10/10
lizbell 2017 máj. 03. - 09:50:14 10/10
(554/2154)
bejön, csak a képek alapján gondoltam hogy nem az.
a blogban, amit tegnap belinkeltem, az tényleg úgy néz ki mint a filmben.
10/10
lizbell 2017 máj. 03. - 09:18:59 10/10
(553/2154)
azt hiszem, ez nem az az étterem! csak ugyanaz a neve.
amit belinkeltem, annak utána fogok járni!
jövõre tényleg szeretnék eljutni Isztambulba és ha mást nem is, de a Rózsa konyhát nagyon szeretném megtalálni és enni is ott. :)
10/10
lizbell 2017 máj. 02. - 19:28:28 10/10
(552/2154)
hú de jó, köszi :))
átbogarászom.
10/10
lizbell 2017 máj. 02. - 19:15:03 10/10
(551/2154)
mármint hol vagy hogy???
esküszöm ha valaki megszervezi, benne lennék egy közös utazásba lányok!
andrealovasz 2017 máj. 02. - 19:06:54
(550/2154)
Hú de jót találtál :) Biztos jó élmény lehet elmenni egy ilyen helyre. Érdekes hogy amolyan múzeumként üzemel az étterem, belépõt kell fizetni, és tele van a sorozattal kapcsolatos dolgokkal, fényképekkel. Most már a magyarok is képviseltették ott magukat :)
10/10
lizbell 2017 máj. 02. - 18:56:28 10/10
(549/2154)
Fatmagül étterme :) de megnézném én is!!

http://istanbuliutazasok.hu/2017/05/02/fatmagul_ettermeben_jartunk
10/10
lizbell 2017 máj. 02. - 18:26:34 10/10
(548/2154)
egyébként tényleg bejön :)))) én szeretem az olyan sztorikat ahol durván megy a bûnözés, konspiráció, közben egy kis szerelem, szenvedés... csak közben szétvet az ideg! már kihullik a hajam Selvitõl! kislánynak tündéri volt, és nagyon okos, tudta hogy nem helyes amit csinál, de feltétel nélkül imádta a bátyját ezért megtette!
most meg nézem az arcát, nekem mint nézõnek szeretnem kéne õt, át kéne éreznem a fájdalmát, ahogy viaskodik önmagával, ahogy kínlódik.....ehelyett azon kapom magam, hogy gondolkodom vajon hányszor volt plasztikázva ez a nõ! nem szeretem, ez van így nehéz végig élvezni a történetet!
és van egy két dolog ami nem tiszta, remélem a dramaturgia nem vesz nagyon rossz irányt, majd kiderül!
10/10
baba24 2017 máj. 02. - 16:12:15 10/10
(547/2154)
Sok mindent meg magyarázott a levél,csak kérdés ez mennyivel lett könnyebb így a Kerimnek!Igazából úgy gondolom hogy semennyire se lett neki könnyebb,sõt most ezzel csak szerintem rosszabb lett neki!A saját apját és anyát látja a maguk helyzetébe,és ettõl most csak rosszabb lesz neki!Nem emlékeztem a következõrészek tartalmára kicsit bele néztem és hát igen nagyon megviseli majd a Kerimet a helyzet!Igazából én egy kicsit sajnálom a Nine mamát is több szempontból is!Ezt a balhét neki kell el vinni-e de az õ anyja nem engedte hogy oda adják a levelet Kerimnek és amikor már egyedül maradt a Kerimmel akkor szerintem már nem akarta el veszíteni õt és ezért nem adta oda neki a levelet!Mukaddesz hozta a formáját ahogy szokta,már rajta nem tudok meglepõdni (de szerintem ezt az egészet már kezdi túl játszani)!
andrealovasz 2017 máj. 02. - 13:50:17
(546/2154)
Írtam privátban.
malvinkicska 2017 máj. 02. - 12:25:14
(545/2154)
Megnéztem a 44-es részt tetszik ahogy közelednek egymáshoz Fati és Kerim, aranyosak.
A levél tartalma is tudott most már, vajon hogy reagál ezek után K az apja felé nyit e.
Resat megérdemelte amit kapott a Vurál anyjától, remélem lassan mind megkapja méltó büntetését.
khajni87 2017 máj. 01. - 22:49:58
(544/2154)
Húúúúú hát ez is jó izgis rész volt.......Mukaddes mekkorát nézett amikor Fatmagül közölte hogy költözzön Kerim a szobájába arra a pár napra amíg õ nem költözhet vissza.....Amúgy nem értem miért lakik emeleten amikor óvatosnak kell lennie....meg azok után amit 2 szer megcsinált én meg húznám magam jó apróra és nem vakkantgatnék bele mindenbe.....

andrealovasz ezt leirnád nekem privátban ha nem gond mert nem bírom kivárni addig úgyse: De sajnos annyira maga alatt lesz hogy nem várt lépésre szánja majd el magát, de ezzel is csak azt bizonyitja majd mennyire szereti Fatmagült. De Fatmagül is tartogat meglepetést

Már egyre kíváncsibb vagyok ha naponta raknák fel az új részeket sem unnám meg annyira pörögnek a dolgok......
10/10
lizbell 2017 máj. 01. - 17:37:24 10/10
(543/2154)
én már csak végignézem, mert a sztori baromira érdekel, csak ne verjem a fejem a falba a végén!! :))
bár Engin miatt remélem nem fogom.
10/10
lizbell 2017 máj. 01. - 17:35:38 10/10
(542/2154)
valaki segítsen please! :)
bár nem egetrengetõ de vagy elaludtam vagy nem értettem a fordítást (mert néha eléggé zagyva a szöveg) az ÖK. 9. bölümöt nézem, valami házban van a párocska, kék a szoba fala, az kié??
sorozatkedvelõ 2017 máj. 01. - 17:26:20
(541/2154)
A "mindhalálig"/ÖK/ nagyon hamar "megnéztem" .3 részt rendesen végignéztem,a negyedik helyett az utolsót 13.-t néztem meg. Hát tényleg mindhalálig......
kisbalaton 2017 máj. 01. - 12:57:16
(540/2154)
Szerintem is a leglényegesebb a "levél jelenet" volt ebben a részben,amibõl sok mindent megtudtunk Kerim anyjáról.Háát,nem tette szimpatikussá magát ezzel a levéllel - elõttem.De azért történt itt más egyéb is.Pl Turaner úr "kivégzése".Mert igaz ugyan,hogy "könnyû Katit táncba vinni (ha maga is akarja)",azért láttuk,hogy Turaner tönkretétele a gazember Erdogan jól kitervelt ötlete volt.(Az más kérdés,hogy ha én vagyok a felesége vagy a lánya,(kövezzetek meg érte,de) én nem lettem volna ilyen kategorikusan és kíméletlenül elutasító és nem megbocsájtó.Aztán Vural anyjának "õrülési "jelenete is remek volt,-elõrevetítette,hogy a bûnösökre közeleg a vég.Mukaddes meg - a pofátlankodásaival - hozta a formáját.
sorozatkedvelõ 2017 máj. 01. - 12:30:17
(539/2154)
Az a levél mindent más világításba helyez. Kerim joggal von párhuzamot saját és szülei helyzete között. Ha már egyszer kétségei lettek,nem lesz könnyû azokat eloszlatni.
Yasaranék lelkén egy újabb ember élet kioltása ,ha közvetve is,szárad. Mukaddesre nincs is szavam,a való életben nem találkoztam ilyen embenek csúfolt némberrel szerencsés vagyok.
andrealovasz 2017 máj. 01. - 12:28:42
(538/2154)
Hát mások vagyunk, más szemmel nézzük a sorozatokat. Van akit ez fog meg van akit meg az :)
10/10
lizbell 2017 máj. 01. - 12:21:37 10/10
(537/2154)
Én is visszanézem többször a kedvenc jeleneteimet :) már odavissza tudom törökül, így különösen izgatott leszek, amikor tudom hogy végre felirattal is láthatom!

Fura amit írtál az ÕK-ról! engem annyira idegesít Selvi, hogy alig bírom nézni, viszont a körítés nagyon is érdekel, el sem tudom képzelni mit lesz a vége, mit hoznak ki belõle! Fõleg most ahogy alakulnak az események.... ott tartok épp hogy képbe jött az öreg maffiózó, Ender papa.
andrealovasz 2017 máj. 01. - 12:14:39
(536/2154)
Igen nyílván úgy van felépítve az egész történet hogy mindennek van oka, még a látszólag unalmasnak tûnõ részeknek is van vmi mondandója célja. De persze ehhez tényleg jó színészi munkára van szükség, hogy folyamatosan fenn tudják tartani a nézõk érdeklõdését.

Az ölene kadar nekem furcsa volt, én egy sorozat nézésnél ha nem tetszik az egész story csak bizonyos szereplõk akkor átugrom, van hogy csak a kedvenc szereplök jeleneteihez ugrok, de persze ez nagyon ritka csak tényleg akkor csinálom ha vmi nem kerek számomra egy történetben, nem fog meg annyira, vki nagyon unszimpatikus és az õ jelenetét átugrom. Na az ölene kadarral is így voltam, a "körítés" nem nagyon fogott meg, csak Daghan és Selvi jelenetei érdekeltek. Sajnos ez amolyan egyszer nézhetõ sorozat kategória számomra.

Ellentétben a Fatmagüllel hogy visszakanyarodjak a témánkhoz, abból volt olyan rész amit többször megnéztem, mert jó volt újra és újra nézni bizonyos jeleneteket. Az elejétõl a végéig nézem, nem tekergetek bele stb mert az egésznek értelme van mondani valója.
10/10
lizbell 2017 máj. 01. - 11:55:38 10/10
(535/2154)
Valószínû, hogy "kötelességbõl" odaadta magát az esküvõ után, a szülés után meg meg is szûnt közöttük ez a dolog! Legalábbis így gondolom.
Kerim már más tészta, esze ágában sem volt közeledni (hálistennek) Fatmagülhöz, nem gondolta hogy joga van hozzá, csak mert papíron az övé! De hogy megfordult a fejében a párhuzam :( szívszaggató volt! annyira szeretem õket, olyan jól fel van építve az egész sztori... még ha valami lassú kimenetelû vagy nagyon elhúzódik, az sem unalmas! persze ehhez az is kell hogy kiválóak a színészek!
az ÖK-val bezzeg rendszerint elakadok! nagyon érdekel mi lesz, hogy alakulnak az események...mégis leállok 10-20 percenként :))) annyira felhúzom magam és úgy idegesít Selvi, ki nem állhatom!