10/10
colinb 2013 ápr. 22. - 19:47:15 10/10
(2983/4083)
:)
És állítólag nem csak az övét, hanem más színészek esküvõjét is Tony celebrálta. ;)
Én biztos elröhögtem volna magam közben Tony, de az ifjú pár helyében is :D
Fekete Hattyú 2013 ápr. 22. - 19:32:07
(2982/4083)
Istenem, soha többé nem fogok utánanézni Tonynak a neten :-D
Teljesen kikészít, hogy mikre volt képes ez az ember! :-D
"Became an ordained minister and performed the marriage of director Ken Russell to his second wife, Vivian Jolly, in 1983."
Namost ez a Ken Russell rendezte a Szenvedélyes bûnöket. Próbáljátok meg elképzelni, hogy Tony, mint lelkész, levezényli az esküvõtöket (erõsen koncentrálni arra a filmre!! :-D)

Én már Tony annyi dolgán lehátaztam, de még mindig képes megdöbbenteni :-) Hihetetlen, milyen egy aranyos õrült lehetett! :-D
10/10
colinb 2013 ápr. 22. - 19:28:49 10/10
(2981/4083)
Az tényleg nagy kár :(
Arra azért kíváncsi lennék, hogy a fiai mit tudnak róla. Szerintem többet és jobban, mint bárki.
Fekete Hattyú 2013 ápr. 22. - 19:26:07
(2980/4083)
Tudom én, persze. Azzal a sráccal jól nézhettek ki együtt (hihetetlen, hogy ezt mondom ... :-)
Rossz, h. amikor a meleg korszaka volt, akkor nem beszélhetett róla nyíltan; késõbb meg már biztos nem akart, családos emberként. Marhára érdekelne a könyv, csak félek, hogy talán nem minden úgy volt, ahogy abban leírják.
Én kétféle dolgot akarnék olvasni: 1. az igazat, vagy 2. amit Tony leírt/elmondott (ha esetleg ez a kettõ nem fedné egymást teljesen :-) Ezért kár, hogy õ nem írt önéletrajzot :-(
10/10
colinb 2013 ápr. 22. - 19:15:46 10/10
(2979/4083)
Abból az életrajzi könyvbõl sok minden kiderülne szerintem.
De rémlik, mintha a barátja, Tab Hunter állított volna valami olyasmit, hogy õk sokáig "együtt voltak".
Szóval lehet neki van is valami bizonyítéka rá.

Aki lány létére fiúsabb, vagy fiú létére lányosabb, arról könnyû ilyeneket állítani. Saját tapasztalat :)
Fekete Hattyú 2013 ápr. 22. - 18:59:37 Előzmény colinb
(2978/4083)
Újratervezés! :-)
"És hogy Tony miért volt zavarban annál a kérdésnél, arra több magyarázat is lehet: Õ nyíltan sosem vállalta fel a másságát! ...Amennyit én tudok az az, hogy Tony még a feltételezésért is nagyon haragudott."
Mi van akkor, ha én gondoltam jól gyerekkoromban, és 39 éves koráig nem volt senkivel? :-) Hát van valódi bizonyíték az ellenkezõjére? Egy egyértelmû fotó, videó, szerelmeslevél??
És akkor nem csoda, hogy nem örült a kérdezõsködésnek, végül is mi a cikibb: ha 39 éves korodig nem szexeltél senkivel, vagy ha 39 éves korodig meleg voltál? :-)
Talán rólam is azt gondolták, hogy leszbikus vagyok, amikor épp jó sokáig nem jártam senkivel, pedig nem :-D

... Jó, csak vicceltem! ;-)))
10/10
colinb 2013 ápr. 22. - 18:59:34 10/10
(2977/4083)
Nincs mit :)
Lehet õ maga sem tudta, hogyan kapta el. Vagy ha tudta is... most már nincs jelentõsége :(
Fekete Hattyú 2013 ápr. 22. - 18:41:52
(2976/4083)
Kösz! :-)
Megnyugtató, hogy megcsókolni legalább nyugodtan lehetett :-)
Bár ez viszont kizárja, hogy "ártatlan módon" pl. filmes csók során kapta el a vírust :-( pedig kissé reménykedtem ebben a verzióban.
Én is utánanézhettem volna, de a., lusta voltam, b., nem volt lelkierõm hozzá ;-)
10/10
colinb 2013 ápr. 22. - 18:12:26 10/10
(2975/4083)
:)
10/10
colinb 2013 ápr. 22. - 17:57:54 10/10
(2974/4083)
Tévhitek! (köszönet érte a Wikipédiának) - és számotokra külön kiemelném az utolsó 2 mondatot!

"A szokásos társadalmi, rokoni, baráti érintkezés nem jelent fertõzõdési kockázatot. Tehát a fertõzöttel vagy akár AIDS-beteggel együtt történõ közlekedés, a vele való kézfogás, a közös evõeszköz-, fürdõszoba-, WC-használat, valamint a harapással nem járó gyengéd csók, a tüsszentés, köhögés, az uszoda, a vérszívó rovarok és az élelmiszerek önmagukban veszélytelenek.[14] A vírus a szabad levegõn pár perc alatt elpusztul, de – az esetleges vérzések miatt – kerülni kell a közös fogkefe vagy borotva használatát.

A vírus terjedése akkor történhet meg, ha nyálkahártyára illetve seben keresztül a véráramba kerül a fertõzött személy vére, anyateje, hüvelyváladéka, ondója (esetleg elõváladéka)[14] vagy könnye.[15] Csókkal a HIV azért nem terjed (bár a szájban mindig vannak apró sérülések), mert a nyálban a vírus mennyisége elenyészõ. Természetesen fertõzés elõfordulhat, ha a csók során a szájban vér van."

Ha érdekel valakit az egész: http://hu.wikipedia.org/wiki/AIDS
9/10
ramicica 2013 ápr. 21. - 22:38:20 9/10
(2973/4083)
Nem ciki a kérdés!
Testfolyadékkal terjed! Tudtommal!
Nyál, vér, stb!
Bocsi
Hát nem egy életbiztosítás csókolózni vele!
Nem tudom, h h oldották meg!
Mármint a fiait megölelheti!
Óvszerrel szeretkezhet!
MInt minden aids-esnél!
De azért õk még normál életet élnek!
Gondold el, hány ember az õ korában diétázik, vagy vérnyomsá gondokkal küzd!
Azt is meg lehet oldani!
Sajnálom, de a csókolódzástól inkább eltiltanálak! :(
Bocsi!
Fekete Hattyú 2013 ápr. 21. - 22:17:46
(2972/4083)
Az AIDS-szel kapcsolatban nyom egy gondolat már hetek óta... de olyan tapintatlan téma, hogy eddig nem is mertem leírni.
Szóval Tony 92-ben halt meg, és 86-ban derült ki a betegsége. Ez hat év! Ezalatt vajon...?
Inkább nem is úgy fogalmazok, hogy "vajon õk hogy oldották meg", hanem, hogy ÉN mit tennék, ha ezzel a betegséggel Tony az én párom lenne, akit szeretek? (Mert ha nem szeretem, nem téma.)
És most nemcsak a szexre gondolok (mindig védekezni, jaaaj!), hanem úgy az egész életre... Pl. nem is tudom, csókkal terjed-e a vírus? Simán belepusztulnék, ha hat évig nem csókolhatnám meg! és nyilván neki is lennének igényei. És okos dolog-e emberek közé, tömegbe mennie? Mert Tony eközben dolgozott, 88-ban itt forgatott nálunk, járt repülõn, tömegben, pedig talán jobban vigyáznia kellett volna magára.
És az egy dolog, hogy õ ne fertõzzön meg engem, de nekem is vigyáznom kell, hogy véletlenül rá ne tüsszentsek valami náthát, ami egészséges embernek meg se kottyan, de neki nagyon rossz.
Ráadásul akkoriban még olyan gyógyszerek se nagyon voltak, mint most.
Szóval nem is tudom elképzelni, hogyan élhetett szegény (és a családja) ezalatt a hat év alatt. Mármint így, a gyakorlati életben, lelkileg már bele se merek gondolni, én rögtön idegösszeroppanást kaptam volna, Tonyt azért keményebb fából faragták :-)
Fekete Hattyú 2013 ápr. 21. - 22:06:11
(2971/4083)
"DE azért lefekszel lányokkal, nem?"
Hát én is valami ilyesmi vagyok ilyenkor...süket! :D"

Nos, ha olyan _igazán_ jó (meleg) pasiba futnék bele, akkor én is remélném, hogy talán az ösztönök úgy elõjönnek belõle :-) Tonyval is így volt, mért ne lehetne másokkal is? ;-) Õ is valahogy csak elkezdte a lányokkal, nem? A reményhal megy utoljára :-D
9/10
ramicica 2013 ápr. 21. - 21:59:30 9/10
(2970/4083)
Haj egyébként a Tony..az abszolút kivétel;) :D
9/10
ramicica 2013 ápr. 21. - 21:58:17 9/10
(2969/4083)
Jó éjt colinb!
9/10
ramicica 2013 ápr. 21. - 21:57:29 9/10
(2968/4083)
És hány színész van ilyen!
Richard Chamberlaine, vagy szerintem az Alföldi is az.talán aKulka is!
Persze ezt nálunk sose lehet tudni!
Vagy az alföldi volt pasija: Csere László,.. csak anyálad csöpög utánuk! ;)
És az apasi, akit írtam, az arab..õ is!
Nem felháborító!
Meg nekem tetszik, az "Így jártam anyátokkal" címû sororzat fõszereplõje is: Neil Patrick Harris!
...
Nem láttátok a Comedy Centrálon megy egy sorozat, ami én halálra röhögm magam!.. Még a BBC-n ment felirattal
"Páran párban" címmel fut.
Abban volt tegnap 1 nõ, aki nem akarta megérteni, h akit felszedett az meleg!:)
"DE azért lefekszel lányokkal, nem?"
Hát én is valami ilyesmi vagyok ilyenkor...süket! :D
10/10
colinb 2013 ápr. 21. - 21:49:19 10/10
(2967/4083)
Mai utolsó kép!
Jó éjt mindenkinek! Szép éjszakát, Tony! :)
9/10
ramicica 2013 ápr. 21. - 21:47:44 9/10
(2966/4083)
Talán jobb is az a hang neki, mint az eredeti, mert nagyon rekedtes a hangja! ;)
Meg kicsit nyervog!
De hát nem lehet nem imdáni!
Fõként, ahogy Básti Juli búg.. Tonynak! ;)
Fekete Hattyú 2013 ápr. 21. - 21:47:36
(2965/4083)
"nagyon tudok haragudni érte! Márnint csak ajó pasik számát csökkentik! :D)"

Ebben sajnos igazad van, én is azt figyeltem meg, hogy nagyon sok köztük a helyes pasi. Most miért!? :-(
Tony, vagy az én rokonom pasija, ... és még sorolhatnám.
Ez rémes, nem elég, hogy eleve több a nõ, mint a férfi, még a meleg pasik is a jó pasik közül kerülnek ki, így nekünk még kevesebb marad, már olyan, akire rá lehet nézni :-/
Fekete Hattyú 2013 ápr. 21. - 21:45:02
(2964/4083)
Phaedra-témában: az online megnézés óta (ott nem mondtak be szinkronhangokat) hetekig gondolkoztam, hogy ki lehetett Mercouri magyar hangja?? Valami iszonyúan mély, alt nõi hang volt, teljesen ismeretlen.
Erre most a letöltött verzióban hallom, hogy Básti Juli!!! Soha nem jöttem volna rá, fel sem lehet ismerni, fantasztikus!