Téma: Cobra 11

10/10
bnagy 2009 ápr. 11. - 20:15:08 10/10
(935/2355)
Új részek:Marcus és Thomas kirabolták egy Hotel pókertermét.A pénzel miközben menekülnek figyelmetlenségük miatt balesetet szenvednek.Thomas kijut a kocsiból és nem segít a beragadt társának.Majd mikor Ben és Semir a helyszínre érkezik szitává lövi az autópályát Thomas.És elmenekül, még a kocsi felrobanása elõtt sikerül Marcusnak is kimenekülni a kocsibólsúlyos sebei mellett.Majd elmenekül egy motorral és a 20 millió euróval amit loptak..Annyira szédül hogy elesik a motorral, de még arra van ideje és ereje hogy egy közeli templomba meneküljön.Johanneshez a paphoz menekül aki fel akarja hívni a zsarukat de Marcus lebeszéli õt.Thomas nagyon mérges hogy nem õ vitte el a pénzt ezért elrabolja Marcus lányát Jennyt.Johannnes mindenben segít Marcusnak bekötözi a lábát stb.A rendõrök mindenhol keresik Marcust.Mikor odaérnek a templomhoz Johannes nem engedi be õket.Így a rendõrök gyanút fognak.Marcus megkéri a papot hogy menjen el Thomashoz.Közben Ben és Semir a kirabolt Hotel menedzserével találkoznak ám a pókerteremben egy bomba van ami robban is ,de Ben Semir és a menedzser még idejében kiugranak az ablakon.Késõbb az egyik doktorral beszélgetnek aki játszott is a pókerteremben elõzõ este...De hogy került oda a bomba ki rakta oda ez a kérdés....??Johannes odament Thomashoz de az eékezdi verni õt Közben Ben és Semir érkezik akiknek hála megmenekült Johannes.Thomast üldözik de hiába elmenekül.Késõbb Benék megszerzik a házkutatási engedéylt de a rejtõzõ Macust sehol sem találják.Közben Thomas is rájön hogy hol lehet Marcus elbújva.A rendõrök elmentek Johannes egy pincébe rejtette Marcust.Fel akrja adni a rendõröknek Johannes Marcust ezért egy kicsit összevesznek majd Thomas lép be és elrabolja Johannest.Késõbb Benék megtalálják Marcust.És arra is rájönnek hogy az a bizonyos Doktor is benne van a játékban õ rejtette el a pókerteremben a bombát.Johanest egy raktárépületbe viszi Thomas Jennyhez.Bezéárják õket.Ott találkozik Thomas és a doktor összevesznek majd Thomast lelövi.Majd a Dr. lakásához mennek Semirék mikor odaér a Dr akkor uygeészreveszik õt és üldözés baleset.Johannesék próbálnak kiszabadulni de nem tudnak a raktárépületbõl.Levegõhiány miatt elkábulnak majd egy szer miatt megtalálják õket rövid idõn belül.Mindenki jól van.És mint hát az lenni szokott Minden jó ha a vége jó.Ennyi lenne azt is egy kicsit összegubancolódva írtam le rem h érteni fogjátok:D...Ne feledjátek most egy kicsit várni kell az új részekkel mert nincsennek kész így már jöv héten Tomos részek jönnek.Magyarul a Kasszafúró c résszel.:)
10/10
bnagy 2009 ápr. 11. - 14:14:02 10/10
(934/2355)
Ben, Semir új társa Chris után.Tomot pedig lelövik ezért meghal..
10/10
0619-es ügynök 2009 ápr. 11. - 10:18:21 10/10
(933/2355)
Szia!
Köszi megnéztem az oldalt:) Már vágom:))
csak egy icuripicurit nem... az a Ben az ki lesz?
jam meg a másik, ami nekem kimaradt... Tommal mi történt?
KÖSZII!!!

u.i.: ja, 486 négyzetgyöke 22 egész vmennyi:D
9/10
gopocher 2009 ápr. 10. - 20:33:51 9/10
(932/2355)
oks
10/10
0619-es ügynök 2009 ápr. 09. - 11:46:58 10/10 Előzmény bnagy
(931/2355)
Huh, elvesztettem a fonalat... :S
A német RTL en megy a 13. évad?
És itthon adják a 11.et?
10/10
bnagy 2009 ápr. 08. - 20:24:11 10/10
(930/2355)
Ja aha tényleg annyi éved van.. bocsi..De vannak német oldalak ahol viszont 24-et írnak na mind1.Aha hnap lesz az utolsó rész a 13.évadból.Jónak tûnik az ajánló alapján.Utána pedig Tomos részek jönnek magyarul:A kasszafúró c résztõl.Szval akk a 200.részt akarták pilot-ra mert kerek szám.Én már csodálkoztam is h nincsen pilot mert h már lassan 1 éve van Ben a sorozatnál és azt hittem h amit most elkezdtek új részt abban az egyik pilot lesz.De akk mikor most abbahagyják és tom jön utána meg mikor kezdenek az újabb részek akk már pilot lesz.Biztos jó lesz a pilot az általában naon jó szokott lenni.De az még egy kicsit odébb van..:)Ha minden jól megy egybkéént akkor én kiszámoltam h elvileg a Ben-es részek ha le vannak szinkronizálva akk már júliusban el kéne kezdeni leadni nálunk az rtlklubbon.Nos ez rem h így is lesz:)
9/10
gopocher 2009 ápr. 08. - 10:54:07 9/10 Előzmény bnagy
(929/2355)
tudom most forgaták le nen rég a 200-ik részt Olli Pocher-al és állitolag szeptemberben mutaják be egy pilot rész lesz a 200-ik rész ez az utolsó infóm róla.
ha Pilot akkor dupla rész lesz úgy,hogy az egész csütörtök esti progimat mondhatom le hogy lássam a példa-képemet benne.
10/10
bnagy 2009 ápr. 07. - 15:25:55 10/10 Előzmény 0619-es ügynök
(928/2355)
Szia!Amiket írok az a német Rtl-es részeknek a tartalma.Azért írom, mert sokaknak nincs bekötve és ezért nem láthatják és megkérték h írjam le.
Eddig 24 évad van.Eddig 198 rész van kb kész de még forgatják az újakat.Azért írnak ki ilyen keveeset a port.hu-ra, mert sok még nincs leszinkronizálva magyarra és azért még nem adják le azokat és addig minek a tartalom.Nem tom h mikor lesznek dvd-n azok az évadok.A gyökös kérédést meg számoldd ki számológépen xd..:D
Szval ennyi lenne :P
9/10
gopocher 2009 ápr. 06. - 21:49:27 9/10 Előzmény bnagy
(927/2355)
zizioo11 2009 ápr. 06. - 18:53:07
(926/2355)
jajj ne már most húsvét miatt kimarad a vasárnapi Cobra...ill.csúszik...:( :(
viszont a vasárnapi RTL-es rész jó volt..:D
csak már azt veszem észre hogy a bûnözöknek több a szerepe és a szövege is mint a 2 föszereplõnek...:(: :D
pussz
10/10
0619-es ügynök 2009 ápr. 06. - 17:46:16 10/10 Előzmény bnagy
(925/2355)
Szia!
MOst ezek melyik részek amiket írsz???
Hány évad lesz? most láttam valahol vmi 22-et is... mennyit forgattak le?
És miért csak ilyen keveset írnak ki ide port-ra?
Mikor lesz a 9.-10.-11. évad DvDn?
Mennyi 486nak a négyzet gyöke?
Több kérdésem nincs:D
köszik:)
zséé
10/10
bnagy 2009 ápr. 06. - 15:30:17 10/10 Előzmény florka
(924/2355)
nem baj :D de bocsi mert én egy kicsit furán írtam le csak sajna nem tudtam jobban.Meg ez a rész is egy kicsit olyan össze-vissza volt.Na szval azért kezdték el keresni a kincset, mert Kartinnak az apja is hasolnóval foglalkozott.És egy térképet hagyott hátra ami elvezet a ládikához amiben van még 1 térkép és ennek alapján megvan hogy hol van elrejtve a Fekete Madonna.Csak mivel az elsõ szobor az egy másolat ezért tovább keresik.Egyszval azért van ez a egész mert Katrinnak az apja is ilyesmivel foglalkozott.Remélem h jól eltudtam magyarázni...és h segítettem.:)
10/10
florka 2009 ápr. 04. - 21:57:29 10/10
(923/2355)
huh ez nekem most kicsit bonyolult volt :D :S
szal mért kezdenek el kincset keresni?:O
elõri is köszi, és bocs h nehéz esets vok :$ xD
10/10
bnagy 2009 ápr. 04. - 20:25:50 10/10
(922/2355)
Új részek:***SPOILER***
Ben találkozik az exével Kathrinnal hogy egy könyvet odaadjon neki..Közben a mögöttük lévõ épület egyik szobájában bomba robban.4 tettes van akiket Semirék azonnal elkezdenek üldözni, de a bûnözõk sokkal gyorsabbak mint Semirék.Utána ahol bomba robbant abban a szobában fekszik egy öreg ember aki az utolsó perceiben Ben-nek egy bástya figurát nyom a kezébe.Majd utána Katrinak megérkezik az ismerõse Stefan.Késõbb megtalálják a 4 bûnözõ közül az egyiket aki persze nem vall be semmit.Késõbb nyomra bukannak Benék.Egy erdõben keresgélnek mikor Ben belezuhan egy gödörbe ami valóban egy titkos alagút.Mikor Semirék hallanak egy hangot Katrin az és egy térkép segítségével kincseket keres.találnak is egy dobozt amiben egy térkép van.Majd vki felrpobbantja a bejáratot.Utána Katrin meglát egy csontvázat ami kiderül az apja..majd egy idõ után megjelennek a a bûnözõk ezúttal már csak 3-an.Benék elfutnak.Futás közben katrin elejti a térképet így az a bûnözük kezébe kerül.Mielõtt a bûnözõkkel találkztak volna a barlangban az elõtt Kartin mindent lefényképezet.Ennek segítségével összerakják a térképet.Késõbb Katrin a bûnözözõk kezébe kerül.Az elásott kincsek után mennek pontosabban mindenki a "Fekete Madonnát" keresi.Közben Stefan bezél a bûnözõkkel és segíti Benék munkáját.A Fekete Madonnát megtalálták, majd Katrin egy ügyes trükkel megszökik.A bûnözõk természetesen utána.Ám a kijáratnál egy csapat rendõr.Ám nincs elenük bizonyíték el kell engedi õket.Majd mikor Hartmuthot kerül a Madonan akkor Benék nézik mikor Hartmut hátulról egy szóval véletlenül megijeszti õket.A Madonna összetörik...A vége felé Katrinnak eszébe jut a bástya alakú figura.Az egyik épületnek a formája.Mikor bemegy az épületben egy titkos ajtón keresztül felfedezi az igazi Fekete Madonnát.Háta mögül Stefan jön ki aki mint kiderül a Madonnát akarja és õ ölte meg még akkoriban Katrin apját és anyját is.Elszökik Stefan mikor Benék odaérnek.Katrint is vitte magával.a kocsiban megkötözve késõbb egy tónál balesetet szenvednek.Ben még idejébak kihúzta a rémült láynt a kocsiból és utna pedig robbanás.Stefan szökik Semir meg utána egy vad vízi motorcsónakázásnak nevezhetjük ezt.Stefan felkapaszkodott egy helikopterre ami érte jött Semir utána majd mikor Semir kiveszi a kezébõl a Madonnát Stefan utána ugrik.És minde jó ha a vége jó.A madonna megvan és mindenki jól van.Hát ennyi lenne.Rem h segíttettem:)
9/10
gopocher 2009 ápr. 04. - 19:58:29 9/10
(921/2355)
nem lehet tudni,hogy mikor lesz?
9/10
gopocher 2009 ápr. 04. - 19:43:26 9/10
(920/2355)
kösz!!!megkönnyebültem mert totál ledöbbentem mert Ollli nem túlságosan illik a Cobra 11-hez õ inkább vígjáték szinész.De legalább magát alkítja?De azért õ számára buli lesz a forgatás robgagatások autos üldözések stb aligvárom,hogy szerepeljen benne!tuti izgi lesz!
10/10
dorexka 2009 ápr. 04. - 11:51:48 10/10 Előzmény gopocher
(919/2355)
utánanéztem, a 200. részben fog szerepelni
Babyc 2009 ápr. 02. - 20:30:01
(918/2355)
Tud nekem valaki adni egy olyan linket ahol Mark Keller (Andre Fux) szerepel és ha lehet magyar legyen.
9/10
gopocher 2009 ápr. 01. - 20:56:47 9/10
(917/2355)
sziasztok!Most Olvastam valahol,hogy szerepelni fog benne Oliver Pocher.Na az lenne most nagy kérdésem,hogy mi lesz Oliver Pocher-nek a szerepe benne hogy õ jönn-e Semir helyett vagy valami ilyesmi?Nemtudjátok véletelenül?
Elöre is kösz!:Zsuzsi
10/10
bnagy 2009 ápr. 01. - 20:28:36 10/10 Előzmény florka
(916/2355)
Szivesen:) Am nekem is tettszenek nagyon is a részek sztem ilyen jók még nem vtak a Cobra 11 történelmében.Hát minden fejlõdik:D Csak a mostai rész nem naon tetszett de am nem volt rossz csak egy kicsit fura más vmiben mint a tbbi....:)