10/10
lizbell 2017 jún. 27. - 12:02:44 10/10
(834/2154)
én hiába fogadtam meg! :)) bár azt hittem majd olyan tempóban haladok hogy közben folyamatosan készülnek az epizódok és nem kell várnom rá, de nem tudom egyelõre mi lesz! ha eljutok 40-ig szünetet tartok és egyben bedarálom a maradékot! :))
annyira jó, hogy nincs rá szó, fõleg nekem aki különösen szeretem az izgalmakat, a cselszövéseket, a durva krimiket, ha jól van megcsinálva!
10/10
lizbell 2017 jún. 27. - 11:54:02 10/10
(833/2154)
27. most szabadul Elif! Tudod mi jutott eszembe, te biztos képben vagy!
volt egy táska pénz amit Elif az apja széfjébe rakott és Asli kileste! azzal mi lett, elfelejtett szál vagy én maradtam le valamirõl??
10/10
bezsuzska 2017 jún. 27. - 10:39:15 10/10
(832/2154)
Hány rész feliratozása van még vissza a KPA-ból? Már nagyon nézném, de megfogadtam, hogy csak akkor kezdek neki, ha az összes megvan felirattal.
10/10
bezsuzska 2017 jún. 27. - 10:36:30 10/10
(831/2154)
A dal szövegére én is kíváncsi voltam, mert már többször meghallgattam, és nagyon tetszett. A filmkészítõk becsületére legyen mondva, minden hasonló jelenethez megtalálták a megfelekõ dalt ( másik kedvencem a 40. bölüm végén a börtönbeli látogatáskor hallható).
10/10
lizbell 2017 jún. 27. - 10:12:49 10/10
(830/2154)
Én is így gondolom, csak nem tudtam ilyen részletebe menõen foglalkozni vele (Kara para lázban égek, meghalni nincs idõm) pedig még a dalról azt is akartam írni, mennyire találó a szövege: nehogy késõ legyen szeretni egymást, nehogy belefáradjunk a hibák jóvátételébe... stb. imádtam :)))
10/10
bezsuzska 2017 jún. 27. - 09:57:21 10/10
(829/2154)
Egyetértek veled, hogy egyáltalán nem volt "töltelék" rész. Ha nem is volt pörgõs, de igenis fontos események történtek.
Resat megint erõre kapott, köszönhetõen az Erdogan új "szerelmétõl" kapott információknak.
Hacer bármennyire szerelmes Musztafába, egyre inkább látja, ahogy a férje az õrület felé halad. Az i-re a pontot az tehette fel, hogy elmondta neki, hogy a Murat név a Fatmagüllel közös gyereküké lett volna. Hacer hiába falazott neki, biztosított alibit, érzi, hogy nem tudja megállítani. Azért megy el Fatmagülhöz, mert tudja, hogy õ soha nem árulná el. De a lelkiismerete nem engedi, hogy szó nélkül nézze, ahogy Musztafa esetleg bántja Fatmagült. Hatalmas terhet rakva ezzel Fatmagülre, hogy mihez kezd az információval.
Nézzük kedvencünket Mukaddest. Kadir és Meryem esküvõje még meg sem történt, de már költözne is a földszintre a családjával. Imádtam Rahmi Valentin napi ajándékát, a papagájt. Ez mutatja Rahmi gyermeki lelkületét, és talán a feleségérõl alkotott véleményét is.
Kerim jobban örült annak, hogy Fatmagül bevésette a nevét a saját gyûrûjébe, mint annak a gyûrûnek amit õ kapott. Kettejük napja, hogy olyanok legyenek, mint bárki más egészen jól sült el. Tetszett a szerepjáték amit a sütizõben játszottak, mintha akkor találkoztak volna. Azért a discóban még mindig látszott, hogy Kerim tartja a távolságot, nem ölelte át addig Fatmagült amíg az "engedélyt " nem adott azzal, hogy ránézett. A kutyus is telitalálat volt, hiszen azt feltétel nélkül lehet szeretni, és bizony Fatmagülnek szüksége van arra, hogy felszabadítsa a gátjait. És az estét befejezõ csók, az sem volt már esetlennek nevezhetõ. Persze Fatmagülnek fel kell még dolgoznia, hogy mit is érzett közben. Kerimen viszont látszott, hogy elégedett volt, hiszen a lány visszacsókolta. Ezzel megint tettek egy lépést elõre.
Szóval, haladtak itt a dolgok, csak csendesebben, mint ahogy megszoktuk. Nekem ez nem "töltelék" volt, inkább a vihar elõtti csend.
khajni87 2017 jún. 26. - 22:26:42
(828/2154)
Jaaj nagyon utálok mumuskodni de szerintem abszolút nem volt " töltelék" szerintem egy tökéletesen idõzített nyugodt , nagyon szép érzelmes rész volt, pont kellett ide a sok aktív-negatív esemény után egy ilyen békés hangulatú rész......

Imádtam hogy ilyen békés hangulatú, Meryem és Kadír, Kerim és Fatmagül nagyon jók voltak ebben is, sok szép érzelemmel, szerelemmel, végre nem a bûn, börtön, rendõrség stb......

Egyedül akit sajnáltam az Hacer volt, szegény borzalmas nehéz lehet olyannal lenni aki megszállottan mást szeret és ez terhesen , ennek az embernek a kisbabáját várni irtózatos terhelés fõleg ebben a támogatásra vágyó, hormontúltengéses, hiperérzékeny idõszakban.......én nagyon sajnálom õt, õ is áldozat valahol , hiába tudta mit választ azért ez kicsit túlzás......Mustafa szemét.......

Még mintha Mukaddes is kicsit visszavett volna a nagy pofájából.......Nekem mindent egybevéve nagyon tetszett, szép tartalmas rész volt :) Lehet kevésbé körömrágós de így is kijöttek a nagy érzelmek.......
10/10
lizbell 2017 jún. 26. - 20:02:11 10/10
(827/2154)
nekem tetszett a töltelék is :) valóban fura, ha nem izguljuk agyon, vagy nem hergeljük fel magunkat, már annyira megszoktuk! de azért zajlik az élet még ha nyugisan is, Kerim végre kijött a kórházból, így foglalkozhattak az esküvõvel, és mikor a két "öreg" elment nászútra, végre kettesben akart lenni Fatmagüllel! bepillanthattunk az isztambuli éjszakába, a szerepük szerint õk nagyon fiatalok és sosem volt részük ilyesmiben, hogy csak úgy lógtak, ahogy ma mondják, lófráltak, "kocsmáztak", discoba is benéztek és végre elfelejtették a gondokat! a gyertyafényes kutyuli átadás csak a hab volt a tortán! az a nóta (Alev alev) olyan gyönyörû, már korábban is sokat hallgattam :)
malvinkicska 2017 jún. 26. - 14:53:00
(826/2154)
Azt én is figyelem egy ideig jól mennek a dolgok, utána soka töltelék ezekben a sorozatokban is. Annyi történt meg volt az esküvõ, amit valóban szépen rendeztek meg..

Aztán Mukkades rázkódik minden részben, mint a bolhás kutya, áskálódik, mindenki ellen.
Mustafa szerepe olyan mint eki nem normális, mert egyik percen ezt akarja a másikba , már mást, aztán most döbbent rá, hogy még is szereti Fatmát.
A Mustafa felesége most elmondta bánatában ki lõtt Vés Kerimre. A Yasaranok kapkodnak össze vissza.
kisbalaton 2017 jún. 26. - 14:28:50
(825/2154)
A 62.rész után kicsit furcsa érzetem van.Anélkül,hogy megbántani akarnék valakit is,akinek más a véleménye,-de nekem olybá tûnik,mintha ez a 62.rész egy "töltelék-rész"lenne.Tulajdonképpen semmi lényeges nem történt benne.Fatmagül és Kerim Valentin nap alkalmából sétáltak,és egyik szórakozóhelyrõl a másikra mentek.Aztán meg Kadirék esküvõje is jó kis idõhúzás volt a fodrásszal,sminkeléssel,öltözködéssel stb.Talán,ami értékelhetõ,az Musztafa lelki és erkölcsi hanyatlása,amint egyre eszelõsebben éli bele magát a Fatmagül iránti és a Fatmagül iránta való szerelmébe.
malvinkicska 2017 jún. 23. - 21:58:07
(824/2154)
Az biztos eza a sorozat sokkal jobb lenne ha Mukkadest nem tartanák állandóan színen, a nem létezõ bicska kinyílik az ember zsebébe amiket ezt csinál mond, neki senki sem szent, miért kell egy történetet egy ilyen nõvel tönkre tenni, mert mindig csak bánt mindenkit. A következõ cél pont Kadirék, egyszerûen nem értem ezta török logikát, igaz meglepetést tudnak okozni abban nagyok. Kerim és Fatma közeledése nagyon szép, mert elmondta, a kezelésen még testi olog nem jöhet szóba nem érett rá. Kerim milyen boldog volt az illatól is. A Kerim apja kitart az elképzelése mellet az a szemét Mustafa, a hunyó, úgy hazudik szinte el is hiszi magának, amiket mond.
A Yasaranok ellen akar tenni a csaj, de lehet megbánja.
khajni87 2017 jún. 23. - 20:45:31
(823/2154)
Na hát megint kiakadtam Mukin......Ez egyre pofátlanabb már Kadirt sem tartja tiszteletben azt azért bírtam amikor lent beszélgetett Meryemmel és mondta Meryem hogy elsõnek a hangszigetelést kell megoldani ? Kadir meg mondta hogy egyetért......amúgy egy nászútat hogy a lószarba lehet addig csûrni csavarni hogy Mukiéknak el kell költözniük.....áhhhh....meg a nászúton mi érdekli Mukaddest ????? Azért már van határa a kíváncsiságnak is.......meg a pofabõr vastagságának is........

Erdogán kíváncsi vagyok mire készül azzal a videóval megont mert nem láttam mi van rajta......
10/10
lizbell 2017 jún. 21. - 08:03:11 10/10
(822/2154)
Érzelmileg futkosni Fatmagül és e között elég fura néha, egymás után nézve biztos más volt!
de annak viszont örülök hogy elõbb le tudtam az ÖK-t és nem ez után lenne az "élmény" amit okozott.
10/10
lizbell 2017 jún. 20. - 21:32:33 10/10
(821/2154)
belehalok úgy imádom :))) az összebilincselt jelenetnél tartok! annyira izgalmas az egész, nem bírom abbahagyni, már élõhalott vagyok nappal!
kár, hogy errõl nem igazán lehet folyamatában diskurálni, mert mindannyian máshol tartunk vagy már van aki végig is nézte!
de néha muszáj így kiadnom magamból! :))
10/10
bezsuzska 2017 jún. 20. - 11:16:25 10/10
(820/2154)
Musztafa célpontja a kezdetek óta Kerim volt. Elõször ugye amikor még azt gondolta, hogy Fatmagül megcsalta Kerimmel. Aztán mikor az igazat megtudta, akkor sem a valódi elkövetõket vette célba, ( ahogy már korábban is írtam, Selim lelövése és Vural megölése is gyakorlatilag véletlen volt), az õ ellensége Kerim maradt. Õ annak a nõnek a férje, aki az övé volt. Hiszen az elsõ tárgyalás után elhurcolta Fatmagült, és felhívta Kerimet, hogy megölje. Aztán rá is lõtt. Kétszer. Erre már nem lehet azt mondani, hogy véletlenül sült el a fegyver. Musztafa minden lépése Fatmagül visszaszerzésére irányul, nem számítanak az eszközök. De ezt Hacer is tudja, el is mondja Saminak. Az pedig hogy Hacer gyereket vár, szerintem abszolút nem érdekli Musztafát. Az elsõ babával is abortuszra küldte, emiatt a terhesség miatt pedig Hacer elszökött tõle, hogy megtarthassa. Ebbõl a részbõl, és a rész befejezésébõl én azt a következtetést vontam le, hogy Musztafa számára az anyja volt a "fék". Az anyja iránt érzett szeretete tartotta vissza. Most, hogy Halide meghalt, már nincs semmi ami visszatartsa az ámokfutástól.
Fatmagül féltõ gondoskodása Kerimrõl, nagyon sokat mutat az eddig nem tudatosult érzésekrõl. Imádtam õket. Kerim egy percet sem akar a lány nélkül tölteni, Fatmagül pedig partner ebben. Mindannyian voltunk már úgy (szerintem) hogy valami természetesnek tûnt az életünkben, egészen addig, amíg fel nem merült az elvesztésének a lehetõsége. És onnantól úgy kapaszkodtunk bele, mintha az életünk függene tõle. Úgy gondolom, õk is valami hasonlót élhetnek át.
Ami nekem nagyon megható volt ( sok más mellett), amikor Fatmagül õszintén elmondja Fahrettinnek, hogy milyen undort érzett eleinte, és mennyire gyûlölte Kerimet, nem is érti, hogy ebbõl a lehetetlenbõl hogyan lett szerelem.
malvinkicska 2017 jún. 20. - 06:59:48
(819/2154)
Mustafa egy érdekes figura lõször is a szüleinek köszönheti, mikor megtörtént a dolog Fatmával, , aztán pénzért eladta magát a Yasaranoknak, most meg a sok ölést végzi, mindenki hibás, csak õ nem, olyan mint aki megzakkant agyilag, a rög eszméje lett Fatma, mindenki hibás a kialakult helyzetért, csak õ nem.
Az anyja is a halálos ágyán jött rá mit vétet a gyermeke ellen, de most már késõ, mert ezt a gyenge jellemû férfit tovább fogja sodorni az ár rossz irányba.
khajni87 2017 jún. 19. - 22:12:09
(818/2154)
Jó rész volt, bár Mustafát nem értem most Kerimen akar bosszút állni mert meghalt az anyja????? Az mégis kjinek a hibája ??? Rálõtt Kerimre és még van képe õt hibáztatni, hogy majd megfizet érte???? Most is Kerim mit csinált ???? Semmit......Mustafa sunyi módon rálõtt, Kerim szív miatta, meg a családja és még most is õt akarja bántani......nem semmi egy alak na........és hogy így semmibe veszi a feleségét meg a gyerekét Mustafa........

Mukaddes meg jaaaj Rahmi úgy félek egyedül hogy minden villanyt felkapcsoltam de azért nyugiba röhögcsél meg kutakodik Kadir szobájában, akkor bezzeg nem félt......Az étteremben meg szegény Mehmetre szólt rá hogy ne hallgatózzon.......Mindenki magából indul ki.......Egyre kényesebb és pofátlanabb nagyon hagyták elfajulni a szemétségeit.....
10/10
anci60dor 2017 jún. 19. - 14:47:38 10/10
(817/2154)
Érzelmekben gazdag rész a 60. De nekem egyre nehezebben felfogható Musztafa cselekedetei. Hazudik, mintha olvasná, talán már maga is elhiszi. Szegény Kerimet bántja, aki azért csak ártatlan. Azt mondja, hogy már nincs veszteni valója. Hát a felesége és a leendõ gyermeke az micsoda. És ennek az embernek kel védelmére Asu. Mennyit hazudott már Musztafa védelmében. Mus pedig már annyira nem lát tisztán , hogy szándékosan ölni akar. Nem bírja elfogadni, hogy Fatmagül nem az õ " tulajdona ". Igen , ez nem szerelem csal birtoklási vágy és sértettség. Fatmagül és Kerim azonban nagyon szép pár . Egyre jobban összecsiszolódnak és a sok gond jobban összehozza õket. Az az utálatos Muk meg olyan irigy, hogy már abba sárgul el.De Allah méltán meg is bünteti érte. Egy áspis kígyó!
kisbalaton 2017 jún. 19. - 13:48:20
(816/2154)
Igen,a 60.rész érzelmekben gazdag volt. Továbbá Yasaran papa "bedobta a törülközõt",Musztafa meg bevadult.Érdekes egy alak ez a Musztafa,mintha a körülmények is arra játszanának,hogy Musztafából gyilkos gazember legyen.
malvinkicska 2017 jún. 19. - 12:16:48
(815/2154)
A 60-as rész érzelmekben, és drámai jelenetekben gazdag, jól szemléltetik mennyire , kezdik egymást szeretni, és elfogadni.
A Kerim apja nagyon szépen játszik igazi apa típus mindenre képes a fiáért, és most már Kerim is elfogadja.
Mukkades olyan irigy mindenkire, mint a kutya, nagyon szemét nõ az biztos, szerintem aki írta neki az sem egészen normális, mert nem létezik ilyen kígyó, amilyet ez alakít, egyszerûen nem tudom elfogadni, miért kell ennek ennyi szerep ebben a sorozatban. Amikor egy kicsit dolgozni kellet akkor már mindenkit ugráltatott, nem ragozom õ nem érdemel szót sem.