burak 2017 aug. 15. - 18:57:43
(1374/2154)
Ezt így nem is tudtam. Nekem meg épp most jutott az eszembe, hogy megkönyörülhetnének a lányok rajtunk, és befejezhetnénk a végét meglepi részekkel. már százszor megnéztem törökül, de alig várom a fordítást.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 15. - 18:43:08 10/10
(1373/2154)
Közben azon agyaltam, milyen fene jó dolgunk van, Fatmagülbõl a heti két résszel. Belegondoltatok abba, hogy amikor a törököknél ment, heti egy résszel, 80 héten keresztül, közte három hónap forgatási szünettel? Biztos a hajamat téptem volna. A törökök birka türelemmel megáldott nép lehet, hogy az összes sorozatukat képesek végignézni heti egyszeri vetítéssel. És ott még elõre sem tudják nézni, mert az újak még nincsenek is kész végig.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 15. - 18:26:48 10/10
(1372/2154)
Rahmi már sokszor nekiment Mukaddesnek mert bántotta Fatmagült. De mindig visszakozott, mert Mukaddes zsarolta a gyerekekkel. Mint ahogy most is. De! Megváltozott a helyzet. Míg eddig Rahmi nem merte a rendõrséggel fenyegetni,(tisztában volt õ Mukaddes disznóságaival, különös tekintettel a levelek "szeretetére" - Kerim búcsúlevele, a Fahrettinnek írt levél, majd a Meryem által õrzött levél, ami miatt lezuhant) most már nincs ami visszatartsa. Régebben tarthatott attól, hogyha a rendõrséggel fenyegeti, akkor védelmet kér a Yasaranoktól, mint ahogy tette többször is. Mostanra annyiban változott a helyzet, hogy a Yasaran lufi bizony kidurrant, és nincs aki segítsen eltussolni Mukaddes disznóságait. Csak zárójelben említem meg, hogy a fent említett levélmizériák miatt, a logika szerint Kerimnek sejtenie kellett volna, hogy Mukaddes keze van az eldugott levelek mögött. Vagy legalábbis van rá esély. De hát ebben az esetben nem a logika, hanem a forgatókönyv szerint történtek a dolgok.(Nem lett volna pl. Bodrum. Meg a 76.-ban a levelekhez kötött jelenetek.)
Ömert már láttam, de nem ismerem. KPA-t nem nézek. Még. Kivárom a végét.
De majd csak BBO után. Mondjuk én már láttam, elsõ évadot feliratozva (1-13), a másodikat törökül. Ott is a feliratra vártam, most már végig megvan, úgyhogy mindenképpen újranézném. Lizbell meg május óta hezitál, ezért beszéltük, hogy egyszerre nézzük.
burak 2017 aug. 15. - 18:19:50
(1371/2154)
Írod, hogy a lányod nézi az Agymenõket, én is szoktam, de nem sokáig, mert engem sem köt le, egy idõ után zavar. Viszont a KPA és a Fatmagül is, egyszerûen kikapcsolok és ott vagyok, mintha közöttük lennék. Az tény, hogy ha nem Engin játszana, biztos nem nézném, nekem kell azért valaki imázs, akiért rajongjak, fõleg, hogy hetekig ülök órákat a laptop elött.
burak 2017 aug. 15. - 18:00:48
(1370/2154)
Sok mindenben egyezek veled, ahogy olvastam a mostani kommentjeidet, Kezdetekben én sem akartam török sorozatokat nézni. Nekem a török férfi túl fekete, alacsony, pocakos, bajszos. Burak Haki láttam elõször kb. 10-15 éve forgathatták vele A szív útjai, akkor fedeztem fel. Kivancot már nem is tudom, hogy találtam meg, de egyszerûen lenyûgözött, szõke, kékszemû, gyönyörû modell srác. Majdnem mindent megnéztem tõle. A Fatmagült én sem akartam megnézni, ezért is elég késõn kapcsolódtam bele,szerintem itt is Engint láttam meg. Engint messze jobb színésznek tartom, mint Kivancot. Írod, hogy a KPA neked is jobban tetszik, nekem is. A BBO-is megnéztem, kiváncsi vagyok, majd hogy tetszik nektek, én azért is néztem meg, mert egy érdekes kultúra, és Engin viszi benne az életet.
10/10
HZsuzsanna70 2017 aug. 15. - 16:42:00 10/10
(1369/2154)
Megint szinte szóról -szóra egyetértek veled :)
Amit Mukaddes-rõl írál, ugyanígy gondolom, õ egy velejéig irigy és gonosz nõ. Elõször nem is érettem, hogy miért ment bele Fatmagül és Mustafa házasságába, hisz õ nem akar semmi jót Fatmagülnek, ráadásul elveszíti az ingyen cselédjét is. Aztán arra a következtetésre jutottam, hogy lehet félt az egyre okosodó lánytól. akivel ha egy házban maradnak maradnak, azért okozhatott volna neki fejfájást.

Rahmi nekem egy kicsit kérdéses karakter, bár ebben a részben kifejezetten szerettem. És hogy miért kérdéses? Mert rögtön nekimegy annak, akirõl úgy véli bántja Fatmagült (pl. Kerimnek, amikor részegen meg akarja csókolni Fatmagült) vagy Meryemnek, amikor azt hiszi hogy lelökte Mukkadest a lépcsõn, de azt nem vestte észre, Mukkades mennyi szenvedést okozott Fatmagülnek.

Kerim és Fatmagül jelenet szerintem is zseniális :) Bár úgy gondolom, ha Fatmagül már az elsõ levelet is megemlíti Kerimnek, akkor egyrészt leállíthatták volna Mustafát, hogy további leveleket írjon, illetve ha egy-egy levél mégis megíródott volna, Mukkades nem tudta volna így csõbe húzni Kerimet. Másrészt ha Meryem a telefonban nem állította volna le Kerimet, hogy Fatmagülnek ne szóljon a levelekrõl, lehet hamarabb kitudódott volna minden. Persze tudom, tudom :) Akkor rövidebb lett volna a sorozat :)

Írtál Beren Saat és Engin közötti kémiáról. Nem tagadom, hogy meg volt köztük az a bizonyos kémia, de nekem valahogy mégis jobban tetszik a KPA-ban Ömer és Elif szerelme, mivel én jobban bírom az Ömer féle macsó férfiakat. Egy a lényeg, Engin mind a két szerepben remekel, és nekem egyik sorozat nézése közben sem jut eszembe.hogy a két karaktert összehasonlítsam, valahogy nem jut el a tudatomig, hogy ezt a két különbözõ karaktert ugyanaz a színész játsza.
10/10
HZsuzsanna70 2017 aug. 15. - 14:57:28 10/10
(1368/2154)
Tegnap jó nap volt a két sorozat kedvelõnek :) Csak sajnos lassan véget érnek :(

Nem nagyon szoktam sorozatokat nézni, és nem is értem hogy a Fatmagül a KPA miért szippantott be ennyire. Eddig talán 4-5 olyan sorozat volt amit akár többször is megnéznék, de azok közül egyik sem sem klasszikus szappanopera, és viszonylag régebben mentek a tévében. A mostani sorozatok közül, ha nagyon agyat akarok zsibbasztani, akkor belenézek nagylányom (26 éves) kedvenc sorozatába, az Agymenõkbe, de ebbõl csak 5-10 percet tudok megnézni, és már le is fáradtam agyilag :) És nem értem, hogy az értelmes több diplomás , több nyelvet beszélõ lányomnak, és hasonló kvalitású barátainak miért épp ez a kedvenc sorozata :D

Eredetileg a Fatmagült sem szándékoztam nézni a tévében, amikor láttam a beharangozóját a tévében, azt gondoltam, hogy milyen hülye téma ez, hogy valaki beleszeressen a megerõszakolójába. Elõször azt a részt láttam egy rokonomnál, amikor Musztafa bemegy Fatmagülhöz a kórházba, Kerimet meg gyõzködik, hogy vegye el a lányt. Kíváncsi lettem hogy jutottak el eddig, megtaláltam a THHFC oldalán a feliratos változatot, és egész egyszerûen magával ragadott a sorozat: a helyszín, a zene, a forgatókönyv és persze a színészek :) Engin Akyürek meg hát .... nem részletezem, gondolom tudod mire gondolok :D Amit még nagyon szeretek Kerim karakterében, hogy nem egy tipikus jófiú karakter, aki már az elején is jó, a sorozat végére meg a sok bántás és cselszövés ellenére is szinte fél Istenné avanzsál, hanem bizony van egy jó pár hibája :) Ja.és imádtam a dühkitöréseit (amik a szinkronos változatban olyan gyengék) Egyébként tetszett a szék felrugdosós videód is :)

A KPA-val egy kicsit le vagyok maradva, most a 37, résznél tartok. Eredetileg akkor akartam elkezdeni, amikor már végig meg van feliratosan, de a kíváncsiságom gyõzött, és elõbb belekezdtem, és ha lehet rangsorolni a két karaktert, bár Kerimet is nagyon szeretem minden esendõségével és hibájával, nekem Ömer jobban bejön. :)

A BBO-t eddig valahogy nem tudtam el kezdeni nézni, de látom ti elkezditek Bezsuzskával, azt hiszem most jön el a "most vagy soha" pillanat, úgyhogy ha nem gond veletek tartok :)
10/10
bezsuzska 2017 aug. 15. - 12:25:27 10/10
(1367/2154)
Nagyon vártam ezt a részt, hogy Mukaddes végre megkapja ami jár neki. De úgy látszik ez se használ. Jó pár résszel ezelõtt vetettem fel, hogy lehet, hogy Mukaddes nem csak irígy, hanem gonosz. Ma megbizonyosodtam felõle. Próbálom megérteni, miért gyûlöli ennyire Fatmagült, aztán arra jutottam, hogy az a baja, hogy elvesztette a cselédjét. Ha anno Musztafához ment volna, ugyanígy keresztbe tett volna neki lépten-nyomon. Az, hogy az erõszak után hozzákényszerítette az egyik "elkövetõhöz", az nem segítõ szándék volt, hanem hogy egy életre boldogtalanná tegye a lányt. Azt nem tudta, nem tudhatta, hogy már tetszett Kerimnek, és pláne azt nem sejthette, hogy Kerim a lelkifurdalásának (is) köszönhetõen majd Fatmagül érdekeit tartja szem elõtt. Sõt ezzel a türelemmel, kedvességgel eléri, hogy Fatmagül megszeresse. Mukaddes legnagyobb baja Fatmagüllel, hogy mindazok ellenére amin keresztül ment, megtalálta a boldogságát. Szeret, szeretik, sikeres (tanul, éttermet vezet), és kiderült, hogy a csóró kovácslegény nem is annyira csóró.
Végre valahára Rahmi is a sarkára állt. Túl sokat elnézett már ennek a némbernek, aki nem mellesleg gyengeelméjûnek tartotta, és úgy is bánt vele. Pedig Rahmi csak egy kicsit lassú, végtelen türelemmel megáldott ember. Tetszett ahogy helyrerakta, hogy felvilágosította, hogy hiába fenyegeti, hogy nem láthatja a gyerekeket, a börtönbe nem viheti õket magával. És végre arról is felvilágosította -Mukaddes meg is lepõdött rendesen -, hogy az a pénz amit a sajátjának gondol, az Fatmagülé és az övé. Emlékszem, mikor az éttermet nyitották, és Rahmi a sütõkre akart pénzt adni, milyen hisztit levágott, hogy Fatmagül csak költse a Yasaranok által Kerimnek adott pénzt, amit Kerim Fatmagül számlájára tett. Azon gondolkodtam, hogy Rahminak egy kicsit szorosabbra kellene fûznie a kapcsolatát az új szomszédasszonnyal, mert úgy vettem észre, hogy bizony Mukaddest elég érzékenyen érintette, hogy Rahmi a felújítás alatt nem kellett hogy szükséget szenvedjen teában és beszélgetõpartnerben. A kedvenc jelenetem mégsem ez volt.
Valószínûleg azért, mert mikor törökül néztem, a szöveget nem értettem. Ahogy Fatmagül helyrerakta Kerimet ( aztán késõbb Meryemet a telefonba), na nekem ma az volt a csúcs. Logikusan levezetve, hogy miért is érez csalódottságot, amiért Kerim nem szólt a levelekrõl. Azt hittem, Kerim ott süllyed el szégyenében.( Azokután fõleg, hogy egyszer már elmondta neki Fatmagül, hogy csak õ van a szívében, és még vele is aludt.) Aztán este Kerim arcán az ijedtség, amikor a sötét házat meglátta, és azt hitte, hogy Fatmagül elment, és az a kiszakadó megkönnyebbült sóhaj... És aztán az ágy. Ahol Kerim megint nem tudja mihez kezdjen. Itt már nem a veszekedés, hanem az elõzõ esti monológja miatt, hogy nem fog semmit erõltetni. Igen, itt Fatmagülnek kellett kezdeményezni. Egyrészt, hogy béke van, másrészt, hogy megértette, Kerim vágyik a közelségére. ( Nem tudom, ki hogy nézi a sorozatot, de Engin arcjátéka engem megint lenyûgözött. A jobb szája sarkában az a három-négy apró mosolyra rándulás, és az öröm a szemében, amikor Fatmagül a vállára hajtja a fejét... egyszerûen hihetetlen, amit ez a pasi produkálni tud.)
Valaki nem olyan régen azt írta itt az oldalon, hogy Engin és Beren között nincs kémia. Hát én nem így látom. Két kíváló színész, (akik itt már állítólag össze voltak veszve - remélem nem igaz a pletyka, ahhoz túl jó barátok voltak) akik remekül oldották meg a jelenetet.
Münir a patkány. Ez az ember tényleg úgy akar kikeveredni a mocsokból, hogy még a saját nõvérét is elárulja? Gondolom a pénzt magának gyûjtögeti a volt partnerektõl, mert Perihannak azt mondta, hogy senki nem ad semmit, és a noteszában mégis elég szépen gyûlik a kapott összeg.
Végül Resat. Mit akar ez az ember Fatmagültõl? Miért akarja meglátogatni? Ugye nem arra akarja rábeszélni, hogy az õ egészségi állapota miatt álljon el a pertõl? Mert ha erre számít, akkor meg is bolondult.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 15. - 10:50:36 10/10
(1366/2154)
Gondoltam rád tegnap, jó kis mozis estéd volt. Enginünk új Antalyai képeit láttad?
10/10
lizbell 2017 aug. 14. - 23:00:32 10/10
(1365/2154)
Ma begyûrtem a Kara parát is, csütörtök helyett az is kijött ma <3
Ennél jobb nem is lehetett volna a mai nap! :)
khajni87 2017 aug. 14. - 16:08:20
(1364/2154)
Most is amit mûvel, még amikor Fatmagül megtépte utána hogy viselkedett Meryemékkel otthon......Megint csak támad támad támad........mintha õ semmiben nem lenne hibás, õ csak jó lenne és hálátlan meg milyen gonosz Fatmagül........Sem hálátlanságot sem gonoszságot nem látok, ténleg a végtelenség utánig tolerált Mukaddesnek mindenki minden sz.rt.....Mondjuk ebben a részben nagyon kihangsúlyozták õt, meg a gonoszságait is......de az azért ledöbbentett hogy még most is mennyire messze képes elmenni még összetörte Fatmagülék egyik esküvõi képét, ezzel azt hiszi rontást vagy mit hozhat rájuk????? Fatmagül több mint elég rosszat kapott, neki kijár minden boldogság és jó dolog, Mukk meg egy végtelenségig, irigy, savanyú féltékeny pofátlan szemétláda........nem is értem miért nem tudja már hol a helye ha már Rahmi is így helyrerakta......amúgy nem értem azzal a lakással mi baja, nagyon tágas és szép hely, Rahmi nagyon ügyesen helyrehozta.......

Remélem azért elkezd magába szállni kicsit és megkapja a büntetését........ Az meg hogy még most is Fatmagülön akar bosszút állni hát az a pofátlanság netovábbja......mocskos irigy kutya, szívesen homlokon kínálnám szívlapáttal párszor.......

Amúgy azt láttátok vagy én vagyok hülye hogy Selim Ayceja kicsit kigömböcködött hastájékon vagy meghülyültem ??????
malvinkicska 2017 aug. 14. - 12:55:58
(1363/2154)
A 76-os részben ez a gonosz nõ megkapta a magáét, elõbb kellet volna, mert ez már nem tudja hol jár az irigység teljesen elvette az eszét.
Rahmi is sarkára állt, remélem kevesebb jelenete lesz , mert nem sok rengeteg.
10/10
lizbell 2017 aug. 14. - 11:58:01 10/10
(1362/2154)
Mindennek az alapja a mérhetetlen irigysége! Kezdõdött azzal, hogy "nyakába vette" a kislányt, aki szép volt, kedves, imádta a bátyja majd Musztafa, miközben gyönyönyörû nõ lett belõle...és folytatódott azzal, hogy bár megtörtént vele az a szörnyû dolog, ennek ellenére talpra állt, szerelmes lett, szeretõ családra talált, anyagi gondjai sincsenek, tanul és egzisztenciát is teremtett hiszen a Rózsakonyhában is megállja a helyét....szóval ez Muki asszony szemében nem igazságos az élettõl! Meg az sem, hogy nem ismerik el az érdemeit, ami persze nem feltétlen jóindulatból eredt.... de ha szigorúan nézzük, a házasságot, a szerelmet és hogy Fahrettin papával végre rendezõdött a kapcsolat, azt neki köszönhetjük, csak intelligens normális gondolkodású ember ezt nem így fogja fel, pláne nem döngeti a mellét!!
10/10
anci60dor 2017 aug. 14. - 11:33:01 10/10 Előzmény kisbalaton
(1361/2154)
Szép napot Mindenkinek! Egyetértek , valóban nagyon kellett már a lelkünknek ez az igazságtétel Mukadeszel szemben. De sajnos ebbõl sem tanult. Még mindig mindenért szegény Fatmagült hibáztatja. Végre Rami is kinyitotta a száját, mert eddig mindig kivédte a Nõt mindenkivel szemben. Csak itt látszik ,hogy Muki asszony mennyire gátlástalan,
elvetemült , lelkileg romlott, minden porcikája gonosz.....,Hogy most is azon töri az eszét, hogy Fatmagülön hogy álljon bosszút.
kisbalaton 2017 aug. 14. - 11:14:59
(1360/2154)
A 76.rész nagyon-nagyon jólesett a lelkemnek! Ahogyan Fatmagül,majd Rahmi is beolvastak Mukaddesnek,az szenzációs volt! Végre-végre helyretették ezt a nõt! Végre kiiktatták a családból.Ámbár Mukaddes aligha tanul belõle.Mégcsak nem is érti,hogy miért" õt bántja mindenki",mert elvakult gyûlöletében még mindig mindenért Fatmagült hibáztatja.Mukaddes egyszerûen javíthatatlan.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 12. - 17:16:26 10/10
(1359/2154)
Selim annyira tényleg nem elvetemült, mint Erdogan. Õ a sorozat alatt nem ártott újra Fatmagülnek és a családjának. Erre írtam, hogy nyuszi, mert végig az apja nadrágja és az anyja szoknyája védelmében éldegélt. Csak nézte az eseményeket, tevõlegesen nem vette ki a részét. Biztos megbánta az erõszakot, de nem Fatmagül miatt. Legalábbis soha nem mondta, hogy sajnálja a lányt. Egyszer mondta csak, hogy "rossz volt újra látni a lányt", mikor Vural balesete után Erdogannal a lány házánál leskelõdtek, és egyszer mondta Erdogannak, hogy milyen szerelem ez Fatmagül és Kerim között. A megbánást az összeomlott élete miatt érezte. A felesége elhagyta, fel kellett adnia az addigi életét. Még most is alig hallgatja meg Münirt mikor az felhívja, mert azzal van elfoglalva, hogy magára hagyták, és hú de rossz neki egyedül. Igen, nem olyan elvetemült mint Erdogan, de a tette miatti felelõsséget még mindig nem vállalja fel. Az Aycevel való kapcsolata azt mutathatta meg neki, hogy lett volna reménye.
kisbalaton 2017 aug. 12. - 14:51:45
(1358/2154)
Nagyon jól jellemezted a szereplõket,és majdnem minden soroddal egyetértek.Egyetlen - általad is említett - figura van,akinek (viselt dolgai ellenére)kissé vitatkoznék a megítélésérõl.Mégpedig Szelim. Oké,oké,-õ is erõszakolt,-és erre aligha van bocsánat.Mégis,néha úgy érzem,mintha lenne benne (nyomokban)némi megbánás.Én nem látom olyan elvetemültnek,mint Erdogant.Mintha nem halt volna ki belõle minden jóérzés.Valószínû,hogy valami hasonlót érezhetett meg rajta az a kislány is,aki segítette õket a szökésnél,aki egészen másképpen viszonyult Szelimhez,mint Erdoganhoz.Szóval Szelim még nem teljesen reménytelen eset,aki talán okul majd a büntetésébõl.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 12. - 11:43:12 10/10
(1357/2154)
Mukaddesnek a kezdetek óta ez a stratégiája. Kavar, mikor lebukik támad, aztán lelép. Mindig ezt csinálta. Ez a természetébõl adódik. Szerintem õ egyszerûen gonosz. Õ akkor érzi jól magát, ha mást is olyan boldogtalannak lát, mint amilyennek õ érzi magát. És ezért tenni is hajlandó, nem keveset. Bár igazából nem értem miért boldogtalan, van egy férje aki szereti, és kitart mellette, minden hibája ellenére. És van két gyönyörû gyereke, akikkel mondjuk foglalkozni kéne, mert azt is elõszeretettel passzolja le. Érzi õ, hogy sok van a rovásán, ezért gondolja, hogy kifele áll a rúdja. És követi a már bevált stratégiát: támad. De mégse jó neki semmi. Nem jó a kisház, nem jó Fatmagülék háza (hál' istennek), nem jó a lakás (mert mindenkinek kertes háza van). Az a gazdag negyedben lévõ ház, amit Fahrettin meg akart venni Keriméknek, na az tetszett volna neki. Hiszen ezért írt annak idején Ausztráliába. Ott dirigálhatott volna kedvére. Mint ahogy tette Göksüben. Nem felejtem el, még egészen az elején történt, mikor Kerim és Fatmagül nem is beszéltek, hogy egy összeveszést követõen kirohant Kerimhez, hogy vigye el onnan a feleségét, költözzenek el. Abból a házból, amit Kerim talált, és neki adtak bérbe. (Mondjuk az nem derült ki, hogy a bérleti díjat közösen fizették-e, vagy csak Kerim és Meryem). A másik ilyen eset az volt, mikor felfedte, hogy Fatmagül õrizgeti Kerim búcsúlevelét, és a lány elszökött emiatt. Akkor is arra hivatkozott, hogy az az õ háza, és elõtte nem lehetnek titkok. Ami a szememben igazán visszataszítóvá teszi, az az, hogy teszi mindezt a családtagjaival, az õ kárukra. És még mindig nem tanult. Igen, én õt is büntetném, hogy érezze a tettei következményeit.
Yasaran család. Az utóbbi idõben keveset beszéltünk róluk, pedig hát õk az ellenség. Erdogan vajon azért kezdte el a vallomását írni, mert abban a hitben van, hogy meghalt Resat? A börtönõr azt mondta neki, tévesen. Valószínûleg összekeverte a két hírt. ( Resat, Musztafa). Vagy eljutott odáig a zárkában, hogy nincs más útja, mint a beismerés. Selim pedig mindig is egy gyenge ember volt. Na rá mondanám, hogy nyuszi. Õ tipikusan az az aranyifjú, aki azt gondolja magáról, hogy bármit megtehet, mert a háttérben ott a papa, aki mindent lerendez. Felelõsségtudata egy csöpp sincs, bár a szökés alatt megtapasztalhatta, hogy van más élet is.
Hilmiye és Perihan pedig szégyellheti magát nõ létére. Perihan ugyan próbálta megállítani a családja kavarásait, de már túl késõn. Az elején neki is csak a kisfia megmentése lebegett a szeme elõtt. Mire észbe kapott, addigra már annyian belehaltak, hogy õt sem tudom mentegetni. Hilmiye meg még annyit sem tett. Végig Fatmagült okolta, hogy a kisfia erõszaktevõ lett. És nem is számít neki más, csak Erdogan. Resat, a fõ kavaró, emberi életek tönkretevõje. És mostanra már kiderült, hogy nem csak ebben az ügyben nem számítottak neki az eszközök, magát a birodalmát is ilyen eszközökkel építette fel. Ugyanakkor betegséget mint büntetést nem kívánok senkinek. Igen, kapja meg a méltó büntetését, arra való az igazságszolgáltatás. És a másik fõgonosz Münir. Mentené a saját hátsóját. Már tudja, hogy nem tehet semmit, szerintem azon dolgozik, hogy saját maga megússza. Amúgy kezet foghatna Mukaddessel, mert mindketten önzõ emberek. Senki és semmi nem számít, csak nekik legyen jó.
khajni87 2017 aug. 12. - 07:18:13
(1356/2154)
Biztos kiderült volna hiszen Mukk már megint ott volt az étteremben és tuti elpofázta volna Fatmagülnek......amúgy amit a mostani részben is csinált ez egy percig nem nyugszik le hogy ne tudjon valamirõl és amikor Meryem helyrepakolta az tetszett......amit nem értek hogy Mukk fejében egy ilyen szituban amikor már megint nem fér bele a bõrébe és kotnyeleskedni meg kíváncsiskodni akar hogy jön az hogy nekik el kell költözni........vagy lehet érzi hogy már régóta nem szívesen látják ez mégsem érdekli komolyabban valahogy mindig úgy jön ki a helyzetekbõl hogy az neki a legjobb legyen.......az étteremben meg ahogy csapkodott........csapkodtam volna én is õt.......

Kerim ténleg jó volt a mai részben és jó hogy ezt a témát õ kezdte el , szerintem Fatmagül nem tette volna.......

A Yasaranok süllyedése jól elõrevetíti a végét a történetnek, érdekel ki hány évet kap majd.........egyre jobban belebuknak a dolgokba......Ha már a 76-80.-részig fent lenne sem bánnám, olyan izgalmas hogy naponta tudnám nézni......
10/10
bezsuzska 2017 aug. 12. - 01:56:25 10/10
(1355/2154)
Én meg most. Oké, kiderült, megvolt az elsõ a 74.-ben. (Mennyit számít tíz általunk is értett mondat). És az is, hogy katasztrofális volt. Fatmagül, azt sem tudta, hova bújjon a második éjszaka elõl. Félt. Nem úgy jött össze az elsõ, és rettegett attól, hogy a másodikra Kerim "igényt" tart, mert már a felesége. Ez a megszólítására (Fatmagül) válaszolt "tessék" elég sokatmondó volt. Mert õ (Fatmagül) azt gondolta, hogy neki többet nem lesz ebbe beleszólása. Ehhez képest Kerim nem akart rátelepedni, és idõt adott mindkettejüknek. Kerim tényleg szereti ezt a nõt. Mikor azt mondta, hogy õ nem fogja soha kérni "azt", hanem megvárja míg megtörténik, azt hittem elolvadok. Talán burak írta, hogy neki Kerim már egy nyuszi. Nem értek egyet. Egy mindenekelõtt a szerelmét tisztelõ, az átlagosnál érzékenyebb férfi, rengeteg türelemmel, és hatalmas lelkifurdalással. Ahogy Fatmagül meghallja, hogy a férjének nincsenek elvárásai vele szemben, azonnal partnerré válik.
Ami számomra Kerimet még nagyobbá teszi, az a Musztafa által írt levél Fatmagülhöz történõ eljuttatása. Mi ez, ha nem a szerelmének a bizonyítéka? Ha az a levél nem jutna el Fatmagülhöz, soha senki nem tudná meg. Mégis kötelességének érzi, hogy a legnagyobb ellensége utolsó - a feleségének - írt szavait ne titkolja el. Bár õ úgy tudja, hogy volt több levél is, már csak hármat kell aludnunk, és kiderül.