10/10
lizbell 2017 júl. 01. - 11:26:54 10/10
(894/2154)
Ja még azt akartam írni, hogy Burak hangja Fehér Tibor volt, de abba a soriba még bele sem pislantottam, nem tudom milyen lehetett!
ha ritkán belenéztem a Szulejmánba ott Varga Rókus volt, aki Bali béghez nagyon illett nekem, hozzáteszem Burak eredeti hangját még nem hallottam!
viszont a Kara parában Arda hangja lesz Fehér Tibor...hát ... nem akarom látatlanban leírni, majd meglátjuk! de Arda nekem egy nagyon érdekes karakter, amilyen semmilyennek indult, olyan izgalmas és szenvedélyes lesz részrõl részre!
10/10
lizbell 2017 júl. 01. - 11:18:58 10/10
(893/2154)
Örülök, ha elégedett vagy az Intikammal, szerintem elég igényes ahogy megcsinálták.
A brazil-mexikói stb. szappanoperák nagyon nagy része szerintem is jó szinkronnal, bár évek óta nem nézem ezeket, az utolsó A gonosz álarca volt ami nem is ez a kategória, pár fokkal jobb, és Carlos Ponce nagy kedvencem amerikai filmekbõl is és a dalait is imádom!
Szóval még nem láttam az elõzetest! de nem is nagyon nézek tévét, amióta elkezdtem felirattal a Kara parát! Szegény Illés, már-már sajnálom! Egyetlen félreosztás miatt most bekerül ebbe a skatulyába hogy õ Engin magyar hangja és folyamatos szidalmaknak van kitéve... na mindegy.
malvinkicska 2017 júl. 01. - 11:00:35
(892/2154)
A bemutatóban hallottam Engin hangját, és mindig az eredetit hallom nekem rémes volt, az is igaz nem mindet de legtöbbet nem megfelelõen, szinkronizálnak.
Annak aki nem nézi eredetiben megfelelõ, de pl Burak hanga is rémes volt, a V SZ-be valaki azt írta, mintha olvasná a színész semmi érzelem, nem volt benne.
Pár évvel ezelõtt mikor elkezdõdött nálam eza sorozat láz volt olyan aki megkérdezte, meg vagyunk e elégedve a magyar hanggal, persze akkor még Mexikóiak arattak.
azt is elismerem, van színész akinek az eredeti hangja nem olyan jó de én keveset láttam még olyat.
A Intikam nem néztem mert féltem megint borzalmak lesznek, és most elkezdem, és nagy meglepetésemre ott nagyon jók a hangok.
10/10
lizbell 2017 júl. 01. - 09:22:51 10/10
(891/2154)
Kara para... bocsi, de ha elkap a gépszíj, kiszakad belõlem ez az :))
khajni87 2017 júl. 01. - 09:20:45
(890/2154)
Ez a 63.rész újra kezd izgit tartalmazni, az eleje ugye még a nászút nyugalmával indul majd Hacer mittomén milyen okból benyögi ezeket és rárak Fatmagülre még többet.....
Mit hitt, mit várt???? Hogy Fatmagül majd amellett áll ki és védi meg aki ott hagyta cserben amikor támogatásra lett volna szüksége?????Resat meg hát......ritka nagy faszkalap........Most Mustafát jól belázitotta Fatmagül ellen, meg hogy van képe lassan már Fatmagülre kenni hogy azért halt meg Vural, Leman, Semsi, azért volr autóbaleset mert Fatmagül feljelentette õket és ezért lett Mustafa is gyilkos.......hát.......

Mustafa meg hogy elrabolta......." szerelembõl".....az elsõ esetnél amikor Fatmagül hányt miután erõszakkal megcsókolta nem volt elég jel neki hogy már nem szerelmes belé.....Hacert kicsit sajnálom, Münir egy köcsög, ilyenekkel megzsarolni és így kicsinálni, nem kapott épp elég szart azzal hogy hozzáment egy ilyen eszelõs hülye alakhoz ????
khajni87 2017 júl. 01. - 09:12:59
(889/2154)
Ez melyik sorozatban van ?????
10/10
lizbell 2017 jún. 30. - 21:50:44 10/10
(888/2154)
Ó végre végre, már itt volt az ideje Bahar kisasszonynak!
Holnap esküvõre megyek, úgyhogy vagy suttyomban nézem a lagziban a telefonomon, vagy most nem hagyom abba reggelig! :)))
10/10
lizbell 2017 jún. 30. - 20:33:38 10/10
(887/2154)
Hát igen, nem akarok belemenni a részletekbe, de Tuba ha nem is kiemelkedõ, de mérföldekkel jobb mint pl. Fahriye, nem lehet egy lapon említeni õket.
Valóban jó páros Enginnel! És abszolút értem mit játszik, milyen ember Elif, anélkül is hogy szélsõségesebb eszközöket használna, a török színjátszásra egyébként is jellemzõ, hogy nem olyan színészi eszközöket használnak, nem úgy reagálnak mint ahogy megszoktuk mondjuk egy amerikai filmben! Elég egy arcrezdülés egy szemvillanás.... a Kezey Güneynél kezdtem ezeket behatóbban tanulmányozni!
10/10
lizbell 2017 jún. 30. - 19:55:00 10/10
(886/2154)
igen, Czvetkó Ömer hangja, régen nagyon imádtam, volt egy sorozat Alias címmel, Jennifer Garner és Michael Vartan voltak a föcik, hát azért oda-vissza rajongtam.
akkor szerettem bele a hangjába, meg Vartanba is :)))
Selmeczi is favorit, a Gyûrûk urában Viggo Mortensen hangjaként brilliáns volt. jó sokan vannak akik azért nagyon kiválóak és sokszor még emelik is a film színvonalát, ez nem tagadhatjuk, a jó szereposztás mindennek a titka.
kaboca12 2017 jún. 30. - 19:45:40
(885/2154)
Kõszegi Ákos és Selmeczi Roland nekem is nagy kedvenc. Nagyon sajnáltam Selmeczit, mikor olyan tragikusan elhunyt. :( Én a Fatmagülben még nagyon szeretem Kadir magyar hangját, Rosta Sándort és az ügyvéd Ömerhez is nagyon illik a hangja, bár most kerestem a wikin és nem láttam, hogy ki szinkronizálja, de nekem Czvetkó Sándor jut eszembe, ha meghallom. Lehet, hogy õ az? Akinek a hangja engem simogat, de sajnos még nem hallottam, hogy szinkronizált volna, az Száraz Dénes. Ja, és ki ne hagyjam a régi nagy hangok közül Mihályi Gyõzõt és Kautzky Armandot. :) A nõk közül pedig nekem az abszolút favorit -a régiek közül- Zsurzs Kati. Bocsánat a kitérõért, de olyan jó volt most visszaemlékezni. :)
kaboca12 2017 jún. 30. - 19:36:09
(884/2154)
Lehet, hogy igazad van. A törököknél a férfi színészek jobban játszanak, mint a nõk. Viszonylag sok török filmet, sorozatot láttam már, de ezzel párhuzamban igaz, hogy sok színésznõ faarcú, nem ad át érzelmeket. Cansu Dere, Fahriye Evcen, Tuba Büyüküstün, Öykü Karayel, Bestemsu Özdemir, de még nekem Bergüzar Korel is ilyen. És ezek csak pár nevek. Némelyiknél azt érzem, hogy a "szépségük" nagyobb, mint a tehetségük és jobban arra élezõdnek ki, és sokaknak nem kellene erõltetniük a színészetet. :)

Én nem veszem a fejed az észrevételért Enginnel kapcsolatban, inkább arra gondoltam, hogy ez is azt bizonyítja, hogy félelmetesen jó színész. Azért ha csak a BBO-t vesszük alapul, nem mindenki tudná ennyire hitelesen eljátszani egy epilepsziás beteget. Ahogy elterül, ahogy rángatózik, ááááá...... sokszor, ha nem tudtam volna, hogy csak eljátssza, azt hittem volna, hogy valóban beteg.
kaboca12 2017 jún. 30. - 19:24:47
(883/2154)
Jaj azt hiszem tudom kire gondolsz. Az a kis vézna kölyök Hollósi Frigyes mellett, nem? Máté? Valahogy így hívták, nem?
10/10
lizbell 2017 jún. 30. - 19:05:31 10/10
(882/2154)
Szabó Máté, õt én is nagyon szeretem. A "modern" Beauty and the Beastben õ volt a föci szörny hangja (Jay Ryan) nagyon jól csinálta, meg néha nézem az NCIS Los Angelest, abban is a kedvencem, Dicks hangja!
Malvin a Kara para még nem is megy szinkronnal vagy lemaradtam? Mondjuk mindegy mert Illés lesz a hangja! De talán Ömernek nem lesz annyira vészes mint Kerimnek!
Meg azért az sem teljesen igaz, hogy minden törököt elrontanak, az Intikam szerintem egész jó lett, nem voltak olyan durva melléosztások! Persze eredetiben szeretem a legjobban nézni, viszont ha már itt tartunk, a Megtört szívekben Kõszegi Ákos a Dzsihán úr, hát õ nekem mindent visz, jobb mint a saját hangja!
malvinkicska 2017 jún. 30. - 17:39:37
(881/2154)
A szinkron hangokhoz annyit szeretnék hozzá tenni, éna Dunán nézzek egy sorozatot, és ott nagyon jók a hangok.
A török sorozatokét mindig elrontják, mert most bele hallgattam a KPA-ba valami rémes Engin hangja, aki ezt csinálja menjen a fülét kezeltetni , nem értm miért kell ennyire elrontani a sorozatokat, most indult a tv2-õn egy sorozat ott is ragyogóak a hangok.
10/10
lizbell 2017 jún. 30. - 13:59:32 10/10
(880/2154)
Gyõri Peti hihi :)
õ egy kissé szórakozott, esetlen figura volt, az én Fatih-m (bocsi de egyre jobban imádom) viszont nagyon is szuggesztív és határozott!
Illés szegény jól kikapta, ez egy nagy melléosztás volt a fatmagülben, még be is nyelném, ha Ömernek nem ragaszkodott volna hozzá a megrendelõ!
néha elgondolkozom azon, hogy össze kéne gyûjteni csokorban és elküldeni nekik a tévébe a sok felháborodott véleményt, persze nem csak a hangokról hanem hogy mennyire élvezhetetlen ahogy szétcseszik a dramaturgiailag egyben lévõ bölümöket stb. döntsék már el végre hogy mi a fontos, mert ha a nézettség, akkor a nézõt is figyelembe kéne talán venni. de falrahányt borsó , gyanítom.
egyébként összességében szerintem jobb lesz a szinkron, nagyon kiváncsi vagyok Szacsvayra pl. Bozsó Petire pláne :)) Bencze Ica nekem tökéletes, Földes Eszter, Trokán Nóri...
Szatory Dávid akit nagyon szeretek. Szóval muszáj lesz belenéznem.
kisbalaton 2017 jún. 30. - 13:50:52
(879/2154)
Nem lehetséges,hogy azért nem szereted Cansu Dere-t,mert tehetségtelennek tartod?Mert én is láttam már több sorozatban is,de nekem aztán nem tetszett.Semmilyen érzelmet nem tudok leolvasni az arcáról,még a nevetését is erõltetettnek látom.És - sajnálom,de - szépnek sem találom.Mankos írja,hogy a Bir Bulut...-ot nem nézi,mert nem találta érdekesnek,vagyis unta.Én így voltam a Kara Parával,untam,és érdektelennek tartottam.Pedig kedvenc Enginünk játszotta a fõszerepet,nekem mégsem tetszett.A Bir Bulutot viszont nagyonis érdekesnek találom,talán azért,mert egy olyan helyen játszódik,ahol egészen mások a szokások,az emberek,más a divat,más az életvitel még a törvények is másképpen értendõk.Az egész sorozat egy nagy dráma! Még jó,hogy izlések és pofonok ennyire különböznek.Amikor elkezdtem "rajongani"Engin Akyürekért,gyorsan végignéztem a sorozatait és filmjeit.Találtam egy filmet Bir kücük Eylül meselesi címmel,ami szintén nagyon tetszett.(Csak zárójelben merem megjegyezni,mert a fejemet veszitek,hogy úgy tûnik,Engin nagyon tudja alakítani ezeket az enyhén fogyatékos figurákat! Persze a Fatmagülben alakított nõ-védelmezõ,eszményi võ-jelölt szerepben is tündököl.)
kaboca12 2017 jún. 30. - 13:30:58
(878/2154)
Na igen, ezt a szinkron színész dolgot már jól kitárgyaltuk, de én még most is többször kifejezem a nemtetszésemet Horvát Illés miatt. Nem vele van a bajom, de hogy semennyire nem passzol Engin hangjához, az biztos. És az a szomorú, hogy ha nem ismerném a valódi hangját, akkor is ugyanezt gondolnám. Illésnek van egy jellegzetes stílusa, megint csak nem tudnám megfogalmazni, hogy mire is gondolok, de nekem mindig olyan, mintha foghegyrõl, olyan nem törõdöm módon, néha talán gunyorosan beszélne. És ezzel a hanggal nem mindig jön át az az érzés, amit mondjuk Engin átadott. És a borzasztó az, hogy ebben a sorozatban 10-bõl 8 nem passzoló hangot kapott. :/ Na de nincs mit tenni.
BBO-s doki Engintõl (Engin Altan Duzyatan) elájulok, pedig a szöszik nem az eseteim. :) Na de az egy jó pasi! Igaz, hogy róla is kukkantottam képeket és elég sok olyat dobott ki, ahol valami történelmi filmekben jó nagy bozontokban játszik (szakáll, bajusz, hosszú haj) és nagyon öregíti, de láttam, hogy van neki vígjáték sorozata is, tervben van, hogy egyszer azt is megnézem. Nekem Bugra a kedvencem kinézetre a török pasik közt (kinézetre), neki is láttam már sok filmjét. Ja, és az ÖK-ban is tetszett a rossz fiú Ender (Sarp Levendoğlu). Na az is egy jó pasi, jellegzetes arcvonásokkal. :)
malvinkicska 2017 jún. 30. - 12:22:37
(877/2154)
A 63-as részt látva elgondolkodtató, mennyi szenvedést szántak Fatmagülnek, egyszerûen, csak baj baj hátán van, Mustafa felesége is olyan, mint a ki nem normális, Fatmánajk elmondta, ki lõtt Kerimre a törvénybe nem, szóval ez olyan érdekes visszás eset nekem. Aztán azok a szemet Yasaranok bujtatták a lakásukba, onnan is megszökött. A terápiára járnak párterápia, akkor most miért kellet kint maradni F-nek, hogy az az õrült elvigye nekem ez is egy kicsit olyan sántítós, ha félek valakitõl vagy féltem akkor azt én biztonságban tartom. Mustafa teljesen agyilag zokni már ki sem kellene engedni a rendõrségrõl, nem még õ szedi az áldozatát.
kaboca12 2017 jún. 30. - 12:15:47
(876/2154)
Hogy mennyire vagy UFO, azt nem tudom. De én már megfigyeltem magamon, hogy tutira ferdén vagy fordítva vagyok bekötve, mert néha csak kapkodom a fejem, hogy mennyire rajonganak vagy inkább tudnak rajongani nõk egy fõszereplõért, nekem meg az a férfi egy átlagos pasi és kihegyezem a figyelmem a háttérben sunnyogó "senkire". Sok helyen ezért nem értek egyet, mert mérhetetlenül bosszant, ha valaki a külsõségért rajong. Nagyon tud zavarni, ha egy tehetségtelen színészt a kinézete miatt sztárolnak -most ezt nem az itteni fórumra mondom- és ha valaki le meri írni, hogy hát bizony szerinte mégsem, akkor meg jön az undokoskodás és az egész átcsap rajongói oldalba. Mivel Metin/Fatih nem a legjobb képû férfi, valószínûleg inkább a színészi alakítása fogott meg és aztán meg úgy jártam vele, mint Nilüfer. :) Úgy vagyok vele, mint Owen Wilsonnal...csúnyácska, de mégis van benne valami. :)
kaboca12 2017 jún. 30. - 12:08:28
(875/2154)
Én most kitartóan nézem a BBO-t. Ami elgondolkodtat benne, hogy talán az eddigi legdrámaibb sorozat az összes eddigi közül. Mármint úgy értem, hogy a többiben azért volt néha egy kis öröm vagy kis boldogság. Ebben a soriban majdnem mondhatom, hogy ahogy írod is, mindenki beteg. Egyedül a doki és a családja sugároz pozitív energiát, de a többiek.... hát csodálom, hogy élnek. Az a hihetetlen unalom, ahogy élnek, vagy igazán kifejezni sem tudom magam, de furcsa. Ennek ellenére másodjára valami megfogott benne és még most sem tudnám megmondani, hogy mi az, de legalább eljutottunk oda, hogy várom a következõ fordított részt.
Kicsit átgondoltam a bajuszos hozzászólásomat. Szóval lehet, hogy nevetségesnek tûnök vele, mivel ugye Engin is egyikben bajszos, másikban szakállas, harmadikban csupasz, mégis nézem a sorozatait. Így belegondolva, és kérlek most ne haragudj meg rám, de lehet, hogy Kenannal van bajom. Tudom, hogy neked õ az Õ a színészek között. De engem igazából egy filmje sem kötött le. Mondjuk az Ezelt nem konkrét miatta hagytam abba, de mivel õ sem a szívem csücske és megkapta maga mellé az általam oly annyira gyûlölt Cansu Derét.... végem volt. Az a nõ irritál, idegesít, ha meglátom filmben vagy újságban....nem bírom bevenni és rohadtul nem számít, de itt kérek bocsánatot a színésznõtõl emiatt, mert meg nem tudnám mondani, hogy mi bajom vele, de elfog valami hülye érzés a láttán. Egyszerûen utálom. Amikor láttam a Szulejmánban is, hát magam vágtam volna ki belõle. :D Szóval hiába, az én fejemmel van baj!