9/10
ramicica 2013 ápr. 04. - 16:23:09 9/10
(2163/4083)
Ezeket szétdobálva, már megírtad!
De így még nem együtt!
Én 1x sem láttam még......de jó lenne! :/
Csók
10/10
colinb 2013 ápr. 04. - 10:29:58 10/10 Előzmény ramicica
(2162/4083)
Nah, örülök, hogy tetszik a sorozat, engem is megfogott. Már túl vagyok a 2. részén, szerintem ma nézzük a 3.-at.
Majd írj élménybeszámolót! :)
10/10
colinb 2013 ápr. 04. - 10:18:30 10/10
(2161/4083)
Itt meg egy interjú D'Arcyval (Perkinsként)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vyrfXma9Wh4
10/10
colinb 2013 ápr. 04. - 10:12:41 10/10 Előzmény Fekete Hattyú
(2160/4083)
Köszike, már egész jól vagyok a tegnap elõtti 39-es lázhoz képest. Holnap már ismét én lehetek a munka hõse :))
Te már 2x láttad a Hitch-filmet? De jó egyeseknek! :) Nekem csak 1x volt eddig szerencsém hozzá, de az legalább moziban sikerült! :) Viszont kiábrándító leszek, mert én D'Arcy miatt néztem meg. Nem tudom mennyit olvastál utánunk, de valahol leírtam, hogy nélküle Tony-ról sem tudnám, hogy kicsoda. Szerintem kifejezetten hasonlítanak egymásra. Pedzegetik mostanában, hogy kellene készíteni egy életrajzi filmet Perkinsrõl, és azt is hogy jelenleg James az egyetlen, aki alkalmas lenne a szerepre.
Bemásolok ide nehány érdekességet:

"...A másik, akinek kétségtelenül meghatározó jelentõséggel bírt a Psycho sikere, Anthony Perkins, aki a szimpatikus Norman Bates szerepét játszotta. Õt a filmben James D'Arcy alakítja. A castingján, ahogy Barnette meséli: "Amikor elõször belépett a felolvasásra, volt egy pillanat, amikor mindannyian azt kívántuk, bár egy jó színész lenne. Mert annyira hasonlít Tony Perkinsre. Szinte megtestesíti Perkinst, és ez egyszerûen fantasztikus. S csak a pontosság kedvéért, Tony Perkinst, nem pedig Norman Bates-t testesíti meg. Sok hasonlóság volt, de James igazán elkapta Perkins esszenciáját.

Hopkins bejött a meghallgatásra, - idézi fel D'Arcy - , és a reakciója (nekem) teljesen lenyûgözõ volt. Úgy éreztem, mindenkit befolyásol, mert egész végig engem bámult, aztán odapillantott a producerekre egy olyan arckifejezéssel "miért néznénk meg bárki mást?" Elkezdtem olvasni az elsõ sorokat, és Hopkins szinte lepottyant a földre a nevetéstõl, de igazán elbûvölõen. Összeszedte magát, és azt mondta, ez
hátborzongató volt. Felolvassuk újra, és ugyanaz történik, lepottyan a székérõl a nevetéstõl. Tíz percig improvizáltunk a szerepekben. Akkor úgy gondoltam, ha meglesz a meló, remek. Ha nem lesz meg, akkor pedig legalább egy szobában ülhettem Anthony Hopkinssal, s tíz percig improvizációs gyakorlatokat csinálhattam vele, ami egyszerûen lenyûgözõ!. A végén, Hitchcocként díszelegve még azt kérdezte: "Mit tennél meg, hogy ezt megkapd?" És a Perkins-hangomon azt mondtam:
"Erm, Hitchcock úr, bármit megtennék, hogy ezt a szerepet játszhassam".
Mire rámnézett, és abbahagyta a "hitchcockoskodást" és azt mondta a Hopkins-hangján: Nos, azt hiszem, meg fogod kapni.
Mesés érzés volt... és ennyi volt. Felpattant a székébõl és adott egy hatalmas ölelést, mielõtt elmentem. S még csak nem is találkoztam vele elõtte! Fantasztikus emberi lény."

"Sacha Gervasi gyanította, hogy Anthony Perkins szerepére, akinek alakja szinte összeolvadt Norman Bates Psycho-beli figurájával, nem lesz könnyû színészt találni. Ám váratlanul James D’Arcy felhívta õt. „D’Arcy évek óta már jó barátom, és az az igazság, hogy teljesen elfelejtkeztem arról, hogy fizikailag mennyire hasonlít Perkinsre. ’Hallom, forgatjátok ezt a Hitchcock-filmet – mondja nekem a telefonba –, és rólam meg elfelejtkeztek?’ Aztán eljött egy meghallgatásra, és teljesen lenyûgözött bennünket” – emlékszik vissza Gervasi.

Ali Ben, a producer megerõsíti: „Egyszerûen mindenkinek tátva maradt a szája a meghallgatáson. Mintha belebújt volna a kissé esetlen Anthony Perkins bõrébe, és ezzel egyidejûleg olyan dolgokat produkált, amik teljesen megidézték a színészóriás alakját.”

D’Arcy, aki legutóbb olyan filmekben szerepelt, mint a Felhõatlasz vagy a Hõsök kora, azt mondja, hogy Perkins számára a Psycho olyan film volt, amire egész életében várt. „Azt hiszem, ez a film Perkins számára a nagy kiugrást jelentette. Akkoriban nagy megtiszteltetés volt egy színész számára Hitchcockkal dolgozni. Ezzel egy idõben a stúdió próbálta Perkinst úgy pozícionálni, mint az új James Deant, amely skatulyába Perkins nyilván nem nagyon illett bele. Sokkal inkább volt nyurga, kisfiús és esetlen, nem pedig olyan férfias jelenség, mint teszem azt Montgomery Clift vagy Brando. De talán éppen ez volt az egyik oka, hogy megkapta a Psycho fõszerepét. Mindazonáltal a nevezett filmen kívül nem is nagyon emlékszik az amerikai közönség más filmes szerepére.”
10/10
colinb 2013 ápr. 04. - 09:49:36 10/10 Előzmény ramicica
(2159/4083)
Ez tényleg egy szomorú kép volt! :(
Ma már valami boldogítót mutassatok, szeretnék mielõbb meggyógyulni... :)
10/10
colinb 2013 ápr. 04. - 09:43:15 10/10
(2158/4083)
Köszike, megkaptam D'Arcy-t :)
Máris gyógyulok! :D
Jó ég! Nem gyõzök utánatok olvasni. 1 napra lebetegszem és betelik az oldal :))))
10/10
colinb 2013 ápr. 04. - 09:38:05 10/10
(2157/4083)
Boldog Szülinapot Tony! :)
9/10
ramicica 2013 ápr. 03. - 21:27:49 9/10
(2156/4083)
Jó oké, kívácsian várjuk!
Sajnálom, ha nem nézed meg a sorozatot!Én se néztem volna, ha colinb nem ajánlja!
De megtetszett!
Úh megnézem, ha jönnek az új részei, mert most mutatják be!
Fekete Hattyú 2013 ápr. 03. - 21:09:33
(2155/4083)
Én, szerintem, kihagyom. Már a folytatásokat sem néztem volna meg, ha nincs benne Tony.
De azért köszi, hogy felraktad a linkeket, mert ha a jövõben mégis meggondolnám magam, tudom, hol találom! :-)

Apropó, észrevettem a könyvespolcomon a Psycho regényt. Azt az eredetit. Egyszer már olvastam, és emlékszem, hogy sooookkal gyengébb volt, mint a film, de most el kéne olvasni még egyszer. Majd beszámolok róla - habár most, hogy újra láttam a filmet, biztos még sápadtabbnak fog tûnni a könyv...
9/10
ramicica 2013 ápr. 03. - 20:33:10 9/10
(2154/4083)
Bocsi, mégis feliartos, uh most addig nem nyugszom, mig nem láttam az elsõ 3 rélzt!
9/10
ramicica 2013 ápr. 03. - 20:25:21 9/10
(2153/4083)
a vidto oldalon ponline nézhetõ 1,2,3 . rész
Felirat nélkül!
9/10
ramicica 2013 ápr. 03. - 20:16:28 9/10
(2152/4083)
Online..de lehet ez felirat nélküli:
http://onlinewebfilmezek.blogspot.com/2013/03/bates-motel-1evad-online-2013.html

Ez meg, ahonnan colinb leszedette !
http://datalinkek.com/showthread.php/10508-Bates-Motel-%282013%29-1-%C3%A9vad-1-r%C3%A9sz-fent

1 regsiztráció és lent van!
Felirattal! :9
9/10
ramicica 2013 ápr. 03. - 20:13:03 9/10
(2151/4083)
Bfejeztem!
nekem bejött!
***spoielr***
nem mondok semmit, de megvolt az 1. gyilkoság!"
***spoielr***

Nem az történt benne,amire számítottam, de sikeresen megijezstettek!
És vannak benne jó ötletek!
Meg annak fiúnak gyanús a szeme! :)
Kifejezetten nem volt rossz!
Megyek és emgnézem a2. rész, bár ahhoz még nincs felirat!
Csók
9/10
ramicica 2013 ápr. 03. - 19:47:25 9/10
(2150/4083)
Mármitn, hasonló hatást kelT!
És ez okés!

Majd meglátjuk, h a többi problémát, h oldják meg, h mutatják be!
Majd akkor irok, v nyilvánítok véleményt!
9/10
ramicica 2013 ápr. 03. - 19:45:52 9/10
(2149/4083)
válasz ment!
9/10
ramicica 2013 ápr. 03. - 19:41:08 9/10
(2148/4083)
Szerintem nem rossz!
persze valami hiányzik, más benne, mint Athonybasn...
DE colinb is mondta, h ez a 4.elözménye!
Úh én várom a jellemfejlõdését!
Ha jó lesz, akkor okés!
Még nem tartok ott, h bármi ilyen lenne!..

Ez egymodern Psycho értelmezés..
Megértem, h miért vágtak bele!

Annak idején az erkölcs, mint érték, amit az"anya közvetít", volt alényeg!
Ma inkább az, h milyen egyrezignált..anyjától függõ fiú, aki megundorodik amostani tinik duhajkodásától!
Picit inkább visszafordulás!
H, amit lát, az nem tetszik neki, emiatt ért egyet az Anyjával..

ha a végére érek az 1. részenk, akkor véleméynezem!
De eddig bejön!..

Persze, te isd tudod, h annyi klisé van benne, amit annak idején beleírtak (lásd könyv), h nem nehéz ezekre folyton célozgatni!
Az a kérdés, h elérik-e azt ahtást, amit a Psycho, vagy nem...
De az elõkészítés jó!
Remélem már az 1. részben kinyír valakit...de ez csak 1 szép álom! :D
Fekete Hattyú 2013 ápr. 03. - 19:34:52
(2147/4083)
Válasz ment mailben!
9/10
ramicica 2013 ápr. 03. - 19:34:27 9/10
(2146/4083)
És a Az õt alakító fiúnak ngayon hozzá hasonló a testalkata!
Magas vékony, arcba logó hajjal!
Széles vállakkal, kiugró vállcsonttal!
Magas, zsiráf nyakkal!
Szerinem a hatás tökéletesen rendben van!
És lekiekben is: rezignált!
El tudom képzelni róla, h késõbb õ lesz Anthony! :D
Fekete Hattyú 2013 ápr. 03. - 19:32:57
(2145/4083)
Nem is tudom... elég szkeptikus vagyok ezzel. Szerintem nem kellene tovább cincálni a Psycho-témát...
Már eleve a folytatásoknak is kizárólag (99 %-ban) Tony miatt volt értelmük. Most egy elõzménysztori, nélküle?
Bár persze ötletnek nem rossz, én a XXI. századi Sherlock-sorozatot is csíptem, de vhogy ez más. Persze lehet, hogy jó...

***spoiler***
A P4-ben pedig szerintem a mama nem volt eléggé õrült!! :-)
Úgy értem, hogy az életben sokkal õrültebb anyákat is látni (nem a sajátomra célzok), a filmben még lájtos volt. Ennyiért nem is érdemes megmérgezni.
***spoiler vége***
9/10
ramicica 2013 ápr. 03. - 19:12:11 9/10
(2144/4083)
Sõt , én nem is gondoltam, h
***spoielr***
átrakták mostani korba!
***spoielr***

De eddig nem rossz.
Kifejezetten élvezetes!
A srác hasonlít habitusában Tonyra, és ez a Félénk vagyok..most divat volt a pasiknál, tiniknél (bár én alapból nem kultiválom!)
Remélem atöbbi is be fgo jönni.

***spoielr***
Az Anya karaktere egyenlõre kicsit más! Mint a Psycho 4-ben!
És h van egy bátyja??!!!!
Gondolom, h ne legyen olyan unalmas a story..majd megjelenik vmikor!
***spoielr***