10/10
colinb 2013 máj. 18. - 12:09:07 10/10
(3203/4083)
A helyzet magaslatán :)
10/10
colinb 2013 máj. 18. - 12:07:52 10/10
(3202/4083)
Pihi :)
10/10
colinb 2013 máj. 18. - 12:07:02 10/10
(3201/4083)
Találtam még róla egy párat :)
10/10
colinb 2013 máj. 18. - 12:04:45 10/10
(3200/4083)
:) Egyelõre nem tudok több ilyen sztorit. De ha találok azonnal felpakolom ide.
A Vágy a szilfák alatt c. filmben azért az nem volt light-os verekedés ;) de egyébként igazad van! :)
Örülök, hogy sikerült leszedned a filmet. Szerintem nagyon jó film (bár néha kicsit lassan bontakoznak az események), de végül is egészen Hitchcock-i lett, és briliáns a csattanója. ;)
Én anno a párommal néztem meg, és amikor bemondták, hogy Szakácsi a magyar hangja Tonynak, nem állhattuk meg nevetés nélkül. :D
Már szinte magától értetõdõ, hogy õ szinkronizálja, ezért volt, hogy a Phaedra, a Brahms meg a többi elõtt is szabályos fogadásokat kötöttünk erre. Jó móka volt! :)
Majd számolj be hogy tetszett!
És ha már Orson Welles, A Pert se hagyd ki! ;)
A Rettegés Londonban-t én is úgy várom már, mint a messiást, és nem hiszem, hogy kibírom a szülinapomig. ;)
10/10
colinb 2013 máj. 18. - 11:48:32 10/10
(3199/4083)
Jaja :)
Én is mosolygok mindig, mikor nézem a sorozatot.
Már az elején szemet szúrt, hogy hasonlít "valakire"! ;)
blowup 2013 máj. 17. - 22:40:20
(3198/4083)
reinkarnáció
Fekete Hattyú 2013 máj. 17. - 19:18:44
(3197/4083)
Tizedik napont ma leszedtem, összeragasztottam, és mûködik is! El se hiszem, hogy sikerült, de nagyon örülök! :-)))
(Sajnos a névnapomig nem fogom kibírni, hanem azonnal meg kell néznem, ez van ;-)
Tonynak itt is Szakácsi a hangja, és 10 évvel fiatalabbnak néz ki. Ez utóbbit hogy csinálta vajon, mert én is akarok abból a varázsitalból :-)
És ez lesz az elsõ film, amiben Orson Wellest látom (pirulva szégyellem magam)...

A 3253. kép olyan, hogy ott azonnal szerelmet vallanék neki, még ha ötszázan állnak is körülöttünk! Isteni jó kép!
Fekete Hattyú 2013 máj. 17. - 19:09:36
(3196/4083)
Ez a sztori, amit írtál, marha jó, légyszi írj még ilyeneket, ha van! :-D

A gitáros történet miatt dehogyis ábrándultam ki Tonyból! Sõt (ha szabad ilyent mondani) igazából tetszik is, hogy végre ilyen belevaló módon odatette magát, és beletette a civil kiborulását is az alakításába. Teljesen tudom, hogy nem szándékosan sebesítette meg a srácot. Csak azért lepett meg ennyire, merthogy eddig olyan békés, kedves embernek ismertük, aki még a filmekben is olyan lightosan verekedett, szinte ki se néztem volna belõle, hogy egyszer így odacsap.
De azért jó, hogy gitár volt és nem vasdorong...:
"-Hé, befejeztük a jelenetet, most miért nem kelsz fel?" :-D

Velem olyan elõfordult, hogy egy színészt nagyon bírtam színészként, és épphogy elkezdett tetszeni mint pasi is. Ezen a ponton tudtam meg, hogy meleg, és akkor hirtelen megszûnt tetszeni pasiként, de mint színészt továbbra is imádom és nem hinném, hogy ez valaha megszûnik (Szürke Gandalfról van szó).
Nem is értem, emiatt meggyûlölni egy _színészt_... még ha pl. a férjemrõl derülne ki, de így??
10/10
colinb 2013 máj. 17. - 18:59:24 10/10
(3195/4083)
P1. ;)
10/10
colinb 2013 máj. 17. - 14:25:13 10/10
(3194/4083)
:)
10/10
colinb 2013 máj. 17. - 14:14:50 10/10 Előzmény Fekete Hattyú
(3193/4083)
És sikerült leszedned a Tizedik nap c. filmet? :)

Ha már a P3.-nál tartunk, én is találtam egy történetet:

2 mellékszereplõ az egyik csaj, meg az a nagy darab, örökké röhögõ srác, a forgatás szünetében bementek a Psycho házba és elkezdték ijesztgetni egymást hülye történetekkel, utalgatva Norman Bates-re.
Tony a kameraállásokat nézegette mögöttük, de közben fél füllel azért hallotta õket, és amikor senki sem figyelt rá, elkiáltotta magát Norman Bates hangján: "Anya, itthon vagy?"
A csaj felsikoltott, a srác pedig azt mesélte elöntötte a hideg veríték a hátát és annyira megijedt, hogy azt hitte nadrágot kell váltania. :D Amikor mindketten megfordultak ott állt mögöttük Tony és a hasát fogta a röhögéstõl. :D Nevetséges volt maga a helyzet, de ugyanakkor hátborzongató is.

Ennek a történetnek én tuti ezt a címet adtam volna: Perkins fanyar humora! :DDD
10/10
colinb 2013 máj. 17. - 13:42:41 10/10 Előzmény Fekete Hattyú
(3192/4083)
Szerintem az ilyesmi bárkivel elõfordul. Minden forgatáson vannak balesetek. Nézd meg Jackie Chan-t hányszor vágták már úgy orrba az "ellenfelei" a verekedõs jeleneteinél, hogy orvost kellett hozzá hívni.
Még nálunk is elõfordul, hogy játékból verekszünk a párommal és én nagyobbat ütök (pedig elvileg én vagyok a gyengébb).
Ismerek valakit, aki imádta Jean Marais-t, mint színészt, szabályosan bálványozta. Ám miután megtudta róla, hogy meleg volt, elfordult tõle és meggyûlölte. Pedig egy nagyon jó színész volt. Ezzel csupán azt akartam érzékeltetni, hogy ha én szeretek egy színészt, akkor elfogadom a "hibáival" együtt. Ha nagyon ritkán beleolvasgatok sztárhírekbe, és látom, hogy így vagy úgy megverte a feleségét valaki, nos kb. 2 percig él bennem a hír. Max megkérdezek még valakit, hogy: Figyi! Te is hallottad?! - aztán ennyi. Mert jobban érdekel, miként teljesít az illetõ a vásznon! A színészek is emberek! ;)
Fekete Hattyú 2013 máj. 16. - 22:17:49 Előzmény colinb
(3191/4083)
Ránéztem a P3 imdb-oldalára: http://www.imdb.com/title/tt0091799/trivia
Hiba volt! :-)

***spoiler!***
Azt írják (többek közt), hogy abban a gitárral agyonverõs jelenetben Tony _tényleg_ jól fejbevágta azt az antipatikus srácot, hogy annak a fejét 6 öltéssel kellett összevarrni!!
***spoiler***

Jéééézusom...
OK, hogy marhára tenyérbemászó egy srác volt az, és hogy csípem, mikor Tony nem félig tejbegríz, félig békegalamb, na de azért ez mégiscsak... kicsit erõs! Felül kell vizsgálnom a róla alkotott elképzeléseimet :-)

Bár azt is itt említik, h. a P3 forgatásán tudta meg, hogy HIV-pozitív. Ettõl mondjuk én is kiborulnék. Pláne ha még ott van elõttem ez a rusnya srác, a kezemben meg egy gitár... én is csak ütném, mint szódás a lovát, azt hiszem...
Fekete Hattyú 2013 máj. 16. - 22:06:04 Előzmény B90
(3190/4083)
A könyvet én megrendeltem eredetiben (totális megszállottság). Magyar megjelenés ügyében pedig egyelõre semmi :-(
10/10
B90 2013 máj. 15. - 20:06:10 10/10
(3189/4083)
Sziasztok!Szomoru vagyok,mert mostanaban nem tudok jonni netre,mert semmire sincs idom mindig csak a munka...de amugy a konyvrol sikerult valamit kideriteni?:-)
Fekete Hattyú 2013 máj. 15. - 19:17:33
(3188/4083)
Hát nem épp fiatal, és túl vékony is, de bár minden ötvenes pasi így nézne ki :-)

Én most - névnapomra :-))) - akarom meglepni magam a Tizedik napon letöltésével, légyszi drukkoljatok, mert olyan formában van fent, ahonnan még nem sikerült épségben filmet leszednem :-/
9/10
ramicica 2013 máj. 15. - 10:20:27 9/10
(3187/4083)
Nekem semmi bajon a P2, P3-mal.
csak Tony korával..
Mert már nem mai csirke bennük!
De ettõl még jó!
Fekete Hattyú 2013 máj. 14. - 22:05:01
(3186/4083)
Nekem a P3 elsõre marhára nem tetszett (még gondoltam is, hogy bár inkább önéletrajzot írt volna filmrendezés helyett), aztán másodszorra már kicsit jobban tetszett, 3xra meg már egész élvezhetõ. Mondjuk a zene szörnyû :-(
Sok humor volt benne, szerintem nem is szánták igazán komolynak.
Az kicsit megviselt, mikor most (harmadszorra!) felfogtam, honnan szedi Norman a madarakat, akiket kitöm :-/
És asszem, Tonyt összesen 2x látjuk a mama parókájában az egész sorozatban, és mindkétszer rohadtul ijesztõ (a P3-ban van a második ilyen).
Ennél a filmnél döntöttem el, hogy soha nem ülnék be olyan kocsiba, amit õ vezet (a Phaedra, a Mahogany és a P3 után), mert itt is ugye mi történik az 'utasával', miközben vezet? :-D

A 25M fontos... nekem tripla öröm volt, mert:
1. Tony (szinkron ide vagy oda) - nagyon bírtam, fõleg mikor kezdte elveszteni az önuralmát. Nem lehetett egészséges dolog kihozni a sodrából :-) És a pulóver, stukker-hónaljtokkal!
2. Roger Moore egyes dumáin szétszakadtam a röhögéstõl. Macskás hímzés! :-DDD
3. +még szerepelt benne egy régi, gyerekkori kedvenc színészem, akit évek óta nem láttam!
Hármuk közül valamelyik biztosan ott volt minden jelenetben, tehát ezt a filmet direkt nekem csinálták, egy pillanatot sem kellett beletekernem! :-)))
10/10
colinb 2013 máj. 14. - 21:49:12 10/10
(3185/4083)
Nekem tetszett Dörner György is, illett Tonyhoz a hetyke stílusa :)
A P3. (szégyen, nem szégyen) nekem is kezd tetszeni ;)
Nem tudom eldönteni, hogy most ennyire Perkins fanatikus lettem, vagy maga a film fogott meg. Mert elsõre szétröhögtem az agyamat rajta. Szó szerint szakadtunk a röhögéstõl, amikor megnéztük a párommal, mert kicsit vígjáték íze volt a dolognak.
Kicsit olyanra is sikerült. Meg amit te is említesz az kissé gyomorforgató, el is neveztem "madárlátta kanálnak". :D
Mindettõl függetlenül jó filmnek tartom. Holnap lehet meg is nézem ötödszörre is! ;)

Ezt a Molly-t meg kellene szerezni végre már magyarul!!! :(
10/10
colinb 2013 máj. 14. - 21:24:10 10/10
(3184/4083)
Emlékszem arra a jelenetre. De szerintem ezt elszúrták.
Inkább úgy kellett volna elõadni, hogy Tony kínálja meg Hitchcock-ot, és akkor mindjárt elé is tárhatta volna, hogy nem lehetne-e, hogy õ a jeleneteiben candy corn-t rágcsáljon. Én rendezõként vagy forgatókönyvíróként ezt a verziót választottam volna. Mert ennek több az igazságtartalma.