9/10
ramicica 2013 febr. 20. - 20:44:18 9/10
(523/4083)
Hát , szerintem az én volt pasimis örül, h ezzel nincs egyedül... hosszú ideje tûri már ezeket.
Köszi a kritikát.

Egyébként meg úgyis meg akartam köszönni a többi cikket is, amit felraktál.
Sok olyan dolgot tudtam meg belõle, amit egyébként nem. És sok dologra választ adott, amit egyébként keresni kellett volna, és lehet, h sose találtam volna meg.
Nagyon õszinte, és mély szinten kaptam válaszokat. És nagyon intimek voltak azok az interjúk, vagy cikkek.

Megnézem a Nyomorultakat,amint felraktátok. :)
10/10
colinb 2013 febr. 20. - 20:41:54 10/10
(522/4083)
Az utolsó part forgatási szünetében :)
10/10
colinb 2013 febr. 20. - 20:33:26 10/10
(521/4083)
:))) Akkor nem az enyém az egyetlen férfi, aki ezt megérti :)
Ó a Nyomorultaktól ne félj! Ha egyszer rászánod magad végig neki fogsz szurkolni, sajnálni fogod és együtt érzel vele, ezt garantálom :)
Bemásolom ide azt a kritikát a Nyomorultakból:

"Anthony Perkins. Ó, igen. Végre. Végre egy 90%ig tökéletes Javert. Csak azért nem 100%, mert azt nálam csak Philip Quast kapta meg. Perkins nagyon könyvhûre veszi a figurát, és nem lehet nem rokonszenvezni vele. Végre egyszer nem fõgonosznak van beállítva, hanem embernek... és nem tudom, hogy csinálja, de 18 évvel a Psycho után még mindig ugyanolyan félénk, kisfiús kinézete van (legalábbis a film elején, amíg fiatal). És veszettül jól áll neki a fekete hosszúkabát meg a különféle csodás kalapok, amiket hordani szokott. Egyébként egészen musical-szerû a jelmeze - vagyis közelíti az etalont.
És igen, ez a film totálisan freudista. Ahogy Valjean és Javert hosszú perceken át és szinte állandóan vágytól lángoló pillantásokat vetnek egymásra, az mindent elmond. Perkins egyébként szerintem direkt vette ilyenre. Közöttük szikrázik a levegõ az elfojtott érzelmektõl, a szerelmespár mneg olyan unalmas, hogy igazából meg se érdemlik az esküvõt...
Összességében: tessék megnézni. Jó. Perkins meg csodálatos."

A tizedik nap egy elgondolkodtató film. Többször nézõs. Kicsit Hitchcock szaga van azzal a csattanóval a végén. De azért magamtól nem találtam volna ki, hogy mi van, ha nem mesélik el. Meg azért ez egy francia film volt. Náluk minden (tisztelet a kivételnek) egy kicsit lassabban bontakozik ki és mûvészfilm szaga van.
Annak meg külön örülök, hogy a Fear Strikes ennyire tetszett és ilyen hatással van rád :)
9/10
ramicica 2013 febr. 20. - 19:48:19 9/10
(520/4083)
Én is meséltem az exemnek (akihez nincs más közöm, de minden nap beszélünk- barát), hogy a te pasid,hogy hagyja ezt neked... õ meg csak röhögött, mert magára ismert benne. Õ is támogat ebben, meg fog is, meg támogatott! (Ughyog ismerõs a szitu). :)

Igen, én is emiatt tartok a Nyomorultaktól.
DE egyébként a Fear Strikes-szal anniyra megleptél, vagy õ meglepett. Annyira jó lett, anniyra lekötött. Meg fõként, már rég nem volt, hogy egy filmet rendesen végignéztem. Mindig beleszoktam tekerni, mert nem kötnek le. És ezzel a filmmel úgy le tudtál kötni... helyesebben õ(:) ), pedig angolul volt, hogy néztem rendesen, mert úgy éreztem, h lemaradok valamirõl, ha nem látok minden másodpercet, amiben benne van, minden jelenetet végig.
És ez a mostani film, is ugyanolyan érzéseket váltott ki belõlem.
Hogy igazából nem félek már attól , hogy negatív szerepben megnézzem.
Inkább az olyan filmekben nem igazán tetszett, mint a tizedik napon..... Az a film picit zavaros. Meg elmesélnek mindent benne... Nem tudom, nekem nem kell elmagyarázzák, h mi van. Hagyják már szegény színészre, hogy hasson rám. Meg valahogy fura volt az a film. De lehet, h neki esek mégegyszer, hátha jobb lesz a véleményem!...
10/10
colinb 2013 febr. 20. - 19:27:38 10/10
(519/4083)
Megmondtam neki :) Szívesen! - ezt üzeni :)
Mindkét filmet megpróbálja feltenni, de azt tényleg nem tudom, hogy mikor.
***SPOILER***
Nah, te is olyan vagy mint én :) Én is a fiú szemével néztem a dolgokat és nekem is fájt amikor elment. Kicsit apafigura itt Tony, ill. nem is kicsit és nem is csak itt :)Valóban nyugalmat áraszt magából. És van benne valami... megmagyarázhatatlan, amiért az ember még többet akar belõle!
Boldogság volt látni, amikor ismét találkoztak. Szurkoltam is: öleld már magadhoz azt a szegény gyereket! :)
*** SPOILER VÉGE***

Teljesen egyetértek minden szavaddal. Szerintem ezzel a különleges képességgel minden szerepet el tudott volna játszani, nem csak azokat amiket adtak neki. Mondok egy példát: nagyon de nagyon nem akartam megnézni vele a Nyomorultakat, mert azok után, amiket láttam tõle nem tudtam elképzelni kosztümös szerepben. Te jó ég! - gondoltam. - Javert egy velejéig gonosz karakter, dehogy nézem meg! Aztán mégiscsak rászántam magam és leesett az állam az alakításától. Egyszerûen briliáns volt, mint Javert! Komolyan mondom a film közepén egymásra néztünk a párommal és egyszerre mondtuk, hogy simán eljátszotta volna Sherlock Holmest is. Nem is értem miért nem ajánlottak neki több ilyen szerepet. Majd a Nyomorultakat is megpróbáljuk feltölteni, mert így csak angolul lehet megnézni.
10/10
colinb 2013 febr. 20. - 18:25:54 10/10
(518/4083)
Megnéztem az imdb-n. Tudtam én, hogy ismerõs az arca valahonnan :)
10/10
colinb 2013 febr. 20. - 18:14:24 10/10
(517/4083)
Nekem sem volt teljesen világos, hogy miért is :(
***SPOILER***
Szerintem nem õ volt a gyilkos csak beképzelte magának, mert a fiú túl sokat mesélt neki errõl a témáról. Nem igazán tudott mit kezdeni magával csak lézengett, kerülte az embereket, meg volt neki azért egy jó adag PTSD-je is ( poszttraumatikus stressz szindróma), aztán lehet nem akart már tovább élni. Megmutatta, eljátszotta a fiú kedvéért, hogy igenis õ a gyilkos, aztán zutty :(
***SPOILER VÉGE!***
De ez csak az én véleményem. Nem vagyok azért olyan jó angolos :)
9/10
ramicica 2013 febr. 20. - 18:12:09 9/10
(516/4083)
Azért a kis srác nagyon jó volt, jól játszott!
Te felismerted azt a srácot?
Abból színész lett késõbb.
Nem A kategóriás, de B-s filmekben láttam egy csomót játszani.
imdb-n nézd meg.
9/10
ramicica 2013 febr. 20. - 18:09:41 9/10
(515/4083)
Nagyon kedves a pasidtól, hogy segít feltölteni.
Mondd meg neki, hogy én nagyon hálás vagyok.

Ha nem gond, viszont késõbb a Fear Strikkes Out-ot is így felrakhatnátok, mert az indáról nem tudom leszedni.
Probáltam a neten át, de szerinetm az is túl nagy fájl- egyszerûen nem tudom leszedni (tubget).

***spoiler***
Én azon akadtam ki a filmen, mikor elment a srác.
És annyira a fiú szemével néztem ezt az egészet.
Valahogy azt érzem, hogy Anthonynak aurája van.. és abban a pillanatban azt éreztem, h én sem bírom elviselni, ha nem láthatom, meg hallhatom.. (Borzasztó, mikor az ember szerelmes szokott így hiányolni dolgokat.)
***spoiler***

Két szót mondanék, még Anthonyval kapcsolatban,amit te, meg talán a többiek is értékelni fognak.
Ami jellemzõ rá. Erre jöttem rá, hogy emiatt érzem a vonzódást....

Az egyik szó az intimitás. Nézd meg azokat a képeket a parton. Nála nyugotdabb embert el sem tudsz képzelnni.
És annyira meghitt minden percebn, minden szerepben, meg a családjával.
Az ember csak melegséget érez, megnyugalmat.

A másik a varázslat.
Én ritkán találkozom olyam emberrel, vagy látok olyan színészt, aki varázsolni tud.
Aki a szemével, a tekintetével flörtöl, üzen a másik embernek. Érzései vannak, amiket meg is tud mutatni a flörttel- és mivel saját világa van, a varázslattal ott is tud tartani.
Azok a mosolygások..., na erre mondtam, hogy büntetni kéne. :)
És pontosan tudja, hogy mit kell csinálnia, és hogy, amit tesz az hatásos legyen.

Neki saját világa van, ami bevonz, mikor elvarázsol.
És az intimitás az, ami ennek a bensõségességét adja.
Egyszerre érdekes, valamilyen, ott tart, és békében van a világgal.
Mindenesetre ritka az ilyen ember.....
10/10
colinb 2013 febr. 20. - 18:04:51 10/10
(514/4083)
Na még szép, hogy nem mutathatták közelebbrõl, bár élénk a fantáziám és így is el tudtam képzelni... :))
Azért ennek a kisgyereknek mekkora élmény lehetett együtt játszani Tonyval :) Meg annak a másik gyereknek is a Kés a sebben c. filmben.
Tudom, hogy ezt a képet már felraktam, de annyira aranyos :)
10/10
colinb 2013 febr. 20. - 18:00:00 10/10
(513/4083)
Hát... itt legalább láttuk és tényleg szép :)
Ó megnéztem volna én azt a tornázást... :))
9/10
ramicica 2013 febr. 20. - 17:56:55 9/10
(512/4083)
Egyébként pontosan nem értettem a storyt.
Ill a végét
***spoiler***
végülis amiatt ugrott le, mert õ volt a gyilkos?
***spolier***
Ha te jobban értetted, akkor mondd el léci?

És nem akarok telhetetlen lenni, de a másik filmet is feltöltöd valamikor, léci?
Nekem ez a forma tökéletesen megfelel. :)
10/10
colinb 2013 febr. 20. - 17:56:21 10/10
(511/4083)
Ezen a filmen én is bõgtem :(
Azt a másik filmet is megpróbáljuk feltölteni. Ma nem biztos, de holnap vagy azután. Nem tõlem függ, én csupán a kezdeményezõ fél vagyok; a meló oroszlánrészét a párom végzi. Még szerencse, hogy ilyen és elviseli a hóbortjaimat :) Meg is jegyezte tegnap, hogy ezek a filmjei miért nincsenek szinkronizálva, vagy miért nincs felirat hozzájuk, mert úgy megnézné õket. De õ nem Perkins rajongó! ÁÁÁ még véletlenül sem! :)))
9/10
ramicica 2013 febr. 20. - 17:52:37 9/10
(510/4083)
Viszont azon morcoskodtam, hogy mikor úsznak, akkor csak távolról mutatják õket.
Ha belegondolsz, hogy meztelenül úszik.....ajaj...arra már rossz szó a csöpögés. ÁÁÁÁÁ, az milyen finom lehetett!
9/10
ramicica 2013 febr. 20. - 17:50:09 9/10
(509/4083)
Ez nem az a film.
De sose láttuk még a hátát, és nézd mge, hogy milyen szép!
Viszont szerintem elötte megtornáztatták-az jót tesz az izmoknak.
Gondold el csak perceket eltölteni mozdulatlanul abban ajéghideg vizben.... brrrr.
Biztos elötte tornáztak, vagy úsztak, hogy ne faggyanak meg a vizben-és az feltölti az izmokat, és akkor nagyobbak.
10/10
colinb 2013 febr. 20. - 17:48:12 10/10
(508/4083)
Édes, ahogy itt mereng :)
10/10
colinb 2013 febr. 20. - 17:46:56 10/10
(507/4083)
Igazán megfordulhatna a hátára... :D csöpp-csöpp :)
9/10
ramicica 2013 febr. 20. - 17:46:16 9/10
(506/4083)
Köszi colinb.
Jót bõgtem ezena filmen is.
***spoiler***
Nem is a végén, hanem mikor elöször eltünt.

Aszem . lassan kezdek közelebb kerülni hozzá, és megérteni.
Még 1-2 film kéne.
10/10
colinb 2013 febr. 20. - 17:45:30 10/10
(505/4083)
Húúú, itt is vannak ám izmok! :)))
10/10
colinb 2013 febr. 20. - 17:44:39 10/10
(504/4083)
Örülök, hogy sikerült:) Remélem a többiek is meg tudják majd nézni.
Neked egyébként hogy tetszett?