9/10
ramicica 2013 febr. 15. - 18:48:55 9/10
(263/4083)
Ez nagyon komoly, de ilyenkor írd meg, hogy melyik filmbõl, mert nem biztos, hogy tudom!
9/10
ramicica 2013 febr. 15. - 18:47:56 9/10
(262/4083)
Ez nagyn nagyon.... imádnivaló..
Újabb Phaedra
10/10
colinb 2013 febr. 15. - 18:45:16 10/10
(261/4083)
és még egy...
9/10
ramicica 2013 febr. 15. - 18:43:43 9/10
(260/4083)
ÓÓ, nem akarod nekem megkeresni azt az oldalt!
Látom, hogy téged kiakasztott, de én kiváncsi lennék.
Hátha ezzel többet tudnék meg róla... Persze csak, úgy, ha te nem olvasol bele, meg téged nem zavar.
(Bocsi az elözõ videonál benne maradt a vesszõ, csak emiatt nem tudsz kattintani. http://indavideo.hu/video/Az_utolso_part_-_A_reggel_Anthony_Perkins )
Mármint most ezzel nem reklámozom, magam örömére, és másoknak raktam fel.
10/10
colinb 2013 febr. 15. - 18:43:18 10/10
(259/4083)
De jóóók ezek a képek! :))
Na akkor én is!!!
10/10
colinb 2013 febr. 15. - 18:42:41 10/10
(258/4083)
Nem találom máshogy csak így :( Már végig böngésztem mindent. Most a This Angry Age (1958) c. filmjét vadászom.
És köszi utólag is, sikerült leszednem a Pezsgõs gyilkosságokat. A felét már megnéztem, ma befejezem a másik felét :)
10/10
colinb 2013 febr. 15. - 18:35:09 10/10
(257/4083)
Ha lehet hinni a pletykáknak akkor a rajongója volt, igen :) Jó lehetett neki azért, hogy pont õt választotta a sok millió lány közül :)
Állítólag el is kapták Perkinst valamelyik repülõtéren, mert kis mennyiségû drogot találtak nála. Ez valamikor a 80-as években volt.
Ja és felszentelt pap volt :) Ez az oldal nem magyar de van rajta néhány érdekesség: http://www.nndb.com/people/845/000024773/
Ezt a vididet nem találom most :( de múltkor megnéztem, tényleg nagyon csábítóan tudott nézni és mosolyogni :)
Úgy hallottam tudta õ már azt korábban is, hogy beteg, de nem akart foglalkozni vele és fõleg nem akarta nyilvánosságra hozni, mert ez hátráltatta volna a munkájában.
A Psycho 4-ben tényleg "kicsit" ijesztõ, de bizonyos dolgokat pont azért tett bele a filmbe, mert utalni akart vele a betegségére. Ezt a tényt csak az nem tudja, aki nem látta a filmet, vagy nem tudja miben halt meg.
Az egyik oldalon megtaláltam angolul az utolsó napjairól szóló leírást. Legalább 20 percig bõgtem utána, az oldalt utána ki is kitöröltem a könyvjelzõkbõl, nem akarom elolvasni soha többé... :(
Én is inkább úgy szeretnék emlékezni rá, ahogy a korai filmjeiben láthattuk: mosolygósan, életvidáman, szeretetreméltóan. Irigylem érte, hogy a félénksége dacára ki mert állni színpadra és pont ezt a szakmát választotta. Néhány embernek az is gondot okoz, hogy egyáltalán meg merjen szólalni...
9/10
ramicica 2013 febr. 15. - 18:31:15 9/10
(256/4083)
pezsgõs gyilkosságok
9/10
ramicica 2013 febr. 15. - 18:30:15 9/10
(255/4083)
a szereti ön Bhramstból! 3- saját szintén
9/10
ramicica 2013 febr. 15. - 18:21:39 9/10
(254/4083)
a szereti ön Bhramstból! 2- saját szintén
9/10
ramicica 2013 febr. 15. - 18:21:08 9/10
(253/4083)
a szereti ön Bhramstból!- saját szintén
9/10
ramicica 2013 febr. 15. - 18:16:07 9/10
(252/4083)
és Phaedrából
9/10
ramicica 2013 febr. 15. - 18:15:14 9/10
(251/4083)
no
9/10
ramicica 2013 febr. 15. - 18:04:55 9/10
(250/4083)
De ez nekem nem jó....:(
Hátha a többieknek igen! Én már rég nem töltök le torrentet, nem merem kockáztatni a gépem. Nem volt rá jó hatással.
Remélem le lehet szedni máshonnan.
De nem lehet éjjel nappal filmet nézni, ha van rá idõ, akkor se.
A tizedik napont is leszedtem, de annyira nem volt hozzá türelmem délután, hogy konkrétan elaludtam alatta....
DE egyszer csak meg fogom nézni.
9/10
ramicica 2013 febr. 15. - 17:57:04 9/10
(249/4083)
Ez annyira jó, komolyna a rajongója volt... ez nagyon édes. Ez ad minden rajongónak reményt!!!!(Vagy adott volna!)
A többivel nagyjából egyetértek.
DE most még 1 kérdés, tényleg drogozott? Ebben nem voltam biztos...
Meg nem lehet, hogy a betegsége miatt volt bolgogtalan, mert végülis azt 86-ban derült ki számára, azaz, 6 évvel a halála elött. És õ valahogy tényleg 40 éves kora után kevésbé tûnt mosolygósnak. (Nekem az tetszik, fõleg a korai filmjeiben, hogy mindig mosolyog a szem, meg a szája, akkoris , mikor épp drámázik, vagy épp nem mosolyog. Nekem ez olyan Szabó Kimmel Tamásos, van benne valmi csibészség, valami ellenállhatatlan flörtölhetnék. MInt abban a részletben, amit felraktam az indamailre- az On the beachben ( http://indavideo.hu/video/Az_utolso_part_-_A_reggel_Anthony_Perkins, de ezeket már felraktam). Abban a reggeli videóban.. hát az valami halálos.)
Néha a psycho 4-ben pl halálra tud rémiszteni. Már nem is mosolyog, meg játszik, olyan, mintha a szemöldöke fentragadt volna... És az ártatlanság már nem tünik õszintének, csak a riadalom (ez a korábbiakban nem nagyoin volt jellemzõ a játékára)

Egyébként még , amit olvastam róla, hogy az anyja nagyon erõs asszony volt, szerintem a félénksége ne véletlen, meg a gondja a nõkkel(akármilyen a beállítottsága). DE aza flörtölés, amit elõad az On the Beachben, az elképesztõ. Tanítani kéne. Azt a mosolygást! És ezt nem nõk csábítása során tanulta, ugye ezt leszögezhetjük, ez biztos.

YEs, én csináltam a videoról, akárcsak a Phaedrás képeket!

És mi az, hogy a szakmádba vág?
10/10
colinb 2013 febr. 15. - 17:44:29 10/10
(248/4083)
Ez is torrent: http://www.dvdripfreedownloadz.com/download-fear-strikes-out-dvdrip-for-free/
Lehet, hogy én is innen szedtem le, már nem emlékszem. Azért tovább kutatok, nem adom fel! :)
10/10
colinb 2013 febr. 15. - 17:41:48 10/10
(247/4083)
Nagyon szívesen mindent! :)
Az tényleg a te képed? Tök jóóó :)
Szerintem errõl a bizonyos témáról csak akkor tudnánk meg többet, ha elolvasnánk az életrajzáról szóló könyvet.
A pletykák szerint félt a nõktõl és nem igazán tudta, hogy mit kezdjen velük. Victoria Principal való együttléte állítólag olyan hatással volt rá, hogy teljesen újjászületett. Létezik ilyesmi! Attól még szerethette a feleségét és akarhatott gyerekeket, hogy más gondolkodású volt. De akkoriban, ha kitudódott volna az õ mássága... én úgy tudom ezt börtönnel is büntették. Pszichológushoz is azért járt, igen, a nõk miatt!
Megfigyelhetõ (tisztelet a kivételnek), hogy azok a férfiak, akiket az édesanyjuk nevelt fel, kicsit nõiesebbek lesznek felnõtt korukra. Mielõtt bárki kõvel dobálna, ez nem azt jelenti, hogy mindjárt homoszexuális vagy biszexuális az illetõ, csak talán érzékenyebb lelkileg, mint a társai. Itt van élõ példának a párom!:) Belõlük kerülnek ki az írók, színészek, zenészek... (de hangsúlyozom: ez nem szentírás!)
Talán pont a drogok miatt lett Aids-es. Elég ahhoz egy fertõzött tû is! Színészek között meg szinte nincs is olyan, aki ne próbálna ki élete során ezt vagy azt.
Fiatal korában azért volt talán boldogabb, mert akkor még nem volt beteg. Én ezzel magyarázom.
A felesége valóban elfogadta õt olyannak, amilyen, hiszen egykori rajongója volt Tonynak. Egy ekkora sztárt én is elfogadnék mindenhogy, csak a közelében lehessek. Aztán nem biztos, hogy olyan felhõtlen volt a viszonyuk...
Az életrajzi könyvekben meg sok minden nem úgy van, ahogy az a valóságban volt. Néhány dolgot a kelleténél jobban kiszíneznek benne és máris kivívják a hozzátartozó ellenszenvét. Vagy a másik változat: olyannyira tökéletesre sikerül, hogy a hozzátartozó maga is elborzad, amikor szembekerül az igazsággal, amit eddig maga is tudott természetesen, csak igyekezett titokban tartani vagy tudomást sem venni róla. Az igazság fáj olykor! :)
Bocsi, én is kicsit hosszú lére engedtem! Szakmai ártalom :)
10/10
colinb 2013 febr. 15. - 17:03:59 10/10
(246/4083)
Találtam egy trailert is:
http://www.youtube.com/watch?v=Va111SCKrWs
9/10
ramicica 2013 febr. 15. - 16:50:51 9/10
(245/4083)
Szija, szija!
Persze, hogy érdekel, jöhet angolul is.
Persze ilyenkor akár 1 angol felirat is sokat segít. De ilyen régi, és kevésbé most ismert filmnél, bárminek örülünk.
9/10
ramicica 2013 febr. 15. - 16:48:58 9/10
(244/4083)
Köszi az életrajzot, és köszi a képeket!
Köszi a naptárat... és de jó, hogy beraktad a képemet is a vágy a sziklák alattból! Ezt én vágtam ki a filmbõl- már megérte! Yes :)
Jó ez az életrajz, de mindegyikben kb. ennyi van....
Én errõl a homoszexuális témáról tudnék meg többet, persze lehet, hogy erre csak az életrajza elolvasása után derülne fény. (Vagy túl érzékeny a téma?)

Mármint picit homályos, hogy akkor most mi van.
Errõl gondolom, hogy mindannyionknak csak pletykái vannak.
Aszem, a wikipedián: biszexuálisnak mondják. Ezt olvastam elöször.
Aztán lassan derült ki nekem, hogy õ 39 éves koráig nem feküdt le nõkkel- magyarul addig- homoszexuális volt.
2 évvel késõbb pedig már elvette azt a színésznõt.
Kicsit olyan volt ez, mithna , akkor találta volna meg másképp önmagát, és így lett volna boldog. Mármint tényleg biszexuális, de az életének 2. szakaszában már 1 nõ tette boldoggá.
KÖzben meg más pletyka oldalakon azt olvastam, hogy ennek a baby boomhoz van köze, mikor a homoszexuális emberek, másokkal gyereket hoznak a világra, de ettõl még a beállítottságuk nem változik. Magyarul ugyanugy látens homoszexuális marad(biszexuális), csak épp ennek takargatására, kijavításásra megnõsült. (Ráadásul évekig járt pszichológushoz, már csak az a kérdés , hogy azért, hogy mert nem tudott nõkkel lenni, vagy nem is akart?!)

Szóval nagy a zavar.

Meg fura dolgok vannak, mert a homoszexuálisoknak- egyfajta példakép. Sõt az utolsó zenés video, amit küldtem pont arról szólt, hogy a Tab-bal volt egy hoszzú szeretõi kapcsolata. Magyarán a homoszexuálisok is magukénak vallják.

Én pszichomókus vagyok, és van 1-2 zavar az életében, aki tud, vagy bõviteni tudja a pletykákat, az irja meg nyugodtan.
PL: ha olyan boldog volt a házasságában, akkor miért járt analizisbe- nagyon sokáig. Vagy hogy kerülnek ide a drogok? HOgy lett aids-es, ha már legalább 15 éve nem volt homoszexuális kalandja, mikor beteg lett?
Miért tûnik boldogabbnak fiatalabban (bár a házasság, meg a gyerek biztos sokat kivesz az emberbõl).
Miért áradozik a feleségérõl? Mert õ volt az igazi neki, vagy mert elfogadta õt olyannak, amilyen?
Miért nem adta a nevét s felesége az életérõl szoló könyvhöz.
És bár biztos a fiait, akik 30 körüliek zavarja ez az egész, fura,hogy a XXI. században nem derül ki, hogy valójában neki milyen volt az élete igazából, hogy milyen volt a beállítottsága?
Szóval sok millió kérdés..
Akinek vannak ötletei, vagy válaszai az írjon...
Mondjuk szerintem az életrajzából sok minden kiderülne, de hát ugye ezt eddig hiába kerestük!

Bocsi, kicsit hosszú lettem.