10/10
colinb 2013 ápr. 20. - 21:16:42 10/10
(2863/4083)
Húúúúú meg haaaa!! :)
Honnan tudod te aztatat??? :DDD
Figyi már! :) Én itt javasolgatok õ meg ki is próbálja mindjárt valakin! ;) :D
Jól van, most már mindhárman röhögünk! :D
Fekete Hattyú 2013 ápr. 20. - 21:15:42
(2862/4083)
P3! Télleg :-)
Hát AZT a csajt is irigylem. Egyszer összeírok egy listát, hogy Tony melyik partnernõit irigylem :-)
Akikkel táncolt, csókolózott ÉS még ágyba is bújt, azokat mindenképp.
A Psycho 1-bõl nem irigylek senkit ;-)
Fekete Hattyú 2013 ápr. 20. - 21:14:27
(2861/4083)
Angyalok & démonok: igen, láttam ;-) Csakugyan olyan!
És a könyv is jó!
A Psychónál telitalálat volt, hogy Tony játszotta Normant. ÉS most ezt nem(csak) az elfogultságom miatt mondom, hanem tényleg!
10/10
colinb 2013 ápr. 20. - 21:12:27 10/10
(2860/4083)
"(Istenem, de megnézném egy késõi filmjében, ahol jó alaposan csinálja! van olyan vajon?)"
Van! :) Psycho 3. ;)
10/10
colinb 2013 ápr. 20. - 21:08:23 10/10
(2859/4083)
"Még a betörõk is a képernyõre tapadnak" - na ez tuti! :))
***SPOILER***
Miután elõször megnéztem a Psycho-t, kiimádkoztam a páromtól, hogy hozza ki nekem könyvtárból a könyvet. Nekem akkor jött a feketeleves :( Jajjj, hol az a helyes, fiatal, vékony, magas, szerény, dadogó fiatalember, akit a filmen láttam??? :(
De azért elolvastam (és megpróbáltam Tony-t odaképzelni a pacák helyére).
Mind a forgatókönyvírónak, mind Hitch-nek igaza volt abban, hogy az emberek jobban megszeretik majd a karaktert, ha egy olyan ember játssza el, mint Perkins.
Ez a mai napig nagyon sok filmben bevált már, és a nézõnek még mindig nem esik le, hogy a legsebezhetõbbnek kinézõ emberke a tettes :)) Esetleg látta valaki az Angyalok és Démonok c. filmet? Ha nem, akkor nem lövöm le a poént, de ugyanazt az elvet követi, mint a Psycho. Érdemes megnézni ;)
***SPOILER VÉGE***
Fekete Hattyú 2013 ápr. 20. - 21:08:04
(2858/4083)
én se úgy értettem, hogy rúgjuk szét, de azért gondolj bele, hány emberrel csókolózott már csak abban a kevés filmben, amiben én láttam :-)
Egyébként az is lehet, hogy egyszerûen nem tetszett neki mindig mindenki (nemcsak mert ekkoriban pasis korszaka volt), de végül is ezek "csak" kollégák. Én sem biztos, hogy minden kollégámat szívesen megcsókolnám úgy istenigazából, sõõõõt... brrr... Színészeknél biztos kicsit máshogy van ez, de lehet, hogy Tony nem tudott igazán megcsókolni valakit, akit nem szeretett.

Ez mondjuk elszomorító, ha magamra gondolok, hüpp :-)
9/10
ramicica 2013 ápr. 20. - 21:03:58 9/10
(2857/4083)
Szerintem félreértelmezed azt a "lökés" szót! :D
Lehet azt finoman is!
Fekete Hattyú 2013 ápr. 20. - 21:01:49
(2856/4083)
"Ha már a megfelelõ helyekrõl esett szó, javasoltam volna valamit Fondának a rendezõ helyében: amikor csókolózni kell, lökje meg kicsit a "megfelelõ helyen" és Tony azonnal kinyitja a száját! :))) "

Áááá, miket nem javasolsz!! :-DD Most ezt elképzeltem, nagyon röhögök! :-D
Szerencsétlent ha minden filmben minden partnere meglökte volna a megfelelõ helyen, talán nem is lettek volna gyerekei :-D

(bocs, h. késõn reagálok mindenre, de csak most olvasok vissza)
9/10
ramicica 2013 ápr. 20. - 21:01:10 9/10
(2855/4083)
A fejbeverõset én is imádtam!
Viszont mivel, apám 196cm, az exem 202, ahugomé 200 cm... ez afejbeverõs nekem nagyon mindennapoi dolog!
(Metro, plafon, rúdak , csövek, plafon, pince.. szóval én ugyanannyira röhögk rajta..viszont közelrõl ismerem a problémát!) :D
9/10
ramicica 2013 ápr. 20. - 20:58:33 9/10
(2854/4083)
***spoiler***
Nyakszirtpuszit én is átéltem!

Egyébként a kosarats megjegyzést még az elején írtam!
Az elején nem mutatják..nyilván nem az volt a lényeg, h bemegy-e, hanem h mutasson!

A végén láttam, h kosarazik, meg , h dobott, bár mintha a nygobb távolabbi jeleneteknél dunlöre lett volna!
(Nem vagyok biztos benne, de aszem, h igen!)

A csókkal még mindig bajomn van....
Bocsi, de a Phaedraában se nyitotta ki a száját, mindenki más inkább csókolózik, mint õ!
Késõbb azért belejött ;)! (Úgy értem, az évek során!)
INkább az gyanúm, h anõ, nõk nem mozgatták még meg elégé! (Meg ahíres félénksége)
(De van olyan, aki sose tanul meg jól csókolni, vagy filmen jól mutató csókot! :))

Én azért, colinb ötletét bevetve..segítettem volna, h kinyissa végre aszáját! (csak átcsúszik az a vonalon... és bennehagyjták volna! )
Tudtam volna olyat tenni, ott a fülkében, h tátva maradjon a szája! Csók. cuppcupp ;) (sokat tudóan néz!) :D
10/10
colinb 2013 ápr. 20. - 20:57:28 10/10
(2853/4083)
Szia!
Már épp kezdtelek volna hiányolni :)
Jaj, tényleg! Amikor beverte a fejét, hehehe, na az nekem is fájt! :))
Fekete Hattyú 2013 ápr. 20. - 20:53:33
(2852/4083)
Colinb, én is várom a Psychót :-))) Mégis más, hogy tévében lesz, az egész ország látja. Nyilván visszaesik a bûnözési statisztika, mert még a betörõk is a képernyõre tapadnak :-)

Ma délután átfutottam az eredeti Psycho regényt. Tulajdonképpen jobb, mint emlékeztem rá. Némileg eltér a filmtõl. Azon pedig sokat röhögtem, hogy

hmm... ***SPOILER?***
a forgatási könyvbõl tudjuk, hogy a regényben egy kövér negyvenes szemüveges pacák, a filmben pedig ugye Tony... és valahányszor megjegyzik, hogy jön az a nagydarab kövér ember, mindig vihognom kellett :-D
***SPOILER vége***

De így elolvasva, most már kezdem érteni, miért volt ez akkora nagy rettenetesség az 50-es évek végén. Ma már szinte a könyökünkön jönnek ki a sorozatgyilkosok, de akkoriban ez, és pláne így, nagyon kemény lehetett.
Fekete Hattyú 2013 ápr. 20. - 20:47:55
(2851/4083)
Uhh, végre én is meg tudtam nézni a Tall Storyt!! :-)
Bár már kezdtem lemondani róla, mert a haver elhozta, de akkor meg nem indult el a gépemen (valami baj van tényleg ezzel a géppel) - de rájöttem, hogy másmilyen filmlejátszó alkalmazások is vannak, és úgy már ment.
Én ronggyá röhögtem magam, annyira hihetetlenül édes volt! Ezt még a német szinkron sem tudta elrontani ;-) És tûéles a kép!
Tonynak isteni humora volt, a röhögéstõl leestem a székrõl több ízben is, pedig már igazán illene tudnom, hogy volt neki humora :-) Azok az arckifejezések, fõleg az elején :-D
Meg a

***SPOILER!!!***
lakókocsiban, ahogy _háromszor is_! bevágta a fejét a plafonba (komolyan, ha még egyszer bevágja, hülye lesz :-)
Ohh, és a zuhanyfülke!! :-D Kevés ember irigyeltem életemben annyira, mint Jane Fondát ott ;-P
Meg az a laboratóriumos rész... ahogy csak úgy vidáman öntötte az egyik vegyszert a másikba :-D
Meg... meg... á, még egyszer látnom kéne, hogy jobban képben legyek!
*** SPOILER vége***

"...szóval rettentõ vicces, h Tony mennyire nem bírja a csókolódzást!
Ha megteheti, összeszorítja a száját, h még egy légy se tudna berepülni! :D
H az Istenbe lehet így csókolózni!? :)"

Ezt már olvastam Ingrid Bergman könyvében, hogy kb. a 60-as évekig rettentõ szigorúan szabályozták a filmes csókolózást, csak pár másodpercig tarthatott és természetesen semmi olyan _igazi forró_ csók nem volt engedélyezve. Ezért csókolózott olyan zárkózottan (Istenem, de megnézném egy késõi filmjében, ahol jó alaposan csinálja! van olyan vajon?)

"Haj és a másik kedvencem, h bár Tony biztos tudott kosarazni, mert látszik a mozgásán, és h tudja, h mit kell csinálni.... mégis 1x sem mutatják, h tényleg az õ labdája megy-e be! :D"

Nagyon ügyes volt a labdával! Ahogy összevissza pattogtatta maga körül :-)
És én megfigyeltem, szerintem látható, h. kb. kétszer egymás után az õ labdája ment be, igen! (tapsvihar neki :-)

"És az a nyakszirt puszi!"
Ezt, kérlek, ne is emlegesd, én beleborzongtam, szinte éreztem a saját nyakamon :-)
10/10
colinb 2013 ápr. 20. - 20:46:24 10/10
(2850/4083)
***SPOILER***
Egyébként tényleg kár, hogy amikor Tony kosarazott nem mutatták teljes egészében a jelenetet, hanem összevágták.
Néha nekem is úgy tûnt h dublõre van :(
Féltek, nehogy lesérüljön és nem engedték kibontakozni? Pedig látszott rajta, hogy tud játszani!
Mondjuk akkor õ már pontosan tudta, hogy melyik lesz a következõ filmje... :)
Nem biztos, hogy Hitchcock örült volna, ha lesérül a leendõ fõszereplõje ;)
***SPOILER VÉGE***
9/10
ramicica 2013 ápr. 20. - 20:36:04 9/10
(2849/4083)
Tavasz van! :D
De ez ettõl független!
(A tizedik naponos jelenet nem tölti be ezt a funkciót, a Twice-ost meg inkább csak elképzelem!) :) (elbüvölõen mosolyog)
10/10
colinb 2013 ápr. 20. - 20:31:52 10/10
(2848/4083)
Na tessék! :D
És még nekem "piszkos" a fantáziám! ;) :D
Front van ma, vagy csak kitört a tavasz? :D
9/10
ramicica 2013 ápr. 20. - 20:23:31 9/10
(2847/4083)
Innen nem tiltanak ki! :)
( a másik oldalon meztelen képet is raktam ki... és most csak szontyogok, mert, h Tonyról nincs meztelen kép! Pedig a kosaras, mezes, vetkõzõs után..már csak ez hiányzik! ;) )
Bocsiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! ;) :D
9/10
ramicica 2013 ápr. 20. - 20:21:10 9/10
(2846/4083)
És megint.. azért test test ellen!
Ellennénk!
Imádok pasikkal kosarazni, fõleg akik így néznek ki! :)
9/10
ramicica 2013 ápr. 20. - 20:19:14 9/10
(2845/4083)
és a kosarazás..........
10/10
colinb 2013 ápr. 20. - 20:17:37 10/10
(2844/4083)
Ejnye, ejnye :)) Ki leszek tiltva az oldalról, hogy ilyen ötleteket adok!
Szerintem még egy papot is rá tudnék venni, hogy a gyóntatófülkében ne csak hallgassa a vétkeimet... :))
De ezt már egyszer írtam! :D