10/10
colinb 2013 ápr. 21. - 20:05:43 10/10
(2923/4083)
Na tessék! Hogy mik vannak :)
Meg kellene már szerezni magyarul, gyerekek! Vagy legalábbis felirattal.
9/10
ramicica 2013 ápr. 21. - 20:02:55 9/10
(2922/4083)
És a másik kép!
Amint épp a nõ mell méreteit próbálgatja! :D
10/10
colinb 2013 ápr. 21. - 20:01:33 10/10
(2921/4083)
Számomra a Mollyban meg mindig akkor tûnt idõsebbnek, amikor hátranyalta a haját.
De végül is mindegy, szeretem így is úgy is ;)
10/10
colinb 2013 ápr. 21. - 19:58:49 10/10
(2920/4083)
Hát... ez a tökéletes kép róla!!! :) B* az én karjaim közt is fekhetne így ruci nélkül ;)
Hálám üldözni fog ezért a képért :D
10/10
colinb 2013 ápr. 21. - 19:49:38 10/10
(2919/4083)
Régen volt, hogy ezeket a cikkeket olvastam, de majd kutatok az emlékeim között vagy a neten :)
9/10
ramicica 2013 ápr. 21. - 19:26:36 9/10
(2918/4083)
És ma van 1 viccem gyerekek!
Az exemnek ajánlgattam épp a a Tall storyt!
Mikor õ közölte velem, h õ már LÁTTA ezt a filmet!
Mikor õ közölte velem, h már látta ezt a filmet, méghozzá a filmmánia (korábbi filmmúzeum) nevû csatornán!
Méghozzá..magyarul!
Na ezt kapjátok ki!
Annak a csatornának kéne írni colinb...feltéve, ha ez tényleg ugyanaz a csatorna!
9/10
ramicica 2013 ápr. 21. - 19:21:38 9/10
(2917/4083)
Ezgonosz dolog!
Mert colinbnak mindig akedvence volt a Molly, de Hattyú meg jó sorrendben nézte meg!
Mert a Twice után, most nekem is bejön, ha más nam fizikailag a Mollyban! :d
Most ezt lesem!
9/10
ramicica 2013 ápr. 21. - 19:08:09 9/10
(2916/4083)
DE azért vannak benne jó képek!
9/10
ramicica 2013 ápr. 21. - 19:04:53 9/10
(2915/4083)
Molly.
Nekem az arca túl idõsnak és soványnak tûnik benne ezzel a hajjal!
De a teste tökéletes!
9/10
ramicica 2013 ápr. 21. - 18:57:06 9/10
(2914/4083)
Oké, azért el kell mondjam, h Anthonynak miután sikerült Victoriát lefektetnie..valahol a félénksége nagyon messze elszállt!
Sõt , ugyebár már házas lehetett, mikor a Molly készült!
Aki, nem bírja idegekkel , ne nézze meg a képet!
De azt hiszem, h Tony a késõbbiekben erõssen vonzódott a nõi mellekhez!
És az ez irányú félénkségét, aszem, erõsen leküzdötte! :d Fõleg a kamerák elött!
Szóval a Mollyban nem egy mell közelébe kerül!
Aszem..lehet, h a Tall Story után mégis a Mollyt fogom elöszedni újra! (én annak ikdején lépésben néztem meg a még az adott oldalon! a szikronja így is borzasztó, de lehet, h Tonyt jobban fogom élvezni!)
Legalábbis a részleteket! ;)
9/10
ramicica 2013 ápr. 21. - 18:47:56 9/10
(2913/4083)
Ez szégyen! (piruló smiley)
De akár tiltakoztam ellen akár nem..már akkor lementettem a MOllyt a gépemre!
Ami vicces, mert kb 20 perce próbálok 2 percet megnézni belõle!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Uh most megyek és megnézem, amit javasoltál!
És reménykedem a szenvedélyes csókban! ;)
9/10
ramicica 2013 ápr. 21. - 18:31:17 9/10
(2912/4083)
Igen, valószínüleg azért titkolódzott, mert beleivódott a 60-as években!
Meg ez egyfajta önazonosság!
Ha ennyire érzékeny volt rá, talán szíve szerint õ is letagadta volna!

Csak colinbnak akartam, de megírom ide mindenkinek, h közben a héten néztem 1 francia filmet!
A melegségrõl!
Gondoltam nézek valami mást is.. Sami Bouajila pasi neve..tunéziai francia.. ott híres színész!
(Cannesban nyert 2x)
A film címe: Les Temoins- Szemtanúk
Nos annyit tudtam, h a film egy testvérpárról szól, az egyik meleg idõsebb pasi, a másik nõ. A story lényege, h a nõ férje kezd viszonyba az idõsebb meleg férfi 19 éves fiújával.. ezt játsza ez a férfi (aki miatt a filmet megnéztem: a nõ férjét)!
Nos olyan messze sikerült kerülnöm a Anthonytól, h a film 1/3-a után kiderült, h a fõszereplõ férfi fiatal szeretõje: AIDS-es, és ezt a meleg kapcsolatai révén szedte össze és 86-ot írunk ..aszem.
Hát nem nagyon tudtam, mit mondani... persze nem voltak gyógyszerek...direkt videókat vágtak be a filmbe arról, mikor az elsõ hírek mentek a híradókban az új "betegségrõl"!.. Természetesen a fiú meghal a betegségben...
A franciák persze ebbõl sem csináltak egy "Philadelphiát".. a végén még röhögni is lehet!

Úgyhogy sikerült.."nagyon messze kerülnöm Anthonytól" (nem tudtam, h ezen sírjak, vagy röhögjek)! (Komolyan nem tudtam, h ez egy AIDS-s témájú film lesz)
És 2 dolgot is elleshettem a filmbõl:
1. H hogyan lehet, ahogy cloinb mondta arrébb "lökni" egy férfin valamit, h a szája tátva maradjon.
2. H hogyan éltek, és talán élnek ma is a bokrokban a parkban a melegek!
Kezdve az anonim ismerkedéssel, és befejezve csoportosan bárkivel a parkban!
Úgyhogy a bujkálás azt hiszem... még sokáig a normális lesz, van, volt a meleg közösségekben.

Hát nem volt vmi szívderítõ, de mint minden francia film..nagyon vicces volT!

Ja és én írtam, h szeretem a meleg énjét!
9/10
ramicica 2013 ápr. 21. - 18:08:05 9/10
(2911/4083)
Jó kiváncsi vagyok a filmre!
Ha valakinek van linkje, ami ingyenes, rakjátok már fel!

Hattyú. lehet, h nem azért kérdezett rá, mert annyira hülye lenne!:D
Bocsi, de valószínûbb, h ez a melegségét támasztja alá,.. ezért volt neki fura, és ..azért nem "'értette"!
(érted, egyszerûen nem gondolt rá!)
9/10
ramicica 2013 ápr. 21. - 18:04:48 9/10
(2910/4083)
Köszi, lesem! ;)
Fekete Hattyú 2013 ápr. 21. - 16:53:09
(2909/4083)
"Valamelyik oldalon, cikkben olvastam régebben, amikor még nem írtam a portra.
Annyi mindent tudok már róla, hogy nem is fog kelleni az az életrajzi könyv, ha megjelenik valaha!"

Dehát ezeket írd le ide légyszi!!! Annyira érdekelnek az ilyen jópofa sztorik! (jó, pont ez nem épp vicces). De minden ilyen apróságot jó lenne olvasni, ilyenekbõl olyan keveset tudunk Tonyval kapcsolatban!

Én valamelyik nap már úgy meg voltam vadulva arra az életrajzi könyvre, h. pont egy idegennyelvû könyvesboltban voltam és esküszöm, ha megvan nekik, akkor rögtön megvettem volna. Pontosabban még kerestem is, csak a szerzõ nevére nem emlékeztem.
Fekete Hattyú 2013 ápr. 21. - 16:45:55 Előzmény colinb
(2908/4083)
"És hogy Tony miért volt zavarban annál a kérdésnél, arra több magyarázat is lehet: Õ nyíltan sosem vállalta fel a másságát!
Lehet, hogy elfogadták volna az ismerõsei, rajongói ha elmondja, fõleg a 80-as évek végén, 90-es évek elején, de õ úgy érezte meg kell tartania magának és szerintem igaza is volt. Ezek annyira magántermészetû dolgok!
Mondjuk egyesek szerint ordított róla (pl: James D'Arcy is ezt nyilatkozta). Lehet, Hitch-nek is elég éles volt a szeme ehhez... Amennyit én tudok az az, hogy Tony még a feltételezésért is nagyon haragudott."

Szerintem hogy ordított róla, az azért erõs túlzás...
De ez annyira szomorú. Pont a 90-es évektõl már szabadon és következmények nélkül lehetett volna beszélni errõl, és akkor már pont meghalt szegény. Gondolom, annyira beleivódott a titkolózás az 50-60-as években, hogy már késõbb sem akart beszélni róla, meg hát ez magánügy is.

Szegény! Vérzik érte a szívem, hogy nem vállal(hat)ta fel teljesen önmagát! Most mit számít, hogy kivel szexel? Ha pasikkal, csak az élvezet kedvéért, akkor miért sajnálnánk ezt tõle? ha pedig éppen hogy komoly érzelmekrõl, igazi kapcsolatról, szerelemrõl volt szó, akkor pedig pláne nem lenne szabad ezért elítélni!
Nem kellett volna titkolóznia, egy percig sem, senki nem ítélné el, aki igazán szereti!

Bárcsak tudta volna, hogy mennyire 100 %-osan elfogadjuk!! (Mi & még gondolom, többezer hozzánk hasonló úgy világszerte). Volt itt kép arrõl a szõke srácról (nem jut eszembe a neve), és kedveltük! Valaki még azt is leírta korábban, hogy "úgy szeretem a meleg énjét!" - és sose hittem volna, hogy egy olyan pasival kapcsolatban, aki mint pasi bejön nekem, ezzel egyet fogok érteni, de egyetértek! Szerintem pont ettõl volt benne valami lágyság, finomság, ettõl volt olyan érzékeny, empatikus (úgy érzem, hogy az volt); voltak igazi mély érzelmei.

Ha most találkozhatnék vele, legszívesebben megfognám a kezét és megmondanám neki, hogy nem kell félnie, ne titkoljon vagy szégyelljen semmit, mi szeretjük és maximálisan elfogadjuk, még a flúgosabb dolgait (fû) is, hát még ezt. Attól õ még ugyanaz az ember marad, aki volt, akit szeretünk, miért szeretnénk kevésbé pont emiatt?
Fekete Hattyú 2013 ápr. 21. - 16:26:00 Előzmény ramicica
(2907/4083)
Igen, Rami, olvastam azt az írásodat Mercouriról, talán még ki is nyomtattam. Teljesn igazad volt. És isteni az a film, úgy, ahogy van, mindhárom fõszereplõ király, de itt tényleg Phaedra "A" fõszereplõ!! :-)
A Hitch/Psycho könyv egyáltalán nem sürgõs, ha gondolod, akár olvasd el még egyszer.

Viszont a Hitchcock-filmet tényleg ajánlom. Igen kellemes, remek színészekkel; és azt a pár nyúlfarknyi Tony/D'Arcy jelenetet is érdemes megfigyelni.
Volt egy mondat, amin szakadtam:

***Figyelem, SPOILER!!!***
mikor Hitch mutogatja a falon a lyukat, h. ott kell majd átnézni, mire "Tony" teljesen ártatlan arccal azt kérdezi:
- ...Miért lesi meg a nõt fürdés közben?

Remélem, ekkora hülyeséget azért a valóságban nem kérdezett! :-D
***SPOILER vége***
Fekete Hattyú 2013 ápr. 21. - 16:20:47 Előzmény colinb
(2906/4083)
"Elõtte olvasd vissza, amit tegnap válaszoltam neked a F.S.O-ttal kapcsolatban!"
Igen, köszönöm, olvastam! :-)
Gondoltam is, hogy pár hét gyúrás után talán én is fel tudnám kapni, ha ilyen hungarocellcsontú volt :-D Pl. a Szenvedélyes bûnökben vagy a P3-ban, ahol szerintem a legvékonyabb :-)
10/10
colinb 2013 ápr. 21. - 16:17:58 10/10 Előzmény ramicica
(2905/4083)
Mondjuk 11:45-tõl pillants bele, vagy 45 perctõl.
10/10
colinb 2013 ápr. 21. - 15:58:56 10/10 Előzmény ramicica
(2904/4083)
Szia!
Valamelyik oldalon, cikkben olvastam régebben, amikor még nem írtam a portra.
Annyi mindent tudok már róla, hogy nem is fog kelleni az az életrajzi könyv, ha megjelenik valaha!
Vicc volt, azért kellene! ;)
Lesz egy kis idõm megkeresem a Mollyt.