10/10
bezsuzska 2017 aug. 05. - 01:03:38 10/10
(1214/2154)
Hát Mukaddesnek eddig is volt pár húzása, de amiket itt elõadott, az mindent felülmúlt. Eddig azt gondoltam, a szerencsétlen? élete miatt ilyen. ( szerencsétlen élet: adott társadalmi körülmények között házasság elõtt odaadta magát (nem erõszakolták). Rátukmálta magát egy (fejben sérült) pasira, akirõl tudta, hogy a testvére mindennél fontosabb. A húgból cselédet csinált, játszotta a nagyasszonyt, akinek hálával tartoznak. Elsõ adandó alkalommal "eladta" a lányt. Folyton keresztbe tesz a családban élõknek, és õ várja el a kézcsókot és tiszteletet? Egy irigy, féltékeny, önzõ dög. Mit ad elõ, mikor Kadir felhozza a leveleket? Szerintem, mikor ebbe belevágott, azt hitte, hogy õ lesz a "megmentõ", mert majd Kerim is neki lesz hálás. Hát pofára esett nagysád! Mindent akar, mindent irigyel, ami Fatmagülnek jutott. Amiért Fatmagül nagy árat fizetett, és nagyon meg is dolgozott. Ez a nõ GONOSZ!
khajni87 2017 aug. 04. - 21:53:14
(1213/2154)
Nem tudom láttátok e a mai részt, de engem Mukk egyre inkább idegesít.......ez az irigység és féltékenység már a házas részben is kijött amikor Fatmagülék házát fikázta.....

A 73.részben így hogy értem is egyre durvább méreteket ölt........Mikor az ajikat bontogatják és rászól Rahmira hogy miért viselkedik ilyen tiszteletlenül......na hiszen....a tiszteletlenség királynõje.....Ez a duma ....olyan szerencsések Fatmagülék ,mindent kiskanállal kaptak....erre Jenny ,nem értettem ......Fahrettin jól megadta MUkknak....Ez amúgy is értelmetlen......:D na itt felröhögtem....az a savanyú pofa Mukknak.......( amúgy õ mi az amit nem kapott kiskanállal????? )

Mikor meg ketten a konyhában beszélget Fatma Denizzel Mukk már megint belekotnyelez........aztán még õ sértõdik meg hogy a két tinikorú poénra veszi már a sok baromságát......Meg amikor Deniz mondja hogy Fatmaéknak sosem volt lehetõségük kettesben lenni.....nekik se volt soha mert sajnos szegény MUkknak mindig együtt kellett élni másokkal.........Azt a durcás pofát amikor leül....adnék én neki olyan durcás pofont.......Az meg hogy Fatmagül beszélt MUkkról szégyen nélkül inkább hagyjuk.....Az mi volt amikor Mukaddes õnagysága kibeszélte a Fatmagüllel történt erõszakot amikor alig ismerték Denizt ?????,Az nem baj mert õ csinálta, de ez baj lenne ???? Mert amúgy szegény Fatmagülék õt szóba se hozták.......Neki ott ragadt a szomorúsága mert Fatma mindenkivel jobban kijön mint vele......max a féltékenysége-irigysége meg némi agybaj kombinációja ragadt bent.......Az meg hogy ki rángat dróton és kiket na inkább hagynia kéne.....õ az aki úgy manipulál mindenkit ahogy az õ helyzetéhez passzos éppen........Hogy a telefonbeszélgetést kihallgatja Fatma és Kerim között már meg sem lep........

A levélvádak letagadása sem túlzottan.......

A másik amin nagyon röhögtem amikor megkérik Fatmagül kezét és Mukk nyújtogatja hogy õ is kézcsókot-homlokérintést kaphasson......és senki nem vette a lapot, Kerim pl a kezét rázta meg........na ezen is jót röhögtem.......

A henna éjen ahogy viselkedik....az aztán megér egy misét.....ahogy azt az üdítõt felhajtja mintha valami bátorságot adó csodaszer lenne és aztán ahogy dobálja magát tánc közben és rohadt irigy kutya módon még ott sem bírja elviselni hogy végre Fatmagül boldog, vidám felszabadult 20 évesként viselkedik és nem boldogtalan megtört lányként.......hát az a tánc amit lenyomott engem inkább taszított.......

Amikor Kerimék a " kis " házban beszélgetnek az apjával néztem és nem értem az miért nem felelt meg õnagyságának.......tök szép hely, van bõven ott hol elférni 4 embernek, Rahmiéknak ott a nagy ágy, Muratnak a kisebb oldalt és Elif úgyis kiságyban lenne.......nem is értem.....

A 74.-re nagyon kíváncsi vagyok meg persze az összes többire is.......
10/10
bezsuzska 2017 aug. 04. - 14:06:31 10/10
(1212/2154)
Narinról annyit, hogy amikor elkezdtem nézni, és õt írták fõszereplõnek, nem értettem miért. Hiszen a történet elején mintha ott se lett volna, vagy legalábbis mély nyomot nem hagyott. Aztán elgondolkodtam, és rájöttem, hogy pont ilyen volt a karakter. Egy nõ (aki még majdnem gyerek), elnyomva, bántalmazva, megalázva. Persze, hogy árnyékként viselkedik, próbál észrevétlen maradni. Viseli a csapásokat, mert tudja, segítségre nem számíthat. Amíg a doki meg nem jelenik. És itt most lényegtelen, hogy milyen érzelmekkel viseltetik Narin Serdar iránt. A férfi mutat neki kiutat, még akkor is, ha azt eleinte nem vállalja fel. Narin onnan kap erõre, hogy megtalálja a kiutat a poklából.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 04. - 13:52:36 10/10
(1211/2154)
Említetted, a mai Fatmagült, (reggel már letöltöttem, de nézni csak este fogom), engem meg igenis érdekel a lelkizés, most éppen, amit írtam is, hogy mitõl félnek. Ahogy már többször írtam, én nem néztem sorozatokat, mert nem tudnak lekötni, a ki kivel mikor kavar, és a ki kinek tesz keresztbe sztorik. A Fatmagülnél vlószínûleg azért ragadtam le, mert többet láttam benne (ugyanez igaz a BBO-ra), és engem kifejezetten érdekel, hogyan építik fel romjaikból az életüket, annak lelki hátterével együtt. És nem mellesleg, ez egy olyan eltalált sorozat, ahol az összes szereplõ karaktere remekül van megírva, és elgondolkodtat, hogy adott szituációban hogyan viselkednek, mit tesznek, hogyan változnak. Már azon is gondolkodtam, lehet, hogy ezért odázom a KPA-t, mert tartok tõle, hogy a híre ellenére, nem hasonló mélységekbe vivõ sztorit kapok. Bár bízom Enginben, és remélem hozza amit várok tõle. Eddig legalábbis így volt, mert minden amit láttam Enginnel, nem semmitmondó történetecske volt.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 04. - 13:35:06 10/10
(1210/2154)
Még annyit, hogy nem baj ha õszül, mi úgyse tudunk hozzáfiatalodni, majd õ öregszik hozzánk.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 04. - 13:25:04 10/10
(1209/2154)
Nekem az tûnt fel, hogy nagyon õszül. Daghanként (ÖK), már nagyon látszott, de Ömerként is volt pár õsz szála. Sõt mostanában, hogy jobban figyeltem erre, azért Kerim hajában is akad néhány fehér szál. Amúgy Musztafa Bulut (2009) Kerim (2010-2012) Ömer (2014-2015) Daghan (2017). Csak ne kezdje el festetni, könyörgöm. A szakállával úgyse tud mit csinálni.
burak 2017 aug. 04. - 11:23:45
(1208/2154)
Musta nem volt rossz, csak nem ez a Narin kellett volna mellé, mert a történet szerint láttad, hogy a feleségét is valamilyen szinten elfogadta már egy idõ után. Bennem is sok kérdés motoszkál, hogy ezek a törökök, vagyis ez a világ tényleg másképp gondolkodik. A végén ugye kéri Narint, hogy segítsen neki felnõni, és ez a lényeg. Egy nagy gyerek volt, és tudjuk, hogy az embereknek fel kell nõni, van akinek magától sikerül, van akinek segíteni kell.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 04. - 11:12:46 10/10
(1207/2154)
Musztafa Bulut Engin egyik legnagyobb szerepe! És a helyzet az, hogy én sem utáltam. Nekem ez volt a legnagyobb megdöbbenés. Ahogy a BBO oldalán is írtam, ha az újságban olvasnék egy ilyen alakról a legkeményebb büntetést kívánnám neki. És mégis... Nem tudom, hogy azon drukkoltam-e, hogy Narin szeresse, vagy azon, hogy õ tudjon mást szeretni. Mindenképpen újra akarom nézni, azért is, mert rendkívüli színészi teljesítményt nyújtott, és azért is, hogy a bennem dúló kettõs érzések a helyükre kerüljenek.
burak 2017 aug. 04. - 11:10:51
(1206/2154)
Még egy észrevétel szerinted ? Belenéztem a Felhõk felett, meg a Fatmagül igaz az évjáratokat most nem tudom, de az idei Engin arca nekem nagyon sokat változott, kimondva szerintem a korához képest gyorsan öregszik, vagy lehet hogy olyan génjei vannak, nagyon elkezdtek táskásodni a szemei. Nekem most nem úgy néz ki mintegy 36 éves srác.
burak 2017 aug. 04. - 11:05:35
(1205/2154)
Lányok megnéztem az eheti fordításokat. Most a Fatmagült, ahogy néztem most elgondolkodtam, valahogy úgy érzem nem sok benne a lelki, a törökhöz nem illik. Ez a sok lelkizés, kínlódásuk csak elhúzzák, hogy minél több bölüm legyen. Mi a véleményetek.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 04. - 10:53:20 10/10
(1204/2154)
Mindenképpen a Fatmagül után kezdek bele a KPA-ba. Úgy számolom, ott még öt hét van vissza (heti egy fordítással). Fatmagülbõl heti két fordítással 3 és fél hét. Ha rászánod magad, abban a másfél hétben nekiugorhatunk a BBO-nak. Ha tovább tart az se baj, ahogy írtam tudok várni (KPA-ra, eddig is megtettem), ha elkezdem majd gyõzz követni. Tudod, idõm mint a tenger. Erõltetni nem akarom, de belenéztem a BBO-s hozzászólásokba, mert emlékeztem rá, hogy már korábban is rákerestél. Május eleje óta gyõzködöd magad! Lassan itt az idõ! Ha jól értettem burak is nekimenne, úgyhogy lenne kivel kibeszélned. Vagy ha õ nem is, én szívesen nézem újra.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 04. - 10:40:08 10/10
(1203/2154)
Ma nagy meglepetés ért. Az egyik EA oldalon van egy lány, aki minden nap verseket oszt meg. Pár hete elküldtem neki pár kedvenc versemet, és ma reggelre meglepett vele engem és az oldal követõit. Köszönöm Szabó Eszternek! Én viszont szeretném veletek is megosztani.
10/10
lizbell 2017 aug. 04. - 07:56:16 10/10
(1202/2154)
Húha nehéz döntés! Este egyeztetünk! elsõ körben, mikor akarnál a KPA-ba belekezdeni, Fatmagül után?
burak 2017 aug. 04. - 05:05:27
(1201/2154)
Sziasztok, jóhogy szóba hoztátok a A Felhõk felett, megnéztem a végét feliratozva, az az igazság átfutva végignéztem törökül, csak annak drukkoltam, hogy Mustafa megtudja, hogy az õ fia, mert megérdemelte, én nem láttam õt olyan szörnyûnek, meg fõleg, hogy Engin volt.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 04. - 00:20:23 10/10
(1200/2154)
Nem tudom, mert én akkor rögtön írtam az oldalnak, de még csak nem is válaszoltak. Azért vagyok dühös, mert a levétel elõtt egy-két nappal írtam meg, talán buraknak, hogyan tudja megnézni, és õ még neki is kezdett. Mondjuk nemtudom végignézte-e. Tudtam, hogy majd én is kerítek még rá sort, mert ugye Enginbõl, és változataiból egyszer nem elég. És most nincs. Ezért is álltam neki letöltögetni a KPA-t, de kell majd vennem DVD-t, hogy kiírjam, mert nagyon sok helyet foglal. De ehhez majd kell a gyerekem, akivel a kéthetenkénti unokás látogatásai alatt nem feltétlenül errõl akarok beszélni.
Ami még eszembe jutott, hogyha rászánod magad, akkor szívesen nekiugrok veled a BBO-nak. Amikor én néztem, a 13. bölümig volt feliratozva, azóta a végére értek. Összesen 29 bölüm. Tehát a nagy részét én is csak törökül láttam. Az elsõ évad nagyon nehéz, írtam is a BBO port.hu oldalán, volt,hogy le kellett állnom. A második évad már nem volt annyira megterhelõ. Vagy azért, mert törökül néztem, de inkább azt gyanítom, hogy amiatt, mert változott a rendezõ, a forgatókönyvíró, és valahogy az egész 2. évad nem volt annyira kemény. Ugyanakkor, azt kell mondjam, ha szereted Engint , ezt a sorozatát tilos kihagynod. Ebben látszik, hogy 28 évesen, színészi képesítés nélkül mire volt képes. Annyi kérésem van, ha neki akarsz állni, akkor menjünk neki még azelõtt, hogy belekezdenék a KPA-ba, vagy várd meg, míg a végére érek, ne kelljen a két sorozatot párhuzamosan néznem. És én tudok várni! Bármilyen nehéz, ne hagyd ki!
10/10
lizbell 2017 aug. 03. - 23:23:16 10/10
(1199/2154)
Szerintem nem lesz vele gond, Krisztina nem fogja leszedni!
De hogy a Bi kücüköt hogy fogom megszerezni? Vajon annak a levételének is köze van a cirkuszhoz, ami miatt abbahagyták az Icerdét meg a többit?
10/10
bezsuzska 2017 aug. 03. - 23:13:27 10/10
(1198/2154)
Na az elmúlt két napban újra letöltöttem. A mait is, úgyhogy készülök. Mondjuk a 16.-at most sem engedte letölteni. Elindulni elindul, tehát megnézni majd meg tudom, de letöltésnél azt írja ki, hogy hibás URL cím. Az nem tudom mit jelent, valószínû a videóhoz kapcsolódó cím.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 03. - 23:07:29 10/10
(1197/2154)
Nem túl sok interjút adott Engin, de arra emlékszem,hogy valahol azt nyilatkozta, hogy gyerekkorában focizás közben sérült meg az ajka, és maradt meg a heg. Úgyhogy Enginé valódi, míg Kivancé "csinált". Bár kifejezetten jól állt neki Kuzeyként, és kellett a karakteréhez. Ne felejtsük el, hogy Kivanc modellként kezdte. Vele ellentétben Engin attól tökéletes, hogy nem tökéletes. És a szeme.......... De ezt már pár héttel ezelõtt írtam, és nem akarom ismételni magam.
10/10
lizbell 2017 aug. 03. - 22:49:48 10/10
(1196/2154)
Én is most fejeztem be a KPA új részét, nem tudok betelni vele :)) Fatihkámnak is volt egy két olyan arcjátéka hogy gyorsabban vert a szívem, Engin meg egyszerûen felülmúlhatatlan!

itt meg épp megköszön valami! <3
https://www.facebook.com/Artistanbul-192179427595933/
burak 2017 aug. 03. - 22:28:39
(1195/2154)
Én sajnos pasi függõ vagyok, ha nézek valamit, amit már kifejtettem, ha tetszik ha nem bárkinek is, én például azt látom, hogy Engin a Fatmagülben teltebb arcu, tehát husisabb, viszont szerintem így követelte a szerepe, mert így is tökéletes, mint például Kivanc a Tiltott Szerelemben, ugyan ilyen husis volt, de szerintem nagyon jó volt abban is.
A másik, hogy biztos látod a felsõ szájaszélén a jobb oldalon van egy heg, és Kivancnak az állán is volt egy heg. Én például ilyeneket látok meg.
Meg a KPA-ban a piknikes jelenetnél Elifnek a körmén apró henna pöttyök vannak, vajon mit jelent.