kaboca12 2017 jún. 06. - 10:56:15
(754/2154)
Bocsi! Azt hittem "bakikról" beszélgettek. Mert annak sincs elõjele, hogy más színû autót vennének, még ha akkor a márka változatlan marad is....
10/10
bezsuzska 2017 jún. 05. - 22:48:31 10/10
(753/2154)
Az már a második évad. Úgy látszik szponzort váltott a sorozat. Merthogy Kadirnak is Mazdája van.
10/10
bezsuzska 2017 jún. 05. - 22:45:28 10/10
(752/2154)
Biztos vagyok benne, hogy Fatmagül el fog gondolkodni ennek a gerinctelen Münirnek az ajánlatán, hogy mentse a bátyját. Kadirnak kell józannak maradnia, hogy kell legyen valami nyom, hiszen eddig akárhányszor megkeresték Fatmagült, hogy álljon el a pertõl, mindig volt valami a Yasaranék történetében ami nem kerek. Kerim meg ugye mindent megtenne - talán még a pertõl is elállna - hogy Fatmagül ne szenvedjen. És õt higgadtnak sem nevezhetjük. Bár a mai részben meglepõen jól kontrollálta az indulatait. Tetszett: - A bennem lévõ ördög.......
Arra is kíváncsi vagyok, hogy Mukaddesrõl mikor és hogy derül ki, hogy újra hívogatja a Yasaranokat. Mert az õ kavarásaira is fény szokott derülni. Ez a nõ most is, mint mindig, egy önzõ dög. Nem mondom, hogy nem érdekli Rahmi sorsa, de neki nem az a legfontosabb, hogy a férje szenved, hanem hogy egyedül marad két gyerekkel. Ja, és újra okolhatja Fatmagült. Mert amíg õ mély bánatban van, Fatmagülék a szerelemmel foglalkoznak. Jaj de mondtam volna neki, hogy õ hányszor foglalkozott a szerelemmel -akár a férjével, akár a szeretõjével - amíg Fatmagül volt mély bánatban. Hol érdekelte?
Nil doktornõ szerintem gyanakszik, látva Erdogan leleteit, hogy nem úgy vannak a dolgok, ahogyan azt a Yasaranok állítják.
Csodálom, hogy Perihan még bírja lelkileg, bár úgy tûnik elég nehezen viseli, ahogy nõ a veszteséglista. (Vural, Semsi, Lehman, Turaner) Gyakorlatilag kiírtottak egy családot. Ér ennyit, hogy a fia megússzon egy nemi erõszakot? Mert ezek "csak" a halottak. És a többi felforgatott vagy tönkretett élet?
10/10
kikelet54 2017 jún. 05. - 19:12:25 10/10
(751/2154)
Kerim eddig is óvta, védte mindentõl és mindenkitõl Fatmagült, de ebben a részben különösen sok volt a támadás ellene.
Az a dög Mukaddes hamar elfelejtette, hogy Fatmagül befogadta Kadír úr házába, meg hogy már kétszer elhagyta Rahmit, stb., stb. Most Rahmit imádja a legjobban, mintha hú, de nagy lenne a szerelem köztük, és most minden irigységét, haragját, búját baját rázúdítja, mintha szegény tehetne valamirõl.
Annyira túlzásba esett, hogy mindenkit kiborított a viselkedésével, senki sem türtõztette magát, nem maradtak csendben. Legjobban az tetszett, amikor Kerim mondja neki, hogy "Nézd asszony...", és megfenyegeti, ha Fatmagülék nem állítják le, még lehet le is kever neki egyet. Megérdemelte volna. Már sokkal többször le kellett volna állítania, elzavarni jó messzire. /De tudom, a családi béke érdekében hallgatott./

A Yasaranok viselkedésére meg egyszerûen nincs szó, tényleg mindent úgy intéznek, hogy õk kerüljenek ki gyõztesen, pofátlanul megvezetnek mindenkit, de jön még kutyára dér. Õk már nem alkotnak egy csapatot, Erdogán is, Mustafa is külön utakon jár, járna.
kaboca12 2017 jún. 05. - 19:00:16
(750/2154)
Késõbb az autó színe is sötétebb pár árnyalattal. Mikor Kerimet kiengedik a börtönbõl.
10/10
lizbell 2017 jún. 05. - 18:28:51 10/10
(749/2154)
Resat papa nagy játékos, szemrebbenés nélkül megölette volna Erdogant, és valóban ahogy mások elõtt ügyesen hinti az infót az elejtett megjegyzéseivel, szinte elhiszi az ember, hogy úgy volt!
Muki asszony ma a szokásosnál is aljasabb volt, de Kerim is hülye, mért kell hangoztatnia hogy õ a hibás, naná hogy lecsap rá és kihasználja!
Rahmi ma egy kicsit sok volt nekem.
malvinkicska 2017 jún. 05. - 18:13:53
(748/2154)
Nagyon szépen össze foglaltad, engem annyira irritál ez a sok szemétség benne, egyszerûen sokszor elmegy a kedvem tõle, miért húzzák ennyire nem tudom.
Münirés Muk a fõ kolompos, de talán Muk egy vipera.
10/10
bezsuzska 2017 jún. 05. - 17:46:36 10/10
(747/2154)
Az a helyzet, hogy már annyit hazudoztak össze-vissza Yasaranék, hogy saját maguk is elhiszik, hogy úgy történtek a dolgok, ahogyan azt õk állítják.
khajni87 2017 jún. 05. - 16:01:35
(746/2154)
Hát ez jó......Erdogán Fatmagülnek.....Ne félj, nem csinálok veled semmit........kedves hogy bejelenti.......mert amikor megerõszakolta akkor bejelentette hogy csinálni fog ?
Amúgy meg mi az hogy ne hazudjon, adja fel az ügyet, meg hogy vonja vissza......Mit gondol Erdogán mi ez, valami vicc ???

Resat meg.....nem sok szót vagy szinonimát ismerek a gerinctelen féregre.......Kik bûnösek és agresszívek, mint mindig ?????? Erdogán követte Fatmagült, nem olyan rég még a házukba is betört.......Fatmagülék vesztették el a kontrollt és õket kéne megállítani???? Ha Erdogán nem megy oda bajt keverni akkor ez most megint nem lenne......Meg amikor a kórház felé mentek akkor mondta Resat hogy Selim is áldozat......mi a francban áldozat õ??????

Olyan álszentek ezek a Yasaranok de ténleg....Hilmiye is.......Mit tettek Erdogánnal?????? Meg Allah törje le a kezét annak aki megütötte????? Arra egyik se gondol hogy a mocskos kis fiacskáik farkát törte volna le Allah mielõtt valaki életét tönkre tették ( tudom , sorozat, de akkor is )

No Resat hozza a formáját.....már azon agyal hogyan fordítsák meg a helyzetet hogy Erdogán megint egy mocskos görényként viselkedett Fatmagüllel..........Meg is lepõdtem volna ha egyszer magukon kívül másra is gondol........Saját kedvünkre kell használni ezt a helyzetet........El kell hitetnünk mindenkivel hogy áldozatok vagyunk.......

Na Mukaddest viszont most csaptam volna arcon.......Fatmagül most már megint mirõl tehet???? Talán õ kérte Rahmit védje meg és vágja Erdogánt fejbe lapáttal?????Meg a másik.......mitõl lettek õk bûnözõ család ?????

Csapdába ejtették Erdogánt , elszigetelt helyen, megpróbálták megölni????? Resat egy mocskos, önámitó szemét......Annyira sokat hazudott / hazudik hogy nem bír már leállni.......

Juuuuj na de nem bírom Mukaddest, nem is oylan rég még szerencsétlen hülyének, lúzernek titulálta Rahmit amikor másodszor elhagyta Salihért most meg már csak Rahmi olyan tökös hogy megvédje Fatmagült Erdogántól mert Kerim csak állna és nézne.......

Leman szegény :( Nem bírta már tovább.......szép kis vég ez, így beleõrült a fia -férje elvesztésébe......:(
Resat ebben a részben mindenkit jól átver még az orvost is........tanulják meg a támadók a leckét , mert hogy õk mennyit szenvedtek???? Na õ aztán semennyit , fõleg hogy õ tervelte ki ezt a támadást csak kicsit visszafelé sült el.....Gondolniuk kell a cselekedeteikre......????? Nekik is kéne........

Mukaddesnek ideje lenne hogy megtanulja a hallgatás/ bölcsesség párhuzamot, most a fia miatta sír........nem mintha Fatmagülék a szobában Kerimmel nem Rahmiról beszéltek volna.......Most egy lehetõséget nem hagy ki hogy belemarjon Fatmagülbe,.........Mikor Kerimmel vigyázott Elifre közölte hogy abbahagyhatják a cirkuszi mûsort......mikor reggel sírt átakarta venni megkérdezte megszoptatja-e.......mikor meg indultak Rahmihoz akkor a tea ivás közben közölte hogy miatta hozzászoktak a keserûséghez.......

Na a vége meg már az alja mindennek......Münir a legpofátlanabb sunyiképû szarházi utolsó alak.......Még megmondja Fatmagülnek ha ejti a vádakat nem emelnek vádat Rahmi ellen..........hogy lehet már ilyet mondani........Ténleg már nagyon messzire mennek......
malvinkicska 2017 jún. 05. - 11:48:11
(745/2154)
Az 55-ös részben nekem már túl sok volt a Yasaron banda és az a szemetes láda Muk, miért kell annak mindenütt ott lenni, azt látom a törökök drámázni nagyon tudnak.
Fatmagül fájdalmát fokozzák, én ennek most nem sok értelmét láttam, csak azért ,mindenki legyen bíróságon, és börtönbe.
kisbalaton 2017 jún. 05. - 11:31:52
(744/2154)
Ebben az 55.részben a Yasaranok gazembersége,és Mukaddes piszkoskodása már szinte elviselhetetlen.Nem tudom,az alkotók meddig tudják még fokozni a feszültséget,de hogy jól megcsinálták a történetet,az biztos!
sorozatkedvelõ 2017 jún. 05. - 10:37:59
(743/2154)
Megnéztem a 55.részt. Yasaranék egyre gátlástalanabbak,Mukaddest nagyon "pofán" kellett volna vágni,amit mûvelt,Fatmagüllel,Kerim kidobhatná már az életükbõl,ezt a perszónát.Ami legjobban zavar,hogy Mukaddessel úgy bánnak ,mint a hímes tojással,hogy meg ne sértsék,õ meg gátlástalanul megy keresztül mindenkin. Münir ajánlata feltette az i-re a pontot.....
10/10
lizbell 2017 jún. 04. - 21:29:31 10/10
(742/2154)
na tisztára behülyítettél :)) a 28. bölümben még tisztán látszik a Ford felirat, a 39-ben meg már mutáns! 58.10-nél üres az embléma a kocsi elején.
10/10
lizbell 2017 jún. 04. - 21:07:17 10/10
(741/2154)
atyaég, allah allah :O
mindjárt megkukkolom!
amúgy én is az vagyok :)))
másikba még beraktam ezt a linket is, imádom õket!!!
https://www.youtube.com/watch?v=mMvZd0OxhM8
10/10
bezsuzska 2017 jún. 04. - 20:44:23 10/10
(740/2154)
Most azt vadászom, mikor lett az autójuk Mazda. Merthogy az elsõ évadban a 23.bölümben -akkor vették az autót- a könyvesbolt elõtt (1:24:52 ) és 28. bölümjében (én itt szúrtam ki, és visszanéztem) bizony az az autó még Ford (1:29:55-nél, mikor Kerim bemegy a rendõrségre feladni magát). És mondja valaki, hogy nem vagyok elmebeteg.
10/10
bezsuzska 2017 jún. 04. - 20:21:45 10/10
(739/2154)
Köszi!
10/10
lizbell 2017 jún. 04. - 20:04:24 10/10
(738/2154)
10/10
lizbell 2017 jún. 04. - 12:46:31 10/10
(737/2154)
Hát igen... ez az a sorozat, ami a legszélsõségesebb indulatokat és érzelmeket váltotta ki belõlem! Fahrye förtelmes kínszenvedés volt számomra, de annyira szeretem Engint, hogy muszáj volt néznem!
A mûfaj és a sztori is bejön nekem, ha jól lett volna dramaturgiailag megcsinálva és nem csapták volna össze a végét!
10/10
bezsuzska 2017 jún. 04. - 11:55:31 10/10
(736/2154)
Végeztem az ÖK-val. Igazából nem volt vele bajom, bár nem az én mûfajom. Fahriye mint színésznõ most sem gyõzött meg. Nem is tudom, hogy fogalmazzak. A szeme nem mond semmit. Hideg, üres, kifejezéstelen? Még a legszerelmesebb jelenetben sem hiszem el. Engin viszont hozza a formáját. Jól láttam, hogy õszül? Kicsit ugyan fiatal hozzá, de jól áll neki. Egyre sármosabb ez a pasi.
10/10
baba24 2017 jún. 03. - 23:26:56 10/10
(735/2154)
Írtam neked privátot :)