burak 2017 aug. 10. - 12:51:10
(1314/2154)
Még egy, biztos észrevetted, többször is volt, mielõtt kimennek a házból az esküvõi ruhában megfogja Fatma kezét az az átforgatós technika az nem tudom, hogy az övé e, vagy betanult.
10/10
lizbell 2017 aug. 10. - 12:50:30 10/10
(1313/2154)
én nem tudom mennyire vagyok elfogult, de imádom minden rezdülését :))))
burak 2017 aug. 10. - 12:48:11
(1312/2154)
Hú nagyon észrevehetõ, Kerimnél mikor hátrateszi a haját és észrevettem már mikor rövidebb haja volt akkor is úgy nyult a hajához. Van egy jellegzetes megállása mikor majd hazaviszi Elifet megállnak az ajtó elõtt kifeszíti az egyik lábát és kicsit kinyomja a fenekét- ami megjegyezve hú de jó - ez tipikus az õ testartása, Tudom, hogy én nagyon elfogult vagyok, de nem lehet nem õt nézni, és ahogy már többen írták, szerintem a szemei is nem is tudom feketék talán. Ahhoz képest én soha nem kultiváltam ezt a típusú férfit és fõleg törököt és tessék itt tartok.
10/10
lizbell 2017 aug. 10. - 12:43:58 10/10
(1311/2154)
ezt most találtam :)))) remélem megnyílik!
székrugdosás nagyon megy Kerimnek és Ömernek is! :))

https://www.instagram.com/p/BXlVdoxH7PX/?hl=hu&tagged=enginaky%C3%BCrek
10/10
HZsuzsanna70 2017 aug. 10. - 12:33:54 10/10
(1310/2154)
Én nagyon bírom benne hogy ennyire bele tudja élni magát egy-egy szerepbe, és ilyen átváltozó mûvész :) És nem csak a külseje változik egy-egy szerephez, a tartása, beszédstílusa és a mozgásrendszere is :) Kerim kicsit sutább mozgása, futása furi lett volna Ömer nyomozónál.
Az is igaz, hogy ha párhuzamosan nézed a Fatmagült és a KPA-t, azért felfedezhetõek tipikus Engines arcjáték, kézmozdulatok :)
burak 2017 aug. 10. - 12:32:00
(1309/2154)
Kiváncsi vagyok lányok majd mit mondtok a végén. Lehet, hogy én járok a legjobban, hogy nem láttam az elejétõl én csak most olvasom, hogy nem volt egyértelmû, hogy hogyan történt. Lehet, hogy így is akarták megírni. Most már én is nagyon várom a végét.
10/10
lizbell 2017 aug. 10. - 12:31:01 10/10
(1308/2154)
az a baj hogy nem biztos hogy el tudom magyarázni.... én azt gondolom pont az a lényeg, hogy erre nem kapunk választ, hisz nem kaphatunk, pont azért mert nem mutatják meg mi történt, nekünk a nézõnek mindent úgy ábrázolnak utólag ahogy emlékeznek rá külön-külön, ami akár eltérõ is lehet vagy akár teljes homály a tudatmódósítók hatására....és Kerimet ismerve, látva az óriási bûntudatát nyilván nem azért nem segített, mert nem törõdött vele, vagyis saját magadtól megkaphatod a választ.
10/10
HZsuzsanna70 2017 aug. 10. - 12:19:54 10/10
(1307/2154)
Pontosítok egy kicsit :) Igazából ez engem, mint nézõt érdekelt volna, mert azért van különbség aközött, hogy
1. Beveszem a drogot, iszok rá alkoholt, és utána olyan állapotba kerülök, hogy azt sem tudom hol vagyok és mi történik körülöttem
2. ott vagyok a helyszínen, felfogom hogy ott valami szörnyû dolog történik, de egész egyszerûen akkor nem törõdök vele, majd amikor látom hogy milyen állapotba került az a szegény lány, az agyam átkapcsol felejtõs üzemmódba
3. ott vagyok, felfogom hogy mi történik, de a tudatmódosított agyam miatt leblokkolok, és nem tudok semmit csinálni.
Ebben a jelenetben Kerimet viszonylag keveset mutatják, de az látszik rajta, hogy õ bizony akkor felfogta hogy itt most valami nagyon rossz történik, és mivel nem mutatják a tényleges erõszak alatt, arra írtam én, hogy szeretném azt hinni hogy nem nemtörõdömség miatt nem segített, hanem leblokkolt.

Abban igazad van, hogy Kerim bûntudata és önmarcangolása szempontjából ennek nincs jelentõsége.

És hogy fel tudja-e dolgozni ezt, vagy meg tud-e magának bocsátani? Azt el tudja érni, hogy lezárja a múltat azzal. hogy ami történt megtörtént, megbukott mint férfi, utólag nem tud rajta változtatni, és csak elõre néz. De a lelke és agya mélyén azért mindig ott lesz rejtve ez a bukás. És persze ehhez olyan társ is kell - és Fatmagül szerintem olyan - aki az elsõ nagyobb vitánál nem vágja a fejéhez a történteket.
burak 2017 aug. 10. - 11:29:36
(1306/2154)
Látod errõl írtam, hogy én szeretem túltenni magam, mert te is mennyi mindent eltudtál mondani, lassan egy újabb sorozatot lehetne forgatni Kerim külön élete címmel. Mindenesetre tényleg Hilal és a forgatókönyv író barátnõi jót csináltak megint. Mint Kivancal a Tiltott Szerelemben és nem a nõkre összpontosítanak,hanem a férfiakra,na meg megtalálják a legjobb és legszebb török fiúkat hozzá.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 10. - 11:08:50 10/10
(1305/2154)
Ahogy én látom, a papával minden rendben van. Ahhoz képest ahonnan indultak, hogy Kerim évekig nem olvasta el a neki írt leveleket, és mennyire gyûlölte az apját. És itt kell megemlíteni "kedvenc" Mukaddesünk ténykedését. Mert bizony, ha õ nem válaszol Fahrettin levelére, amit Meryem és Fatmagül eldugott, akkor Kerim még mindig tépkedné az apja hozzá írt leveleit. Mert az a levél amiben az apja megírta, hogy Isztambulba jön, csak amiatt lett felbontva, mert Mukaddes nevére jött. És azt se felejtsük el, hogy az apjával való találkozásra majdnem ráment a kapcsolata Fatmagüllel. Ahogy talán lizbell írta korábban, az anyja hozzá írott levele volt az egyetlen pont, amikor majdnem elhagyta Fatmagült. Az a levél pedig sosem került volna Kerim kezébe, ha Fahrettin nem jelenik meg. Az, hogy kibékült az apjával, nagymértékben köszönhetõ Fatmagülnek. És itt az esküvõ elõtt, nagyon szép volt az apa-fia beszélgetés, látszott, hogy egyikükben sem maradt tüske.
Ellenben azzal, amit Kerim nem tudott feldolgozni, hogy õ kapta el Fatmagült akkor. Nekem nagyon tetszett Fatmagülnek az a mondata (talán még nem írtam le), amikor azt mondja Kerimnek, hogy "akkor ne felejtsd el, csak bocsáss meg magadnak." Ebbõl nekem az tûnik ki, hogy Fatmagül már elfogadta, hogy a két Kerim egy, és megbocsátott neki, és most Kerimen a sor, hogy megbocsásson saját magának. Együtt vannak, nincs már jelentõsége a múltnak, bármi történt, azon változtatni nem lehet. Egyetlen közös útjuk van, elõre kell menniük, és felépíteni a közös életüket.
burak 2017 aug. 10. - 11:00:18
(1304/2154)
Igen ezekre mindenre van válasz, ezért szoktam a sorozatokat, filmeket, úgy tekinteni, hogy ez csak egy film, mert ugye ez az emberek szórakoztatására, kikapcsolódására vannak. És inkább a színészre és a játékára összpontosítani, megfigyelni minden apró rezdülését. Olyan meg nincsen ami mindenkinek egyformán tetszik.
10/10
lizbell 2017 aug. 10. - 10:52:35 10/10
(1303/2154)
Nekem elvileg nem sok, bár néha már türelmetlenebbül kezelem, mert szeretném ha végre jól lenne!
Az hogy õ találta meg az anyját, aki felakasztotta magát, egy 6 év körüli gyereknek önmagában hatalmas trauma, de hogy még abban a tudatban nõ fel, hogy azért történt mert az apja elhagyta õket, ez nem igen viselhetõ el! és csak táplálta magában ezeket a szörnyû gondolatokat éveken át, Meryem hiába szerette õt, az mindenen nem tudta átsegíteni. aztán jött az erõszak... aztán az anyja levele, amitõl újra összeomlott, mint gyerek, majd párhuzamot vont, el kezdett kételkedni mindenben.....áááá, szóval azon felül, hogy érzékenyebb mint egy átlagos férfi, még némi önértékelési problémák is bejátszanak....van e joga vele lenni, szeretni, hozzáérni, magáévá tenni.... igazából erre írtam a múltkor, hogy már nekem kicsit sok volt de csak mert én is szenvedek tõle! de én Musztafát is másképp nézem, nem tehetek róla, annyira át tudom érezni min megy keresztül, még akkor is ha nem a helyes utat választja.... persze Firat nagyon jól csinálja, imádtam az arcát a halála pillanatában, bár tudom, te nem szereted :)
burak 2017 aug. 10. - 10:32:30
(1302/2154)
Én most megint úgy szólok bele, hogy az elejébõl sokat nem láttam, viszont, hogy ti ilyen mélyen belementek,eszembe jutott, hogy Kerim talán azért lett ennyire lelkis, érzékeny, mivel végülis apa és anya nélkül nõtt fel, és az apjáról is más volt a kép benne, az igaz, hogy Meriem nagyon szépen felnevelte, de szerintem ezen a szálon is el lehetne indulni, mivel Fatmagül elég jól túl tette magát. Talán ezért nekem ez a lelkizés Kerimtõl túl sok. Szerintetek ?
10/10
lizbell 2017 aug. 10. - 10:07:50 10/10
(1301/2154)
meg tud e..... és amint látjuk, nagyon nehezen megy neki.
10/10
lizbell 2017 aug. 10. - 10:06:41 10/10
(1300/2154)
pedig erre nem kaphatsz választ, pont ez a lényeg.....mivel a drogtól azt sem tudta mit csinál, utána nem is emlékszik semmire, gyakorlatilag egy ideig erõszakolónak hiszi magát is, mindaddig míg Vural fel nem világosítja. és akkor elkezdõdik az önmarcangolás, a bûntudat....nem az a kérdés, mért nem állította meg õket, hanem hogy fel tudja e dolgozni, meg tud bocsátani magának!
10/10
HZsuzsanna70 2017 aug. 10. - 09:57:59 10/10
(1299/2154)
Ezt a részt most kivételesen én is láttam szinkronosan, nagyon ritkán szoktam belekukkantani.
Tegnap megnéztem az elsõ rész végét és a 80. részbe is belepörgettem, szerintem is csak egy alternatív találkozás, pontosan amiatt amiket írtál.
Én is tervezem újranézni a sorozatot, de az erõszakolós részt biztos kihagyom, nagyon felkavaró volt.

Én hiányolom a sorozatból a választ arra, hogy Kerim miért nem segített Fatmagülnek, szeretném azt hinni, hogy az alkoholtól és a drogtó leblokkolt.
10/10
offtopic
HZsuzsanna70 2017 aug. 10. - 09:56:32 10/10
(1298/2154)
Ezt a részt most kivételesen én is láttam szinkronosan, nagyon ritkán szoktam belekukkantani.
Tegnap megnéztem az elsõ rész végét és a 80. részbe is belepörgettem, szerintem is csak egy alternatív találkozás, pontosan amiatt amiket írtál.
Én is tervezem újranézni a sorozatot, de az erõszakolós részt biztos kihagyom, nagyon felkavaró volt.

Én hiányolom a sorozatból a választ arra, hogy Kerim miért nem segített Fatmagülnek, szeretném azt hinni, hogy az alkoholtól és a drogtó leblokkolt.
10/10
lizbell 2017 aug. 10. - 09:38:49 10/10
(1297/2154)
Pont ezt akartam írni, milyen vékony :)) de mindegy hogy néz ki, hány kiló..... a kisugárzása, a tehetsége miatt gyönyörû!!!
burak 2017 aug. 10. - 09:34:13
(1296/2154)
Köszi láttam én is, mára már meg volt Engin, megnéztem az összes facebok oldalát. Várom a KPA-t. Jól le van fogyva, biztos a következõ szerepe megkívánja. Nekem Kerimként is aranyos volt. Omerröl meg ne is beszéljünk .
10/10
bezsuzska 2017 aug. 10. - 09:05:35 10/10
(1295/2154)
Legfrissebb rajongói kép az új Enginnel.