10/10
offtopic
dzsanna3 2009 máj. 14. - 14:37:19 10/10
(20429/30469)
Neked is ugyanaz a linked van?
Vagy elküldjem?
10/10
dzsanna3 2009 máj. 14. - 14:36:27 10/10
(20428/30469)
Örülök neki :)
10/10
dzsanna3 2009 máj. 14. - 14:36:10 10/10
(20427/30469)
Na végre megtudtam, miért vannak Chrisék Manhattanban!
Most olvastam egy cikket: A PEOPLE EN ESPAÑOL rendezte az 50 legszebb spanyol nõ party-ját tegnap este, amibe benevezték Geni-t! :)

Chris azt mondta, hogy mostantól kezdve Geni minden party-ján részt kíván venni! :)
10/10
csilla0223 2009 máj. 14. - 14:33:11 10/10
(20426/30469)
Megnéztem nálam is megy...:-DDD
Belle 2009 máj. 14. - 14:18:37
(20425/30469)
Én is néztem, amikor feljöttem, épp a Telefutura ment rajta.:-))

Most a hírek mennek, csatornát nem jelöl.:-)
Belle 2009 máj. 14. - 14:15:12
(20424/30469)
Szia Dzsanna, neked is!:-)))

Jól gondoltam tehát, örülök neki!:-)))

Akkor tényleg mázlija van a nõnek!:-D

Igen, igazad van, de alapvetõen nem volt gonosz nõ, s ezért is sajnáltam szegényt. Valahol Bárbara-t is.. Áh, amikor ilyen érzelmesen beszélnek, nem tudok nem meghatódni.:-)
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 máj. 14. - 14:11:54 10/10
(20423/30469)
Csilla, én most néztem: van adás! Ellenõrizd te is! :)
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 máj. 14. - 14:05:40 10/10
(20422/30469)
Szépséges májusi napot kívánok Mindenkinek!

Csilla, nem kell meghálálni, ez jár nektek! :)

Bella drága! Nyertél az ESCANDALO-val! :) Ügyi!

Csinos volt DB is, de most utálom õt!:)

Azt mondod, ma már nem tehetné meg Barbara? Hiszen ma van a sorozatban!
Nézd a fõvárost! 2009 van! És megteheti vidéken... ez itt a baj!

Eustaquía-t én is megsirattam, bár jogtalan volt, mert Barbara érdekében nagyon sok szenvedést okozott Santos-nak és Marisela-nak is.
Belle 2009 máj. 14. - 13:29:00
(20421/30469)
A tartalmat pedig nagyon szépen köszönjük!:-)))

Azért vicces, mennyi embert megölt Bárbara, aztán még õt védik még mindig...pffff...ma már nem lenne ilyen szerencsés..

Végre Encarnación is észhez tért, ideje volt.:-D Lehet az ütés térítette észhez.:-P

Genoveva..hm, azt hiszem egyetértek vele! Küzdjön még az a jó ember, hihihi.:-)

Azt hiszem a Gregorio Mortens jobb név mint az Abel Caín.:-D

Megjegyzem, Edith is jól mutatott a fekete ruhában. (Legalábbis amennyit láttam belõle az elõzetesben.)
Belle 2009 máj. 14. - 13:21:56 Előzmény dzsanna3
(20420/30469)
Ez nagyon aranyos jelenet volt.:-))

Viszont szégyen, nem szégyen, én megsirattam Eustaquia-t.:-((
offtopic
Belle 2009 máj. 14. - 13:19:33 Előzmény dzsanna3
(20419/30469)
Én a sok amerikai zászlót néztem, nagyon sok ki van téve...végig, ameddig a szem ellát.
Belle 2009 máj. 14. - 13:17:38 Előzmény dzsanna3
(20418/30469)
Én az Escandalo-ra tippelnék a tekintete alapján, de mivel nem láttam az a sorozatot, így nem vagyok biztos benne.:-)
offtopic
Belle 2009 máj. 14. - 13:15:52 Előzmény dzsanna3
(20417/30469)
Ez jól esett, köszönöm.:-)

Áh értem, akkor az angolt is MC írta..ügyes a hölgy!:-)) Örülök, hogy nem csalódtál benne így sem, hogy személyesen is találkozhattál vele.:-)
Belle 2009 máj. 14. - 13:13:17 Előzmény dzsanna3
(20416/30469)
Sziasztok!:-)

Dzsanna, persze, értem én, írtam is, hogy egyetértek Chris-szel. Én részben emiatt sem kívánkoznék híres ember lenni, az ilyen típusú rajongók egészen biztosan a frászt hoznák rám.:-)

Ez a nem lenne munkája rajongók nélkül elég durva beszólás volt, hiszen elõször csak kell, hogy legyen munkája, hogy az emberek megismerjék és megszeressék. Az más kérdés, hogy utána több rajongója lesz-e vagy sem.
10/10
csilla0223 2009 máj. 14. - 10:44:16 10/10
(20415/30469)
Jó reggelt mindenkinek,szia dzsanna!!

Nagyon köszönöm a linket annyira aranyos vagy nem is tudom hogy köszönjem meg!!!:-))
Ilyen gyorsan még egy álmom sem teljesült...nagyon köszönöm!!!:-DDDD

pussszz Csilla
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 máj. 14. - 03:13:11 10/10 Előzmény csilla0223
(20414/30469)
Szia, Csilla!

Minden álmod ilyen gyorsan teljesüljön!
Priviben küldöm a linket, ahol láthatod élõben a DB-t!

Nagyon fontos, hogy nyílt fórumon ne jelenjen meg, mert a TM abban a pillanatban letiltja, mint a többit is - azért szûntek meg!
10/10
dzsanna3 2009 máj. 14. - 03:06:40 10/10
(20413/30469)
CHRISTIAN MEIER en la telenovela DONA BÁRBARA
CAP 185
2009 05 13 SZERDA

Ez a hülye Barbara azt mondja Santos-nak – Menj, és búcsúzz el a lányomtól!
Santos – Hagyd már Bárbara abba, hogy fenyegeted a lányodat!
DB – Ez nem neki szól, hanem neked! Mindenkivel végzek, mert aki nincs velem, az ellenem van!

Pajarote megkéri Genoveva kezét.

El Miedo szétverve – Brujador kiabál: Mi Dona! – miután senki sem válaszol, rájön, hogy a Mondrgón-ok kirabolták DB-t.

Marisela – Hol voltál?
Santos - Barbara-val beszélgettem a poza-nál. Marisela, Bárbara mintha megõrült volna, össze-vissza volt festve, mint egy indián. Marisela, menj el a fõvárosba Mauricio házába, hogy biztonságba tudjalak. Itt most nagyon nagy veszélyben vagy Sapo-tól. Emlékezz a Melendez-esetre!
Marisela – Nem megyek sehová! Bárbara-nak nagy szüksége van most rám! Õ az anyám!
Santos – Akkor legalább azt ígérd meg, hogy nem lépsz ki ebbõl a házból semmilyen indokkal! Egyszer az életben hallgatsz rám?
Marisela – Ok!

DB a pappal beszélget a temetésrõl.. . _ azt akarom, hogy mindenki értesüljön errõl a temetésrõl…
Nem hiszek már a maga istenében, azok után, hogy elvette a fiamat… átad egy rakat pénzt a papnak, azzal, hogy jó lesz a szegényeknek. Brujador érkezik , utána Antonio és Ábel Caín, aki igazi nevén GREGORIO MORTENS, na végre bemutatkozott… és behívatja az irodájába… vallatja Sapo-ról…HUMBERTO CHAVEZ - Megmutatja Danger naplóját…

Santos keresi Marisela-t, aki természetesen az El Miedo-ba ment – tudja meg Genoveva-tól.
Santos - Micsoda konok egy lány!

Encarnación hazaérkezik, és meglepetésére egy fegyvert szegeznek a fejéhez. Hátranéz és Sapo-ékkal találja szembe magát.

Barbara gyászba öltözve Eustaquia-hoz beszél. Marisela lép be… - Mit keresel itt? Menj innen!
Marisela – El akarok búcsúzni én is…
Santos is megérkezik – Bárbara a lányok is eljöttek velem, és kérdik, hogy bejöhetnek-e?
DB – Jöhetnek.
Megtelik a ház, sorban jönnek Pernalete-ék is, a doki, pap – Marisela hangosan imádkozik
Santos kimegy.

Sapo – Hol van a pénz?
Encarnación – Nem mondok semmit.

Katonák a Miedo elõtt. A Kapitány utasításokat ad ki…
Santos – Amit a fõnököd csinál, az õrültség – mondja Brujador-nak odakint
Brujador isteníti Barbara-t… és azt mondja, hogy nézze azt a csillagot! Amikor megerõszakolták Barbara-t, ez a csillag ragyogott, ehhez imádkozott, s ez a csillag és Eustaquia volt csak a tanúja az eseményeknek. És amikor ez a csillag ennyire ragyog, mint ma, akkor eljött a bosszú napja!

Belép valaki Encarnación-hoz, és segítségért kiabál! Megölték!

GREGORIO MORTENS (Abel Caín) irodájában – Santos Luzardo! Elküldtem Danger naplóját, lefordították és kiderült, hogy DB egy rakat embert küldött a másvilágra, különös kegyetlenséggel.
Santos – Olvastam a naplót, mert azelõtt nálam volt.
GREGORIO MORTENS – Erre akartam kilyukadni éppen. Mert mindannak ellenére, amit az a nõ elkövetett, maga vele élt! Ebben az esetben maga a cinkosa, a bûntársa!
Santos – ez nem igaz. Igaz, hogy egy ideig a szeretõje voltam, de…
GREGORIO MORTENS - Tudja, mire gondolok? Hogy azért védi azt a nõt ennyire, mert még mindig érez valamit iránta.
Santos – Én meg azt gondolom, hogy ha nem lép azonnal, ha nem intézkedik, Sapo megöli õt, és a menyasszonyomat is az El Miedo-ban.
Antonio és Cecilia Encarnación-nál… Az orvos azt mondja, semmi komoly, de beviteti a kórházba vizsgálatokra… Encarnación viszont azt mondja, meg akar halni.

Genoveva – Nem megyek sehova!
Pajarote – Ki ért meg téged… Sohasem láttam még olyan nõt, aki mérges lesz, mert megkérik a kezét.
Melesio – Mi történt? Pajarote elmondja.
Genoveva azt monbdja, cdsak akkor házasodik, ha biztos lesz benne, hogy tényleg szereti õt.

Marisela – Szerelmem, mi történt?
Santos – Az Inspector feltett kérdéseket, és még azt is kitalálta, hogy a cinkostársa vagyok. Be akarja záratni.
Marisela – De én nem akarom, hogy börtönbe zárják! Õ az anyám! Menj, és beszélj vele! Mondd meg neki, hogy veszélyben van!
Santos – Te nagyon jól tudod, hogy megérdemli!

Barbara beszél Eustaquia-hoz – már egyedül van – Ha Santos nem velem lesz boldog, akkor Marisela-val sem! És tudom, hogy te segítesz nekem onnan, ahol most vagy.
Santos ekkor lép be – és közli, hogy veszélyben van. Elmondja, hogy Marisela aggódik érte, és õ küldte ide, hogy figyelmeztesse
DB – Köszönöm, hogy te, a jog embere, idejössz, és azt mondod, bújjak el az igazságszolgáltatás elõl. Találkozunk a temetésen, és köszönöm a figyelmeztetést. DB azt mondja Eustaquia-nak, hogy Santos még mindig szereti õt! (hahaha)

Antonio beszélget az inspector-ral… - Miféle vidék ez?
Antonio – Maga most jött a fõvárosból, nem ismeri az itteni helyzetet
Mojiquito – Ez a nõ nem nõ, egy férfi! DB egyik embere itt van a börtönben, kivallathatja – biztosan sokat tud a Dona-ról.

Cecilia – - Kemény feje van, ez a szerencséje! Meg kell gyógyulnia, hogy együtt lehessen az unokájával!
Don Encarnación - Nagyon igazságos vagy, most értem meg, hogy a lányom miért bízott meg annyira benned!

Inspector a Tigre cellájánál – a fejére olvassa az õ és a bátyja, León összes bûnét, és azt mondja, hogy most neki kell megfizetnie León bûneiért is, hacsak nem mûködik vele együtt! – Mindent tudni akarok a doña-ról!

Miedo - DB felfegyverkezik… - Brujador átad neki egy mérgezett nyílhegyet.
DB - Ez nekem lesz, mert nem adom meg nekik azt a szívességet, hogy megöljenek: ha veszítek, én megölöm magam! Elbúcsúzik JP-tól… aki sír, mint mindig…. Eustaqia-nak azt mondja: nem mondom, hogy Isten veled! Viszlát hamarosan! Itt az idõ! Vigyék! – mondja DB a fiúknak, akik kiviszik a koporsót.

Temetési menet – Chris és Geni megint feketében – irtó jól áll neki! 
Tigre – Ha azt akarja, hogy beszéljek, vigyen el innen nagyon messzire, ahol senki sem kaphat el.
Inspector – Rendben. Tényleg olyan kemény az a nõ, mint egy férfi?
Tigre – Szemelvény néhány elkövetett gyilkosságról

Pap halotti beszéde –
Barbara teljes fegyverzetben, kezében egy szál fehér rózsával
Brujador – Dona, ugyanazt érzi, amit én?
DB – Igen, vár rám… Nagyon kevés hiányzik már… nagyon kevés…
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Elõzetes
Barbara a Brujador-ral – Sapo az emberével, az utolsó összecsapás…
Meglepetésre Santos pisztollyal a kezében kiabál a sötétben – Barbara, hol vagy?
Barbara – Santos, menj el innen! – de ebben a pillanatban sapo az õ halántékához szorítja a fegyvere csövét.
10/10
csilla0223 2009 máj. 13. - 18:41:16 10/10
(20412/30469)
Sziasztok,hello mindenkinek!!

Bizony már csak 8 rész van hátra...már nagyon be vagyok sózva úgy várom,a mai rész az nagyon aranyos volt illetve szomorú is az öreglány miatt.:-)(
Tök jó lett volna jövõ héten az utolsó 5 részt élõben nézni online de sajnos a justin-os oldal már jó ideje nem mûködik,igaz azért hétközben elég idõben felteszik msn-re de a pénteki utolsóval pont az utolsóval biztos csúsznik fognak,lehet hogy többet mint általában.Bár az is lehet hogy mivel utolsó rész hamar felteszik hogy kerek legyen a történet vége és ne kelljen sokat várni.
Viszont annak is hálát adok hogy egyáltalán felteszik és van hol nézni ha csúszik is kicsit dehát DB és CHRIS és CHRIS és várok ameddig kell....:-DDD(azért remélem nem kell sokat :-))

pussz mindenkinek
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 máj. 13. - 18:22:21 10/10
(20411/30469)
bocsi, rossz feliratot tettem a képre! :)
10/10
dzsanna3 2009 máj. 13. - 18:21:34 10/10
(20410/30469)
hehe - ultimátum Marisela-nak :)