Téma: Áradás

taros-9302 jan. 27. 11:34:09
(3/3)
A címéhez híven engem teljesen magával sodort, szerintem évek óta az egyik legjobb animációs filmélményem amit láttam.

Fantasztikus a látványvilága és a zenéje, a dialógusok hiánya és a “földhözragadt” megközelítés miatt pedig csak méginkább izgalmas volt a film, állandóan nyitva hagyva a lehetőséget, hogy a történet esetleg nem lesz kegyes a karakterekhez.

Az üzenete hasonló a szintén tavalyi és szintén animációs A vad robot c. filméhez, az Áradás viszont szerintem sokkal hatásosabban, kevésbé “hollywoodi” eszközökkel adja át.
FilmExpert jan. 13. 23:22:58
(2/3)
Én is többre számítottam, vagy inkább másra. Jobb lett volna, ha spirituálisabb irányba ment volna el a story (erre számos esély kínálkozott volna), így a földhöz ragadva kevésbé lett lenyűgöző.
5/10
IamTwo jan. 02. 14:22:51 5/10
(1/3)
Nekem némi csalódás volt a várakozásokhoz képest.

Örültem, hogy nem beszélnek az állatok, de nem is kellett. Közben pedig pont ezért zavart az olyan szintű antropomorfizálás, hogy vitorlást kormányoznak.
Az már csak hab a tortán, hogy az áradás tempója teljes képtelenség volt (az egész Föld felületén métereket, tízmétereket emelkedett vízszint percek alatt).... és most tekintsünk el attól hogy honnan jött a víz és hova lett a végén...
Ez egy Blender szoftver demó volt, de filmnek kevés.