Fekete Hattyú 2013 máj. 03. - 23:24:41
(3103/4083)
.... pont a Facebookon találtam egy kiírást ma, miszerint:
"Nem az a baj, hogy nyakig ér a sz*r, hanem hogy lötyögtetik!"

Mire azonnal eszembe jutott a Nyomorultak, ahogy Javert a csatornában halad a trutyiban, és elgondoltam, hogy még lötyögtessék is neki, és két órán át fetrengtem a röhögéstõl :-D

Jóéjt mindenkinek!

u.i.: Rami, Te elvesztél? :-((
Fekete Hattyú 2013 máj. 03. - 23:20:31
(3102/4083)
Akkor D'Arcyval is van közös vonásom :-/
Attól még egy kicsit igazán facebookozhatna ... nem kellene minden percét posztolnia, csak úgy jelezze, hogy él.
A szerepajánlat nem nevetséges, de lehet, hogy az ügynöksége vagy a klf. szerzõdései nem engedik, hogy
"idegen" ajánlatokat fogadjon el. Még az is simán lehet, hogy õ belement volna, de a menedzsere pofon vágta.

De legalább Tonyt játszaná el! Ha már ekkora hasonlóság van köztük. Különben D'Arcy is egyre szimpatikusabb nekem, pedig õt tényleg csak a Hitchcockban láttam arra a tíz percre, de az annyira jó volt, pontos és minden karikírozás nélküli, hogy totál levett a lábamról.

"Nem tudom, hogy Tony twitterezne vagy facebookozna-e."
Elképzelem: kiposztolhatná azokat a macskás, kutyás, õzes, vagy "valaki lefotózott, míg aludtam" képeit :-)))
10/10
colinb 2013 máj. 03. - 23:19:17 10/10
(3101/4083)
Majd próbálok neked keresni más letöltési lehetõséget.
Addig is vigasztalódj a Szilfákkal :D

Jó éjt neked! Jó éjt, Tony! :)
Fekete Hattyú 2013 máj. 03. - 23:10:39
(3100/4083)
Köszi!
Igen, ezt próbáltam. Most aktívak a linkek, de az elsõ kettõ már nem létezik, a harmadiknál meg fizetõs lenne, mert túl nagy a terjedelme :-(
10/10
colinb 2013 máj. 03. - 22:57:17 10/10
(3099/4083)
10/10
colinb 2013 máj. 03. - 22:55:29 10/10
(3098/4083)
Nem tudom, hogy Tony twitterezne vagy facebookozna-e. D'Arcyból indulok ki, aki olyan szinten zárkózott, hogy gyakorlatilag csak azt lehet tudni róla, hogy kicsit tényleg olyan mint Perkins (bár nagyon igyekszik tagadni). Neki is meghalt az apja, amikor még kicsi volt, õt is az anyja nevelte fel, viszont van egy húga, Charlotte. James 38 éves és még mindig nem nõsült meg, sõt arról sincs hír, hogy lenne barátnõje. Nem engedi közel magához a rajongóit, szóval Twitteren és Facén nem tartja velük a kapcsolatot.
Amúgy tulajdonképpen abban a két levélben szerepet ajánlottam neki, bármilyen nevetségesen is hangozzék. Róla mintáztam ugyanis a regényem fõszereplõjét. Szerettem volna ezt tudatni vele és azt is, hogy ha film készülne belõle, õt kérném fel elsõnek a szerepre. De sajnos ez nem megy olyan könnyen. Ilyen szempontból nem olyan közvetlen mint Perkins volt. Erre példa az az interjú, amit Magyarországon készített Tonyval Baló Júlia. Ott beszél arról, hogy nem jó folyton bezárkózni. Hát James pont ezt teszi :( Még ha el is olvasta a levelemet, szerintem gondolkodás nélkül kihajította a kukába. Sajnálnám, ha így lenne...
Fekete Hattyú 2013 máj. 03. - 22:48:35
(3097/4083)
De édes itt! a cannes-i interjúban is így maga alá húzta a lábát :-))

Nem tudom letölteni A pert, nem aktívak a linkek (nekem), ill. az az egy, amelyik igen, de az meg fizetõs :-(
A Vágy a szilfák alatt-tal fogok vigasztalódni helyette, egyelõre nekem az is épp elég ;-)

Vicces, hogy pont most kerülnek elém ilyen fiatalkori filmjei, mert a napokban pont a Psycho 4-et néztem :-D Hát ott egy kicsit másmilyen :-)
10/10
colinb 2013 máj. 03. - 22:35:56 10/10
(3096/4083)
Ha esetleg sikerül szert tenned idõgépre feltétlenül szólj :) De én szerintem elõbb kiszállok, mondjuk úgy a Drága Molly forgatása környékéig váltanék jegyet ;) Aztán persze tovább utaznék még, idõnként meg-megállva :))
Nah, hát a Vágy a szilfák alatt... ott én is irigyeltem Sophia Lorent ;) Basszus, ott ácsingózik elõtte Tony fél pucéran, hogy a többi dologról ne is beszéljek (szóval nyalhatta-falhatta a srácot :D ).
10/10
colinb 2013 máj. 03. - 22:26:36 10/10
(3095/4083)
Az majdnem el is felejtettem, hogy van egy jelenete, amikor felveszi a szemüvegét.
IGEN, hölgyeim és uraim, végre szemüvegben láthatjuk egy filmjében, miközben még fiatal és üde :)))
Fekete Hattyú 2013 máj. 03. - 22:20:45
(3094/4083)
Óóóó, te MÁZLISTA!!
A pert már csak azért is látni akarnám, mert tkp. "egyszemélyes" film, egy abszolút fõszereplõvel (ugye?), és ha az Tony, még a világ legrosszabb filmjét sem bánnám...

Én pedig pont ma este végre, nagy nehezen, kicsomagoltam és összeraktam a Vágy a szilfák alatt-ot! Még sosem láttam (csak a favágást az Indavideón). Most is csak beletekergettem egyelõre, de... '58-as film, Tony 26 volt, de komolyan kezdtem nem érteni, miért is gondoltam, hogy inkább idõsebb korában volt dögös? Hát itt olyan férfias volt (fiatal létére!!), hogy egyszerre irigyeltem állat mód Sophia Lorent, és vágyakoztam idõgép után :-D
Még a hétvégén végig kell néznem, addig nem nyugszom, de ma már nincs agyam hozzá.
Mindjárt elolvasom, még mit írtál A perrõl :-)
Fekete Hattyú 2013 máj. 03. - 22:09:22 Előzmény colinb
(3093/4083)
R.W.-nek nagy pirospont :-)
(Mit kértél D'Arcytól? ;-))

Ha Tony most élne, vajon mennyire twitterezne vagy facebookozna? Szerintem így sokkal könnyebb és közvetlenebb a kapcsolattartás a közönséggel; figyelem néhány színész Twitterét, és többnyire nagyon aranyos és spontán bejegyzéseik vannak. Tonynak szerintem ez tök jól állt volna .)
10/10
colinb 2013 máj. 03. - 22:08:50 10/10
(3092/4083)
Most néztem meg A per c. filmet.
Nos, nyomasztó az igaz, viszont elgondolkodtató is egyben. Fõleg ebben a mai világban...
Tartottam ettõl a filmtõl talán ezért is halogattam annyira, de kellemesen csalódtam. Ez valami hihetetlen!!!
Feltétlenül nézzétek meg, mert érdemes!
Kezdjük azzal, hogy Perkins valami elképesztõ benne! Komolyan mondom legalább akkorát alakított, mint a Psycho-ban!
Az elején olyan, mint egy félénk kisfiú, de aztán nagyon megváltozik. Olyan határozott, szenvedélyes és lázadó lesz, hogy az már félelmetes. Izzanak a szemei, lángol a tekintete a jeleneteiben. Azt az átélést, amit produkál nem lehet leírni vagy szavakba önteni, LÁTNI KELL!!!
És csajok: nyitott szájjal csókolózik (ha jól láttam minden egyes nõvel)!!! - ami elég ahhoz, hogy megnézzétek :))
Ha csak ezt az egy filmjét látom és utána azt mondja nekem valaki, hogy biszexuális volt a srác, hát tuti körberöhögöm. Mert az egy dolog, hogy itt szó szerint futnak utána a lányok, de a többségüknek hagyja is magát elcsábítani. :D
Fekete Hattyú 2013 máj. 03. - 22:00:04
(3091/4083)
Komolyan gondolkodom, h. mit kéne a kiadó(k)nak írni, vmi pár meggyõzõ mondatot szeretnék megfogalmazni..
Ettõl függetlenül 99 %, h. én addig is megrendelem eredetiben, az a 480 oldal meggyõzött :-)
10/10
colinb 2013 máj. 03. - 21:04:39 10/10
(3090/4083)
Szerintem írjunk mindannyian. Hátha lesz belõle valami. Elvégre a reményhal meg utoljára! :D
10/10
B90 2013 máj. 03. - 19:20:00 10/10
(3089/4083)
Sziasztok!Lattam a hozzaszolasaitokat a könyvröl a Split Image-röl,szerintetek lenne ra esely hogy leforditanak!Mert ha igen en is irok kiadoknak e-mailt vagy vmi ha lehet ilyet...En probaltam itt kint nemet nyelven beszerezni,de sajnos nemetre sem forditottak le!En is nagyon szeretnem elolvasni!:)
10/10
colinb 2013 máj. 02. - 22:06:12 10/10
(3088/4083)
Az elsõt email-en küldtem neki, arra azt hiszem 2 v. 3 nap múlva visszaírtak, hogy átadták neki a levelemet, de magára a levélre nem reagált. A másikat postai úton adtam fel tavaly júliusban és kiderítettem, hogy 3 napra rá megérkezett a levelem Londonba, de a tértivevény nem jött vissza valami rejtélyes okból :( És hát õ sem írt vissza. Mondjuk én nem autogramot kértem tõle... :)
Robin Williams-tõl viszont gyerekként kértem autogramot és kaptam is egy levél kíséretében. :)
10/10
colinb 2013 máj. 02. - 22:00:30 10/10
(3087/4083)
Azt azért nem semmi lehet lefordítani! Jó nagy meló lenne.
Tényleg szerencsénk van, hogy mindig lekapták amikor nem is tudott róla. :)
Fekete Hattyú 2013 máj. 02. - 21:51:10
(3086/4083)
D'Arcynak vagy nem továbbították - talán mert sokan írnak neki -, vagy majd jóval késõbb fog válaszolni.
Hallottam egy (másik, angol) színészrõl, akitõl autogramot kért egy magyar ember, és nem történt semmi, aztán fél év múlva válaszolt a színész, hogy bocsi a késésért, és itt az autogram :-) Ez azért szimpi. Reménykedjünk :-)
Fekete Hattyú 2013 máj. 02. - 21:47:21
(3085/4083)
Kösz a cikket! Hú, 480 oldal az életrajza!! Abban már biztos több szerepel, mint hogy született-élt-meghalt. Feltétlenül kell!

A szunyálós kép is édes. (Hányas lába lehetett? :-) Milyen szerencse, hogy szinte bármit csinált, mindig pont ott volt valaki körülötte, aki lefényképezte :-)
10/10
colinb 2013 máj. 02. - 21:43:41 10/10
(3084/4083)
Jaja, fanyar humora az volt neki :)
De nekem most összeszorult a torkom, hogy újra elolvastam... :(