khajni87 2017 aug. 11. - 21:05:05
(1354/2154)
Ezért is írtam hogy más az elsõ drogbevétel, más a sokadik, más ha keverik a típusait, meg még az alkohol hozzá........nem vagy tudálékos csak értesz hozzá te is hogy mit okozhat......próbáltam a lányoknak itt érthetõ nyelvre leírni hogy mik lehetnek a drog + alkohol miatt........sajnos nagy rombolást végez , volt hogy elsõ droghasználatból lett sajnos örökre fekvõbeteg a fiatal srác mert nem számolt a következményekkel :( többet nem volt önmaga 24 órás ellátásra volt szüksége :(
10/10
lizbell 2017 aug. 11. - 20:31:29 10/10
(1353/2154)
én most értem a végére :) megerõsített abban amit eddig gondoltam a nászéjszakáról... a drágánk monológját az ágyban majdnem megkönnyeztem, Musztafát is :( szívszaggató volt ahogy Serdar egyedül ment a koporsó után.... és a levélírás alatt Firat arca... hát. ez a fejezet is lezárult!
burak 2017 aug. 11. - 18:20:07
(1352/2154)
Nekem sajna maga a színész egy üres, hideg tekintetû.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 11. - 17:37:16 10/10
(1351/2154)
Látod, szerintem meg Firat rendkívül jó színész, egy teljesen negatív szerepet megoldott úgy, hogy néha még sajnálja is az ember. Én is sokáig gondoltam rá úgy, hogy a körülmények áldozata. Pedig ha visszanézem, a szemeibõl kiderül, hogy nem százas. Elég csak azokat a jeleneteket megnézni, amikor Asut/Hacert átöleli, és átnéz a feje fölött. Ilyen hideg, üres tekintetet produkálni...
burak 2017 aug. 11. - 16:16:22
(1350/2154)
Nagyon jól írod, viszont nekem maga a színész is ilyen, tudom hogy sokaknak tetszik és nem vagyunk egyformák, de én nem néznék vele meg semmit.
burak 2017 aug. 11. - 16:11:55
(1349/2154)
Írták többen a tv-ben miért vágnak ki jeleneteket a sorozatokból ?
10/10
bezsuzska 2017 aug. 11. - 14:16:33 10/10
(1348/2154)
75.-re ma megint csak este lesz idõm, úgyhogy ahhoz most nem is írnék. Musztafa jellemén sokat gondolkodtam, és próbáltam neki mentséget találni. Aztán ahogy többször megnéztem az elejétõl, arra jutottam, hogy õ már a legeslegelején bekattant. Talán már a hajón, mikor megmondták neki, hogy mi történt Fatmagüllel. Eleinte azt gondoltam, hogy csak dühös, de így többször újranézve, szerintem már akkor megbolondult. Rátett még egy lapáttal a szülei nyomása, hogy az õ kicsi fiacskájuknak nem jó a "használt" lány, és talán ez volt Fatmagül szerencséje. Ez az ember, ha akkor nem hagyja el Fatmagült, pokollá tette volna az életét. Szemernyi kétségem sincs afelõl, hogy az esküvõjük után azonnal igényt tartott volna a nászéjszakára, nem törõdve Fatmagül érzéseivel. Amikor elõször elrabolta, akkor is "csak" a neki járó csókot vette el. Szemernyit sem törõdve azzal, mit érez a lány. És remélem Fatmagül akkori rosszulléte valóban Musztafának szólt, és nem a minden férfi iránt érzett undor váltotta ki.
10/10
anci60dor 2017 aug. 11. - 12:05:50 10/10
(1347/2154)
Bocsánat, ha tudálékosnak tûnik amit mondok. De tudomásom szerint a drog , fõleg ha elõször használják , egy iszonyatos eufóliát okoz. Teljes homály, köd, kontrolálatlan viselkedés, tudattalan állapot. /Munkámból kifolyólag sokat foglalkozunk a következményekkel./Itt Kerim elõször használta ,ezt el is mondja a rendõrségen.

Musztafára kitérve Õ drog nélkül is tud nagyon szörnyû lenni. Már többször is írtam, hogy az önzõsége,birtoklási vágya, na és ahogy ennek hangot ad az iritáló. Pl. nem bántalak,de a fegyverrel megfenyegetlek, mond ki, hogy szeretsz, enyém vagy, stb. Na meg ez a búcsúlevél? Senki nem állt közéjük, csak egyedül az, hogy nem értette meg a lány kérlelõ szavait, akkor fordított neki hátat, mikor a legnagyobb szükség lett volna rá.
Egy szösszenet Mukadeszrõl. A bolygó melyik felére kellene költözni a fiataloknak, hogy ne próbálja õket zavarni. De mikor lehetõsége volt rá, nem hagyta ki a nászéjszaka emlegetését.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 11. - 10:50:46 10/10
(1346/2154)
Én is ezt írtam, hogy talán van remény. De majd a 80.-ban megtudjuk. Úgyis nagyon hamar itt lesz már.
burak 2017 aug. 11. - 09:54:26
(1345/2154)
Lányok megnéztem a magyar részt, fel vagyok háborodva Mustafa levelén, az nem igaz, hogy Kerim állt közéjük és elvette tõle Fatmagült, egy önzõ dög már megint csak magát sajnáltatja, soha nem közeledett gyendégen a lányhoz.
Ezek a törökök a koporsót meg a temetést még egy filmjükbõl sem tudták kihagyni.
Mennyit ér a magyar fordítás, tehát ahogy én éreztem nem volt semmi a nászéjszakán. Engem akkor is zavar köztük ez a feszültség, egyébként is Kerim, ha drogozott, meg ivott és állandóan a yasaranokkal lógott nem lehet ennyire gyámoltalan, hiszen õk belevitték az életbe. Már nem is tudom, hogy Engin miatt zavar e ez ennyire engem, vagy hogy Kerim annyira nyuszi.
kisbalaton 2017 aug. 11. - 09:51:51
(1344/2154)
Bocsánat,hogy annyit firtatom Kerim viselkedését .Igazából azt szeretném,ha az igazság az lenne,ami a 80.részben lesz látható majd,hogy Fatmagüllel vált pár szót a parton,aztán Fatmagül elszalad,Kerim pedig marad még ,és csak akkor ér oda a "tetthelyre",amikor a másik három már fürdik a tengerben,és akkor Kerim döbbenten térdre esik a megerõszakolt Fatmagül mellett.Szeretném,ha ez az igazság lenne !Ismerve Kerim jellemét,még van remény,nem?
10/10
HZsuzsanna70 2017 aug. 11. - 00:01:00 10/10
(1343/2154)
Nekem legjobban Daghanként tetszik :) Nem a kicsit photoshop-os promo fotókon, hanem az ÖK elsõ részében, amikor Selvi elõször megy be hozzá a börtönbe :)
10/10
HZsuzsanna70 2017 aug. 10. - 23:55:17 10/10
(1342/2154)
Szerintem az övé :)
Valahol olvastam, hogy amikor Kerim kijött a börtönbõl, és Fatmagüllel ülnek az autóban hátul, ott sem kaptak pontos instrukciókat. Ahogy Kerim óvatosan megfogta Fatmagül kezét, majd a szájához emelte hogy megcsókolja, az Engin Akyürek saját elgondolása volt. :)
khajni87 2017 aug. 10. - 23:52:53
(1341/2154)
az se mindegy hogy 2 tabletta mit vett be.......bár mindegyik okoz tudatmódosulást sajnos, alkohollal keverve meg.......nagyon durva........egyszer kimentünk helyszínre ahol a srác röhögve kérdezte látom-e ahogy nõ a haja mert õ igen, és a szivárványok is szépek.......hajnal 1 körül.......mi nem nevettünk a kollégákkal úton az elvonóra ráadásul még durva is volt, mindent összerókázott.....nem is részletezem tovább..........utálom az összes drogot......egyszer tudjam meg hogy a lányom vagy valamelyik barátja drogozik.....onnantól lesznek eltiltva........
10/10
bezsuzska 2017 aug. 10. - 22:49:12 10/10
(1340/2154)
Azt hiszem Kerim két tablettát vett be. Hogy mit, azt nem tudom, de Erdogan már a parton, még kínálta õket. Akkor Kerim már nem fogadta el, de Erdogan bevett még egyet. Az eljegyzésen Kerim rakit ivott, az biztos. (amennyire én tudom, az egy 40-45%-os ánizsos pálinka) A parton pedig szintén töményet, szerintem whiskyt. Nem keveset. A parti jelenet úgy kezdõdik, hogy hanyatt fekszenek egymás mellett, Kerim pedig üres üvegeket dobál kaviccsal. Nem emlékszem, hány üres üveg volt, de kettõ-három biztos.
khajni87 2017 aug. 10. - 22:31:08
(1339/2154)
akár még beleférhet az is hogy ténleg ezt õ csak a fejében érzékelte, mint egy víziót.........simán eltudom képzelni , és csak késõbb jött rá hogy ténleg mi történt ott éjjel amikor tisztult ki a szervezetébõl a drog+ alkohol, ezek külön külön is borzasztó rombolóak , együtt meg.......hát láttam cifrákat.......
khajni87 2017 aug. 10. - 22:24:36
(1338/2154)
Rosszul emlékszem lehet régen volt a második rész, de az autóvezetõs rész az erõszak után nem reggel volt ????? Vagy legalábbis hajnalban.......addigra simán tisztulhatott Kerim annyit hogy vezetni tudjon, fõleg ha csak 1 fajta drogot használt és nem itta csutkarészegre magát......sokkal rosszabb állapotban is vezetnek sajnos az emberek, ezért szokott annyi munkám lenni.........
khajni87 2017 aug. 10. - 22:22:16
(1337/2154)
szerintem ebbe a történetbe az elõzmények ismeretében( drog+ alkohol ) beleférhet még az is hogy nem fogta fel ez a valóság.......amit lát hogy tettek Erdogánék az megtörtént nemcsak képzelte.....azt nem részletezték ki csak egyféle drogot vettek-e nem és elõtte-közben utána mit és mennyit ittak rá, valamint hogy Kerimnek ez az elsõ alkalom volt hogy drogot vett be, vagy már többedik......sok részlet homályban van azt az estét illetõen ténleg nem tudni nem keverték-e a drogfajtákat, nem lehet tudni csak 1 félét használtak-e, mit-mennyit ittak......Nem mentegetem Kerimet mert ez nem helyes de mégis azért ezekbe sok minden belefér......
10/10
bezsuzska 2017 aug. 10. - 21:23:37 10/10
(1336/2154)
Õ vezette az autót, igen. De elõtte két, vagy három nappal is vezetett, Galip mester autóját. Azt sem józanul, mert a kertben elaludt, a házba sem bírt bemenni. Meryem jól ki is osztotta miatta. Igaz akkor nem volt drog. Azért ne legyünk álszentek, az ital hatását szerintem ismerjük, mert biztos mindenkivel elõfordult már, hogy túllépte a mértéket. Aki kivétel, attól elnézést. A drog az más lapra tartozik. Annak a hatásaival nem vagyok/vagyunk tisztában, mert legalábbis az én korosztályomnál, még ismeretlen volt. Persze, hallottunk róla, hogy létezik, de nem volt úton-útfélen hozzáférhetõ. De miután már más világ van, és jobbára szülõk vagyunk, azért hallottunk már ezt-azt. De attól a hatásaival még nem vagyunk tisztában. Amire hivatkoztál, hogy közvetlenül utána vezetett volna, az sem igaz. Fatmagül hajnali kettõre? fél háromra húzta fel az órát, ebbõl adódik, hogy az erõszak hajnali három körül lehetett. Az autóban hazafelé tartó fiúkat már világosban láttuk. Mivel szeptember közepén történt az eset, olyan hat körül lehetett annyira világos. Tehát valahol voltak a köztes idõben, mondjuk az nem derül ki, hol. De hazafelé az autóban már mindannyian tisztában voltak azzal, hogy mit csináltak. Az más kérdés, hogy nem beszéltek róla.
10/10
lizbell 2017 aug. 10. - 21:02:33 10/10
(1335/2154)
nem mondjuk, csak sorba vesszük milyen hatással lehet a drog és a pia együtt.....aztán mindenki azt hisz amit akar!