10/10
bezsuzska 2017 máj. 17. - 19:16:22 10/10
(634/2154)
Csak nekem tûnik úgy, hogy a sorozatba történt belépése óta részrõl-részre õszebb a haja Fahrettin bey-nek?
khajni87 2017 máj. 17. - 16:15:39
(633/2154)
Egy új allergia van kialakulóban :D Mukaddes a neve és menthetetlen a helyzet mert gyógyszer nincs ellene :D
khajni87 2017 máj. 17. - 16:14:00
(632/2154)
Mondjatok nekem légyszi jó török éttermeket és azt is mit érdemes melyikben megkóstolni,úgy szeretném......
10/10
lizbell 2017 máj. 17. - 16:03:30 10/10
(631/2154)
de sajnállak :)))
amúgy viszek neked majd nyáron, ha akarod!

Mankos, igen ott is voltam meg a másikban a Baross utcában. gyorsan letudtam mert nagyon közel vannak egymáshoz!
még egy teafõzõre fáj a fogam, gyönyörûek voltak!
kisbalaton 2017 máj. 17. - 15:39:44
(630/2154)
Ezt nevezik helyzeti elõnynek,kedves budapestiek! Török kajázók,meg ayran........ilyesmirõl mi (hátrányos helyzetû vidékiek) csak álmodozhatunk.De hát mit tehetünk,be kell érnünk azzal,ami adatott.Elõttem a Balaton,mögöttem a Keszthelyi-hegység......rémes! (Bocs,ez irónia akart lenni!)
malvinkicska 2017 máj. 17. - 14:58:23
(629/2154)
A szívembõl szóltál ezt a nõt csak kakit keverni tették bele, nem tudok sehogy vele megbarátkozni, mert mindent látni tudni akar, és mindenkinek árt.

Azon agyalog mi lesz a bíróságon nem kellet volna hazudni neki, igaz akkor nem lett volna sorozat, na de amit õ csinál sokszor az valami borzalom, én lábbal akasztanám fel.

Kiszolgálják, mint valami nagyságos asszonyt, ez is egy szemétség tõle, hallgatózni leskelõdni, nincs baja.
khajni87 2017 máj. 17. - 14:32:05 Előzmény bezsuzska
(628/2154)
Tévedsz.....tesz Mukaddes....mindig önmagáért tesz valamit, meg a pletykáért.....bezzeg az elõzõ részben nem volt rosszul hogy ott kellett a lépcsõn ülve hallgatózni.....Aztán amikor Kerim hugi megjelent rögtön fõzte a kávét, teát vagy mit és hozta le a lépcsõn......Most meg hogy a Bíróság elé kell menni már megint magára gondol......jaaaj csak nehogy ott vetéljen el ????? milyen vetélés?????? max koraszülése lehetne mert a hasa méretét látva minimum 7 hónapos, bár amennyit össze vissza zabál szó szerint....ja most lágy tojást ennék......miért nem emeli meg a seggét és fõz magának lágy tojást.....én veszélyeztetett terhesen soha nem szolgáltattam ki magamat.......ha megkívántam megvettem vagy megfõztem vagy találtam helyet ahol kapható pl étterem.....azt a kényelmes lusta mindenit
khajni87 2017 máj. 17. - 14:20:22
(627/2154)
Beren jó színésznõ, egyébként nagyon érdekes kontraszt tõle egy idõben 2 különbözõ sorozatot látni....az egyikben szegény és naiv, a másikban bestiálisan tesz életeket tönkre ahogy az övét tették.......egyébként a 2 sorozatban hasonló karaktert kapott mert valamilyen szinten mindkettõben az õ életét tönkretevõktõl szenved és tesz igazságot, csak Fatmagülként törvényesen, Yagmurként meg a saját harcát vívja

Meglepõ volt a 49.rész annyira hogy az 50-51 be is belepörgettem , izgis nagyon, bár tudnám a fõbb dolgokat úgy izgulok......

Erdogán azért jó pofátlan egy alak még bemegy a házba is remélve Fatmagült egyedül találja , mégis mit akart már megint ????? Jó hogy a rendõrségen kötött ki, remélem ezt is felveszik a bûnei hosszú listájára, mocsok egy alak........Aztán jól kiszúrt magával mert jól bent ragadt......mondjuk Murat elmondhatta volna hoyg hallottak a pincébõl telefoncsörgést, akkor elõbb elkapták volna ezt a görény alakot.......

Nagyon várom a következõ pár részt, megint lesz tárgyalás kíváncsi vagyok ott mi történik, ha valaki tudja leírná privátban akár ???
10/10
bezsuzska 2017 máj. 17. - 12:45:23 10/10
(626/2154)
Ja, és piros pont Kerimnek, mert kezelésre akar járni. Érzi õ, hogy nála sem kerek minden. Sok minden történt vele is, amit nem tud egyedül feldolgozni. És hát tudjuk, hogy az elsõ lépés a gyógyulás felé a probléma beismerése. Tényleg jó rész volt. Más már talán nem jut eszembe, amit kommentálnék.
10/10
bezsuzska 2017 máj. 17. - 12:37:51 10/10
(625/2154)
Amire még kíváncsi vagyok a folytatásban, az Fatmagül válaszára Kerimnek, hogy mióta tudja, hogy szereti. Ha elmondja, esküszöm visszanézem. Már ha van olyan konkrét esemény. Mert ugye azért olyan nincs, hogy mostantól szeretlek.
10/10
bezsuzska 2017 máj. 17. - 12:24:52 10/10
(624/2154)
Ami nagyon tetszik még az utóbbi pár részben, ahogy Kerim és Fatmagül "bojkottálják" Mukaddest. Sõt Kerim nem egyszer már vissza is szól. Az elõzõ részben az a "Nem vagyok kíváncsi", most meg Deniz hívásakor az a "Semmi közöd hozzá". Esküszöm behalok. Imádom, ahogy Kerim vigyorog mint a tejbetök Fatmagül vallomása után, pedig ugye nem is tudja, hogy nem most mondta ki elõször. Hát Musztafa meg egyszerûen buta. Ha kicsit is belegondolna, hogy csikarták ki a vallomását, eszébe juthatna, hogy õt amúgy elrabolták, ezért talán Resatnak és Münirnek is lehet félnivalója. Éppen ezért, mivel nem állnak túl jól a dolgaik, nem valószínû, hogy feladnák õt a rendõrségen. Hát Erdogán, az meg maga a hülyeség. Ennyit arról, hogy õ mennyire megbánta az erõszakot.
10/10
bezsuzska 2017 máj. 17. - 12:09:45 10/10 Előzmény kisbalaton
(623/2154)
Egyetértek veled. Beren Saat és Engin Akyürek is kiváló választás volt a szerepre. Ezek a nézések nagyon kifejezõek mindkettejük részérõl. Ettõl jó színészek. Meg attól, hogy elhiszem nekik éppen ott és akkor. Akár harag, akár félelem, akár szerelem. Nem véletlen, hogy a fél világ Engin szemeibe szeretett bele. Mondjuk az sem elhanyagolható szerintem, hogy ahogy olvastam a 2004-es tehetségkutató után (amit Engin nyert és Beren második lett), nagyon jó barátok lettek. Amúgy a nézésükkel kapcsolatban nekem a kedvencem a 40. bölüm vége. Az a bizonyos börtön látogatás. Mikor a köszönés után Kerim egy egész picit jobbra billenti a fejét, kvázi engedélyt kérve, Fatmagül pedig kb. szintén egy milliméternyit bólint, aztán az ölelés. Na ott is benne van minden mindkettejük szemében.
10/10
lizbell 2017 máj. 17. - 12:01:58 10/10 Előzmény kisbalaton
(622/2154)
én maximálisan egyetértek, én õt mindig is jónak tartottam! és ezek az apró pillantások, gesztusok vagy egy levegõvétel is olyan jelentõséggel bírnak sokszor!
nagyon szeretem ezt a részt....még a megkönnyebbülés is ott van az arcán hogy volt bátorsága kimondani, ugyanakkor végtelenül szemérmes, pedig majd kiugrik a bõrébõl, olyan szerelmes!
10/10
lizbell 2017 máj. 17. - 11:56:20 10/10
(621/2154)
legközelebb az lesz a cél, valamelyik étterem, ez csak bolt volt, de nagyon élveztem.
poharakat is vettem anyámnak meg nekem is jut, 12 db. volt 850,- hát nem hagyhattam ott :))
malvinkicska 2017 máj. 17. - 07:45:48
(620/2154)
A 49-es rész valóban nagyon szép volt sok érzelem volt benne Fatma és Kerim részérõl is, nagyon tündér Deniz egy kicsit sokat beszél , de õ így aranyos, mennyire van a tesójáért. Az apja is minden követ meg mozgat csak a fiának tudna segíteni.
kisbalaton 2017 máj. 16. - 22:43:06
(619/2154)
Lehet,hogy nem értetek velem egyet,de szerintem rendkívül jó színésznõ Beren Saat.Ebben a 49.részben van egy jelenet,amikor a narancsot facsarja,és közben Kerimre néz.Hát abban a nézésben annyi érzelem volt,elképesztõ! Benne volt a kislányos szemérem,de a szerelem és a flört is,és csupa-csupa ígéret volt az a nézés.
Érdekes és izgalmas volt ez a rész is.
10/10
lizbell 2017 máj. 16. - 20:28:02 10/10
(618/2154)
Igen :))) most értem haza, mindjárt belevetem magam!
Viszont képzeljétek, végre eljutottam ma a török boltokba, teljesen el vagyok ragadtatva mindkettõtõl! Vigyorogva mentem utána az utcán a zsákmánnyal a kezemben, aki látta biztosan azt gondolta, ez a nõ nem százas! :) az ayrant már meg is ittam, nagyon nagyon ízlett!
10/10
bezsuzska 2017 máj. 16. - 20:26:48 10/10
(617/2154)
Köszi! Tényleg fönt van! Ma eszembe sem jutott volna felnézni a THHFC-re! Nem tudtam, hogy szülinaposok, de már küldöm is nekik a tortát!
andrealovasz 2017 máj. 16. - 20:11:52
(616/2154)
Láttátok? A török hírességek - hungarian fan club ma ünnepli 2-ik születésnapját, ezért nemrég feltették Fatmagül következõ részét :)
10/10
lizbell 2017 máj. 15. - 14:01:51 10/10
(615/2154)
Én is túl vagyok rajta! megszakadt a szívem Kerimért, de most kiderült õ nem akar az istennek se visszamenni a szobába, pedig Fatmagül hívja!
üdítõ színfolt ez a kislány, Deniz! azt gondoltam idegesítõ lesz talán, de a naívsága, a hatalmas vágy és szeretet a testvére iránt teljesen feledteti velem, hogy be nem áll a szája! még Muki asszony is megjegyezte, jót kacagtam! de Kerim szívéig is elért, mert nagyon cuki volt ahogy lereagálta az ablakban, ahogy Deniz mosolygott rá és mutatta hogy hívja fel! :))
Végrevégrevégre megtört a jég!!! Seni seviyorum! már jó rég nem nézem szinkronosan, de ezt a jelenetet majd meg akarom nézni, csak a végét ahogy emlékezik a fotelben ülve, majd kimondja!