10/10
dzsanna3 2009 máj. 21. - 14:15:53 10/10
(20769/30469)
... és Chris reagálása:

no les digo? este tipo es un genio http://tinyurl.com/p2jr4babout
6 hours ago from web
Nem megmondtam? Ez egy zseni! :)
10/10
dzsanna3 2009 máj. 21. - 14:14:35 10/10
(20768/30469)
TWITTER-OLIVERDOG

... és, hogy folytassuk a tegnap elkezdett tetoválással, ma válasz érkezett a címzettõl (a humorista színésztõl - egy cikk formájában, amire maga Chris hívta fel a figyelmet:

"Melcochita" se mostró orgulloso que Christian Meier insinuara que tatuaría su cara en una de sus nalgas. También porque lo calificó como uno de los grandes artistas del Perú y uno de los mejores soneros de Latinoamérica. "Él es recontra famoso y habla así de mí, imagínense. Es para sentirse feliz por tantos halagos", sostuvo. El cómico dijo que a manera de agradecimiento se tatuaría el rostro de Christian, pero en el pie. "Claro, para que cuando esté echado en mi cama o haciendo el amor lo vea y me inspire más", refirió entre risas.

"Melcochita" büszke arra, hogy ChM az õ arcát tetováltatná magára. Õ is választana magának egy híres perui színészt, akinek a neve a legjobban hangzik Latin-Amerikában. A komikus azt mondja nevetve, hogy köszönetképpen õ is Christian arcát választaná, de a lábára tetováltatná. "Persze, amikor ágyba zuhanok vagy éppen szexelek, õt látom, és az jobban inspirál".
10/10
dzsanna3 2009 máj. 21. - 13:19:01 10/10
(20767/30469)
ESKÜVÕ - MA! hahaha micsoda meglepetés!

Már elképzeltem a DB méltó befejezését:
60 perc áll rendelkezésre, amibõl 18 perc reklám, marad 42 perc, ha jól számolom.

Namármost: követve az eddigi Párraga fonalat: a 42 percbõl 32 percben fogunk visszaemlékezni Bárbara megerõszakolására, az összes általa elkövetett gyilkosságra - találkozására Santos-sal, a meghódítására emlékezünk, az összes csókra és ágyjelenetre, aztán visszatérnek a halottak egytõl-egyig, mindegyik beszél hozzá és õ persze válaszol: ott sem lesz nyugtod tõlem, reszkess!- ezalatt eltelik 300 év! Santos és Marisela esküvõjérõl az ükunokák visszaemlékezésébõl értesülünk majd, de akkor már a képernyõn a FIN virít majd.

Hogy hová lett 10 perc? - kérdezné a matekos Katka,
hát 9 és fél perc majd a mellékszereplõk esküvõjével és az összes azóta született gyerek bemutatásával telik majd... (majd megveszek a kupleráj sorsáért, Frederika esküvõjét akarom látni Mojiquito-val, sõt: elengedhetetlen, hogy Melesio 5 percben legalább hasznos tanácsokkal lássa el a családtagokat, hogy Genoveva igent mondjon végre Pajarote-nak, a hogy Andrés és Cosme visszaemlékezzen Gonzalo-ra - és hasonló csupa érdekfeszítõ dolgokért, legkevésbé Santos és Marisela érdekel - tényleg, érdekel valakit?)

Tehát hajrá, nézzük a DB-befejezést azzal a jólesõ érzéssel, hogy holnaptól már nem lesz több Párraga-produkció és Edith Gonzales az életünkben. Gracias a Dios!

a képen Santos keze nyúl a gyûrûért, de nem vagyok benne biztos, hogy nem Dona Bárbara kezére húzza majd... az lenne az igazi húzás, és akkor VP sírjára az lesz írva, hogy élt, amíg agyon nem csaptam!
10/10
dzsanna3 2009 máj. 21. - 03:55:05 10/10
(20766/30469)
azt érdemes megjegyeznem, hogy én ezt a párbeszédet bele sem írtam... van, ami elveszi a kedvem, és ez az volt: hallani, ahogy Santos az utolsó elõtti részben azt mondja, hogy "amo a Barbara", ez olyan övön aluli ütés, amit le sem fordítottam nektek :)
10/10
dzsanna3 2009 máj. 21. - 03:50:45 10/10
(20765/30469)
és egy kis magyarázat, helyesbítés CHRISTIAN MEIER-tõl a mai, 190. részhez... - a twitteren:

# hoy vi DB y me di con la sorpresa que editaron una de mis escenas.antonio le preguntaba a santos si es verdad que ama a B? la respuesta fue:
17 minutes ago from web

(Ma láttam a DB-t, és meglepetésként ért, hogy felülírták az egyik jelenetemet Antonio-val, aki megkérdezte Santos-t, hogy igaz-e, hogy szerelmes Barbara-ba? És a válasz ez volt:

# "claro que no, se lo dije porque sabia que eso era lo que ella queria oir". pero por alguna razon alguien lo edito y no salio.
6 minutes ago from web
"Persze, hogy nem! Azért mondtam neki, mert tudtam, hogy ezt akarja hallani!" - de valamilyen okból valaki felülírta és nem azt adták be.

# no se cual fue el objetivo, pero sin esa frase, todo lo anterior no tiene sentido.
2 minutes ago from web
Nem tudom, mi volt az oka, de enélkül a megjegyzés nélkül az elõzõeknek semmi értelme sincs.
10/10
dzsanna3 2009 máj. 21. - 03:03:40 10/10
(20764/30469)
CHRISTIAN MEIER en la telenovela – DOÑA BÁRBARA
CAP 190 – UTOLSÓ ELÕTTI RÉSZ!!!!
2009 MÁJUS 20 – SZERDA – 20:00

Altamira – Jó erõs kávét készítettem, hogy felébredj.
Marisela – Nem tudtam aludni az éjjel, Santos nagyon hiányzott. Bárcsak Barbara elszökött volna… - megjön Cabos blanco egyedül…

Inspector – Santos-t kérdezgeti még mindig – aki ásítozik. – Úgy látszik, senki sem akar DB-ról beszélni… Maguknak nagyon közeli kapcsolatuk volt…
Santos- Megmondtam, hogy addig nem szólalok meg, amíg nem lesz mellettem egy ügyvéd…
Inspector – Elõször feljelentést tesz, vizsgálatot indíttat, és most meg hallgatag, és segíti a bûnözõt…

Marisela – Cabos blancos leszerszámozva… Csak ne az legyen., amire gondolok!
Geno – Marisela, hová mész?

DB – Barbara Guaymarán nem bocsát meg halála után sem, hallgassanak meg! Danger jelenik meg elõtte, aztán Balbino, - téged sem felejtelek el! Te voltál a leggyávább! Lorenzo Barquero – az életedet tönkretettem, tudom, de nem kérek bocsánatot érte! Egyben igazad volt: egyedül halok meg! Megyek már! Látjuk egymást újra… … , Julian Barreto, Chepo, Melendez, és téged, Sapo! Reszkessetek, nem hagylak titeket békén ott sem! Mindegyikõtöknek tartozom, akiket a legjobban gyûlölök! Még a legmélyebb pokolból is reinkarnálódok… Akiket szerettem, akiket szeretek: várjatok rám! Kedves öreglány, Eustaquia, meghalok a sóvárgástól és a szomorúságtól! És te, indián, te hûséges társam, holnap találkozunk, hogy megvédj és a társam légy újra! Eljött az idõ! Isten! Nem kérek tõled bocsánatot, mert ha tényleg létezel, te is hibás vagy abban, amit elkövettek ellenem, és amit én követtem el mások!
Megjelenik Melendez, Marisela elõtt – aki éppen vezet, keresi az anyját - amikor meg akarta erõszakolni… és DB , amint dicséri õt, és szerette – mindössze pillanatokról beszélünk! – Marisela – szeretsz engem, tudom! – Eustaquia a hátsó ülésrõl sürgeti õt – Siess, lányom, siess!

DB – kezében a revolver, megcsókolja és ledobja a földre…. Szeretsz engem! Szeretsz, Santos! Szeretsz engem! Nyugodtan megyek el! - és ezzel belegázol a lápba… megy egyre mélyebbre… és süllyedni kezd

Inspector – Ne vesztegesse az idõmet, Santos Luzardo! Meg fogom vádolni cinkossággal! – Õrök – Vigyék el!
Antonio – Engedjék el azt az embert!

Marisela – Barbara! Mit csináltál? Ne mozdulj, megmentelek!
DB – Menj innen! Hagyj nyugodtan meghalni!
Marisela kötelet kötöz a fára és elindul a lápba az anyja felé… - bemegyek érted!
DB – Marisela, te ne! Te ne!
DB – Azonnal menj innen ki!
Marisela – Azt hiszed, hagylak meghalni? Mi történt veled? Ne legyél gyáva! Add ide a kezed! – de DB elsüllyed… - Marisela kiabál: Mama!

Inspector – Sr. Santos Luzardo bûnt követ el, amikor egy bûnözõt véd, Gobernador úr! Még Pernalete is hallgat, senki sem segíti a nyomozást…
Santos átadat egy levelet Antonio-nak…

Marisela kihúzza az anyját – Tudom, hogy szeretsz!
DB – Ne beszélj marhaságokat, az éjjel még meg akartalak ölni! Most Marisela kezd süllyedni… DB utánakap, ne kislányom! Neked jól kell lenned, kicsikém!

Antonio – A belügyminiszter felmondja az Ön szolgálatait nálunk, Inspector úr.
Inspector – Beszélnem kell a miniszterrel!
Antonio – Tegye, és adja át neki az üdvözletemet!
Inspector elmegy…. Moindenki boldog…

DB – Élnünk kell! Lassan húzzák magukat a kötélen…

Altamira –
Santos - Sajnálom szegény inspectort, mert csak a munkáját kellett végeznie, és minden, amit mi tettünk a törvényellenes volt, gobernador úr – mondja nevetve
Santos - Hol van Marisela ?
Genoveva – A Cabos Blanco egyedül jött ide leszerszámozva, és Marisela elszaladt …
Santos – Majd jövök! – elsiet

Marisela és DB együtt sétálnak - Juan Primito szalad eléjük… Nagyon féltem, nem ettem, nem ittam, mert ngyon egyedül voltam. Mi történt Doña-m?
DB Hosszú lenne elmesélni… Takaríts ki otthon és várj rám a parton… - a Dona meghalt, érted?
Juan Primito – Igen, a Doña meghalt, értem!
Elmegyek, hallgatok Eustaquia tanácsára, és a folyóhoz tartok… békén hagylak titeket örökre!
Marisela – Elmész? Visszaszereztelek, hogy újra elmenj? – összeölelkeznek, aztán kézen fogva sétálnak… - imádják egymást… hahahaha

Fekete autó robog … Santos és Antonio szállnak ki belõle… nézik a nyomokat. Santos visszaidézi az elõzõ éjjelt, amikor DB – fegyvert fogva rájuk - azt mondta, Santos, nem ezt érdemeltem meg tõletek!
Santos - Azt hiszem, most jó dolgok történnek. Menjünk!

El Miedo - Nem hiszem el!
Barbara fürdeti Marisela-t!!!!! a fürdõszoba ismerõs, Santos meztelenkedett benne nem is olyan rég!
DB – Kislányom, Szépséges kislányom! Az egész életem kevés lenne arra, hogy bepótoljam, amit elmulasztottam veled kapcsolatban. De beteg volt a lelkem, és most még van reményem, hogy meggyógyuljon. Azt hiszem, valamiben tévedtem! Amikor az apáddal ahgytalak, akinek nagyobb szíve volt mint nekem, éppen erre volt szükséged, hogy egészségesen nevelkedj vfel.
Marisela – Nagy szükségem volt a szeretetedre, féltem, gyûlöltelek, de egyszerre imádtalak is. Mindig olyan akartam lenni, mint te, egy királynõ!
DB Hála Istennek, nem vagy olyan, mint én!
Marisela – Maradj!
DB – Nem lehet, drágám! - Marisela sírni kezd
DB – Nézd, olyan szépet érzek most belül, édeset, és meleget… amit csak te irántad érezhetek.
De hidd el, nem tudnálak látni Santos-sal nap, mint nap… Ne sírj, kislányom, nem éri meg!
(Szentté fogjuk avatni ezt a tömeggíilkost!)

Melesio a lányunokájával Ceciliá-nál. Mikor házasodtok össze?
Cecilia – Nagyon hamarosan, csak don Encarnación felépülésére várunk
María Nieves-ék érkeznek, akik közlik, hogy megvan az esküvõ dátuma, minden készen áll…
Alztagracia – Nem vagy boldog, nagyapa?
Melesio – Amíg nem látom, nem hiszem! Várok egy másik dátumot is, még mielõtt a kis Pajarito megszületne…
Genoveva – visszautasítja, nem akar férjhez menni…

Most Marisela fürdeti az anyját… (kész õrület! – PÁRRAGA)
Marisela – Milyen volt? Jóképû?
DB – Húúúúúúúúúúúúú, nagyon, mindenki megõrült érte… - mesél a võlegényérõl. Megtanított írni, olvasni, mint Santos téged. Santos a te mestered… Jó, majd folytatjuk ezt a beszélgetést…
Mesélj például egy könyvrõl… Amikor öreg leszek, nem leszel itt, hogy mesélj nekem, hogy lássam az unokáimat… El akarom vinni a hangodat… hogy életem hátralévõ részében hallgassam. Mesélj, pl. hogy hány gyermeket szeretnél?
M – Én sok gyermeket szeretnék. Szeretném befejezni a tanulmányaimat is…
DB – Sok gyermeket? És még mindig tanár szeretnél lenni?
Marisela – Igen, az tetszik… Azt hiszem, apának nagyon tetszene, hogy Marisela tanult lett…
DB – És szép, és okos!
A – Hogy lehet, hogy mind a két nõt szereted?
Santos – Az ember nem szerethet kettõt. Jó szerethet, de nem egy idõben… Engem senki sem tudott egyszerre gyengének és erõsnek tudni, Marisela a legjobbat hozza ki belõlem! Nézd, Juan Primito! … - Mit csinálsz? Láttad Barbara-t?
JP – Igen.. Nem. Dona meghalt Santos…
Santos – És azt kinek viszed? A Dona-nak, aki meghalt? Elmegy – fordul Antonio felé

Ez egy szép gesztus, de a tiéd… Ez te vagy! Másnak érzem magam, te vagy más!
DB - Fogd ezt! – átadja az ostorát és a fülbevalóját Marisela-nak, megcsókolja Marisela-t és azt mondja, várj meg a szalonban…
Kiveszi a szekrénybõl Santos egyik ingét és megszólal a szerelmes daluk:
Hoy el amor despierte en tus brazos… - megcsókolja az inget… ÉS VÉGE!

Ez kész õrület! Ma még csak nem is találkozott Santos és Marisela, holnap pedig vége a sorozatnak, az elõzetesben szintén Barbara és Santos szerelmes visszaemlékezések… PFÚJ, PÁRRAGA, UTÁLLAK!!!!
10/10
dzsanna3 2009 máj. 20. - 21:35:43 10/10
(20763/30469)
szép álmokat neked, és viszlát, mondjuk holnap! :)
10/10
Gabo-ito 2009 máj. 20. - 21:34:47 10/10
(20762/30469)
További szép napot neked! Nekünk jó estét! Sajnos mennem kell! :(
Viszlát mindenkinek mihamarabb! :))
10/10
dzsanna3 2009 máj. 20. - 21:25:08 10/10
(20761/30469)
Így lesz! És én mindig igazat beszélek!:) Ámen!
10/10
Gabo-ito 2009 máj. 20. - 21:23:07 10/10
(20760/30469)
Gyerekek! :)) Boldog házasság! :)) De szép is lenne! :)) Reméljük az égiek lenéznek rájuk és látják: "hogy ez jó"! :)))
10/10
dzsanna3 2009 máj. 20. - 21:15:47 10/10
(20759/30469)
pontosan ezért mondtam, hogy meggondolatlanul semmit sem tesz - német származású, a génjeiben van a precizitás, a pontosság, a meggondoltság - én nem féltem õt! :) Én most nagyon szurkolok neki, hogy ez a vakáció, amit mindketten kivettek (néhány hónapra), még közelebb hozza õket és megerõsíti abban, hogy érdemes összeházasodniuk, aztán jöhetnek a kedvenc Meier-csemeték :)
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 máj. 20. - 21:13:54 10/10
(20758/30469)
ÁMEN! - mindenre!
és Szép álmokat neked - aztán figyelem, hogy váltod be az ígéretedet! (Ja, az állás a legfontosabb, hogy fizethesd a netet :)
10/10
Gabo-ito 2009 máj. 20. - 21:13:37 10/10
(20757/30469)
Én is nagyon örülök annak, hogy boldogabbnak, kiegyensúlyozottabbnak tûnik és való igaz, hogy ennyire "közel" még soha nem volt a tisztelõihez, rajongóihoz, csak annyi ember élhet ezzel vissza! Nagyon bántana, ha emiatt rosszul jönne ki egy szituációból! :( Persze a körülötte élõket nem kell félteni, hiszen ismerik..., a távoliak között, meg úgy is lesznek hitetlentamások....
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 máj. 20. - 21:12:43 10/10
(20756/30469)
Otthon van neki :)

Most tette helyre az újságírókat! :) ez nagyon tetszett!
A minap megkérdezte, hogy mit tetováltasson magára: david beckert a mellére vagy mechochita-t a fenekére? (így, kis betûkkel) Az újságírók rögtön karamellára, vagyis cukorkára fordították, csináltáka cirkuszt (mert az jelenti spanyolul), de most megmagyarázza nekik, hogy az egy nagy perui színész és komikus volt, isteni hanggal... hahahaha - ennyit arról, hogy lehozta egy csomó cikk - másolva - rosszul :)
10/10
csilla0223 2009 máj. 20. - 21:10:10 10/10
(20755/30469)
Szívesen...!!:-))

Igyekszem kicsit sûrûbben itt lenni de figyelembe kell vennem a családot is õk nem nagyon szeretik ha sokat ülök a gép elõtt...de majd igyekszem kicselezni õket.
Viszont most adtam be a jelentkezésemet egy állásra ha sikerül akkor tuti hogy még ennél is kevesebbet tudok csak itt lenni....hm mindig van valami rossz is a jóban..de mondjuk ez még a jövõ zenéje...akármi is lesz nem akarok innen elszakadni és mindent elkövetek hogy ne is legyen így!!:-))

La Tormenta...szuppi...a másik nagy kedvencem...annak még régebben töltöttem le a részeit és tessék tudtam hogy érdemes megtartani õket...vááááááááá naggyon jó dolgoknak nézünk elébe!!:-)))Köszi,köszi,köszi,köszi....!!:-))

Most megyek filmet nézni,lehet hogy késõbb még jövök ha nem így lenne jó éjszakát mindenkinek!!

Pusssz
10/10
Gabo-ito 2009 máj. 20. - 21:09:41 10/10
(20754/30469)
Rossz-karoimatikus?! Micsoda lehetõség kiteljesíteni a tehetségét! :))
10/10
Gabo-ito 2009 máj. 20. - 21:08:30 10/10
(20753/30469)
Nem lesz lova?!? Remélem otthonra vesz egyet, aki így tud lovaglni, az nem lehet meg lovak nélkül! :)))
10/10
dzsanna3 2009 máj. 20. - 21:07:20 10/10
(20752/30469)
... majd elfelejtem! Nem lesz lova! :):):)
Többé nem lesz!
10/10
dzsanna3 2009 máj. 20. - 21:06:00 10/10
(20751/30469)
:):):) ez aranyos volt!

Többször nekiláttam, de mindig elvették a kedvemet tõle... Most nem hagyom! Folytatódik a közvetítés...

Sõt: olyat is olvastam tegnap, hogy megvan a szerzõdése Chrisnek egy új rövid perui sorozatra, ahol egy rossz, de karizmatikus úriembert fog játszani.... :)
10/10
dzsanna3 2009 máj. 20. - 21:04:16 10/10
(20750/30469)
Nincs semmi baj ezzel: a twitter-t erre találták ki!
Chris mindig is megfontolt volt, most is... Szerelmes, és nyilvánosságra hozza! Én szurkolok neki hozzá - emberbõl van, és a technika most lehetõséget biztosított arra, hogy közelebb kerüljön az emberekhez - nem plátói többé.

Csakhogy az újságírók elferdítik a hozzászólásait, és nyilvánosságra hoznak dolgokat, mint mindig, mert ebbõl élnek - ha tudnak nyugodtan aludni, az õ bajuk!

Most olvastam éppen egy cikket http://juancarloslujan.blogspot.com/2009/05/hoy-es-un-dia-clave-para-twitter.html
ahol a twitter jelentõségérõl írnak, és kit hoznak fel példaként? Na kit? Christ... Hajrá, Chris, csak bátran! :)
Akik rosszat mernek írni róla, azok irigyek rá...