khajni87 2017 jún. 18. - 21:50:59
(814/2154)
Ténleg kicsit bonyi a sztori, remélem jó lezárást kap a történet és nem valami összecsapottat, mint Pl a gyöngy is hogy az utolsó részben még a lövés következmányeitõl szenvednek aztán a rész 1./ 3-nál ugrik 13 évet a sztori.......minden átmenet nélkül......
malvinkicska 2017 jún. 18. - 21:03:59
(813/2154)
Más is írta már én is nézem de csak a fordítottat de nekem nem tetszik, Kivanc játékát szeretem, de itt nekem õ sem az amit szeretnék látni tõle, nekem csak úgy van.

Aztán azok a ruhák amiket adnak Tubára is , mint egy menekült, nem értem, én ezt.
A témát sem szerettem, mert állandóan kórházba vannak börtönbe, egyik betart a másiknak, a rendõrség állandóan félre nyomoz.
khajni87 2017 jún. 18. - 20:52:53
(812/2154)
Köszi......Abban a 32.részben le is akarják zárni?????? Érdekes lenne mert még most elég sok elvarratlan szál van........
malvinkicska 2017 jún. 18. - 20:28:20
(811/2154)
Azt olvastam 32 B lesz és e hónap 22-én adják az utolsó részt, fordítás a 24 résznél jár.
khajni87 2017 jún. 18. - 19:01:34
(810/2154)
Nem Fatmagül de segítség kellene, hátha nézitek....Cesur 32.része, fent van valahogy ???? a 31.részben lelövi Riza Korhant és szeretném tudni életben marad e valamint hogy mi lesz Sühannal Cesurral meg a babával.....,meg persze Korhan kislányával......ha láttátok privátban vagy itt leírnátok????? Köszönöm
10/10
lizbell 2017 jún. 17. - 21:46:44 10/10
(809/2154)
a fenébe :) ez nem tudatosodott bennem.
csak egy rész van hetente? nem baj, úgyis lassítanom kell a tempón, most gyerekmentes vagyok, azért húztam bele!
plusz heti 2 Fatmagül, szóval kitart egy darabig.
10/10
lizbell 2017 jún. 17. - 21:10:38 10/10
(808/2154)
Ki tudom várni szerintem, még csak 12. résznél tartok! 3 nap alatt :)
10/10
lizbell 2017 jún. 17. - 19:56:07 10/10
(807/2154)
Merhaba mindenkinek! :) csak gyors beköszönés!
Kara para lázban égek, nem tudom abbahagyni! nem is szóltam, hogy elkezdtem, aztán nagyon belesodródtam!
Vessetek az éhezõ mókusok elé, de nekem nagyon tetszik Tuba! szeretem a karakterét, pontosan értem amit játszik, nem úgy mint az ÖK-ban plasztikbarbi!
és Metinért egyenesen oda vagyok! :)))
Tayar papa undorító, remélem kínok közt hal meg a végén! Szacsvay lesz a hangja, arra azért nagyon kiváncsi vagyok!
10/10
bezsuzska 2017 jún. 17. - 10:17:08 10/10
(806/2154)
Én nem tartom gyengének a rendõrséget. Attól, hogy mi láttuk, mi történt, õk hiába vizsgálódtak eddig, nyomokat nem találtak. De miután az ügyvédek megosztották a gyanújukat, rögtön el kezdték keresni. Hiszen Serdar bejelentésére Ildirben, azonnal felveszik a kapcsolatot Isztambullal. És mikor megtudják, hogy körözik, elõ is állítják. Igaz, hogy elengedik, de ez annak köszönhetõ, hogy Serdar hazudik arról, hogy mióta van nála Musztafa. És mikor az anyja miatt nem szökik el, hanem visszamegy Isztambulba, a kórházba, azonnal mennek érte, tehát valószínûleg figyelték a repülõteret. Amúgy jellemét tekintve egy gerinctelen féreg. Semmi más nem érdekli, mint az önsajnálat. Még csak nem is az igazi elkövetõk ellen táplál haragot, hiszen Selimet is csak véletlenül lõtte le, és Vurált is "véletlenül " ölte meg. Az elkövetett hibájáért - hogy elhagyta Fatmagült - Kerimen akar elégtételt venni a kezdetek óta. Hiszen Kerim éli azt az életet a szeretett nõvel, amit neki kellett volna. Bár én megkérdõjelezem, hogy ez szeretet-e. Szerintem inkább egyfajta birtoklási vágy. Belegondoltam, milyen élete lenne Fatmagülnek, ha akkor nem hagyja cserben Musztafa. Mondjuk "megbocsát", feleségül veszi, és akárhányszor kimegy a tengerre napokra halászni, azon kattogna az agya, hogy Fatmagül hûséges-e. Totál megkeserítené a lány életét.
Kerim és Fatmagül viszont nagyon közel kerültek egymáshoz. Fatmagül elõször a kapcsolatuk során, fizikailag is közeledik Kerimhez. Ahogy simogatja az arcát, haját, fogja a kezét, az õ részérõl hatalmas elõrelépés. Az, hogy szembesült azzal, hogy talán elveszítheti, rádöbbenti, hogy valójában mit is jelent neki Kerim. Kerim pedig valljuk be, élvezi a helyzetet, hiszen az õ érzéseit rendkívül megerõsíti az átélt trauma.
Kadir és Meryem hivatalos eljegyzése pedig csak hab a tortán, ahogy egy kis jókedvet csempésznek a kórterembe.
Akivel most nem tudtam mit kezdeni az Selim. Eddig ugye azon volt, hogy bosszút álljon Meltemen. Most viszont úgy tûnt nekem, hogy nem volt benne rossz szándék, amikor figyelmeztette Musztafára. Erdogannal ellentétben nem hiszem, hogy ezt Selim a cég miatt tette volna.
malvinkicska 2017 jún. 15. - 21:53:49
(805/2154)
Megnéztem az 59-es részt ez az õrült Mustafa, kit akar még lelõni, meddig engedik neki, elég gyenge a rendõrség.
Kerim és Fatmagül sokat voltak együtt ebben a részben ennyi elõnye van a sok kórházas jelenetnek.
Fatmagül is most már sokkal jobban közeledik K-hoz, mint eddig.
A Yasaranok vesztesek, csak mindig a pénz és a vagyon körülforog a gondolatuk.
andrealovasz 2017 jún. 15. - 18:03:46
(804/2154)
Már fent van a Fatmagül 59-ik része.
10/10
bezsuzska 2017 jún. 15. - 18:02:27 10/10
(803/2154)
Fent van az 59. bölüm! Kb. negyed órája! Nagyon ügyesek a lányok!
malvinkicska 2017 jún. 13. - 08:27:01
(802/2154)
Köszönöm a soraid, nem kell velem egyet érteni, mert az én akaratom nem akarom másra erõltetni, az emberek különbözõek vagyunk.
A véleményem azért írtam le, mert az elõzõekben készült török sorozatok, nem errõl a mérhetetlen szemétségrõl szóltak, de ezek a mostaniak igen, soka hasonlóság, egy- egy sztorit többször elsütnek, mint pl az égetés, meg sorolhatnám. A KPA azért nézem , mert Engin a fõszereplõ és vele valahol tudok azonosulni, mert a többiekkel nem nagyon, hiszen nagatív, és ronda dolgokat tesznek. A Véleményem Tuba szép színésznõ de érzelmeket nem közvetít én nem látom, jeges egy kicsit.

A Kivanc sorozatot Kivóért nézem de nekem itt nagy csalódás õ is nem az akit én eddig láttam, a téma is nagyon borzalmas, van benne egy gülü szemû nõ hát az amit követ benne, hányni kell tõle, és ezt leírni nem mindig lehet, mert vannak emberek akik ócsárolnak ezért, de könyörgöm én ezt látom, akkor miért nyálazzak.
A véleményét tiszteletben tartom mindenkinek, lehet rajongani, imádni de én nem mindet fogom. A Fatma valóban egy szép történet nehéz mondanivalója van, de ebben is sok a töltelék, nem lényegre törõ, hanem B számra az jön le. Az Olasz sorozatokat néztem régen azok szépek lényegre törõek kevés blablával.
A TV nem ilyen lenne semmi rendes mûsor nincs akkor biztos nem néznék ennyi sorozatot, de sajnos az nagyon nulla kínálattal rendelkezik.
A török sorozatok hosszúak és nem bír el a téma ennyi részt, és késõbb olyanok kerülnek bele ami nem igen szórakoztató.
kisbalaton 2017 jún. 13. - 07:49:26
(801/2154)
Egyetértek veled abban,hogy a török sorozatok (is) egy kaptafára készülnek,vagyis,van egy alapsztori,és hozzá ugyanazok a történések,mint lelövik,kórházba ápolják,elrabolják stb.stb. A Fatmagülben is most jön a kórház,aztán Musztafa elrabolja Fatmagült.......szóval ebben a sorozatban is jönnek a sablonok. Mégis,a Fatmagül az én izlésem szerint,jobb az átlagnál,egyrészt az alapsztori,a megerõszakolás ugye nem mindennapi,és a rendkívüli szinészi teljesítmény is az átlag fölé emeli a sorozatot.
Valaki azt írta nekem,hogy Engin a Kara Paráért egy csomó díjat kapott különbözõ országokban,amit abszolút megérdemelt,de mégis,szerintem sokkal jobb alakításai vannak,amikért méginkább díjakat érdemelne,pl Bir Bulut Olsam.(Hogy mennyire különbözõk az izlések,: én abbahagytam a KPA-t,mert nem tetszett,persze,akik a díjakat odaítélték,nyilván jobban értenek hozzá,mint én).
A Cezur ve Güzel-t (Bátor és gyönyörû) nem nézed?Én elkezdtem,de már kezdek tõle besokallni.
khajni87 2017 jún. 12. - 23:41:40
(800/2154)
Most kivételesen nem értek egyet.....a Fatmagül minden jelenetét szeretem ( kivéve az erõszakolósat , mert azt ki szeretné) mindnek van értelme, jelentõsége még az uncsi és szinte állandó kórház-rendõrség-bíróság stb is értelmet nyer és valahol összekapcsolódik és a végén kisül belõle valami......Ennyire azért nem mélyülök bele egyetlen sorozatba se hogy kritizáljam a munkájukat, egyszerûen élvezem a hibákkal együtt is.......aki dolgozik az hibázik is, és nemcsak a török sorozatokban néha az amcsi soriban is olyan ordas bakikat látni hogy az ember haja is égnek állna tõle ha folyvást azt keresné hol hibáztak......
10/10
lizbell 2017 jún. 12. - 16:25:34 10/10
(799/2154)
kihagytad az emberrablást :)))
mondjuk én oda vagyok azokért a részekért is! viccet félre téve, ha ezek nem lennének nem lenne sztori sem, ezek viszik elõre a cselekményt és legfõképpen, ezeken keresztül alakulnak az egymáshoz való viszonyok! ami a Fatmagülben szerintem igen jól és következetesen alakulnak! néha szívszaggató, néha vicces, néha õrjítõen dühítõ, de igen tanulságos!
malvinkicska 2017 jún. 12. - 16:16:21
(798/2154)
Tudod nekem már nem meglepõ, tudom a török sorozatok mottóját is, szinte mind arra megy ki csak más helyeken más színészek, nem ismételem magam nincs értelme.
Amiket nézek most a Tégla és a Felhõ, meg a Felsõ Tízezer, más- más, mert a KPA, meg a Kivo sorozat ugyan az, azt már írtam a V SZ úgy elbaltázta az a Halil vagy ki szinte horror krimi keverék lett belõle. A Fatmába is ezek a részek minek, csak hogy B szám meg legyen.
10/10
kikelet54 2017 jún. 12. - 15:49:45 10/10
(797/2154)
Számomra a legszebb jelenet ez volt, amikor nagyon szerelmesen egymásra néznek, ennyire egymáshoz bújnak /fõleg Fatmagül/, ami emlékezetem szerint még nem történt meg "nyilvánosan", úgy, hogy más is ott van körülöttük. /Itt az egymáshoz bújásra gondolok/

Mondjuk Mukaddes mellett nem is lehet magánéletük, mindig megzavarja õket. Nagyon irigy Fatmagülre, ha már õ nem lehet boldog, Fatmagül se legyen
10/10
kikelet54 2017 jún. 12. - 15:36:01 10/10
(796/2154)
Húúúú! Az utolsó pár részben azért volt érzelem bõven. Lent is, fent is. Fatmagül és Kerim most nagyon helyesek, Fatmagül egyre jobban kimutatja az érzelmeit, Kadír Úr és Nine mama, hát mint két tinédzser, nagyon bírtam õket, ez már járt nekik, aki lent van érzelmileg, az Özge, szegénynek ki jutott a disznó sógorából, Mustafa meg úgy hülye, ahogy van, õt nem sajnálom, annál jobban Hachert, akit terhesen, ráhagyva a beteg anyját, otthagyott, és még mindig Fatmagülrõl álmodozik.

Szegény Kerim, jól meg szívta, rendes akart lenni, aztán kapott egy haslövést. Tényleg jön a sok kórházas rész, hétvégén újra végig néztem törökül, most már tényleg káosz van a fejemben, hogy mi, mikor és hogy következik. Nem is nagyon merek tartalmat írni, habár szerintem aki ide téved, már mindenki látta végig.

Mukaddesre tovább is csak azt tudom mondani, hogy egy dög, ahogy osztja az észt Fatmagülnek, mintha az övé lenne a ház, mi köze hozzá, hogy hányan laknak benne, ha Kadír megengedi.
10/10
lizbell 2017 jún. 12. - 15:25:39 10/10
(795/2154)
azok a kedvenceim :D többek között :D