10/10
B90 2013 jún. 06. - 20:54:52 10/10
(3403/4083)
:)
10/10
B90 2013 jún. 06. - 20:54:10 10/10
(3402/4083)
10/10
B90 2013 jún. 06. - 20:53:35 10/10
(3401/4083)
10/10
B90 2013 jún. 06. - 20:52:50 10/10
(3400/4083)
:)Tony
10/10
colinb 2013 jún. 06. - 19:15:53 10/10
(3399/4083)
10/10
colinb 2013 jún. 06. - 19:11:14 10/10
(3398/4083)
:))) Jó kis álom lehetett!!
Óóó, ha én azt elmesélném miket álmodtam már össze Tony-val, kitiltanának az oldalról. ;) :D
Azért néha mozdulj ki a szobádból, vagy vigyél be 3 havi hideg élelmet. ;)
Sok sikert a vizsgáidhoz! :)
Adok még tippeket: az egy dolog, hogy az ember megnézi Tony filmjeit többször is. De utána jön, hogy eredeti nyelven is meg akarja nézni mindet, mert hallani szeretnénk a hangját. :) - nem akármilyen hangja van/volt a srácnak! :)

http://www.youtube.com/watch?v=_JGVw61BFYg

http://www.youtube.com/watch?v=39J7L_fSQvk
10/10
colinb 2013 jún. 06. - 17:40:23 10/10 Előzmény Fekete Hattyú
(3397/4083)
"Tegyük pl. egymás mellé Charles-t a 10. naponból, és Javert-t " - jaja, tisztára olyan mint ha két különbözõ színész lenne! :))
Tony valahol nyilatkozta is, hogy azért tetszett meg neki ez a munka, mármint a színészet, mert egész fiatal kora óra szeretett valaki más bõrébe bújni.
10/10
colinb 2013 jún. 06. - 17:33:16 10/10
(3396/4083)
Képek jöhetnek minden mennyiségben! :)
Amit feltettél az Fekete Hattyú kedvencébõl a Szereti Ön Brahmsot?-ból van. Majd nézd meg, nagyszerû film :))
Nehéz újat találni a képek közül, de ne törõdjünk vele, ha van ismétlés, hiszen Tony-ból sosem elég! ;)
Ne aggódj, néhány nap itt és garantáltan el fogod érni azt a bizonyos "tiszta bolond" szintet ;)
10/10
colinb 2013 jún. 06. - 17:23:58 10/10 Előzmény Fekete Hattyú
(3395/4083)
Jogos! Ezen vagyok én is kiakadva! :( Mintha Prekins/D'Arcy valami mumusok lennének és nem szabadna õket mutogatni.
De ez esetben könyörgöm, miért nem csináltak egy olyan filmet, ami CSAK Hitchcock-ról szól. Úgy értem Õ is volt fiatal, kitérhettek volna rá hogy megismerte a feleségét, megszületett a lányuk stb. Aztán hogyan lett filmrendezõ, kicsit belevitték volna a Psycho-t, és akkor úgy még meg is értettem volna, hogy D'Arcy összesen 15 percet töltött a vásznon!
Vagy Perkins 2 fia nem engedte, hogy többet mutassanak meg az apjukból?! Pedig én úgy tudom Elvis Perkins ott volt a premieren és gratulált D'Arcynak az alakításához. Akkor meg mi a baj??? :( Arról nem is beszélve, hogy az Így készült a Psycho c. könyvben is viszonylag kevésszer van megemlítve (tudom, ezt már kibeszéltük egyszer, de engem még mindig nagyon zavar)!
Hitchcock volt a rendezõ, igen, de lefelejtik, hogy Anthony Perkins vitte sikerre a Psychot! Nem Janet Leigh, nem Vera Miles, és nem a titkárnõ, hanem TONY!! - lehet h mindjárt én is elmegyek futni pár kilométert! :DD
10/10
colinb 2013 jún. 06. - 17:04:31 10/10
(3394/4083)
Szia! Szeretettel üdvözlünk köreinkben! :)
Feltétel az nincs. :) Azzal, hogy írtál máris csatlakoztál hozzánk. A Port.hu-n szerencsére mindenki elmondhatja pozitív vagy negatív véleményét színészekrõl, filmekrõl, mindenrõl. Tehát demokrácia van! ;)
Engem kifejezettem érdekelt, hogyan lettél rajongó :D A Báránysültek hallatnak egy tök jó paródia, én halálra röhögtem magam rajta 1 vagy 2 éve, mikor megnéztem (a többiek majd biztos nyilatkoznak róla).
Tuti méltó tagja leszel a - kis "TonyPerkins-családnak" - Ez nagyon tetszett!! :)))
Csak vigyázz, mert fertõzõ fanatikusok vagyunk (legalábbis én biztosan!). ;)

És most csakazértis a Psycho-ból teszek fel képet!!! :) - az egyik kedvencemet!
Fekete Hattyú 2013 jún. 05. - 22:03:00
(3393/4083)
Jav.: "Hopkins nagy fotója ALATT három lényeges szereplõ kisebb képe".
Fekete Hattyú 2013 jún. 05. - 22:02:00
(3392/4083)
A mai dühöngésem: júniusi VOX.
1. A Hitchcock kijön DVD-n, ezt úgy reklámozzák, hogy Hopkins nagy fotója három lényeges szereplõ kisebb képe. Ki ez a három lényeges? Johansson (Janet Leigh), T. Collette (Hitch titkárnõje!), J. Biel (Vera Miles).
Hát persze hogy õk a legfontosabbak! Fõleg Miles, aki _ebben_ a filmben 3-4 mondatra ha feltûnik...
A Normant játszó Anthonyt játszó D'Arcynak még az árnyéka sem merül fel, minek is az?
2. A Psycho hálistennek szintén kijön BluRay-en, de egy büdös sor, ismertetõt, cikket nem írnak a filmrõl. De emberek, az egy klasszikus!
3. A Psycho BD borítóján életnagyságú Janet Leigh fotó, és csak úgy a válla felett egy kb. 2x3 cm-es kép Tonyról.

De hát ez hogy van ez? Perkins és D'Arcy, azok ilyen Voldemortok? "Tudjukki, akiket nem nevezünk nevén", egy szó se essék róluk, ássuk el õket (mármint már csak az egyiket lehet). Nem is értem, mi a fenét kerestek ezek ebben a két filmben! Szerintem egybõl vágjuk ki D'Arcyt a Hitchcockból, Tonyt a Psychóból, rögtön sokkal jobb lesz mindkét film, errõl a két kis szerencsétlenrõl pedig ne is beszéljük többé, rohadtul lényegtelenek...

Fú, úgy felhúztam magam ezen, hogy dühömben futottam vagy 10 km-t este!! :-D
Fekete Hattyú 2013 jún. 05. - 21:23:46 Előzmény colinb
(3391/4083)
"Szerettél volna te pók lenni a falon, úgy látom! :))) :D"
Azért annyira nem :-) Csak morfondírozok magamban a dolgon. Tony megbízott a csajban, aki pedig késõbb nem volt diszkrét és elregélte a sajtónak a dolgot, így most pl. ÉN is tudom Tonyról ezt az elég intim információt (meg még millióan), holott még csak úgy istenigazából rá sem kerestem a neten.

"Van olyan szerepe, ahol homokost játszik, és most vagy nagyon jó színész vagy gyakorolt elõtte... ;)"
Hát azért _színész_! ;-) Hány olyant láttam már, aki a filmben az volt és a valóságban meg nem, vagy fordítva.
(Tony pl. mindegyik kategóriába belefér :-)

D'Arcytól még nem láttam más filmet. Ill. a Kapitány és katonát igen, de nem emléxem rá. A Láthatatlan kézre marha kíváncsi vagyok (könyvben olvastam, egyik kedvencem) - de be akarom hozni a lemaradást, szimpatikus volt a fickó :-)

"De ez a hasonlítgatás már korábban is kicsit sok volt neki. Ezért megpróbált olyan szerepeket elvállalni, ahol nem félénk kisfiút kellett alakítania."
Azért csak ne szakadjon el teljesen ettõl a szerepkörtõl!! Neki még el kell játszania Tonyt egy szép, hosszú életrajzi filmben! :-))))

"Mondjuk röhögtem amikor a csak eredeti nyelven megtekinthetõ Screwed-ben marcona börtönõrt játszott :)"
De imádom az ilyesmit! Tegyük pl. egymás mellé Charles-t a 10. naponból, és Javert-t :-)))))
Ezért szeretem annyira a színészeket, illetve teljesen lenyûgöz, ahogy át tudnak alakulni... persze most épp az aktuális kedvencemre gondolok, de ez áll minden jó színészre!
10/10
colinb 2013 jún. 03. - 20:45:35 10/10
(3390/4083)
Szerettél volna te pók lenni a falon, úgy látom! :))) :D
És elõre is köszi, Javert, hogy kinyomozod nekünk! ;) :D
"Ettõl még egyrészt lehetne biszex, és épp csak alibibõl volt az a csaja." - pont errõl beszélek én is. Lehet, hogy alibibõl volt neki és az is lehet h biszex. Van olyan szerepe, ahol homokost játszik, és most vagy nagyon jó színész vagy gyakorolt elõtte... ;) (Pl: Felhõatlasz). Csak az a fura, hogy senki sem szólja meg érte!
"mert jóval "pasisabbnak" tûnik, mint Tony ebben a korban" - megvan ennek a magyarázata, legalábbis nekem ez a véleményem: D'Arcynak, ha megnézed a korai filmjeit - mint a magyarul sehol meg nem található 2001-es The Life and Adventures of Nicholas Nickleby, a Revelation, a 2002-es Sherlock, a 2003-as Kapitány és katona, 2005-ös An American Haunting, vagy A láthatalan kéz - mindegyikben csendes visszahúzódó srácot alakít. Már akkoriban elkezdték hasonlítgatni Perkinshez, amivel el is érte, hogy késõbb eljátszhatta õt. De ez a hasonlítgatás már korábban is kicsit sok volt neki. Ezért megpróbált olyan szerepeket elvállalni, ahol nem félénk kisfiút kellett alakítania. Mondjuk röhögtem amikor a csak eredeti nyelven megtekinthetõ Screwed-ben marcona börtönõrt játszott :) És a Hitchcock után csak olyan szerepeket vállalt, amiben még véletlenül sem foghatják rá, hogy akár csak egy kicsit is emlékeztet Tony-ra. ;)

Screwed trailer: http://www.youtube.com/watch?v=ZaQhDRfi-8I
Fekete Hattyú 2013 jún. 03. - 20:00:37
(3389/4083)
"Egyáltalán nem biztos, hogy V.P-nek beismerte."
Valamit azért biztosan mondott... ha esetleg nem mentek olyan gördülékenyen a dolgok elsõre :-) Úgy értem, ha még sosem csinált ilyet. Elsõre szerintem elõfordul, hogy bénázik az ember. VAgy csak magamból indulok ki :-D

"Kellene már nagyon az a könyv (magyar fordításban), hátha valami olyan is szerepel benne, amit konkrét bizonyítékokkal alá tudtak támasztani."
Ha lesz ilyen az angol kiadásban, én megtalálom, még ha összenövök is a google fordítóval :-D
(v.ö. Javert: "Ha Párizsban van, biztosan megtalálom" :-D)

"csak James D'Arcy titokzatosabb ilyen szempontból. Éppen tegnap gondolkodtam el rajta, hogy õ most 38 éves és még mindig nincs partnere (legalábbis ha van, akkor nagyon mélyen titkolja), mégsem súgnak össze a háta mögött, hogy: mi van ha meleg vagy biszex. Szerintem ezt annak köszönheti, hogy 10 évvel ezelõtt összejött egy színésznõvel, rövid ideig együtt voltak, azután mindenki ment a maga útjára.
Ettõl még egyrészt lehetne biszex, és épp csak alibibõl volt az a csaja.
Másfelõl én ezt nem nézem ki belõle - amennyire "ismerem" -, mert jóval "pasisabbnak" tûnik, mint Tony ebben a korban. Lehet, h. egyszerûen csak zárkózott vagy sokat csalódott, vagy nagyon leköti a meló, vagy az igazira vár - vagy mindez együtt :-)

"Tony anno egy ilyen húzással jobban fenntarthatta volna a látszatot..."
Lüke... hogy nem gondolt erre az 1xû megoldásra :-D
10/10
colinb 2013 jún. 03. - 19:49:40 10/10
(3388/4083)
Egyáltalán nem biztos, hogy V.P-nek beismerte.
Attól, hogy az életrajzi könyvekben esetleg utalás van ilyesmire, vagy V.P ezt nyilatkozta, még nem biztos, hogy igaz.
Kellene már nagyon az a könyv (magyar fordításban), hátha valami olyan is szerepel benne, amit konkrét bizonyítékokkal alá tudtak támasztani.
Perkins-nél talán csak James D'Arcy titokzatosabb ilyen szempontból. Éppen tegnap gondolkodtam el rajta, hogy õ most 38 éves és még mindig nincs partnere (legalábbis ha van, akkor nagyon mélyen titkolja), mégsem súgnak össze a háta mögött, hogy: mi van ha meleg vagy biszex. Szerintem ezt annak köszönheti, hogy 10 évvel ezelõtt összejött egy színésznõvel, rövid ideig együtt voltak, azután mindenki ment a maga útjára. Tony anno egy ilyen húzással jobban fenntarthatta volna a látszatot...
Fekete Hattyú 2013 jún. 03. - 19:07:44 Előzmény colinb
(3387/4083)
Nem Berryre gondoltam a kérdésemmel (az elég egyértelmû, hogy õ teljesen szerette és elfogadta :-), hanem V. P.-re :-)
10/10
colinb 2013 jún. 02. - 21:37:26 10/10
(3386/4083)
Szerintem elõbb azért megbizonyosodott róla, hogy Berry tényleg, õszintén szerei-e.
Arról nem is beszélve, hogy amikor az ember szerelmes, szeretne mindent megosztani a párjával.
Nem hinném, hogy az elsõ randin egybõl ezzel rukkolt elõ a csaj elõtt. :))
Fekete Hattyú 2013 jún. 02. - 20:19:42
(3385/4083)
"Vh az ezutáni filmekben jóval pasisabb!
Mintha rájött volna titokra! :D"

Ezt nagoyn jól mondtad! Én is pont így érzem!
Tényleg, lehet látni a különbséget!

Vajon (de ez már személyes kíváncsiság) szerintetek az nem nagyon 'ciki' - vagy legalábbis bátorság kell hozzá -, hogy beismerje az ember a partnerének, hogy "Szívem, 39 éves vagyok és még nem voltam nõvel". Én, ha fiú lennék és ezt kellene mondanom, félnék, hogy kiröhög vagy otthagy a nõ, vagy legrosszabb esetben szétkürtöli az egész stábnak, és mindenki rajtam fog röhögni.
Úgy értem, hogy ezt milyen nehéz lehetett megmondania, és milyen bátor dolog volt tõle.
Fekete Hattyú 2013 jún. 02. - 20:13:26
(3384/4083)
De nekem az a furcsa, h. valszeg addig is, korábban is kezdeményeztek nála nõk... miért éppen akkor? miért éppen V. P.? Miért nem valamelyik korábbi nõ?
"Aki ott volt élete minden percénél" - bár lenne ilyen... Vagy pl. õ maga, igazán írhatott volna önéletrajzot. Tudom ezt sokszor mondtam már, de egy csomó minden ilyen kérdésre fény derült volna...