10/10
lizbell 2017 máj. 29. - 14:14:20 10/10
(694/2154)
Drága Malvin, próbáld magad szoktatni a gondolathoz, hogy ez még semmi...komolyan mondom, még csak most jön a fekete leves! ép ésszel nem lehet kibírni amit Muki asszony mûvel, már százszor elképzeltem, ahogy megfogom a haját és beleverem a betonba. :)) számomra is hihetetlen mennyire toleránsak vele, valahogy ez a neveltetésükbõl fakad meg hát kislány volt még F. mikor egyszer csak õ lett a "pótanyja" meg Murat miatt sem oszthatják ki rendesen.....de lassan betelik a pohár! a következõ részekben már borul a bili, kõ kövön nem marad, nem számít Murat, egyre gyakrabban és durvábban fognak vele üvöltözni, míg a végén hálistennek el is nyeri méltó "jutalmát".
Tudom hogy rosszul viseled a jelenlétét, én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy a színésznõ milyen jól csinálja!
malvinkicska 2017 máj. 29. - 12:06:56
(693/2154)
Az biztos, hohy a törökök ebben a sok drámába verhetetlenek, én most néztem K P A 39-es részét van benne annyi sírós nõ Nilufer az szinte csak taknyos benne, aztán olyanok nekem, mint aki nem normális. A stáb nagy része negatív figura, alig van akivel lehetne azonosulni, azt is figyelem ez a sok gyilkos keresés ezek körül forog a sok sorozat, ez sem szórakoztató, meg annyira elhúzzák, lovagolnak, egy- egy részen nagyon sokáig, nem lényegre törõek.
Az biztos a Fatma nagyon szper csak itt van ez az átkozott Muk aki nagyon sokat ront nekem rajta, de ezt is mindenki maga dönti el, hogy látja.
A V SZ-nek egy a baja ott is belebonyolódtak Ozan gyilkosának a keresésébe, szinte majd az egész második évad e körül forog, aztán túl Emir ízû már régen az is, pedig a másik oldalát tekintem az legalább színt visz bele , nagyon nagy színész tetszik ahogy alakít.
kisbalaton 2017 máj. 29. - 10:41:01
(692/2154)
Az 53.rész után már tényleg elviselhetetlen ez a Mukaddes-figura ! Létezik ilyesmi?Mármint,hogy ennyit elviselni - családon belül - valakitõl,aki ennyire érzéketlen és gonosz?
Mindenesetre a Fatmagül-sorozat jó magasra tette a lécet,és nemcsak a törököknél.Aki felül akarja múlni,annak jól fel kell kötnie a gatyát!Szóval nálam favorit.
Itt többen leírtátok,hogy melyik sorozatot kedvelitek,és melyiket nem.Hát az ízlések és pofonok jócskán különböznek,bár úgy látom,a Fatmagül mindenkinél elsõ helyen áll.Én pl nem tudtam végignézni a Kara Para Ask-ot,mert hiába tetszik másoknak,engem a 13.rész után már nem érdekelt,nem is néztem végig.Abbahagytam a Végtelen szerelmet is.Tetszik viszont,de nagyon a Bir Bulut Olsam,alig várom a következõ rész szinkronját,mert törökül már végignéztem egyszer.És ami sokaknak szintén nem tetszett,nekem viszont nagyon:a Kurt Seyt ve Sura.Imádtam,és minden történelmi hátteret elolvastam,amit találtam rá.
malvinkicska 2017 máj. 29. - 06:54:58
(691/2154)
Megnéztem az 53-ast, mint mindig most is hozta a formáját Muk, talán nem is õ lenne , ha nem hozná ördögi énjét.
Nagyon aranyosak voltak ketten a házba, ésa kutyás dolog is, mikor szabadkozott Fatma Enginek,, csak a kutya miatt zárta az ajtót.
A Yasaranok csak úgy fröcskölnek minden követ meg mozgatnak, csak azt akarják nekik legyen igazuk, ritka állat fajok, még azok is, az emberi gyarlóság határtalan.
A pénz körül forog minden, azt hiszik attól lesznek emberek.
10/10
lizbell 2017 máj. 28. - 22:24:03 10/10
(690/2154)
hát nem, csak kép, de így is jó!
10/10
lizbell 2017 máj. 28. - 22:22:33 10/10
(689/2154)
Hát a BBO-tól rettegek, nem tudom, rá tudom e venni magam valaha!
Fura amit írsz a KG-ról, nálam a Fatmagülig az volt a favorit, és arra még olyan ismerõsöm is azt mondta hogy nagyon jó (online nézte éjjel-nappal) aki egyébként nem ilyen török õrült mint én!
találtam egy gif-et éjszakára, hogy jobban aludjak, remélem mûködik itt is :))
10/10
lizbell 2017 máj. 28. - 21:19:26 10/10
(688/2154)
Ez remek hír, mert így csak az enyém marad :)))
nálam az ÖK nem befolyásolt semmit hálistennek, "förtelembarbi" miatt ugyan kínszenvedés volt, de jó volt látni más szerepben is, és hát õ akkor is baromi jó, amikor szarul van megírva a szerep!
érdekes dolog ez a rajongás! a KG-t imádtam, a sztorit, a hangulatát, mindent, Kuzeyt legfõképp, de magáért Kivancért nem voltam annyira oda. bár szeretem, õt is jó színésznek tartom, de nem éreztem azt amit most Kerim-Enginnél! ha vele találkozhatnék az lenne csak az igazi nagy öröm! majd belejövök ebbe az isztambuli világba és egy közönségtalálkozóra elmegyek, ha sikerül!
egy nagyon nagy vágyam van még ezen kívül, nem török téma! imádom a Párizsi notre-dame musicalt, és bár most is megy még de nem az eredeti szereposztással sajnos! ha azt láthatnám eredetiben, bármit megadnék! ha csinálnának egy jubileumi elõadást a régiekkel, azonnal kimennék bármibe is kerül! Bruno Pelletier a non plus ultra!! Sok színész-énekest szeretek, de õ mindent visz! :))
10/10
lizbell 2017 máj. 28. - 19:48:16 10/10
(687/2154)
Tudom mekkora Kenan fan vagy :) én még mindig nem láttam a Karadayt, de sor fog kerülni rá egyszer csak! engem is most csak a Fatmagül érdekel! bár a Kuzeyt is imádtam anno, de érdekes módon annyira még az sem ragadott magával mint ez! de ha ott leszek, akkor csak megnézem a pékség meg fodrászat utcáját!
már török nyelvleckéket is veszek a Youtube-on :))
nézem az 53-as részt, csak idõnként szünetet tartok hogy tovább tartson :))) tényleg nem vagyok komplett, néha azt gondolom.
10/10
lizbell 2017 máj. 28. - 18:25:55 10/10
(686/2154)
majd tanulmányozom ezt az oldalt is, de olyan utat néztünk ami szervezett, és magyar nyelvû idegenvezetés is van!
kicsit anyátlan lennék különben :)) ha nagy baráti társasággal mennénk nem bánnám, de így ketten jobb a szervezett.
10/10
lizbell 2017 máj. 28. - 18:20:51 10/10
(685/2154)
Köszi :)
tényleg van ilyen fakultatív program? ha sikerül kimenni, a Rózsa konyhát szeretném mindenképp megnézni! 4 napos városlátogatás nem túl hosszú, ki tudja mi fér bele!
10/10
lizbell 2017 máj. 28. - 16:43:38 10/10
(684/2154)
Csajok, ezt olvastátok már??
http://istanbuliutazasok.hu/2017/02/14/torok_reggeli_budapesten

Én becsatlakoznék egy ilyen reggelire szívesen, kicsit húzós, de egyszer élünk :))) ha valakinek lenne kedve velem tartani, örülnék!
és nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, szeptemberben végre kijutok Isztambulba!
akkor elkelne pár jó tanács a rutinosoktól!
10/10
bezsuzska 2017 máj. 28. - 10:25:15 10/10
(683/2154)
Nem tudom mi a bajod ezzel a"bûnösök megbûnhõdnek, az igazság kiderül"? (irónia) Látod, Resat úr elõre megmondta. És igaza lesz. Mondjuk az más kérdés, hogy nem úgy ahogy õ értette.
Mukaddest már sokan elemeztük, köztük én is. A véleményem, hogy egy alattomos, önzõ vipera. Újra kezdtem nézni a sorozatot, és így a további események ismeretében, nagyon sok minden új értelmet kap. Persze, ez annak is betudható, hogy most már a részletekre és a párbeszédekre is jobban odafigyelek. És úgy látom, hogy a legnagyobb ellensége Fatmagülnek és Kerimnek Mukaddes. Írom ezt azért, mert a külsõ ellenségek ( Yasaranék, Musztafa) támadásaira számítanak valahol. De Mukaddes ugye családtag, és a legváratlanabb helyzetekben -sokszor szándékosan- tesz nekik keresztbe. Fatmagült a kezdetek óta gyûlölte, és cselédnek használta. Irígy és féltékeny rá, mert szép, és két pasi is odavan érte. Ráadásul most, hogy kiderült, Kerim apja nem egy csóró, és mindent odaadna fiának, még szerencsés is. Pedig a saját életét õ maga alakította így. A saját hibáját -hogy terhes maradt Shalitól- Fatmagüllel akarja megfizettetni. Az pedig, hogy a lány kicsúszott az irányítása alól, még jobban bosszantja.
khajni87 2017 máj. 27. - 07:25:11
(682/2154)
Döbbenetes volt, jó sok érzelemmel.....Kerim végül csak feladja a harcot , remélem legközelebb már jobb lesz ez együtt :)
A Yasaranok milyen mocsadék nyilatkozatokat adnak meg milyen álszentek.....hogy a bûnösök megbûnhõdnek és az igazság kiderül........Van vastag bõr a pofájukon az biztos.....Meg hogy szegény Lemant Münir lekurvázta.......az a szegény nõ részben miattuk lett ilyen , fõleg Münir miatt.......

Meltem nem biztos hogy ezután is feladja, lehet mégis ott lesz az utolsó tárgyaláson, jó lenne.......Ami mocskot összeírnak Fatmagülröl a Yasaranok által rájuk állított újságirók......Miért ne lehetne boldog Fatmagül is, kb 14 hónappal késõbb????? Vagy most azt várják hogy csadorban jár és örökre bezárkózik??????

Mukaddes meg csak Mukaddes..........szemét görény, még bevallotta hogy pénzt kaptak, esküszöm ha egyszer ez a nõ nem nyitná ki a száját........én már úgy elzavartam volna a búsba........meg amúgy is olyan szépen jön megy, lépcsõzik mi a francér nem ment még vissza a " dohos" kisebb házba.......már rég nincs kutyabaja se, egyáltalán nem is volt........
malvinkicska 2017 máj. 26. - 16:25:50
(681/2154)
Nem akarok Mukkadesen lovagolni de szerintem túl sarkosra van írva ez a szerep, és ez a nõ kövezettek meg érte de tesz is rá, mikor rángatózik meg egyéb egyszerûen elviselhetetlen. Az együtt élésnek szabályai van nem szabad a család tagokra rátelepedni, én is mennyel élek, de nem tennék ilyet, mindenki a vendégét meg egyebeket , úgy csinál ahogy jónak látja, sõt, sokszor hívnak menjek ki , mert itt egy jó ismerõsünk, de az eredetileg nem hozzám jött, azért fura nekem nagyon, ahogy itt vannak dolgok még akkor is ha sorozat.
kisbalaton 2017 máj. 26. - 15:51:09
(680/2154)
Mukaddesrõl tudjuk,hogy egy kígyó,de most nagyon elvetette a sulykot! Érthetetlen számomra,hogy ennyit miért tûrnek el tõle a többiek.Erre mondaná a másik fórumon napraforgó,hogy nem életszerû.És tényleg nem az.Szerintem egy "magyar Kadir bey"már kiutasította volna a házából ! Aztán a Yasaranokra sincsenek nagyon szavaim.Rémségek.
malvinkicska 2017 máj. 26. - 14:27:05
(679/2154)
Megnéztem az 52-es részt elég sok fura dolog történt benne, mert a Yasaranok csak nem hagynak békét Fatmának nagyon szemét egy társaság.
Vurál anyja bekattant, hogy fog ez tanúskodni nem tudom, aztán Erdogán is nagyon sok mindent összetört, az is dilis.
ami kevés pozitív volt benne Kerim és az apja közeledtek egymáshoz.
aztán a Mustafa anyja a megtestesült ördög, nagyon ronda nõ személy még az is az õ fiának senki nem jó, mindenkit csak elítél és bánt minden ok nélkül.

Mukkadestõl még az utcára sem tudnak kimenni az is egy borzalom egy száll élet terük nincs tõle, minden lében kanál.
Elmentek Fatma és Kerim most az apja házába hátha lesz egy kis nyugtuk, egymással tudnak foglalkozni remélem.
Elég bonyolult még mindig ez a történet, de egyszer csak kibontakozik.
kaboca12 2017 máj. 26. - 13:39:01
(678/2154)
Rátérve a hibákra, bakikra, figyelmetlenségekre aki nézi a KPA-t biztos tudja mire gondolok. Van az a rész, mikor Ipek férje, Serhat elrabolja Elifet. Megbilincselik kezét-lábát, leragasztják a száját. Elif meglát a falban egy szöget, amit természetesen kiakar húzni, viszont épphogy eléri. Mutatják, hogy a bilincstõl tiszta vér a csuklója. Mikor sikerül elérnie a szöget pont bejön Serhat és megtalálja nála, megsebzi vele a nyakát. Pár óra múlva Elif kiszabadul és ezeknek a sérüléseknek nyoma sincs. Nekem meg ez tûnt fel. A vér mennyiségéhez mérten hihetetlen, hogy az nemhogy másnap, de pár óra elteltével ne látszódjon. Szóval nagyon sok ilyen baki van a törököknél. Biztos máshol is, de náluk különösen. A Szultánában is voltak apróságok, mikor ugyanannál a jelenetnél Köszemnek nem ugyanazon az ujján volt a gyûrûje. Szerintem a rendezõk nem is gondolnák, hogy ennyi szemfüles nézõ van és ilyen apróságokra kiterjed a figyelmük. :)
kaboca12 2017 máj. 26. - 13:32:35
(677/2154)
Most nézem az 52. részt. Általában a végén szoktam nyilatkozni ha valami szúrja a szemem, de kivagyok akadva Musztafa anyján. Én biztos nem alázkodtam volna meg neki, kézcsókról pedig szó sem lehetett volna részemrõl. Úgy ítélték el elõször Fatmagült most meg Asut, hogy meg sem hallgatták, Asunak lehetõséget sem adtak arra, hogy megismerjék. A legundorítóbb szülõi megnyilvánulás a sorozatban!
malvinkicska 2017 máj. 26. - 07:11:01
(676/2154)
Kedves fórumtársak gyomor forgató dolgokat írnak a FB-on csak a nyálas hozzá szólás ér valamit, teljesen kiakadtam mikor oktatni akartak, ezzell a burak és barbis csajával amit követnek már nagyon szánalmas és unalmas, ez a nõ együtt élt 3 évet Özcan Denizzel akkor még nézett is ki valahogy de most fel van töltve, mint mikor a gyerekek a békát játékból felfújják, és ez egy szépség, azt a nagy kémiát sem látom köztük. Olvastam miatta bukta volt a Mindhalálig sorozat de Kivo véleménye is az nem akar vele dolgozni. Azt nem értem a negatív véleményt miért nem lehet leírni, mindenki másképp lát dolgokat.
Engin Akyürek nekem sokkal jobb színész mivel 4 sorozatát nézek mindbe más és hiteles, és férfinek sem ronda, akkor miért kell még a csapból is Buraknak folyni.

Elnézést kérek ha egy kicsit indulatos voltam, de ezt ki kívánkozott.
khajni87 2017 máj. 26. - 00:26:43
(675/2154)
Mirõl maradtam le már megint ?????