10/10
dzsanna3 2009 máj. 17. - 02:12:58 10/10
(20549/30469)
DONA BÁRBARA
CAP 186
2009 05 14 CSÜTÖRTÖK
10/10
dzsanna3 2009 máj. 17. - 02:12:40 10/10
(20548/30469)
DONA BÁRBARA
CAP 186
2009 05 14 CSÜTÖRTÖK
10/10
dzsanna3 2009 máj. 17. - 02:12:21 10/10
(20547/30469)
DONA BÁRBARA
CAP 186
2009 05 14 CSÜTÖRTÖK
10/10
dzsanna3 2009 máj. 17. - 02:11:40 10/10
(20546/30469)
szia, Lányok!

Ma hosszú volt a nap, de ideértem végre...
Murphy-t nem én küldtem, hanem a Gabo (a Gabohoz meg én, mert elõtte nálam lábatlankodott örökké:)

Felteszem a csütörtöki DB-képeket nektek...
10/10
Gabo-ito 2009 máj. 16. - 13:19:25 10/10 Előzmény Ana8
(20545/30469)
Szia! :))

Annyira sajnálom a géped! :( Szerintem olyan nagyon sikerült elüldöznöm M-et, hogy egészed hozzádig szaladt! :(

Jó tanulást! Ugye megírod, hogyan sikerült?! :))
10/10
Gabo-ito 2009 máj. 16. - 12:39:47 10/10 Előzmény Katka2
(20544/30469)
Szia! :)

Remélem este leszel és hozod a jóhíreket a sikeres vizsgákról! :D
10/10
Gabo-ito 2009 máj. 16. - 12:32:50 10/10 Előzmény dzsanna3
(20543/30469)
Sziasztok! :))

No, végre végeztem a szombat reggeli penitenciákkal és gondoltam jövök egy kicsit nézelõdni! :))

Fõleg Christian új haját! :)) Valóban igazad van: új fazon és .... igen jól sikerült, megújulás teljesen és igen sármos egy frizura! :)))
És ha még az a csodás Chris-mosoly is társul hozzá! Hát?!?!? Naggggyon jóóó! :D
10/10
dzsanna3 2009 máj. 16. - 03:05:46 10/10
(20542/30469)
CHRISTIAN MEIER en la telenovela - DOÑA BÁRBARA
CAP 187
2009 05 15 PÉNTEK

Santos, Bárbara és Sapo a ravatalozóban
(Santos már tegnap letette a fegyvert)

Sapo - Így akartalak látni titeket, megkötözve
DB - Minek jöttél, Santos? Hallgass. Ez csak Sapo és az én ügyem! Sapo, már itt vagyok neked, engedd el, Santos-t! Santos menj!

Sapo - Ha meg akarsz bosszulni valamit, tedd velem, de hagyd õt! Ne bántsd
DB - Menj, Santos!
Sapo- Mondd, ki fog most meghalni?
DB - Te! Te fogsz meghalni!
Sapo -Álmodsz, a szerelem elvette az eszedet, Barbarita
Nézd meg magad! És szerencsétlenségedre a szerelmed is a kezemben van... Imádkozz!
DB - Ezerszer is tönkreteszlek!
Santos - Hagyd már, Sapo!
Sapo - Most kezdõdik! Elõszöris levágom a nyelved... aztán lépésrõl lépre öllek meg, ahogy Melendez-zel tetted... - Sapo leüti Bárbara-t, aki a pad alá esik
Santos - Bárbara!

Inspector - Miért zárta be Marisela kisasszonyt?
Antonio - Marisela igen makacs, ezért kellett bezárnom egy rövid idõre...

Santos - Jó éjszakát Barbarita, velem álmodsz? Ébredés...
DB ébred - Hol van Santos?
Sapo Itt van
Santos - Én jelentettelek fel, és miattam keres téged egész Arauca... Esküszöm megtalálnak, és nem lesz kegyelem!

DB Hazugság - ezt azért mondod, hogy megvédj!
Sapo - össze vagyok zavarodva, nem is tudom, kit öljek meg! Dehogyisnem! Mindkettõtöket!

Tigre - Majdnem átharapta a kezmeet! Ez egy õállat, egy bestia%! - mondja az inspectornak... Ugyanolyan, mint az anyja... Santos tudja, hol van Barbara, odament hozzá, azért zárta be a lányt.

Inspector - Elmondják mi történik? - kérdi Antoniot és Mariselat.

Antonio - én vagyok a Gobernador - és nem kell magyarázatot adnom magának semmirõl.
Inspector - maga tudja, kisasszony! Vagy

Sapo - elõször megölöm a doktorkádat, mint a gyûlöletes indiánmodat... Hagyom lassan meghalni õt, utána te következel!

DB neked lesz a legborzalmasabb halálod!
Sapo - Hogy félek! Hogy teszed meg, összekötözött kézzel? Ölj meg! Lássuk!
DB a társam fog segíteni
Sapo - senkid nincs, mindenki utál!
Santos- Ne kövess el hoiábt, mindenki téged keres! Ha lösz, meghallják, és egyenesen ide jönnek.

Sapo megüti Santost Hogy véditek egymást! egymásba karolva akartok meghalni? Elfelejtesz valamit Barbara, senkim nincs a viklágon, csak pénzem, rengeteg pénzem, és rengeteg gyûlöleted számodra... Akinek semmije és senkije nincs, az te vagy! Elvett3em tõled mindenkit: az apádat, a võlegényedet, a dadádat, a telkedet, a birtokodat, és miattam veszítetted el a fiadat is!

Santos - A saját kezemmel öllek meg, te gyalázatos!
apo- Mi történt, doktorka? - még egyszer megüti Santost, aki összegörnyed

Inspector - Ebben a pillanatban az életük veszélyben van, és maguk hallgatnak!
Antonio - Azt remélem, a helyzet nem annyira kritikus, tehát nincs mit elmondanunk
Inspectro - el kell engednia Marisela-t
Antonio szabaddá teszi a kezét - és a fülébe súgja - ne próbálj elmenni innen!
Inspector - És most megkeresed a mamádat?
Pajarote jön be, és megkérdi, hol van a fõnök?

Sapo - Santos, melyik fájna jobban? Ha megölöm az anyát vagy megerõszakolomn a lányát? Te lefeküdtél mindkettõvel - melyik a jobb?

Santos - Ölj meg, de minél gyorsabban, én nem félek tõled!
DB - Sapo, azért akarod megölni a Santost, mert velem nem bírsz el! Saját magadat is megveted, te nyomorult
Santos - miket beszélsz? Hallgass, az Istenért!

... de DB folytatja - Még egy nõt sem tudsz megmászni!
Santos - Megõrültél? Mit csinálsz?
DB - Nyugi, szerelmem! Nem tud mit csinálni, képtelen rá!

Bárban Mojiquito - Pernalete - és a rosszlányok - Én azért nem mentem el, mert vigyáznom kell a lányokra! Maguk gyávák! Semmi emberek! - mondja a madam

Antonio - Nem tudom, hol vannak - válaszolt Pajarote-nak
Pajarote - Akkor az inspektor tudja, nem?
Antonio - Nem tudja - várjunk és sörözzünk!
Marisela - Igen! Sörözzünk, ez jó ötlet!

DB - Gyere közelebb Sapo! Te nem bírsz el egyetlen nõvel sem!
Sapo - Akarod, hogy még egyszer megerõszakoljalak? Olyan jólesett?
Santos - Ne közelíts hozzá!
DB Hagyd, Santos! Úgyis képtelen bármire is egy nõvel!
Sapo közelít - és Barbara hasba szúrja õt a mérgezett nyílheggyel - Sapo összegörnyed
Sapo - Megmérgeztél!

DB Mondtam neked Sapo - hogy tönkreteszelek!

Antonio - Nem tehetünk most semmi, mert az inspector figyeli minden mozdulatunkat... kér egy sört neki is a számlájára - és félrevonja Pajarote-t - Hol van Mojiquito?

Cecilia ápolja don Encarnación-t - aki megkérdi, miért ilyen jó vele annak ellenére, ahogy õ viselkedett
Cecilia - Nézze, én elveszítettem minden családtagomat, az egyetlen aki megmaradt, az Santos - és most családtagjaim száma egyre növekszik... szeretném, ha maga is közéjük tartozna..
Encarnación - ha megengedi, szívesen leszek családtagja...
És nagyon köszönöm, Cecilia!

Santos - Megölted?
DB - Nem, alszik.
Santos - Barbara, el kell menned innen, mert jön a rendõrség! Az inspector a fejedet akarja, azért jöttem, hogy értesítselek... Menj innen, ok?
DB - Nem megyek, mert felébred.

Marisela - Engem ne figyeljen ez az ember (az inspector)
Antonio - Ne beszélj hangosan!

Santos - Menjünk! Ez komoly dolog... Tigre minden bûnödet elõadta az inspectornak, be akarnak zárni... Kötözz el!
DB - Nem! Mert akkor akadályozol a feladatom elvégzésében!

Santos - Barbara, elég! Elég vér volt, mindenkit megbosszultál, aki bántott
DB - Ez a gyalázatos volt a legrosszabb! Te tudod! Ezért nem halhat meg gyorsan, fájdalom nélkül
Santos - Most a legfontosabb, hogy menj el! Használd ki az alkalmat
DB - Enne a poklok kínját kell kiállnia Eustaquia-ért, az indiánért... és a gyermekünkért, Santos, aki miatt jó ember lehettem volna! Nem, Santos! Ez nem halhat meg nyugodtan!

Mojiquito itatja az inspectort - és megkérdi Marisela-t, hogy elkísérheti-e, ahová igyekszik, de az felesel vele, és megkéri Antoni-t, hogy mondjon valamit... ezzel elmegy

Santos - Barbara, hallgass meg! Kövesd a tanácsomat, az Istenért, a szeretetre, ami egyszer köztünk volt, menj el!
DB - ez a különbség köztünk, te múlt idõben beszélsz a szerelmükrõl... ami nekem a jelen... Most megismered az igazi Barbara-t, látni fogod a szörnyeteget akcióban.

Marisela a sötétben - Keressem õket vagy ne? - Mit tegyek? Mit tegyek?

Mojiquito tovább iszik az inspectorral - Mindenki feltartja õt abban, hogy távozzon a bárból - most éppen a lányok ajánlják fel a szolgálataikat... ketten veszik kezelésbe:)

Ezalatt Pajarote és Andrés távoznak...

Santos - Barbara engedj el!
DB - Én szeretlek téged! Én téged, a hibáiddal együtt szeretlek, de te sosem akartál szeretni engem úgy, ahogy vagyok! - hosszan magyarázza a szerelmét Santos iránt - unalmas!
Santos - Mit fogsz tenni?
DB - Elküldöm a pokolba Sapo-t és te végignézed!
Sapo felébred - DB a nevén szólítja - HUMBERTO CHAVEZ, most meg fogsz halni!
Sapo - Mi ez? Mit akarsz tenni?
DB - Mit gondolsz?

Santos - Ne tedd, Barbara!
Sapo - Ne tedd! - Bocsáss meg!
Santos - Ne!
DB - Mindig azt mondtad, hogy szörnyeteg vagyok! Tessék itt vagyok, ahogy vagyok, amilyen vagyok! Én megígértem neked a legrosszabb halált az összes közül! Elvetted a fiamat! Életedben a pokolban leszel. Hogy tetszik?
Sapo - Ne, kérlek!
Santos - Még egyszer kérlek! Ne tedd!
Sapo - Hallgas don Santos-ra!
DB - Szerettelek, szeretlek és szeretni foglak életem végéig! - mondja Santos-nak
Santos - Sosem lehetsz így boldog! Ne tedd Barbara!
Sapo - Ne égess el!
Santos - Hallgass meg! Még elõtted a lehetõség, újrakezdheted az életedet! Menj el! Tudom, hogy tele vagy gyûlölettel, de azzal, hogy megölöd, nem jutsz semmire! - DB egy kendõvel bekötözi Santos száját - aki könyörög: Barbara, mi ez?!
Barbara könnyezik - úgy néz ki, õt is el akarja égetni Sapo-val együtt

Marisela - Altamira-n könyörög a lányoknak, mondjanak valamit, hol van Santos

Santos - Engedj el!
Sapo - Bocsáss meg Barbara! Tudom, hogy nem érdemlem a könyörületed, de hallgass Santos-ra, könyörgöm!
DB - Meg kell halnod, megmondtam!
Sapo - akkor találj ki valamit, de gyors legyen!
Db - Borzalmas lesz! Én is könyörögtem, kiabáltam, amikor kislány voltam - de te nem hallgattál meg - Most én is ezt teszem veled
Sapo - Nem teszed meg! Te valahol jobb vagy nálam, tudom, hogy nem teszel ilyet!
DB - Én rosszabb vagyok nálad! Én Barbara Guaymarán vagyok! Ne feledd!
Santos bekötözött szájjal kiabál, DB rágyújt, és... ég a tûz a kezében - SZÜNET - a fenébe!

Sapo ordít... Db - Milyen Sapo? Borzaqlmas! Jó utat HUMBERTO CHAVEZ! - állati ordítás a háttérben - még jó, hogy nem mutatták

Melesio, a lányok és Marisela a kocsival vágtatnak Santos-ért

Encarnación ébresztgeti a rendõrt - azt kiabálja, egész éjjel lkövéseket hallott
... bejön az inspector - azonnal indulunk a temetõbe - nem mondtak nekem semmit

DB - Már vége... De ez érdekss, nem érzek semmit. Még csak szabadnak sem érzem magamnak... Hiábsnak érzem magam... nem vagyok nyugodt sem... Szörnynek látsz szerelmem? Úgy szerettelk, ahogy senki sem - elengedlek - Viszlát szerelmem, életem, mindenem! Megkereslek, hogy együtt elszökjünk jó messzire, ahol senki és semmi nem zavarhatja meg a boldogságunkat. Visszajövök érted!
Santos - Barbara! Barbara! kiabál utána

xxxxxxxxxxxxxxxxxx

Elõzetesben megjelenik DB elõtt Eustaquia aés azt tanácsolja, hogy meneküljön, de gyorsan - DB megteszi, a rendõrség az inspector-ral az élen követi õt. Az inspector kiadja az utasítást: ha megtalálják, könyörtelenül lelõni!

A következõ kép, több rendõr lõ utána, õ a vízbe ugrik, és a krokodilok sorakoznak köré...
10/10
dzsanna3 2009 máj. 16. - 01:27:27 10/10
(20541/30469)
ja, hogy kép is kell hozzá? ok... máris :)

(Enrique Montalvo a La tormenta-ban volt, a DB-ben Bárbara apját játszotta, ebben a sorozatban pedig híres modelleket farag a lányokból, és a fõszereplõ (Chris) barátja - kivételesen)
10/10
dzsanna3 2009 máj. 16. - 01:26:08 10/10
(20540/30469)
,,, ja, és Enrique Montalvo szintén a Luna-ban, de ezúttal jó szerepben :)
10/10
dzsanna3 2009 máj. 16. - 01:16:19 10/10
(20539/30469)
Belenéztem a Luna, la heredera-ba, és most látom - eddig nem!:) - hogy Mauricio (Christian) lánya, GENOVEVA a DB-ben!
10/10
dzsanna3 2009 máj. 15. - 21:34:07 10/10
(20538/30469)
En Bogotá, el interprete de ‘Carreteras mojadas’, seguirá con el lanzamiento de su fragancia, el cual será destinado en otros ocho países de Latinoamérica.

Most olvasom, hogy Bogota-ban elénekelte a Carreteras mojadas-t (a PULSO bemutatón) és senki sem szólt róla... :(
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 máj. 15. - 21:32:21 10/10
(20537/30469)
Szasza úgy elveszett, mint az aranyórám - de szerintem az érdekeltség hiánya miatt, mert alig vagyunk a fórumon... :(
10/10
offtopic
Katka2 2009 máj. 15. - 20:53:40 10/10
(20536/30469)
A foglaltság szent dolog-Nálam!
A vakság-nem:))
Szasza képe?????????? Nem is emlékeztem rá!!
A Fibonacci sorozatnál elvesztettem a fonalat-azt keresem:)))))))))))
10/10
dzsanna3 2009 máj. 15. - 20:46:32 10/10
(20535/30469)
Szia, Katka!

Engem a kocsi érdekel, mert a pasas foglalt - de ilyen járgánnyal szívesen haladnék nap mint nap a suliba - mindkét oldalán isteni fotóval, még talán jutalékot is kapnék a PULSO-ból :):)

Edd az étcsokit, és vizsgázz ügyesen!

(50 kiválasztottal kezdõdik mindig, ez volt az elsõ - a PEOPLE magazin választja be õket elõzetes közönségszavazatok alapján) - így aztán lesz még show, amíg eljutunk az elsõ
ötig! Nála szebb úgy sincs! :)
10/10
offtopic
Katka2 2009 máj. 15. - 20:11:57 10/10
(20534/30469)
Szia Tesó!
Egy kalappal Neked!
10/10
offtopic
Katka2 2009 máj. 15. - 20:11:09 10/10
(20533/30469)
Hali Dzsanna!
holnap két vizsga, meg egy beugró!
De feltöltõdve jobban megy a tanulás:)))))))))))
A kocsi????????? Kit érdekel?-bocs! Esztétikai élmény lehet-esetleg:))
A PASI-nem rossz:) Benne az ötvenbe????????????
Nálam megint az ötben:))))))))))
10/10
dzsanna3 2009 máj. 15. - 19:58:06 10/10
(20532/30469)
PULSO
CHRISTIAN MEIER
10/10
dzsanna3 2009 máj. 15. - 19:57:40 10/10
(20531/30469)
PULSO
CHRISTIAN MEIER
10/10