9/10
ramicica 2013 márc. 27. - 18:13:18 9/10
(1703/4083)
SZia colinb!
Nem tudom, h miért, de valah a könyv irójának nem a szíve csücske Anthony!
Megértem én a HIchcock imádatot.... na jó nem értem meg...
Picit többet írhatott volna Anthonyról...
Úgy értem, jó h HOtchcock rendezte,, meg az övé a dicsõség, meg róla szól a film (amit mots mutattak be)!

De Anthony nélkül egy fabatkát sem érne Hich lelkesedése Psycho kapcsán.....
És Tony nélkül nem lenne kire emlékezni a film kapcsán.....
Csöppet sem érdekel, h HItch kedvence...Janet volt! (bocsi, most csak a könyviróra vagyok mérges..h Anthonyra nem szánt több sort...)

Örülök a könyvnek, meg h olvashatom!
DE akönyv irójának megharapdálnám kicsit afülét, h hitch-en kívül Tony az, akire mindenki emlékszik!!!!
Ezt valaki nem mondta meg neki..................
10/10
colinb 2013 márc. 27. - 17:05:00 10/10
(1702/4083)
Jó olvasást kívánok hozzá :) Engem nagyon lekötött, hamar kivégeztem.
És én is dettó elkezdtem keresgetni elõször a Tonys részeket :D csak utána álltam neki elejétõl.
Viszont az én éhségemet sem elégítette ki :( Azt csakis az az életrajzi könyv tehetné meg! :)
9/10
ramicica 2013 márc. 27. - 16:00:56 9/10
(1701/4083)
Hát sziasztok nõszemélyek....pangás van......

Fekete Hattyú, nagy bizalommal elpostázta nekem a a Hitchcock Psycho könyvet!
Gondoltam..halleliuja lesz, mit olvasnom Húsvétkor....hát nem.....
A 400 oldalból simán lenyomtam 80-at..és csak azért nem többet, mert... olyan ez az egész, mint 1 õrület!
Legszívesebben a könyvet még a zuhany alá is magammal vittem volna! Annnyira olvastatja magát!

Persze rögtön az Anthony Perkins-es részeket kerestem. Bõgtem rajta egy sort..aztán visszakullogtam az elejére...
Persze beleolvastam, és rögtön sikítva röhögök ezeken a részleteken.
Anthony és a világoskék Tbird., amint kiszáll belõle! Meg a tinisztár..élete..
Elképesztõ! Imádnivaló és szuper!

Nagyon részletes a könyv.
Nem gondoltam voln,a h ennyire valóság alapú a stori, és h az a story kicsivel volt korábbi, mint maga a film!

Most a 80. oldalnál tartok, és rájöttem, h meg kell újra néznem a filmet, h pontosan követni tudjam, h mi van a könyvben.
Mert ugye a forgatókönyv is részletesen megjelenik a könyvben! És ebben a részben olyan részletességgel van meg minden, h csak akkor tudom, h mirõl van szó, ha újranézem a filmet...
Nem mondom, h január eleje óta elfelejtettem a Psychot, a leírt részeket még talán elõ is tudom kaparnia fejembõl. De ha plusz rész lenne benne, akkor azt is elhinném, h láttam, ha valaki azt mondja. Így most muszáj elõbb újra néznem a filmet, h tudjam, h mirõl beszél a könyv, tudjam követni!

Mindenkinek, akit ez érdekel csak ajánlani tudom....
Bár azt már most látom, h Anthonyval kapcsolatban nem fogja az éhségemet kielégíteni!
;)
Rami
9/10
ramicica 2013 márc. 26. - 15:40:24 9/10 Előzmény Fekete Hattyú
(1700/4083)
Fekete hattyú..bizonyos szempontból mi is hasonló elméletre jutottunk colinbbal!
Mármint, h biztos, h az Apja halálának, meg az Anyjának a keze benne van a dologban!
De szerintem 25 évig senki nem téved. (Meg nagy mozgás tere lehetett Hollywoodban...nem hiszem, h az Anyja keze addig is kiért volna! Pluszban ott vannak azok a Tab-os képek, nem tûnik nagyon boldogtalannak! legfeljeb aggódik, h nehogy lebukjon...de az más tészta!)
Valójában 15-39 éves koráig csak pasikkal volt kapcsolata..én itt kizárnám a tévedés veszélyét!
Azért ennyire nem lehet megfélemlíteni senkit!

Tudom, neked fontos a nõi hiúság!
Na de én pont emiatt nem féltékenykedem a férfiakra..mert az olyan más dolog!
Engem a pasis gondolatai nem zavarnak......
A felesége annál inkább!!! :D
Persze ez is csak vicc, de colinbtól hivatalos engedélyt kaptam, h elfeledkezhessek a feleségérõl!
(És úgy ethessek, mint,a mi nincs! :) )

Végülis, nõkkel 21 évig élt, úgyh pasikkal még talán hosszabb ideig volt viszonya!

A melegsége, szerintem üde szinfoltja az életének! (Õszintén soha nem éreztem még ekkora vonzódást olyan ammber iránt, akiben biztos vagyok, h egy ideig meleg volt!)

Viszont igazat adok neked ..valah másként!
A videon is ez látszik szerintem a szemén! H mindig elkívánkozott valahova, csak szerintem még nem tudta, h hova!
A Berrys képeken ez kívánkozás egyszercsak eltünik...azt hiszem, h õ megtalálta, amit keresett!
És boldog volt!

Már írtam, h nekem iks elsõre a nõies, meleg képtetszettek meg, meg annak a hamisságai!.
Valószínüleg õ volt a nõ, a meleg kapcsolataiban, ami a félénksége mellett normális!
..
Viszont a twice a womenben már az látszik egyértelmûen, amit szintén írtam már az oldalon, hogy Berry mellett férfi lehetett! Egy családapa, akire 3-an számítanak!
Szerintem megváltozott nagyon az élete! És Berry mellett megtanulta, h milyen az igazi jó családi élet....már nem vágyakozott máshova (És Berry elég határozott volt, h az "anyja" is lehessen, ha kellett!!)

Így válhatott azzá a férfivá, aki mindig is akart lenni!
H azt mondjuk, 47 évesen gyakorlatilag "mindent visz"!
A 26 évesek báját is!
Õ a No1!!!!!
Olyan férfi lett, aki férfi lehet! Talán még a hangja is elmélyült!...:)
Mondom, lehet h nem volt elégedett a teljesen a karrierjével, de olyan életet élhetett, amirõl mások csak álmodnak (És most kifejezetten nem az anyagi dolgokra értem!)

Azt hiszem boldogan, és elégedetten halt meg!
És erõs, határozott férfiként!
Ezért mondtam, ha a Twice-os alakitása miatt..azt gondolom, h ne sajnáljuk...(bármit, h nem élte meg már ezut a kort), hanem ünnepeljük!
9/10
ramicica 2013 márc. 26. - 10:41:22 9/10
(1699/4083)
Hát nekem is az Apám lehetne!
De a kisfiús mosolya ihlette a videot!
H mi van a mosolya mögött!
H mindig olyan volt fiatalon, mint egy kisfiú, akit meg kell vigasztalni!
Vagy akinek a világot kell ígérni!
De egyfajta becézés is lehet!

Hát, mint ugye tudjuk a Twice a a womenben...., már nincs szüksége erre a vigasztalásra...:D
Ott már megy neki ez magától.....és fõként 1 igazi felnõtt férfi vált belõle!;)

Remélem a többieknek is tetszeni fog!

Még annyit, ha 23. megnézése után a videonak rájöttem (nem arra, h nagyon jó minõségû, az egyértelmû!), hanem arra, h eddig mindig csak mosolygós kisfiúnak láttam, és most éreztem, h hagytam, h ez hasson rám! És a mosoly mögött megláttam a fiatal fiú szomorúságát, és érzéseit! Érzéseinek erejét!
H menniyre mély érzésû ember is volt õ..... Megláttam az õ valódi érzéseit!..
Azt hiszem talán túlzottam kívül ragadtam eddig (leragadtam akülsõségeknél, mint pl a mosolya), és most ettõl a videotól közelebb jutottam hozzá.
Magyarán ez a vidi, nem h nem okoz csalódást, hanem még olyan pluszt is adott nekem, amire nem is számítottam, amit nem terveztem, mikor csináltam, ami nekem is meglepetés volt! (bocsi, ezzel nem magamat akarom fényezni!)

Eredetileg megint dupla ekkora akart lenni, de akkor soha nem végeztem volna a videoval!
Uh rájöttem, h az elsõben is az volt a gond, h minden képet benne hagytam. H sok képet benne akartam hagyni! Pedig sok kép jó, de videon egyszerûen nem mutat!
Úh a film elsõ fele már készen volt...és 2. fele is már félig, már megvolt a képek helye..mikor rájöttem, h le kell rövidítenem. És az elsõ részben lévõ sok,kevésbé jó minõségû képet kicseréltem...h valami igazán jó minõségû, valmi esszenciális dolog (esszencia) legyen belõle! (Így is sok kép kimaradt, elõre is elnézést kérve mindenkitõl, akinek kihagytam a kedvencét!)
Mivel minden jó képet(majdnem sikerült!) visszacsempésztem ebbe a vidibe, már 1 másodikra most nem maradt!
Úh hajrá lányok...tudjuk-e, tudjátok-e überelni még ezt?
9/10
ramicica 2013 márc. 26. - 00:48:26 9/10
(1698/4083)
Utoljára!

Mentségemre még annyit, h a nyakfájásomra Algoflex Izom+izületet szedek! és az Algoflextõl mindig elérzékenyülök!
Úgyh, azért lett ilyen elérzékenyülõs a szám!
Ma meg addig nem nyughattam, míg be nem fejeztem!
Mindenkinek szép napot!
Csók Rami :heart:
9/10
ramicica 2013 márc. 26. - 00:33:45 9/10
(1697/4083)
Köszönet mindenkinek a képekért, a feltöltésekért!

Azt hiszem, h ez a video arról szól, amikor mi védjük meg Tonyt, és az õ álmait!
Remélem mindenki talál benne valamit, aminek örül! :)
9/10
ramicica 2013 márc. 26. - 00:17:48 9/10
(1696/4083)
Persze a kisfiam szót, lehet átvitt értelemben is érteni!...
Szeretõm!

http://www.youtube.com/watch?v=lJKi28Ah9Q4

És YEsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
9/10
ramicica 2013 márc. 25. - 23:54:44 9/10
(1695/4083)
Bocsi, h húzom az idõt!
De részben az elhúzódásnak is ez volt az oka,.....h nyomorult a gépem..és folyton lefagy!
Szóval:
És persze a youtube rohadt lassan tölt fel..de nem panaszkodom...csak várok :D
9/10
ramicica 2013 márc. 25. - 23:50:59 9/10
(1694/4083)
Szóval..az ihletõ!....
Tegnap meghallottam ezt a számot, és ez jutott az eszembe!
Hogy õ akisfiú!
Bár a nagyapám lehetne, korát tekintve..mégis mindig úgy érzem, h valahogy én vagyok az anyja (is)!
NOs- itt az eredmény:

Ez tényleg szívbõl jött! Megdolgoztam érte, vagy 12 óra volt!
(de ez fõleg a story miatt volt, meg h ez életem 2. komoly videója...most tanulom használni!)
9/10
ramicica 2013 márc. 25. - 23:43:00 9/10
(1693/4083)
Szia Mindenki!
Szia colinb!
Hát nem sikerült betartani, amit ígértem! De az erdemény megérte!
Itt az új Anthony video!
De elõbb az elõzõ:
http://indavideo.hu/video/Anthony_Perkins_-_Madonna_-_Masterpiece_rovidebb
10/10
colinb 2013 márc. 25. - 21:09:19 10/10
(1692/4083)
Én egyetértek veled mindenben!
Ha õ úgy volt boldog... nem lehet kifogásom, kifogásunk ellene.
De hogy mi lett volna ha... hát igen, ez egy komoly kérdés. Sosem fogjuk megtudni :(
Viszont azért a Tony életrajzáról szóló könyvért megesz a fene most már!
Nem igaz, hogy senkinek nem jut eszébe a magyarországi terjesztése. Úgy vélem nagyon sok embert érdekelne rajtunk kívül is.
10/10
colinb 2013 márc. 25. - 20:52:42 10/10
(1691/4083)
Hát abban az esetben én is a Fantomot választanám! :DDDD
Fekete Hattyú 2013 márc. 25. - 20:19:05
(1690/4083)
Michael Crawford tudtommal angol, õ játszhatta volna Londonban, Tony pedig Los Angelesben. Még hasonló alkatuk is volt. Istenem, mekkora csoda lett volna!
Csak elképzelem, hogy Christine közli Raoullal:
- Raoul, le vagy ejtve, ÉN A FANTOMOT VÁLASZTOM!! :-)
Fekete Hattyú 2013 márc. 25. - 20:16:04
(1689/4083)
Szóval.... lehet, hogy meg fogtok verni, de nekem az az elméletem (és most ne gondoljatok intoleránsnak, mert nem errõl van szó), hogy Tony azért alapvetõen a nõkhöz vonzódott, és inkább csak a körülmények miatt lett biszex... Meghalt a papája, a mamájáról tudjuk, hogy kb. milyen volt; nagyon félénk volt, és félt a lányoktól, de lehet, hogy csak a kamaszkori kudarcélmények meg esetleg az elnyomó nevelés miatt. Aztán esetleg jött egy fiú, akitõl nem félt, aki kedves volt vele, és akkor így kezdõdött ez.... És persze ettõl nem félt kevésbé a nõktõl, de viszont a fiúktól meg nem félt, és õket már 'ismerte', talán ez volt a 'könnyebb' (de hülyén hangzik ez, de értitek, hogyan gondolom). Aztán jött az áttörés, az elsõ kapcsolata nõvel, és nemsokára megnõsült meg gyerekei lettek, és végül is 'hagyományos' családban lett boldog.
De én arra gondolok, hogy talán ha szerencsésebbek a családi körülményei, vagy ha késõbb születik, vagy nincsenek korai kudarcélményei, ha nem ennyire félénk, akkor lehet, hogy csak nõkkel lett volna kapcsolata. Ezt most a Twice a woman megnézése után különösen így érzem. Ott olyan, mint aki most bontakozott ki, aki nagyon is jól tudja magáról, milyen hatással van a nõkre. (ó, de még mennyire :-)
Nekem, nõként, nagyon is tetszik Tony, valószínûleg ezért gyártottam ezt az elméletet, nõi hiúságból :-)
De lehet, hogy tévedek; lehet, hogy Neki fiúk is, lányok is egyaránt tetszettek, és ha ez a helyzet - honnan is tudhatnánk 100 %-ig biztosra, és végül is mit számítana most már? - , engem _igazából_ nem zavarna. Ha voltak boldog meleg kapcsolatai, amikben tényleg boldog volt, akkor annak örülök, hogy boldog volt, végül is lényegtelen, hogy kivel. Csak mint nõ, hízelgõ lenne a gondolat, hogy igazából azért mi érdekeltük ;-)
Ha nincs igazam, az sem gond. Csak õ az elsõ meleg/biszex pasi (úgy az életben, mint kedvenc színészként), aki így tetszik nekem, ezért csócsálom ezt a gondolatot ennyire... Pedig végül is ez most már csak annyi jelentõséggel bír, hogy Neki tkp. dupla rajongótábora van, mind a két oldalról. És ez csak jó!
10/10
colinb 2013 márc. 25. - 20:15:29 10/10
(1688/4083)
Jaja, így volt! :)
Én is néztem egyet mikor anno olvastam.
Valóban csodálatos hangja volt! És milyen jó Fantom vált volna belõle... :) Nem is értem Webber miért nem õt választotta Michael Crawford helyett :( Bár én imádom Crawfordot a hangjával együtt, mert remek színész. Érdekes, hogy Perkins és õ is eljátszották Cornelius Hackl szerepét a The Matchmaker-ben, csak Crowford a Hello Dolly c. musical változatban játszotta ezt a szerepet. :) Kicsi a világ! :D

Szerintem ezeket már feltettük, de Tony hangjából sosem elég! :)

http://www.youtube.com/watch?v=_JGVw61BFYg
http://www.youtube.com/watch?v=39J7L_fSQvk

Ja, és 85-ben ilyen volt a hangja: http://www.youtube.com/watch?v=vQKwi91RvI0
Fekete Hattyú 2013 márc. 25. - 19:24:37
(1687/4083)
"Auditioned for the role of the Phantom in the original Los Angeles production of Andrew Lloyd Webber's "The Phantom of the Opera". He lost the role to Robert Guillaume."
(szintén az imdb.com-ról).
Azért nem semmi, ha a Fantom musical címszerepére meghallgatták!! Akkor nagyon jó énekhangja kellett hogy legyen. Megyek is, és átállítom az összes DVD-met eredeti nyelvre :-)
10/10
colinb 2013 márc. 25. - 17:53:50 10/10
(1686/4083)
:D
10/10
colinb 2013 márc. 25. - 17:53:17 10/10
(1685/4083)
:D
10/10
colinb 2013 márc. 25. - 17:52:43 10/10
(1684/4083)
Miket nem találok... :D