SGA 2006 okt. 18. - 11:13:34
(47/227)
Én nem vártam sokat ettõl a sorozattól és nem is csalódtam, csak szegény szinészeket sajnálom......
A koppintással csak az a gond hogy az eredeti sorozat még a 90es évek eleji Amerikában játszódott ami azért egy teljesen más világ mint a 2000es évek Budapestje(pláne a 90es évek Bp-jéhez képest)......ezen érdemes lenne (lett volna) elgondolkozni mielõtt egyazegyben másolnak.....
Ja és biztos meg lehetett volna oldani úgy is hogy nem veszik meg az összes amerikai jogot hanem inkább kitalálnak vmi mást, azt hittem (reméltem) vannak kreatív íróink akik ki tudnak találni vmi kreatívat......
Blint 2006 okt. 18. - 09:10:37
(46/227)
A szinészek elválalták persze.
Jó pénzért mindent.
De szerintem nem alakitotak jol. Az eredetiben van jo alakitas. Ha azt mondtak nekik hogy utanozzak le, akkor 0 ahogy csinaltak. Bena az egesz minden szempontbol.
benibaba 2006 okt. 18. - 08:58:32
(45/227)
"Jefferson magyar változata lehetett volna szépfiúsabb mint az eredetibe"

Jefferson csak sokkal késõbb jött a sorozatba, Marcy elsõ férje Steve volt, aki egyáltalán nem volt szépfiú...
Bridge' 2006 okt. 18. - 00:20:00
(44/227)
Sztem ahhoz képest nem rossz!:))
Nekem tetszik,bár tény h jónéhány poént hallottunk már.
Jefferson magyar változata lehetett volna szépfiúsabb mint az eredetibe,bár nem biztos h ez volt a cél.Monnyuk,ha a többi szereplõt nézem,akkor ez a két dolog üti egymást.:)

Gáz h pont erre a napra tették...Vészhelyzettel egyidõben.Ráadásul utóbbit én is szeretem.
pycur 2006 okt. 17. - 22:34:53
(43/227)
Valaki tudna esetleg egy háttérinformációkat tartalmazó linket adni? Sztem sokunkat érdekelné.
Lyl 2006 okt. 17. - 22:13:20
(42/227)
Háááát, ha nagyon gyorsan mondok véleményt, akkor tényleg nem volt valami fényes. De....emlékezzetek rá, hogy miután végignéztük az eredeti sorozatot, az ismétlésnél az elsõ pár rész kissé idegennek tûnt, még kedvesebbek voltak a szereplõk egymással, az igazi karakterek csak pár rész után alakultak ki igazából. Valami ilyesmit éreztem most is, idegen, kissé izzadtság szagú. De szerintem várjunk még az ítélettel, adjunk még pár rész erejéig esélyt, hogy hátha lesz valami benne, amitõl szegény Szervét Tibor nem érzi magát rosszul "elbándi" bõrében. :)
hungarikum 2006 okt. 17. - 22:03:13
(41/227)
Gyorsan átfuttottam amiket írtatok.Láttam én a mai részt.Valaki írta hogy a kövérnõs jelenet,vagy mi...Belegondoltam ha azt amit a "Bándi" lemüvelt azzal a nõvel,a valóságban tutkó,hogy nem lenne munkája:D
Na de a lényeg az,hogy szerintem nem ártott volna egykis önállóság a azok részérõl akik kreálták ezt a sorozatot.Az hagyján hogy koppintottak,de ne ennyire...Ráadásul szerintem még a karakterek is erõltetettek,annyira akarják utánozni az eredetit..:S
Na dehát ez van,ennyire futja:P
sabul 2006 okt. 17. - 21:36:04
(40/227)
Nem csalódtam.Megnéztem,hogy lássam mennyire sikerült gázosra.NAGYON!Nem láttam az eredetibõl csak pár részt,szal nem vagyok elfogult.Engem az háborít fel,hogy ennek egyáltalán valaki nekiállt.A szereplõket nem kritizálom!Csinálták a munkájukat.De ez így túl száraz.Hiányzik belõle minden fantázia.Vagy ez így olcsóbb mintha megveszik a sorozatot???Nm.siralmas és kész!
deter 2006 okt. 17. - 21:33:00
(39/227)
Tömören jah...
off: (ááá, valaki pont akkor írja le amit mondani akarok amikor én írom a saját hsz-em)
deter 2006 okt. 17. - 21:29:27
(38/227)
Ez nagy0n gyenge lett. Nem csak az amerikai poénok száraz adaptációja, hanem az ami a leginkább zavaró hogy, a tehetséges hazai színészeink, egy az egybe lemásolták(pontosabban probálták lemásolni) az eredeti elõadók szinészi kijezését (mind verbális mind nonverbális téren). Nem hiszem, hogy szívesen tették. Így az hiányzik belõle, ami szórakoztatóvá tehette volna. Az õ személyiségük. Így SZVSZ biztos bukás....

üdv:
deter

Dorac 2006 okt. 17. - 21:28:07
(37/227)
Megnéztem én is az 1. részt ma, nekem is az a véleményem, hogy sokan ismerik az eredetit, és fenntartásokkal ülnek le megnézni. Valóban fantáziadúsabb lett volna, ha egy kicsit "magyarítanak" rajta, és nem utánozzák le egy az egyben az eredeti poénokat és figurákat. A magyar Peg grimaszolásai eléggé kiakasztottak. Ennyire nem kellene leutánozni. Persze könnyû kritizálni...
Grekmoz 2006 okt. 17. - 21:27:16
(36/227)
Az, hogy én nem néztem meg az amerikai sorozatot százszor, mint Te. Nekem is ismerõsek a poénok valamennyire, de nem úgy ahogy Neked. És szerintem ez nem majomkodás, mivel elég jó alakítást láthattunk.
david12345 2006 okt. 17. - 21:26:18
(35/227)
Nekem is ugyaanez a véleményem az eredeti jobb.
Gboy 2006 okt. 17. - 20:57:15
(34/227)
Nekem nem tetszett. Azt hittem, azért ennyire nagy koppintás nem lesz. Jobbat vártam.
Grekmoz 2006 okt. 17. - 20:55:41
(33/227)
Nekem tetszett szerintem nagyon jó lett! Szervét Tibor nagyon jó színész. Én biztosan nézni fogom a késõbbiekben is!
Aki meg azzal jön, hogy õ inkább az eredetit fogja nézni sem mint ezt, az tegye azt..... Ez a magyar sorozat nem a Rém rendes család fanatikusoknak készült, hanem az átlagos nézõknek. Kíváncsian várom a további részeket.
pycur 2006 okt. 17. - 20:44:17
(32/227)
Ez így nem lesz valami sikeres az fix...
Max az eredetire rámahinájhatja valaki az új szinkront és akkor 2 szinkronos lesz :D
Blint 2006 okt. 17. - 20:42:40
(31/227)
Lattam a bemutatojat, mar abbol tudtam, hogy nem lesz valami jo. Most megneztem ezt az elso reszt, de olyan szar, hogy ezt el kellene egetni ugy ahogy van. Ilyen maszatba penzt beleolni. Siarlmassan unalmas az egesz, egy jo poen nem volt benne.
Az eredeti Rem rendesnek az arnyekaba sem er.
Szanalmas hogy ugyanazokat a poenokat sutik el, readasul olyan szineszi alakitassal hogy sirni lehetne rajta. Meg hogy csaj mozgasa, a pasi szakmaja is ugyanaz akar lenni, meg a kover nok...
Le kene venni musorrol es az eredeti rem rendest betenni helyette. Annak minden reszen konnyosre rohogtem magam. Megyek is megnezek egy reszt abbol, had legyen mar jo az estem egy igazi Rem rendestol, nem am ettol a szennytol!
Thonuzaba 2006 okt. 17. - 20:38:51
(30/227)
Hát ez nem nagy Was ist das!
pozsoka 2006 okt. 17. - 20:36:40
(29/227)
Hát igen ehez nem kellett nagy ész,hogy lemásolták a dialógusokat az eredetiböl,szánalmas.
jeff 2006 okt. 17. - 20:27:08
(28/227)
Megvártam a fikázással a mûsort, de ez borzalmas :) Kár érte...