kavaró gép!
De engem az nagyon nagy boldogsággal tölt el,hogy akár hogy áskálódik vagy kavar nem tudja a fiatalokat szét választani!
khajni87 2017 júl. 21. - 22:12:15
(1100/2154)
Meglepõdtem volna ha nem áll neki mosakodni.......egy szemét ez a nõ.....remélem többször is megtépi Fatmagül nemcsak egyszer
10/10
baba24 2017 júl. 21. - 22:09:54 10/10
(1099/2154)
A lényege az lesz,hogy le bukik,hogy levelet írt Mustafanák!
Felelõsségre vonják majd õ pedig nem gyengén meg próbálja ki magyarázni,hogy azért tette hogy Mustafa ne írjon több levelet a börtönbõl Fatmagülnek!
khajni87 2017 júl. 21. - 21:41:51
(1098/2154)
Ha nem esik fáradtságodba itt vagy privátban leírnád mikre gondolsz a nagysággal kapcsolatban vagy hogy a 72.részben miket nézzek meg ?????
10/10
baba24 2017 júl. 21. - 20:45:43 10/10
(1097/2154)
Engem Mukaddeszel kapcsolatban most az nyugtat hogy még két részt kell át vészelnem és a 72-ben nagyon fogok pár jelenet élvezni!
Én próbálom õt úgy nézni,hogy tudom hogy meg kapja majd a büntetését így is úgy is!
Természetesen engem is nagyon idegesít,a kavarása az áskálódása és a beszólásai is!
De ebben a részben bele húzott a beszokógátasba is!
Az meg hogy neki nem volt rendes esküvõje azt is magának köszönheti,ha nem terhesen és sietõsen ment volna férjhez akkor nem ez lett volna!
Egyre undorítóbb a viselkedése!
khajni87 2017 júl. 21. - 18:17:33
(1096/2154)
Fúúújjj.............az összes rész közül a maiban gyûlöltem legjobban Mukaddest.......

A házra tett megjegyzései is....Allah, mi tetszene rajta.......Nem lehet ezt háznak hívni....A veranda az egyetlen dolog ami hiányzik
A ház belsejében nincs mit javítani.....a legjobb ha kihoztok valamit a kertbõl.....Saját magadnak akarod a házat, ne bolondozz.Meg a madaraknak és kutyáknak.....
Nem hiszem el , hogy ezt választottad......Azért választottad ezt a roncsot hogy megszabadulj tõlem.Tudom ( Fatmagül helyében én ezt akarnám)
Mikor meg Fatmagül elmondta melyik szobákat kapnák õk ,ilyet mondani.....Még csak meg sem kérdeztetek róla, látod...El kell fogadnom a szobát, amelyiket nekem adod ? ( nem hogy hálás lenen hogy megint ingyen lakhat , semmitevés közepette, amúgy ezt is a Rózsa konyha közelében van )
Nem fogok itt élni, még akkor sem ha könyörögtök.Szereted a házat.Akkor remélem élvezed is.De én nem fogok ilyen kunyhóban élni. ( szeretnék én egy ilyen roncs kunyhót)

Aztán meg a hiszti amit elõadott hogy majd õk a Rózsa konyhájának közelében fognak lakni ( amúgy minek, hogy Rahmi hamarabb be és hazajusson a madamehoz ??), mert most még van pénz a zsebében, aztán Fatmagült okolja hogy még sose volt saját háza.....Mert neki nem volt igazi esküvõje, házassága, neki Fatmagült is nevelnie kell és neki Fatmagül miatt sose volt saját élete.......Mostantól mindenki megy a saját útján, mindenki tudja a saját helyét......( itt majdnem elkapott a röhögés.......) õ az aki nem tudja hol a helye, meg hogy élje a saját életét.......már rég lett volna lehetõsége elköltözni és akkor talán nem lenne ennyi szarság.....

Mikor késõbb az asztalnál nézegetnek és bókolnak egymásnak eskü Mukaddesnek az a savanyú pofája.....meg mikor a fürdõbe megy és beszól nekik...Szégyen Szégyen.....Úgy tûnik mintha rosszindulatból csinálnátok.....Mit ??? Rosszindulatból boldogok , hogy szegény pici Mukaddest bántsák?????

Másnap este mikor szóba kerül az esküvõ és Rahmi megkérdezi hogy május 5 vagy 6 , erre Mukaddes , miért programod van talán ??

Mikor meg kifakadt a vásárolt holmik nézegetése közben Fatmagülre hogy õk hogy agyon dolgozzák magukat miközben Fatmagülék csak vásárolgatnak.....Mert õ egész nap a konyhában dolgozott a kisbabájával ( kemény 1 napig dolgozott is ) meg télre a házban ragadt és nem tudott sehova se mozdulni a történtek miatt....Meryem nem hiszem hogy gúnyolodott amikor azt mondta maradjon a házában......

Aztán másnap reggel ez a kamumûsor hogy neki sok dolga van a házban aztán elrejteni Fatmagül ágyában a leveleket amiket az a szegény el sem olvasott......Miért fáj neki annyira hogy Fatmagül végre boldog, õ is lehetne az csak másképp kéne megközelíteni a dolgokat, van férje aki a kétszeri hûtlensége , Muratról való hazugsága, a sok kavarása ellenére még nem pofozta szarrá és még szereti, van két szép egészséges gyereke és van hol laknia , ahol mellesleg lószart se fizet , és nem is csinál túl sokat azon kivülk hogy mások agyát ba....a fel majd mindennap.......

Fúúúú na nekem a tököm kivan már a sok hülyeségével, kavarással ( akár kell a sorozatba, akár nem , undormány amit lemûvel, egyre rosszabb ez a nõ )
10/10
bezsuzska 2017 júl. 21. - 13:08:14 10/10
(1095/2154)
Még pár mondat erejéig visszatérnék a tegnapi témánkra, az Engin & Beren kapcsolatra. Szeretném azt gondolni, hogy semmi nem igaz a pletykákból, és csak azért nem játszanak együtt, mert a Fatmagül - Kerim kettõs olyan erõs volt, hogy a nézõk nem tudnának elvonatkoztatni a történettõl, és folytatásnak gondolnának minden újabb romantikus sorozatot kettejükkel. Van még egy kép amit megosztok. Ezen Engin és Beren látható. Nem filmbeli jelenet, mert Beren nem hordott ilyen sötét ruhát, és nem is rúzsozta magát. A háttér ugyan elég sötét, de ez szerintem Kadir háza, tehát második évad. Na most ezen a képen szerintem nyoma sincs semmilyen haragnak vagy ellenségeskedésnek. Vagy én vagyok túl elfogult?