4/10
napraforgó 2019 ápr. 18. - 04:54:27 4/10
(2846/18026)
Anikóék a kocsmában a falunapra készülnek, Mónika jön, majd küld valakit, aki segít a dekorálásban. Jön valami Lidia két pasival és feldobják a kocsmát. Mónika és Anikó vitatkozgatnak.
Subicz és Józsi Attilához tartanak a börtönbe. Józsi a vádalkuról kérdezgeti Subiczot.
Szláven jön Diához, őt beválogatták az énekversenybe. Azt akarja, hogy Dia táncoljon mögöte, meg vokálozzon. Nekiállnak gyakorolni. Szláven leginkább a vonagló Dia fenekét stíröli. Majd csókolóznak. A megérkező Sanyi csak a nevetgélő hangokat hallja kiszűrődni. Sanyinak is bemutatják a számukat. Sanyinak nem tetszik a "tánc".
Vali Tibit nyaggatja, ő miért marad ki ebből a műsorból? Tud gitározni, Vali elő is hozza a régi gitárját. Tibi kipróbálja, nyervog. Kata azt hiszi megint fáj a foga. Tibi halandzsa nyelven énekel, a két nő kineveti. Tibi egyre jobban belelendül az éneklésbe.
Tamás bevásárol a kisboltban, közben ijesztgeti Kristófot, Mónika észrevette, hogy szétcseszték a cuccát. Mónika megesküdött, hogy Kristófot kiűzi a faluból. Jolika figyelmezteti Tamást, az apja nem egészen olyan, amilyennek ő képzeli. Leginkább a saját érdekei szerint cseleksti, nem a "jó ügy" érdekében, ahogy Tomi hiszi.
Subicz a börtönben négyszemközt akar beszélni Attilával.
Dani megint kitalált egy baromságot, most díjugratni akar, megpróbálja beidomítani a lovat. A fekete ló mindig leveri az akadályt.
Az egyik ugrásnál Dani leesik a lóról és elveszíti az eszméletét. Renátó elrohan Katáért. Kata elsiet Renátóval. Dani magához tér, semmi baja, csak a lába fáj. Igazából csak kificamodott a bokája. Kata elviszi az egészségközpontba. Dani szerelmesen bámul Katára, hiányzott neki.
Subicz vázolja a helyzetet Attilának, még nagyon sokáig itt kell maradnia. Ha feldob néhány fickót, akkor működhet a dolog. Cserébe a kisboltot és a panziót kéri fizetségül. Hazafelé Józsi megkérdi, megegyeztek-e. Józsi fecseg, hogy a népek mit beszélnek Subiczról. A népek gengszernek tartják, Mónika meg balfasznak. Ezen Subicz nagyon megütközik.
Tibi fölveszi a fiatalkori rocker bőrdzsekijét, ami kicsi rá, de neki nagyon tetszik az új imázsa. Még egy baboskendőt is felköt a fejére. Vali a fejét fogja.
Szállingóznak a vendégek a kocsmába. Megérkezik Dombi is, Zsocáék fölismerik.Megkezdődik a műsor, reppelnek, népdalokat énekelnek. Renátó befut a kocsmába, óbégat, hogy a Dani főnököt milyen borzasztó baleset érte. Stefi rögtön elrohan. Anikó a nyomában. Találkoznak Tibivel, aki a főutcán idétlenkedik, mit rocker zenész.
Subicz felkonferálja a műsort és köszönetet mond azoknak, aki segítettek. Mindenkinek, kivéve Mónikát, még orrol a balfaszért.
Következik Dombi - elég halovány műsort ad, de az emberek nevetnek rajta. Aztán jön az énekes gála.
Stefi berobban Jolikához, aki elállja az utat, de Stefi benyomakodik a hóna alatt. Kata megkéri, menjen ki, mert itt most kezelés folyik. Stefi undokul viiszaszól : ez nem a te házad, nem a te falud és nem a te pasid. Honnan rúgsz ki engem? Már majdnem nekiesik Katának, amikor jön Anikó és Tibi és kirángatják. Stefi az utcán tombol, elege van mindenbő, a Katából, a Daniból meg az egész faluból! Elmegy ő innen!
Subicz bejelenti, hogy a műsornak vége, jöhet a disco. Megjelenik Tibi, ő is fel akar lépni. Subicz leveszi a mikrofont, így Tibi anélkül bőg. Subicz szemrehányást tesz Mónikának a balfaszért. Mónika kiigazítja, ő böszme balfasznak tartja.
Kata és Dani úgy tűnik kibékülnek, mert a kezelőágyon csókolóznak, amit Jolika odakinn elégedetten konstatál.
7/10
Rojita 2019 ápr. 18. - 00:01:03 7/10
(2845/18026)
Azért az nem volt szép Jolikától, h leszólta Nándit a fia előtt.
7/10
Rojita 2019 ápr. 17. - 23:43:43 7/10 Előzmény amira_daa
(2844/18026)
Igen. Most nagyon megsértődött Mónika. Talán most kitalál vmit Subicz ellen. Esetleg Nándi megint tudna segíteni. Úgy is ígérte, h lejön kávézni. Tamással is lelkizhetne.

Katával már torkig vagyok. Egy darabig pihentethetnék.
amira_daa 2019 ápr. 17. - 23:33:29 Előzmény Rojita
(2843/18026)
igen főleg hogy Icuka a kis kedvenc és nem Ő, igy biztos Subicz kiiktatása.

Stefi beindult mondtam én hogy be fog gerjedni a Kata elleni harcra. Szegény Kata nem tudja mi vár rá. Dani meg na mindegy...
7/10
Rojita 2019 ápr. 17. - 23:20:43 7/10
(2842/18026)
Nem volt eddig erről szó: Tamás és apja nem tartották a kapcsolatot? Kiderült ez?
Most nagyon apahiánya van a fiúnak. Tamás miért nem hívja fel időnként az apját? Pláne most, h csodálja. Neki elmondhatná, h Ő is szeretne rendőr lenni. Majd az apja lebeszéli, h ahhoz fizikum és egészség kellene. Vagy tanácsolna Neki vmit a jövőjére nézve. Esetleg a rendőrségen belül vmi kiegészítő szakmát: számítógép, fotólabor, bűnügyi labor,...Nem tudom.
Így Nándi apu úgy viselkedik, mint egy távoli rokon. Mégis csak egy huszonéves fia van.
7/10
Rojita 2019 ápr. 17. - 23:08:20 7/10 Előzmény amira_daa
(2841/18026)
Ha a polg. hivatalra gondolsz, - Misi és Sándor tökéletlenkedésükkel nem tudnak egy terhelő felvételt se összehozni. Hiába lépett a 2 furcsa erdész kolléga is a Subicz elleni nyomozó- vonalra, mindegyikük csak csetlik - botlik.
Mónika van házon belül, + a frissen kiderült szakértői múltja. Sztem, Ő fog ott meglepetést okozni.
7/10
Rojita 2019 ápr. 17. - 22:50:16 7/10 Előzmény amira_daa
(2840/18026)
Bár egyik kutya, másik eb.
amira_daa 2019 ápr. 17. - 22:48:34 Előzmény Rojita
(2839/18026)
szerintem nem hagyja hogy megzsarolják kitalál valamit vagy elintézi subiczot de ugye be van kamerázva a hely igy Attila ezt fel tudja használni zsarolás cimén majd.
7/10
Rojita 2019 ápr. 17. - 22:14:15 7/10
(2838/18026)
Mit gondoltok, Attila expolgi minden ingatlanát odaadja Subicznak?
amira_daa 2019 ápr. 17. - 22:04:20
(2837/18026)
Biztosan nem fogok unatkozni az Ökörapátiak nélkül is. :D Tuti lesz mit néznem :D Szerintem is mást fogok cisnálni :D
Magdi 2019 ápr. 17. - 19:45:52 Előzmény guess.who
(2836/18026)
Ezt most simán Sándorszívnek olvastam! :-)
4/10
luci87 2019 ápr. 17. - 19:42:44 4/10 Előzmény guess.who
(2835/18026)
Icuka a nagy kedvencem,birom nagyon,a hangjat,ahogy beszel,kulonosen,szerepelhetne tobbet!!!
guess.who 2019 ápr. 17. - 19:38:15 Előzmény amira_daa
(2834/18026)
Igen, az elég baj lenne, ha Icuka tényleg felmondana, remek színfolt mindig az Icuka-Mónika szópárbaj. :)
guess.who 2019 ápr. 17. - 19:37:01 Előzmény napraforgó
(2833/18026)
Meg elvileg a falunap végén az a veszélyes anyagot szállító kamion balesete, és utána Sándorsztív végre megmutathatja, hogy micsoda férfi! :)
guess.who 2019 ápr. 17. - 19:36:06
(2832/18026)
Úgy értettem: az volt bosszantó és szörnyen unalmas, ahogy Tibi végignyavalygott közel két részt egy semmiség miatt.
Az együttes eltávozás szabálya szerintem érdekes volt: nem baj, ha vannak/lesznek hasonló szabályok, mert ezzel meg lehet mutatni, hogy egy-egy extrém élethelyzetre a különböző beállítottságú családtagok hogyan reagálnak. :)
4/10
napraforgó 2019 ápr. 17. - 19:16:35 4/10
(2831/18026)
Az izgalmas emberrablás és szabadítás után valóban kissé lanyhább volt a tegnaai rész, az izgalom mindössze annyi volt, hogy kié a bútor és a sok doboz.
Na de ma jön a falunap, gondolom megint sok ökörködés lesz benne.
amira_daa 2019 ápr. 17. - 18:51:55
(2830/18026)
én most két napig vagyis négyig nem nézem és majd husvétkor ledarálom egészben, mert sajnos a tronos sorozatbol csak egy rész van hetente :( igy muszály tartalékolni :D de amugy ahogy áttekertem este elég gázos volt meg hogy Monika Icukával hogy beszél pedig legjobb fej
guess.who 2019 ápr. 17. - 18:23:12
(2829/18026)
Szerintem a mélypont (legalábbis az egyik) Tibi fogorvosos sztorija volt. Közel két rész semmi másról nem szólt, csak arról, hogy Tibike nyavalyog a fogdokinál...
4/10
napraforgó 2019 ápr. 17. - 12:19:58 4/10
(2828/18026)
Hiába végzett jogot, ha nem tett ügyvédi szakvizsgát, és nem vetettte föl magát az Ügyvédi Kamarába. Nyilván ezért nevezték zugügyvédnek.Mert jogosítvány nélkül ügyvédi tevékenységet végez.
4/10
napraforgó 2019 ápr. 17. - 10:17:01 4/10
(2827/18026)
Subicz soha nem dolgozott a közigazgatásban, fogalma sincs, hogy milyen gyakorisággal szokott hivatalos irat érkezni a PG Hivatalba.
Gondolom, hogy Mónika kap valami fizetést, de itt anyagiakról soha nem beszélnek.