10/10
lizbell 2017 júl. 17. - 16:29:26 10/10
(954/2154)
Milyen jól leírod a gondolataimat, mert én rém lusta vagyok most erre :))
egyébként durván Kara para elvonási tüneteim vannak, úgyhogy brutál nagy selejtezõs takarításba kezdtem, miközben üvöltenek a kedvenc nótáim.
ezekkel most nem tudok betelni:

https://www.youtube.com/watch?v=OM90Dz_-UBI&list=RDOM90Dz_-UBI

https://www.youtube.com/watch?v=9gXu1o10OCM&list=RDOM90Dz_-UBI&index=7
10/10
bezsuzska 2017 júl. 17. - 12:25:56 10/10
(953/2154)
Kerim és Fatmagül annyira aranyosak! Soha nem fogjuk megtudni, de drukkolok nekik, hogy olyanok legyenek sok év után, mint az idõs házaspár az étteremben. És igaza van Kerimnek, hogy kettesben kell elkezdeni az életüket, hogy összeszokjanak. Bár azért azt is ki lehetett hallani ebbõl, hogy késõbb hajlandó lenne Rahmiékkal is együtt élni. Ha ebbe belemenne, soha nem lenne egy nyugodt percük, mint ahogy most sincs. Az a boszorka Mukaddes állandóan a nyomukban van, egy perc intimitást nem hagy nekik. Szegény Fatmagül, még Kerim elõtt is alig mer megnyílni, nemhogy ezt még mások (Mukaddes ) szeme láttára tegye! Fogadni mernék, hogy õnagysága lelki szemei elõtt már megjelent a háznézés közben, hogy majd Kerim és Fatmagül dolgoznak, Rahmi besegít az étteremben, õ meg majd otthon jól elkotorászik a fiatalok dolgai között ( ahogy szokta), elücsörög a kertben kávézgatva, mint egy úrinõ, esetleg ha nagyon unja magát, takarítgat egy kicsit. És nem érti, amit Rahmi már felfogott, hogy miért nem akarnak együtt élni velük.
Szegény Hacert valahol sajnálom. Bár nem érhette meglepetésként, hogy Musztafa még mindig Fatmagült "szereti". Hiszen már kétszer is elküldte, õ pedig kétszer elhagyta. Mégis ragaszkodott a kapcsolatukhoz. Végig reménykedett, hogy Musztafa talán szereti egy kicsit. És talán ettõl nem látja, hogy Sami mennyire odavan érte. Bár az õ kettejük kapcsolata sem volt zökkenõmentes. Hiszen az elején ez a pasi kereste neki a kuncsaftokat, sõt, igaz felsõbb utasításra, de fogva is tartotta. Sami szerintem akkor kezdett máshogy nézni Hacerre, mikor az pénzt adott neki, hogy õ is szálljon ki a piszkos dolgokból.
Musztafa meg egyszerûen bekattant. Teremtett magának egy álomvilágot Fatmagüllel, és csak azokat a dolgokat hajlandó tudomásul venni, ami beleillik ebbe az általa teremtett képbe. Ez már a tárgyaláson is látszott. Mikor Fatmagül Kerim lelövésével kapcsolatban ellene vallott, egyszerûen befogta a fülét, hogy ne is hallja, mert az nem fér bele az általa elképzelt világba. Hiszen Fatmagül még mindig õt szereti, õt várta, és várja. Musztafa a saját rossz döntéseinek az áldozata. Kezdve azzal, hogy az erõszak után nem hallgatta meg Fatmagült, és mások téves információi alapján hozott döntést, hogy elhagyja. Amit talán már akkor sem akart. De megtette! Mert fontosabb volt neki mások véleménye, mint a valós történések. Ez az elsõ rossz döntése, és a pénzéhsége aztán elindította a lavinát. És bármennyire sajnálhatja a történteket, semmivel sem külömb azoknál, akik megerõszakolták Fatmagült. Sõt! Az embernek mindig jobban fáj, ha olyan valaki bántja, akit ismer (vagy azt hiszi, hogy ismer ) és szeret, mintha ugyanazt egy vadidegen teszi.
10/10
bezsuzska 2017 júl. 16. - 15:08:00 10/10
(952/2154)
Én is most láttam!
10/10
lizbell 2017 júl. 16. - 15:07:23 10/10
(951/2154)
oh, nem frissítettem :))
10/10
lizbell 2017 júl. 16. - 15:06:43 10/10
(950/2154)
Fenn van a 68. bölüm :)
10/10
baba24 2017 júl. 16. - 14:53:15 10/10
(949/2154)
Fent van a 68 rész :)
10/10
baba24 2017 júl. 16. - 02:28:10 10/10
(948/2154)
Hát Mustafának annyi,de szerintem meg is érdemli!
Most már kicsit késõ bánat ez a bocsáss meg,és milyen kedvesen megint el mondta õ csak a Fatmagült szereti.
De hol volt akkor mikor ki kellett volna állni a szerelme mellett és õt kellett volna meg védenie,akkor érdekes mód nem szerette!
Nem egyszer ártott neki a Yasaranokat segítve!
Mustafa csak saját magát szereti és senki mást!
Fatmagül inkább már csak egy rögeszme neki és nem szerelem.
Szerintem már csak azért is csinálta ha az övé nem lehet akkor másé se legyen!
burak 2017 júl. 14. - 20:53:01
(947/2154)
Csak az a baj Mustafa karakterével, hogy õ az a típusú, akinek hirtelen elborúl az agya és akkor lesz agresszív, amiket csinált is.
10/10
lizbell 2017 júl. 14. - 19:31:59 10/10
(946/2154)
Én csak most értem a végére, azért az fura volt hogy szándékos emberölés lett a Vural ügy, valahogy azt összecsapták szerintem, bár nyilván a balesetet nehéz bizonyítani!
"szerettem" a végén Musztafát... persze ne értsetek félre, nem akarom felmenteni, vagy védeni, abszolút magának köszönhet mindent és meg is érdemli a sorsát.... csak ahogy ott ült végig, ahogy lereagált minden ami ott elhangzott, ahogy nézett és beszélt Fatmagülhöz, abban minden benne volt, nagyon átéreztem, min mehet keresztül... szóval egyre jobban kedvelem ezt a színészt is!
10/10
bezsuzska 2017 júl. 14. - 19:07:00 10/10
(945/2154)
USA-ban is ilyen az igazságszolgáltatás. Minden cselekményért külön-külön büntetés jár, ami összeadódik. Az emberrablásért adott 3 év szerintem kevés.
10/10
anci60dor 2017 júl. 14. - 06:33:59 10/10
(944/2154)
Kerimet egy kicsit sajnálom , ugyanis a bizonytalanság a kétely továbbra is ott lappang a lelkében. Érzi, hogy Fatma még mindig érez valamit Mus iránt . Akár gyûlöli is de csak a fejében motoszkál. Mukadesz nem tudom kinek az oldalán áll. Úgy tûnik , mintha Mustafát "szinezné". Most már meg is értem a levelekkel való manipulációit. Nem bírja elviselni, hogy Fatmagültl két férfi is így szereti , neki meg csak egy "nyomi" jutott. Még Nine mama is megtalálja a szerencséjéz.
malvinkicska 2017 júl. 13. - 22:52:02
(943/2154)
A mostani rész jó volt, azt nem tudom Mustafa esze elmenõbe, vagy most jött meg, hogy ennyire van Fatmagülért , többször kért bocsánatot.
A Kerim apja az topon van jó szerep van neki és hitelesen hozza.
az is haladás kettesben sétáltak, Fatma és Kerim.
A mai részben Muk elég tûrhetõ volt, igaz mindent õ akar elõbb tudni, mint más.
khajni87 2017 júl. 13. - 21:56:04
(942/2154)
Hüha.......jó kis rész volt, ezután tuti belenézek a 68-as részbe is........

Mustafa nem mondom jó sok büntit kapott a bûnökért......Vuralért 10 év 2 hónap, Kerimért 9 év, Fatmagül elrablásáért 3 év.......keményen nyomja a Török Biróság.....Magyarországon vagy ennél jóval kevesebbet vagy semmit nem adtak volna , max némi felfügesztett......
10/10
bezsuzska 2017 júl. 13. - 18:06:16 10/10
(941/2154)
Én is most láttam! Köszi!
10/10
baba24 2017 júl. 13. - 17:59:21 10/10
(940/2154)
67 rész fent van :)
kisbalaton 2017 júl. 10. - 15:38:54
(939/2154)
Musztafa elfogása most még "hiányos" kicsit.Mert csak azt látjuk,hogy egy erdõszélén vagy útszélén kiteszik az autóból,-aztán meg már egy mentõautóban fekszik,és lázálmában Fatmagült látja.Talán a következõ részben kiderül majd,hogy mi is történt valójában.(Úgy emlékszem,hogy végül Kerim apja talált rá. )Én örülök,hogy elért végre eddig már a történet,és Musztafa,ez a szerencsétlen,megtévedt,rossz döntéseket hozó ember végre megkaphatja méltó büntetését.
malvinkicska 2017 júl. 10. - 13:47:33
(938/2154)
A 66-os részben ez a Mustafa elfogása mese habbal, nagy szégyen az ottani rendõrségnek, hogy két hontalan kijátszotta õket, szóval ez nagyon semmi volt.
A Kerim apjának kellene nyomozni annak legalább van esze.
Fatmagül elég rossz lelki állapotban került ezek után ami érthetõ. A Yasaranok ki be járnak a börtönbe az sem halad sehova.
A csaj is nagyon fél mert még van egy férje.
10/10
baba24 2017 júl. 08. - 02:05:25 10/10
(937/2154)
Kicsit most elõre néztem a részeket,és Mukaddes hamarabb is le fog bukni,hogy ír Mustafanak!!Igaz ami igaz rendesen meg próbálja majd ki magyarázni,hogy õ csak jó szándékból csinálta!
10/10
bezsuzska 2017 júl. 07. - 15:30:26 10/10
(936/2154)
Musztafa nem vasból van, de ezt is kibírta. Az a fránya életösztön, az. Hát nem visszavették tõle megint azt, ami az övé? Addig nem nyugszik, amíg Kerimet holtan nem látja. Nem is tudom, hogy képzelte, hogy Fatmagül majd lemond Kerimrõl, mert õ az elrablásával "bebizonyította", hogy mennyire "szereti", és hogy "összetartoznak".
Ami nekem most nem annyira tiszta, hogy a rendõrség hogyhogy ilyen hirtelen nekiállt nyomozni a Yasaranok ellen. Mert Fatmagül elrablása, az nem volt közvetlen összefüggésben a Yasaranokkal. És már bõven lehallgatták õket, mikor Yadigar bevitte a rendõrségre a Perihan által összegyûjtött bizonyítékokat. Ha már kritizálom a forgatókönyvet, akkor itt a szél viszi az infót? Itt mindenki tud mindenrõl, ahogy valami történik.
Kerim viszont nagy változáson ment keresztül. Higgadtabb. A régi Kerim biztos nem ment volna kórházba, hanem Musztafa után vetette volna magát. És az sem derült ki, hogy mit akart eredetileg a Yasaranoknál? A két fiút akarta volna elkapni? Mert, ha jól értettem, akkor Kadir akkor hívta telefonon, mikor félreállt a Yasaran háznál az idegen ( Meltemék) autót látva. És már ott parkolt, mikor Kadir felhívta, hogy ne csináljon semmit, mert figyelték a telefonját, és tudja a rendõrség, hogy ott van. A régi Kerim, biztos, hogy ennek ellenére bement volna, miután Meltemék elmentek. Betudom ezt a változást annak, hogy jár a pszichológushoz, normalizálódik a kapcsolata az apjával, és talán a legfontosabb, hogy a Valentin nap óta tényleg elhiszi Fatmagülnek, hogy szereti. ( A nyakába ugrott a kutya miatt, és megvolt a második csók is, amikor már Fatmagül is visszacsókolt ).
A Yasaran fiúk szökése, elég érdekes szál lesz, mondjuk Selim már az elsõ nap estéjére beleunt. Nem is értem, miért nem fordultak vissza, hiszen egy nap távollétet simán meg lehet magyarázni (kirándultak, berúgtak, bármi).
Szóval, jó volt, várom a következõt.
malvinkicska 2017 júl. 07. - 13:53:12
(935/2154)
Mustafa dolga elbénázott valami , nem lenne szabad egy ilyen komoly történetet, ilyen semmi hiteltelen dolgokkal szemléltetni, mert nem vasból van annyi mindent kibír.
Az is hihetetlen hogy ezt a szemét Mustafát nem tudják elfogni, neki sikerül, és még kezeli a kuruzsló,.

Fatmagül és Kerim szenvednek benne eleget, az a jó van segítségük, Kerim apja nagyon mellettük van, a többi család taggal együtt.
Mukkades az adja a formáját minden részben.