10/10
colinb 2013 jún. 16. - 16:18:11 10/10
(3523/4083)
Hát, itt jó helyen vagy az tuti, mert mi tényleg megértünk! :)
Igazad van! Én is ezt szoktam mondani: még mindig jobb a drogozásnál vagy az ivásnál.
Hogy egy klasszikust idézzek: "Kell is egy hobbi az embernek!" ;))
Engem akkor nézett mindenki hülyének, amikor általános iskolás koromban Clint Eastwood-ért rajongtam. Senki sem értette, de nem törõdtem vele. Az a lényeg, hogy Neked mi a jó! Ha Te boldog vagy attól amit csinálsz, legyen az bármi, csak az számít!
Sõt ismerek valakit, aki magát a rajongást, mint fogalmat nem érti. Ezek a realista emberek, ahogy én hívom õket: a pacik szemellenzõvel! :D
Nem az volt a célom, hogy önmagamat reklámozzam, csak el akartam mondani a véleményemet errõl az egészrõl! :)
De ha ránézel a profilomra megtalálod, mit keresel, vagy megírhatom privátban is. ;)
10/10
colinb 2013 jún. 16. - 16:04:44 10/10
(3522/4083)
Húúúúúú, ez naggggyyyon dúúúúrrrvaaaaaaaa! :))) Tényleg, lehet h azért dadogott! :DDD
De én a helyedben egy ilyen beszólás után nem mernék többé egyedül zuhanyozni ;) :)
10/10
colinb 2013 jún. 16. - 16:00:32 10/10
(3521/4083)
Nekem ez nagyon sokat jelent és tuti a többieknek is! :) Nagyon szépen köszönjük, hogy idõt szántál a fordításokra :)

Én még egyelõre csak annyira szeretném elsajátítani az angolt, hogy ha kimegyek meg tudjam értetni magam az alapszavakkal. De Shakespeare-t bizti nem fogok még szavalni. ;) :D
10/10
colinb 2013 jún. 16. - 15:52:19 10/10
(3520/4083)
Egyes mûvészlelkek bizonyosan :)
Az orvosokon kívül az asszisztensek és a védõnõk is csúnyán írnak. Legalábbis 90%-uk. Errõl tudnék mesélni! ;) :D
10/10
colinb 2013 jún. 16. - 15:49:48 10/10
(3519/4083)
ÓÓÓ nagyon köszike! Hálám/hálánk üldözni fog! :))
Legalább ezt is tudjuk, hogy elfelejtette a szövegkönyvét magával vinni! :DD
Viszont a Greenwillow, Perkins egyik színházi szerepének a címe volt. A Psycho forgatása közben kért engedélyt Hitch-tõl, hogy elutazhasson a Greenwillow próbájára. Ez tény! :)

http://www.youtube.com/watch?v=vQKwi91RvI0
10/10
colinb 2013 jún. 16. - 15:42:23 10/10
(3518/4083)
"szerezzél magadnak életet"??? - ezt hogy értették?
Ezek szerint nem szabadna se filmet nézned, se olvasnod, mert az káros az egészségre? Ne érts félre, nem akarok kötözködni senki családjával (elég nekem a magamé) ;) De elárulok valamit: ha én nem nézem meg 6 éves koromban anyukámmal az 1967-es Lagardére lovag kalandjai c. filmet (amit azóta már 1000x láttam és fejbõl tudom a szövegét), azután 16 évesen Francis Ford Coppola alkotását, a Draculát, akkor soha nem lesz belõlem író. ;)
A filmnézés és az olvasás nem csak idõtöltés, hanem tanulás is egyben. Persze van olyan író pl: Verne Gyula, aki életében ki nem mozdult a szobájából vagy a hajója kabinjából és úgy alkotott. Meg A. Beljajev orosz író, akit ágyhoz kötött a betegsége. Minden tiszteletem az övék!
Ám nekem pl a Psycho 8mind filmben, mind könyvben) nagyon sokat adott! Ez nem azt jelenti, hogy meg fogok írni egy hasonló történetet vagy lekoppintom Hitch remekmûvét. Viszont egyes elemeit lehet h felhasználom.
Na azért ha valaki folyton "nem is töltenek csak lõnek" akciófilmeket néz, az nem nagyon tanul belõlük, ezt elismerem. De az olyan filmekre, melyek megérintik a lelket, úgy gondolom manapság nagy szükség van.
Ajánlom megnézésre egyébként A békés harcos útja c. igencsak elgondolkodtató filmet:
http://www.youtube.com/watch?v=nrwOCVSdUIM
Helyes a fõszereplõ, már csak miatta is érdemes belepillantani! :D
9/10
ramicica 2013 jún. 16. - 15:32:32 9/10
(3517/4083)
Hattyú már nekem is postázott.. méghozzá bizalommal..pedig 2 hete ismertük egymást..
Úgyhogy szerintem meg fogjátok tudni oldani! :D

lassan vissza is fogom postáznio neki a könyvet, amit elkülkdött nekem!
Köszi..Csók
9/10
ramicica 2013 jún. 16. - 15:30:47 9/10
(3516/4083)
Hát akkor majd értekezünk róla!
Rocco megtudjátok beszélni Hattyúval... nem?

Látod hamarabb meglesz ez, mint gondoltad! :D
10/10
colinb 2013 jún. 16. - 15:26:28 10/10
(3515/4083)
Elõre is köszike! :)
Na igen! Õ lehet, hogy szép volt, de az írásáról ugyanezt már nem mondhatta el. :))
10/10
colinb 2013 jún. 16. - 15:20:36 10/10
(3514/4083)
Amennyire tudom Fekete Hattyú már megrendelte a könyvet. Vele kellene beszélni! ;) :)
10/10
colinb 2013 jún. 16. - 15:17:12 10/10
(3513/4083)
Teljesen egyetértek! :)

A szobámban egy képtartóban meg ez (a nagymamámtól kapott) kép pihen. Legfeljebb valaki családi fotónak hiszi. De kit érdekel ;)
10/10
colinb 2013 jún. 16. - 15:12:05 10/10
(3512/4083)
A telcsimen már több hónapja ez a kép van. Elmesélem a reakciókat: elõször megijednek, akiknek megmutatom, utána elkezdik nézegetni és azt mondják "te, ez nem abból a filmbõl van... tudod, az a..." - ilyenkor szoktam segíteni, hogy Psycho és Anthony Perkins. :)) És amint ezt elmondom elmosolyodnak. Látom az arcukon, hogy elõtörnek a régi emlékek, mert volt, aki moziban látta utoljára. Azután elmesélik a tapasztalataikat. Nekem hatalmas élmény :)
9/10
ramicica 2013 jún. 16. - 15:12:03 9/10
(3511/4083)
Én is ilyen vagyok!
Ha valamit kitalálok, addig nem nyugszom, amíg meg nem valósítom! ;):D
Fog ez menni!
És B90-et sem kell félteni egyébként!
Õ is ilyesmi.. nagyon lelkes tud lenni!
De ez egyenlõre csak ötlet volt! :)
10/10
colinb 2013 jún. 16. - 15:06:51 10/10
(3510/4083)
És még egy! :)
10/10
colinb 2013 jún. 16. - 15:04:32 10/10
(3509/4083)
Sok sikert az utolsó vizsgádhoz! :)
Az angollal az elején tartok és innen tanulok: http://www.onlineangol.com/ - ez legalább ingyen van, a saját tempómban tanulhatok és nem vesznek körül hülye osztálytársak, akik lehurrognak, ha nem tudok valamit. :) Nekem nagyon bevált és a kommentekbõl illetve másoknak is. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Találtam neked fordítani valót! ;) Ezt Tony írta Hitchcock-nak :)
9/10
ramicica 2013 jún. 16. - 14:55:25 9/10
(3508/4083)
Szia!
Hát ez most tényleg felkérés volt kernigõre!
Aszem mindannyian örülnénk neki, és hálásak lennénk!
Úgyhogy köszi..elfogtadnánk a felajánlást! :D

Magyarosrzságon nem lehet kapni!
Szerintem ne is keresd!

Viszont lehet, h B90-cel kéne szövetkezni!
Vagy esetleg többen is beszállhatnánk.. de mások nevében meg látatalan nem igérnék, v kérnék semmit!
Szóval õ Németországban él.. és a Tall storyt is õ szerezte be.. kint megrendelte!

Tudtommal kint ezt lehet kapni..

De ne szaladjunk elõre..
Fõleg nem akrnék az õ nevében nyilatkozni..

Mindenesetre ez egy jó kezdet, h válallanad, h elolvasd, és esetélleg részeleteket bepötyögj a gépedbe!
Szóval elõre is köszi...

Majd tovább azövögetjük ezt a doolgot! :D ;)
9/10
ramicica 2013 jún. 16. - 14:44:10 9/10
(3507/4083)
Aminek mindannyian nagyon örülnénk.. és most ne vedd magadra az önzésünket!..
H valaki ennyire jól tud köztünk angolul, és még szereti is!

Aminek igazán örülnénk, ha meg tudnánk szerezni azt a könyvet.. és valaki lefordítaná! :D
(most szépen néz!) :heart:

Úgy értem, h nyilván nem hárítanánk rád az egsézet, meg mindent!
De mindannyian kíváncsiak vagyunk arra, h mi lehet akönyvebn!
Nyilván vannak benne kitalációk.. vagy féligazságok!
De az bizti, h sokat változtatna, v egyértelmûbbé tenné a Tonyról való képünket!..

Úgyh a remény hal meg utoljára..

És mi abban reménykedünk, h valaki végre megszerzi azt akönyvet.. és akkor nagyon számítanánk rád.. a fordításban (mosolyog és szépen néz :) )

Szóval örülünk, h vagy , és h eggyel többen vagyunk..

Ennél már csak annak örülnénk jobban, ha 1x az a könyv a te kezedbe kerülne. és ha mást nem.. a lényegét elmondanád nekünk!
(Ugye nem kértem sokat! :P :D)

Ez az egész portos Anthonys csoport álma.. aszem nyugotdan beszélhetek mindenki nevében..
H egyszer megtudjuk, h mi szerepel abban a könyvebn!
.. Azsem.. ha nem is cserélné ki az Anthonys képünket.. minden esetre biztosan nem kitalálmány és koholmány az egész..
Magyarán végre megtudnánk dolgokat.. igazából az õ életébõl! :D

(Remélem nem érzed, h túl sokat várunk, várok tõled.. de reménykedni.. szabad ;):D )
9/10
ramicica 2013 jún. 16. - 14:35:12 9/10
(3506/4083)
Szerintem vállald be nyugodtan!
Manapság bármit fel lehet venni..
legfeljebb ne áruld el, h ezt külön te csináltattad!
(Ha mások simán Che- Guevarás képekkel apolójukon rohangálnak.. szerintem a legtöbb ember észre sem venné! :D)
9/10
ramicica 2013 jún. 16. - 13:20:05 9/10
(3505/4083)
Szerintem colinb naptárja : jó ötlet volt!

Bár nem tudtam, h ennyire ki lett dolgozva!
Azt hittem, h csak a neten, s gépeden csináltad meg!, colinb!

Nem tudtam, h ki is lett nyomtatva! :D

Õszintén nekem is voltak korábban kinyomtatott dolgaim.. (bár inkább a valódi pasijaimról :D)

Anthonyt nagyon szeretm, de õt nem tenném ki.. vhogy... (mármint nálam)..

De azt el tudom képzelni, ahogy colinbnál lóg a falon.. és jó ötletnek tartom! :D

Hattyú, a te poló ötleted sem rossz szerintem!
Fõként, ha még egy picit meg is machinálod a képet, vmi effekttel.. akkor akár azt is gondolhatnák.. h ezt így lehet kapni! :D

Jól mutathat.... Mondjuk 1 fehér polón! :D

Nálam most 2 kép van kint.. (abból is az egyik állandó darab.. azt gondolom, h évekig fog maradni.. (egy Christopher PLummeres.. ).. És van 1 másik is.. de annak a biztossága változó! :)

Minden esetre.. én ezekt az ötleteket nagyon jónak tartom!
Mert jól mutat szerintem.. és nagyon modern!
(Ebbe beleértve Tony arcát is!)

Egyébként is Hattyú jó az ötleted... olyasmi, amit érdemes továbbgondolni.... :D
Mármit.. nyilván a nyomtatás sokunknak eszébejuthat... viszont a poló.. egy további mûvészi nfelület, amit használni lehet!
Elgondolkodtattál! :D
Majd küldd el, h melyik képet rakod.. raknád rá.. vagy esetleg apolóról is csinálhatnál képet.. csakh lássuk, h milyen lett! ;)
9/10
ramicica 2013 jún. 16. - 13:09:54 9/10
(3504/4083)
IGen, az aõ angol tudásának örülünk! :D