10/10
lizbell 2017 aug. 06. - 16:22:14 10/10
(1234/2154)
mért kéne leszokni?? :))
a Fatmagül 74-est már 40-szer láttam, vagyis az összes többit is ami még hátra van! én is azt csinálom, hogy az aktuális feliratos után mindig tovább megyek, egyszer csak a végén találom magam :))
most KPA 51-est nézek, már megnéztem az 52-est és 53-ast is, csak az utolsót nem! vasakarattal tartom magam, hogy a vége tényleg új legyen :)))
aztán elkezdjük a Bir bulutot...
burak 2017 aug. 06. - 16:14:22
(1233/2154)
Látom megtaláltad, majd visszajövök, most megnézem a 74.bölümöt törökül. Errõl kell lassan leszokjak, hogy mindennap megnézzem Engint.
10/10
lizbell 2017 aug. 06. - 16:01:07 10/10
(1232/2154)
jaaaaa :)))) hát igen.....gyönyörûséges!
burak 2017 aug. 06. - 14:18:19
(1231/2154)
Ahogy olvasom ti nagyon kitartóak vagytok, nekem meg kell nézni minden héten a feliratot, sõt eddig mindig pluszban néztem hozzá egy törököt is, de most már kezdek leszakadni, nekem valamikor ezt a plátói kapcsolatot abba kell hagyni, én Kivanccal is így voltam, nekem csak a Tiltott Szerelem, és a Kuzey, meg az filmje jött be, amikor azt a tödõbajos költõt játsza, a Háborús és a Cesur nem. Enginnél a BBO, meg a KPA utána a Fatmagül, a Kücük, meg a mindhalálig annyira nem.

Ha lesz új filmje, biztos hogy értesülünk róla, érdekel majd.

Néha látom a tvben már nem is tudom melyik adon reklámozzák a Megtört szíveket azt egyszerûen lemorzsolódva abbahagytam.
burak 2017 aug. 06. - 14:08:49
(1230/2154)
A fénykép az Engin Aykürek Hungary Facebokk oldalon van, "Dina" tette fel augusztus 4. 2.02 egy férfi rajongóval van, csak nézni lehet és nem abbahagyni.............

A nászéjszaka és az a lepedõ mosás nekem is furcsa, de már sokszor rájöttem, jé felülirva teljesen más, mint ahogy én törökül értelmeztem. Nekem már az is furcsa, hogy az esküvõ után talán napokat, vagy heteket egymás mellett fekszenek csak.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 06. - 11:07:04 10/10
(1229/2154)
Burak! Tegnap a fõoldalon nem tudtam írni, lizbellel privátba leveleztünk. Bemásoltam ide, hátha van hozzáfûznivalód!

Feladó: bezsuzska
Címzett: lizbell
Elküldve: aug. 05. 20:03
Téma: Privát üzenet

Bocs, hogy privátba, de megint nem enged a port hozzászólni. Be vagyok jelentkezve, és mikor írni akarok azt kéri jelentkezzek be. Gondoltam, megpróbálom így. Na. Igen emlékszem, hogy valamikor március végén, beszélgettünk a nászéjszakáról. Már nem emlékszem, hogy akkor hogy éreztem, megtörtént-e az elsõ éjszaka, mert ezen agyaltunk jó sokat. Most azt gondolom, hogy legalábbis megpróbálkoznak vele.

BBO. Mikor elkezdtem, az elsõ évad, 13 bölüm volt feliratozva. A második évadot törökül néztem meg. Azóta elkészültek mind a 29 bölüm feliratával, de menet közben nem néztem (heti egy), úgy voltam vele, hogy újra nekiállok, ha az egész kész lesz. Úgy mint a KPA-val. Tehát én mindenképpen megnézem újra, KPA elõtt vagy után, szinte mindegy. Ezért írtam, hogy Fatmagül után ha rászánod magad, nekiugorhatunk. Én nem maradok Engin nélkül, mert vár rám 54 bölüm Ömer, de Musztafának is szerettem. Szerintem az egyik legjobb alakítása. Fõleg mert egyszerre gyûlöltem(Engint!!!!), szerettem és sajnáltam.

Érkezett fiók : Üzenet - Válasz

Feladó: lizbell
Címzett: bezsuzska
Elküldve: aug. 05. 20:20
Téma: Re: Privát üzenet

Oké, akkor Fatmagül után nekieshetünk :) és ez lesz nekem az utolsó Engines élmény sajnos, kivéve ha a Bi kücüköt valahogy megszereznénk.
a nászéjszaka nekem olyan fura volt, ellentmondásos érzelmeket váltott ki belõlem, szerettem volna azt hinni, hogy nem volt semmi és majd ott történik meg ahova elutaznak, de a másnapi ágynemûmosás ezt valahogy fellülírja! remélem hétfõn okosabbak leszünk. nekem akkor is az lesz az igazi nászéjszaka, mikor megérkeznek a vendégházba, jön a telefon, hogy elkapták Selimet, megcsókolják egymást és utána Fatmagül kezdeményez, határozottan nem hagyja hogy egy csóknál megálljanak, imádom azt a részt :))

Elküldött : Üzenet -

Elküldve: aug. 05. 20:52

Majd holnap újraindítom a gépet, és akkor tudunk normálisan is levelezni. Az informatikus srác Angliában van, majd csak szeptemberben jön haza, remélem addig kihúzza a gépem.
A THHFC oldalán olvastad azt a sok kretént akik leadták a \"megrendeléseiket\" több sorozatra, mert véget ér a Fatmagül meg a KPA is. A lányok ki is akadtak, hogy majd õk kiválasztják, hogy mit akarnak fordítani, ha egyáltalán akarnak.
Rendben ugorjunk neki a BBO-nak. Azt meg döntsd el, hogy Fatmagül után, vagy várjuk meg a KPA végét is.

Nem emlékszem, hogy márciusban mi volt az álláspontom a nászéjszakáról, de azt hiszem, azon a véleményen voltam, hogy nem történt meg, vagy legalábbis félbe maradt ( bár a mosást nem értettem). Mégpedig azért, mert úgy gondoltam, hogy Kerim félt Fatmagülhöz nyúlni, úgy a saját mint Fatmagül emlékei miatt. Most viszont, hogy értettem Fatmagül hozzáállását, úgy Bodrumban, mint a dokinál (bár Kerim nekem még mindig kérdõjeles) azt gondolom, hogy megpróbálkoznak vele. Az igazi az szerintem is a nászútjukon lesz. És abban is egyetértek, hogy ott Fatmagülön múlik, mert elõször kezdeményez. Ha már így kibeszéljük a magánéletüket, neked nem tûnt fel, hogy milyen sután csókolóznak? De mindig. Elõször azt gondoltam, hogy két ilyen jó színész, hogyhogy nem tud normálisan csókolózni, aztán arra jutottam, hogy ez is a szerep része volt, mert más filmekben tudnak õk jobban is.
Amit még szeretek, az a 79-ben van, amikor Fatmagül ébreszti Kerimet, az meg jól megcsikálja. Na ott már szerintem teljes az összhang.

Elküldve: aug. 05. 21:20

Olvastam igen, minden nap körülnézek ott, és ámulok mennyi hülye van ott (is) :)))))
ugorjunk a Fatmagül után, a Kara para még 5 hét
most még sután csókolóznak, (bezzeg a Kara parában hogy csókol Engin, majd elájulsz) bár késõbb meg már nem is nagyon lesz ilyesmi, az igazi intimitást valahogy mindig másképp jelzik....én is imádom azt a csiklandózós ébresztést, és mikor Kerim ráugrik, teljesen felszabadultan kacag Fatmagül. rögtön az ugrott be nekem hogy már véletlenül sem jut eszébe az erõszak, már nem villan be semmi egyikõjüknek sem, és ez olyan csoda.....imádom ahogy az egész meg van komponálva, igaz összeszedtél egy csomó
bakit :) de ennek ellenére szerintem tökéletesen van felépítve ahogy fokozatosan eljutnak a kezdeti állapotból a feszengõs, szemérmes- kamaszos szerelmesen keresztül az igazi õszinte szerelmes kapcsolatig!

Elküldött : Üzenet -

Elküldve: aug. 05. 22:00

Igazából ezért megyek vissza mindig az elejére. Most már az elsõ egy-két részt nem is nagyon nézem, onnantól érdekel, mikor Fatmagül beleegyezik, hogy hozzámegy Kerimhez. A kapcsolatuk alakulása érdekel. Mikor Fatmagül le akarja szúrni az isztambuli szállodában, vagy mikor Fatmagül elájul, és Kerim hozzáér vizes kézzel, hogy magához térjen. Aztán a beköltözés után azok a leselkedések. Az egyik kedvenc jelenetem, mikor Fatmagül bezárkózik a fürdõbe és Kerim rátöri az ajtót. Mellesleg szerintem ez Beren egyik legjobb jelenete a sorozatban. Aztán a szökés után, mikor átviszi a hídon, az a könnycsepp......Na mindegy, van még egy csomó. Szóval érdekes látni, honnan jutottak el idáig. És nem véletlenül szerettem meg a sorozatot. Tényleg remekül felépített történet. Néhány kivételtõl eltekintve következetesen mutat be mindent. Azért tudom, mert a dátumokat amiket hangsúlyoztak, felírtam. Jó, pár baki a dátumoknál is becsúszott, de igazából nincs jelentõsége. A bakikra pedig tényleg nem vadásztam. Csak észrevettem, hogy nem stimmel. De ez minden filmnél megvan. Mindent többször vesznek fel, rövid jelenetekben, és összevágják. Neked magyarázom?

Elküldve: ma 08:35

ezekbõl én is vissza szoktam nézni pillanatokat, és mindig felfedezek valami újat, akár csak egy szemvillanást.... de nem tudom egyben nézni elõlrõl, nem tudom miért!
talán majd egyszer
10/10
lizbell 2017 aug. 06. - 10:43:51 10/10
(1228/2154)
még én sem értem :)
10/10
bezsuzska 2017 aug. 06. - 10:29:22 10/10
(1227/2154)
Reggel újraindítottam a rendszert, mostanra sikerült. Most beenged, ami mondjuk nem jelent semmit, mert tegnap délután 6-kor még írtam, este meg már nem engedte. A gépemmel van a gond, nagyon le van lassulva, nehezen tölt be, stb. De nem akarom, hogy más nyúljon hozzá, megvárom, míg a srác hazajön Angliából.
Mirõl maradtam le? burak milyen fotót emleget? Nekem miért nincs meg?
10/10
lizbell 2017 aug. 06. - 10:07:29 10/10
(1226/2154)
Ez mi ez?? :))
burak 2017 aug. 06. - 09:56:26
(1225/2154)
Happy biztos láttátok, augusztus 4-ei felvétel, ha igaz Engin megint olyan jól néz ki, nõ a haja sötét szemüveg és nincs bajusza, szakálla. Úristen de jó pasi !!!!!!
burak 2017 aug. 06. - 09:52:39
(1224/2154)
Nagyon kiváncsi vagyok én is a nászéjszakára, sõt az utolsó részekre, mert törökül nézve nekem teljesen más hatás jön le. Például ugye én úgy értelmezem, mikor elmennek a faházba és meghallják a hírt, hogy az utolsó Yasarant is elfogják, akkor lesznek egymásé. Hát nem tudom ez az esküvõ utáni kínlódás, azért szerintem a való életben ez nem így mûködik, de hát a vélemények ezek különbözõek, nekem Mustafa is csak egy mocsoknak jön le és még mindig úgy érzem, hogy csak magát védi és önzõ. a Yasaranok meg csak kitöltik a bölümöket, tiszta röhej a kínlódásuk.
10/10
lizbell 2017 aug. 06. - 08:09:23 10/10
(1223/2154)
Remélem, sikerül megoldani a problémát, lehet, hogy csak ki- és be kell lépni újra!
az jutott eszembe, hogy talán akkor bolondul meg, mikor többször is meg van nyitva a port, nálam is volt egyszer így fennakadás!
10/10
lizbell 2017 aug. 05. - 19:18:29 10/10
(1222/2154)
Igen igen, én is azt várom a legjobban! Mikor elõször láttam a nászéjszakát meghûlt bennem a vér! És persze borzasztó utána az a kínos feszengés.... tulajdonképpen ezt tárgyaltuk jó sokáig emlékszel, mikor átköltöztünk ide :) és máris elröppent az idõ, hétfõn végre megnézzük felirattal! Muki asszony is megkattan az irigységtõl, tényleg belebetegszik lassan, a féltékenységbe, az egész felvilágosítás ügy provokáció volt a részérõl, hogy Fatmagül rosszul érezze magát, nem számított rá, hogy ahhoz képest F lazán közli, hogy átbeszélték a pszichiáterrel.
Musztafa sajnos tényleg megkattant, néha még együtt is érzek vele, szentül hiszi hogy még boldog lehet Fatmagüllel, és ehhez az kell hogy ne hálják el az esküvõt! Baromi jó színész, szeretem... és a szemeit is, néha jéghideg szinte üveges a tekintete, de amikor kellett, megcsillant ott huncutság, érzelem.
Még mindig nem tudom mi legyen! Mármint a Bir buluttal.... de hajlok rá nagyon, hisz Engin nélkül maradok lassan :) Fatmának mindjárt vége, Kpa még 5 hét.... szóval rá kell szánnom magam. most nem emlékszem, nem akarok visszakeresni, de hol tartasz benne, vagy végig is nézted?
10/10
bezsuzska 2017 aug. 05. - 17:55:52 10/10
(1221/2154)
Musztafa egyszerûen bekattant. Minden történést úgy magyaráz, hogy az azt erõsítse, amit õ a fejébe vett, hogy Fatmagül még mindig szereti. Azt nem tudom, hogy egy embert mi vezet idáig, de sajnos a valóságban is élnek köztünk ilyen emberek, elég csak néha belenézni a híradókba. Firatot én nagyon jó színésznek tartom, nagyon jól játszotta el, ahogy a szerény falusi halászfiúból egy gátlástalan pénzéhes szörnyeteg lett.

Akikrõl kevesebbet beszélünk az a Yasaran família. Mostanra már kiderült, hogy Resatnak aztán semmiféle lelki traumát nem okozott a múltban sem, és ebben az ügyben sem más embereken átgázolni, életeket tönkretenni, sõt akár elvenni. Az hogy gyakorlatilag kiírtották a Namli családot, akik valójában a barátaik voltak, semmiféle sajnálatot, vagy részvétet nem váltott ki belõle. És ebben az összes családtagja partner volt. Talán Perihanban éreztem némi részvétet, úgy Fatmagül, mint a Namli család felé. Õ mondjuk tett is lépéseket, hogy megállítsa a férjét és a testvérét. De túl sokáig húnyt szemet a dolgok felett. Hilmiyét viszont megvetem. Számára csak a kicsi fiacskája létezik, aki bármit csinál, nem érdemel büntetést. Mert "joga" van boldognak lenni. Egy pillanatra sem érzett sajnálatot Fatmagül felé, sõt még a lányt okolta, hogy a fiacskája bûnbe esett. Nõ létére... Undorító. És képes lett volna Nil életét is tönkretenni, mert a fiacskája úgy döntött, hogy szerelmes.

Az éjjel elég késõn tudtam nézni a sorozatot, nem is figyeltem úgy ahogy szoktam, de azért az orvosnál tetszett Kerim. Majd mindjárt újra nézem. Az azért feltûnt, hogy megijedt amikor Fatmagül felhozta a korábbi vallomását, hogy a teste nem fog felejteni. Ja és az is aranyos volt, amikor ki akart menni, mikor a nászéjszaka került szóba, Fatmagül pedig megállította, hogy ne menjen, mert a nászéjszakán is ketten lesznek. Úgy tûnik, 71-72.-ben tényleg attól félt Kerim, hogy ellenérzést vált ki Fatmagülbõl. És látszott rajta a megkönnyebbülés, amikor Fatmagül beismerte, hogy jól esik neki a közeledése. De azért van Kerimben még valami, ami miatt a nászéjszakán kiborul, na de mindjárt hétfõ, és megtudjuk.
burak 2017 aug. 05. - 16:49:27
(1220/2154)
Szerintem Mustafát se hagyjuk ki, egy ilyen mocskos szemétláda hazug embert, én még a színészt is megutáltam, semmi kisurgárzása, nem hogy a karakterét. Erre szokták mondani, hogy szavakat nem lehet találni az aljasságára, és ahogy eldobta Hacert és a gyerekét, és volt pofája azt is hazudni, hogy azért kell telefonálnia, mert szül a felesége.

Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj !
khajni87 2017 aug. 05. - 11:13:46
(1219/2154)
Tudjuk Mukk nem normális, jó anyának meg végképp nem nevezhetõ........nem vagyok sznob és nem is az hogy penészes kertes házba nem szültem......ez az egyik oka volt, a másik hogy albérlet, stabilabb, állandó helyre akartam.......Mukkadest semmi nem zavarja amíg õ kényelemben él......az sem zavarta hogy egész terhesség alatt intrikált meg a tévé elõtt meresztette a s.ggét ahelyett hogy legalább azt megcsinálta volna ami nem nehéz otthon ( mosogatás stb ) és az meg hogy még a kisbabának sem õ szerezte be a dolgokat meg nem is õ mosta-vasalta ki a ruhákat, õ megszülte a többit meg úgyis a s.gge alá teszi más......mintha anyámat látnám, Rahmiban meg apámat......
10/10
bezsuzska 2017 aug. 05. - 10:12:56 10/10
(1218/2154)
Musztafa. Gyakorlatilag lehazugozta az állítólagos szerelmét! Mert azt tette, amikor tagadta a telefonhívást.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 05. - 10:10:29 10/10
(1217/2154)
A "kis" házzal kapcsolatban jutott eszembe, egy újabb megerõsítés Mukaddes önzõségére. Azt most hagyjuk, hogy nevezte már istállónak is. De milyen anya az olyan, aki a saját kényelmét helyezi elõtérbe a gyerekével szemben. Szemrebbenés nélkül beköltözött a nagyházba, a férjét és a gyerekét a kisházban hagyta. Ami állítólag nedves és dohos! Hányszor elmondta! Ha tényleg az, akkor nem a gyerekemet viszem onnan elõször? Csak kérdezem.
khajni87 2017 aug. 05. - 09:07:02
(1216/2154)
Igen, ezt a részt nem is értettem......Meryem mirõl akarta felvilágositani???? Jó, egy naív fiatal lányt ténleg fel " kell " világosítani a nászéjszakáról , mondjuk szerintem már Törökország is van annyira fejlett, hogy a lányok akik már szexeltek biztosan elmondják a többi lánynak, jó ez elvben egy kisebb faluban mint Fatmagüléké nem biztos hogy mûködik na de azért Mukk vérmességét látva Fatmagül is biztos hallott otthon ezt-azt , hisz a szomszéd szobában aludt, vagy épp nem ha Mukk jobban rákapcsolt a szerelemre........

Azt a " szerencsétlen " életet meg Mukk köszönje meg magának hiszen házasságon kivül teherbe esett, a pasi eldobta, hát rászedte Rahmit, aki akkor épp magányos volt, félt és elvette.......inkább örülnie kéne hogy talált egy ilyen embert aki ilyen birkatürelmû,egy Salih típus tuti már adott volna neki ennyi szemétségért, ráadásul vegyük azt is hogy Rahmit kétszer is otthagyta Salihért és másodszorra hogy beszélt Rahmival miatta.......

Visszafogadták, ott élhet a nagy házban ( én már attól a " kis " háztól is odavissza lennék az örömtöl ) és akkor keresztbe tesz mindenkinek, kavar, turkál a holmijukban , beszól mindenkinek, csak cseszegetni tudja õket és akkor elvárja hogy kedvesek legyenek vele........Kadír helyében már menesztettem volna legalább a kisházba, a nagyház zárait pedig lecseréltem volna és csak Meryem , Fatma és Kerim kapott volna kulcsot, mert ha Rahmi is akkor MUkk tuti elvette volna.......:( Fúúúú hát egyre durvább amiket megtesz, nem bírja elviselni hogy Fatmagül boldog, szerette volna ha megtört és magányos, boldogtalan lesz......még jó hogy ott van Fatmagülnek Kadír, Meryem , Kerim, Ömer, Fahrettin és a családja akik szeretik Fatmagült és tisztelik amit elért a rettenetes kezdet ellenére.......Mukkades meg nem csak 1 hajtépést érdemelne, én már rég jól kiosztottam volna mindenki helyében párszor és nem ilyen finoman........
10/10
bezsuzska 2017 aug. 05. - 01:18:47 10/10
(1215/2154)
A lényeg meg lemaradt! Fel akarja világosítani Fatmagült, hogy mi fog vele történni a nászéjszakán. Mukaddes tényleg nem vette, hogy Fatmagült hárman megerõszakolták? Csak azon csodálkozom, hogy Meryem partner ebben. Már a felvilágosításban. Szerintük mit nem tud a lány?