10/10
dzsanna3 2009 máj. 15. - 19:55:53 10/10
(20529/30469)
huhúúúúúúúúúúúúúú, lányok, micsoda pulso képekre tettem szert az imént a fórumon!

SEGÍTSÉG! ILYEN AUTÓT AKAROK!!!!!!!!
10/10
dzsanna3 2009 máj. 15. - 18:33:50 10/10
(20528/30469)
Drága, Viki!

Olyan általános a kérdésed, hogy erre nem is tudok mit felelni...
Mirõl is szeretnél tájékoztatást?
10/10
dzsanna3 2009 máj. 15. - 18:32:27 10/10
(20527/30469)
A hétfõi vizsgára kéz- és lábtörést neked!

VIZSGÁZÓK!!!

A felkészüléshez és a vizsgához FEKETE CSOKOLÁDÉ kockát a szájba, hagyni elolvadni! Az agyba kergeti az összes vért, amire épp nincs szükség másutt, és megmarad a tananyag az agyban!!! Nem enni elõtte, mert akkor a vér a gyomorban tartózkodik, és nem fog a fej!

A másik jó tanács! a tanuláshoz nem a kávé a jó, hanem a tea! Az lassan szívódik fel, és sokáig ébren, éberen tart! ERÕS TEA!!!!
10/10
dzsanna3 2009 máj. 15. - 18:28:59 10/10
(20526/30469)
Te szegény! :(
Együttérzek veled! Utálom Murphy-t!
10/10
dzsanna3 2009 máj. 15. - 18:28:09 10/10 Előzmény Belle
(20525/30469)
Tanulj kislány, okos lesz belõled! :) De azért jó, hogy benéztél! :
10/10
dzsanna3 2009 máj. 15. - 18:27:23 10/10 Előzmény Gabo-ito
(20524/30469)
Néz meg jobban! most frufruja van, ami csak a La tormenta-ban volt idáig, de ott hosszabb volt a haja... ez most egészen új fazon :)
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 máj. 15. - 18:26:03 10/10 Előzmény Gabo-ito
(20523/30469)
Szia, drága Gabo! :)

Na, ezért érdemes csinálni! :)
Victtoria 2009 máj. 15. - 17:04:40
(20522/30469)
Sziasztok!Legyetek szívsek felhomályosítani az elmúlt 2 hét eseményeirõl?Visszanézten, de sajnos semmit nem érttem belõlük:S

Köszönöm elõre is!
Puszi mindenkinek:)
Hogyí vagytok?Belle?Dzsanna?
10/10
offtopic
Ana8 2009 máj. 15. - 15:47:51 10/10
(20521/30469)
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!

Jaj azt sem tudom hol kezdjem.. Elõször is azt hiszem Murppy hozzám költözött :( meghalt a gépem :(, ill haldoklik. tesóm próbál bele életet lehelni, most is az õ gépérõl írok. Egy kicsit idekérezkedtem.
Hétfõn pedig vizsgázok :S így amiatt meg ideges vagyok, rossz szokás, de én a vizsgák elõtt mindig ideges vagyok.

Sajnos még nem nagyon volt idõm visszaolvasni titeket, de gondolom van mit:)
Dzsanna az igen gratulálok ha jól láttam megint megdõlt a rekord:) 4 perc az igen.

Köszönet mindenkinek mindenért, ha jó lesz a gépem le is mentem a dolgokat:)
Gondoltam rátok, de hát nem tudtam jönni:(, remélem hamar lesz ideje tesómnak helyrehozni, bár az már biztos, hogy a hétvégén nem leszek:( De legalább hasznosan fogom tölteni és tanulok:)

Mindenkinek Szép napot és jó hétvégét kívánok! Aki tanul annak pedig jó tanulást:)
offtopic
Belle 2009 máj. 15. - 14:05:30
(20520/30469)
Wow, most nézem! Te aztán tényleg gyors vagy!:-)))

Na, de tényleg megyek most már.:-D
Belle 2009 máj. 15. - 14:02:51
(20519/30469)
Sziasztok!:-)

Gondoltam, én is benézek egy kicsit.:-))) Jobb kedvem is lett!:-))) Szóval Chris is benne van az 50-ben...huhhh, de jóóóóó!:-))) Dzsanna, köszönet a tartalomért, és persze a képekért!:-)))

Gabo, együttérzek, az idõ olyan gyorsan telik!:-(((

Megyek is vissza tanulni.:-(

További szép napot nektek!:-)
10/10
Gabo-ito 2009 máj. 15. - 06:58:19 10/10
(20518/30469)
Jajjj! Indulnom kell a suliba! :(
Remélem a hétvégén leszünk többen, többet! :))

Szép napot mindenkinek! :))
10/10
Gabo-ito 2009 máj. 15. - 06:56:33 10/10
(20517/30469)
Ezen a képen csodásan fest Chris! :DD Szerintem jól áll neki ez a sílus nagyon! :))

Volt már ilyen a haja.. :)))
10/10
Gabo-ito 2009 máj. 15. - 06:49:19 10/10
(20516/30469)
Drága Dzsanna! :))

Nagyon köszönöm a beszámolókat, tartalmakat, képeket! Csodás érzés a biztos tudat, hogy itt mindig gondolsz ránk és teszel értünk! :))) Köszönöm! :))
10/10
Gabo-ito 2009 máj. 15. - 06:48:06 10/10
(20515/30469)
SZIASZTOK LÁNYOK!!!

Elképesztõ mennyire nem vagyok ura az idõmnek.. :(( nagyon hiányoztok! :(
10/10
dzsanna3 2009 máj. 15. - 03:36:51 10/10
(20514/30469)
Viszont tegnapról születtek újabb képek :) Ezen például Chris nyilatkozik az öltözetérõl: azt mondja, hogy egy halott szomszédjától van kölcsön - mindenesetre a riporter megjegyzi, hogy csinos benne :)
10/10
dzsanna3 2009 máj. 15. - 03:32:25 10/10
(20513/30469)
Chris meglépett - félórával ezelõtt hazautazott, anélkül, hogy elcsíphettem volna valahol :(
10/10
dzsanna3 2009 máj. 15. - 03:20:16 10/10
(20512/30469)
Saját csúcsom újbóli megdöntése: 4 PERC(-cel) a film vége után fent van a tartalom! :) Remélem, élvezitek a közvetítést! :)
10/10
dzsanna3 2009 máj. 15. - 03:04:58 10/10
(20511/30469)
CHRISTIAN MEIER en la telenovela - DOÑA BÁRBARA
CAP 186
2009 05 14 CSÜTÖRTÖK

Bárbara elküld mindenkit a temetésrõl, mondván: csak neki van joga megiíratni az öreglányt.
Santos és Marisela beszélgetnek – Santos: menjünk innen!
Marisela, én maradni akarok! Érzem, hogy Sapo itt van valahol!
Santos – Pajarote itt marad, mi meg a hotelben várunk. Értesít, ha jön Sapo!

Tigre vallomást tesz a börtönben DB ellen – elmeséli az összes gyilkosságot szóról-szóra! – visszajátsszák a jeleneteket – természetesen (Párraga kisasszony perverz, mint tudjuk) – az elsõ áldozatot megetette a krokodilokkal, következõ áldozat - Julian Barreto – akit széttépetett a lovakkal
Inspector – Ez a szörny, maga a démon!
Tigre – Rosszabb!

DB és Brujador – figyelik a sírkertet. – Valóban ott leselkednek Sapo-ék.

A rosszlányok és Pernalete DB-rõl fecsegnek. Senki nem mer kimozdulni, amíg Sapo a környéken van. Mojiquito udvarol Frederikának.

DB megcsókolja a fegyvere csövét – és közli, itt az idõ, Sapo! Sokkal rosszabbul jársz, mint a többiek, erre megesküszöm! Sokkal rosszabbul!

Tigre folytatja az emlékezést… - a következõ áldozattal, akit elõször élve eltemetett, majdnem megölte. Elszökött, és megerõszakolta újra a Dona-t, és elvágta az ereit. Amikor erõre kapott, újra meg akarta ölni, de az áldozat infarktust kapott, és a DB õrjöngeni kezdett, hogy nem ölhette meg saját kezûleg…
A negyedik Melendez volt… akit a Dona hagyott lassan meghalni, majd megetette holttestét a katonákkal!
Az inspector rosszul lesz a hallottaktól. – Beszélnem kell Santos Luzardo-val sürgõsen – adja ki az utasítást egy katonának.
Santos és Marisela a bárban – Marisela aggódik, hogy Pajarote mire értesíti õket, akkorra már bármi megtörténhet DB-val. Antonio éppen leül hozzájuk, de egy katona értesíti Santost, hogy az inspector azonnal beszélni akar vele!

Sapo-ék bemennek a ravatalozóba. Brujador Sapo embere nyakához emeli a kését…

Pajarote a sírásótól kérdezi – Senki sincs már bent? Csak a halottak – válaszolja a férfi.

Sapo meglátja a társát a földön, holtan.

Santos és Marisela az inspectornál. – Én még életemben nem láttam ilyen perverz szörnyeteget, mint ez a nõ (DB) Fizetnie kell a bûneiért – a börtönben! – mondja az inspektor nekik.

Marisela – Maga nem zárhatja be õt, Tigre vallomása alapján. Nincs bizonyítéka!
Inspector – Hamarosan lesz a kezemben egy fontos személytõl vallomás ellene
Marisela – Tigre a saját szabadulása érdekében tette a vallomást
Inspector - Az újságban megjelent cikk a bizonyíték arra, hogy most meg akarja ölni az 5. áldozatot, Sapo-t

Pajarote fázik, már besötétedett – fél egyedül… Nõi kiabálást hall… Mi ez? – kérdi magában – Jaj, anyám! – és elrohan

Brujador és Barbara osonnak a sötét ravatalozóban. Sapo is… Sapo pisztollyal, DB puskával.

Inspector - Mindkettõt elfogjuk, és börtönbe zárjuk. Nem ezt akarta, Don Santos?
Pajarote fut be lihegve… közli, hogy egyedül volt már a sírkertben, nincs ott már senki…
Santos – Láttad távozni Brujador-t vagy Barbara-t?
Pajarote – Nem
Santos – Hülye vagy, Pajarote! Bárbara még bent van!
Marisela – Oda kell mennem!
Santos – Nem! Te nem mész sehová innen! Antonio, ha tényleg a barátom vagy, akkor most megteszel egy szívességet! - ezzel becsukatja Marisela-t egy cellába, aki kiabál, õrjöng és mindennek lehordja Santos-t 

Melquiades megsebesült, de nem láttam, mitõl… - a hasát fogja ,erõsen vérzik, levegõért kapkod, Barbara vigasztalja a földön.
Barbara – Ne mondj semmit! Én megölöm ezt az átkozottat! – miközben Melquiades haldoklik az ölében.
M – Bocsásson meg, mi Dona! Beszélnem kell! – Miattam sír? Ne, mi Dona! Ne sírjon értem! Emlékezzen alami szépre! Úgy emlékezzen rám, mint egy emberre, aki sosem félt. Én imádom magát mi Dona! Maga az egyetlen, Imádom, mi Dona!
Marisela a cellában kiabál Tigre-vel és Santos-sal…
Santos – Amikor megtalálom a mamádat, visszajövök érted! - Nézd a tévét addig!
Marisela – Gyûlöllek, Santos! – kiabál utána
Antonio – Veled megyek, Santos
Santos – Nem, neked két gyermeked van, és jó állásod, nem követhetsz el bûncselekményt! – ezzel egyedül távozik a templomba…
Léptek a ravatalozóban - Bárbara felriad, de az indián is… - Mindig vigyázok magára, és mindig magával leszek, mi dona.. Köszönöm.
DB – Köszönöm, miért?
Brujador – Azért, hogy boldogan halok meg. Elmegyek mi dona, de a szerelmem mindig elkíséri majd. DB sír.

Pajarote elmeséli a rokonságnak, mi történt a sírkertben. Santos éppen most érkezik oda.

JP – Micsoda borzalmas éjszaka, csak a csendet hallgatom. Már senki sem emlékszik rám. Egyedül hagytak. Nagyon egyedül! – ekkor berontanak az inspectorék hozzá… - hol van a fõnököd? – kiált rá az inspector, mire JP nagyon megijed – az inspector nyugtatni próbálja

Brujador - Mi dona ne engedje meg, hogy rosszul bánjanak magával, se testben sem lélekben. Magának kell lennie az úrnõnek, ahogy szeretem! Maga az én királynõm! Érti? Milyen szép! Értem sír! – Eustaquía! – kiáltja, letörli Bárbara könnyeit, és megköszöni õket. – ezzel meg is hal.
DB indián! Ne menj el! Ne menj el! Ne hagyj magamra! – de már késõ – Ébredj, indián! Lépteket hall… otthagyja az indiánt, és meghallja Sapo-t!
DB - Most csak ketten vagyunk: te meg én! - és lõ
Sapo- Elbírok veled, te átkozott kutya!
Kergetik egymást a sötétben, osonnak jobbra-balra a ravatalozóban – DB megint lõ…
Sapo – Emlékszel arra a napra! Én voltam az elsõ, aki megerõszakolt. Tetszettem neked, Barbarita? Te kutya! – lõnek egymás felé
DB – Ma meghalsz te undorító!
Santos – DB itt van! – mondja magában!

Inspectorék keresik Barbara-t – megállapítják, hogy itt járt Sapo! – Hol az ördögben van ez a nõ!

Tigre - Tudtad, hoigy a mamád miatt szabadultál meg tõlünk? Mert mindig is akartunk téged! – anyádnak köszönheted, hogy megmenekültél! Olyan vagy mint õ! Nem ölted meg anyáddal együtt Melendez-t? Anyád a börtönben fog megrohadni. – elkapja Marisela-t,aki vergõdik a karmai között a cella rácsán keresztül
Ravatalozó – Nagyon csöndben vagy Barbarita, Hol vagy? Bukálsz? – kérdi Sapo - Megnémultál, vagy félsz? – kérdi, és egy lövést ad le Barbara irányába
Santos – Barbara megsebesültél?
DB – Menj innen Santos, menj innen! – és ekkor Sapo rátalál – Santos látja, amint Sapo DB homlokához szegezi a fegyvere csövét.

Sapo – Le a fegyverrel! - Ne közelíts Santos Luzardo! – kezemben van a nõd! – átfogja hátulról DB nyakát

Marisela – Azonnal engedjenek ki! Erõszakoskodik velem! Antonio azonnal szabadítson ki innen!

Santos Sapo-ra fogja a fegyvert
DVB – Menj el!
Santos – Mindenki téged keres, Sapo!
Sapo – Ha megmozdulsz, fejbe lövöm, azonnal!
Santos rászegezi a fegyvert továbbr is
Antonio – a barátod vagyok, azért vagy itt, leülsz, amíg rendbe jönnek a dolgok…
Marisela – Santos mit csinál ott? Õ rosszul céloz
Antonio – Igazad van!
Inspector jön meg az embereivel– Nincsenek sehol. Gobernador, Santos hol van, és mit csinál itt a menyasszonya elfogva?

DB - Menj Santos, megöl téged!
Sapo – Hallgass, kutya!
Santos leteszi a fegyvert – Itt vagyok, Sapo!
Sapo – Ez tetszik! Hogy tetszik Barbara – Maga Santos Luzardo jött kiszabadítani téged!Mmert csak egy nagyon szerelmes ember lehet képes kiszabadítani egy ilyen szörnyet, mint te vagy!
10/10
dzsanna3 2009 máj. 15. - 01:58:46 10/10
(20510/30469)
CHRISTIAN MEIER en la telenovela - DOÑA BÁRBARA
CAP 186
2009 05 14 CSÜTÖRTÖK