9/10
ramicica 2013 márc. 27. - 22:08:47 9/10
(1763/4083)
colinb ide szeretnéd a portra, vagy válaszként levélben?
Kedves szép hattyúm, te is adsz meg nekem születési adatot?
Ennyit offolhatunk Tony képei mellett?
9/10
ramicica 2013 márc. 27. - 22:06:40 9/10
(1762/4083)
No csajok...
Ha külditek az adatokat én meg levélben a választ, h mi a horoszkópotok!
Küldhetitek priviben:
Az enyém ez..és aszem találó...még a szakmák is!
off.....

Elgondolkodtató, h passzol-e pl Tonyhoz?

Születési idõpontja alapján Ön a Kígyó jegyéhez tartozik.

Határozott és tevékeny, szereti az érdekes beszélgetéseket, az átgondolt eszmecserét. Az üres fecsegést nem tûri, inkább új gondolatokkal áll elõ, hogy értelmes vita alakuljon ki. Ha valamilyen téma különösen érdekli, képes egészen rendkívüli megoldást találni.

Az új lehetõségeket gyorsan észreveszi, elképzeléseit energikusan, kitartóan véghezviszi. Sikerében általában biztos, ezért többnyire nem hallgat a tanácsokra, pedig igencsak bántja, ha kiderül, hogy mégis tévedett. Szívesen, türelmesen foglalkozik mások bajával, képes többféle szemszögbõl látni a problémákat. Nehéz helyzetekben is megõrzi tisztánlátását, józanságát és higgadtságát, és ilyenkor is határozottan cselekszik. Gyorsan és kitartóan teljesíti a vállalt feladatokat. Mindig hisz abban, amit csinál, és sem idejét, sem erejét nem fecsérli kilátástalan tervekre.

Annyi energiát használ el, hogy idõnként vissza kell húzódnia, élve kedvteléseinek, élvezve az élet örömeit. Baráti körét gondosan választja meg, barátságai tartósak, barátaival hûséges és nagyvonalú. Ha azonban úgy érzi, hogy visszaéltek a bizalmával vagy megbántottak egy hozzá közel álló embert, gyorsan megharagszik és bosszút áll. Szerelmi életében szórakoztató és regényes, fontos kapcsolatait féltékenyen õrzi, és akit megszerzett magának, azt elszántan megtartja. Emellett született csábító: ha valakit meg akar szerezni magának, gondos tervet készít és a zsákmányt nem engedi ki markából.

A figyelmet és a gyöngédséget élvezi, de nem szívesen köti le magát, és gyakran keres új kapcsolatot még akkor is, ha ezzel fájdalmat okoz régi partnerének. Társa viselkedését gyanakvóan figyeli, ugyanakkor fenntartja magának a jogot a szabad mozgásra. Ha igazán szerelmes, akkor rendkívül gyengéd, figyelmes és szeretetre méltó tud lenni, bár saját hibáit nehezen tárja fel. Ideális társa az lehet, aki nyugodt, otthonos környezetben megadja neki a meghitt, közös percek biztonságát.

Munkáját szereti önállóan végezni, mert nehezen viseli, ha korlátozzák. A legbonyolultabb helyzetet is gyorsan felméri, azután nyugodtan, fegyelmezetten megoldja a problémát. Kitûnõen alkalmas a politikával, a törvényhozással, a vendéglátással vagy a reklámmal kapcsolatos foglalkozásokra, de lehet belõle kiváló vállalkozó, filozófus, pszichológus vagy asztrológus, régész is. Kitûnõ szervezõ, ha szükséges, kész újabb szakmákat megtanulni.

Gondolkodása logikus, memóriája igen jó, ezért képes kifogástalanul végrehajtani feladatait. Az észlelt problémákra azonnal reagál, bátran és elszántan viselkedik, de ha eléri célját, rendszerint visszavonul, hogy rendezze gondolatait és kipihenje magát. Színe a piros, a hagyomány szerint ez a jó szerencse színe. A boldogságot, az erõt, a tervek sikerét és a család virágzását jelképezi. Kínában a piros a legnépszerûbb szín; a holdújév idején piros papírra írják az emberek jó kívánságaikat, amelyeket az ajtókra és a kapukra tûznek ki. A Kígyó a dél-délkeleti irányhoz kötõdik, a késõ délelõtt óráihoz társul, amikor a Nap tetõpontjához közeledik az égen.

Születési idõpontja alapján Ön a Tûz elemhez (fázishoz) tartozik.

Az alábbi táblázatból láthatja, hogy ennek mi felel meg. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a táblázatban foglaltak feltétlenül jellemzõk Önre, elõfordulhat az is, hogy az adott dolgokra Ön esetleg túl érzékeny.

Irány
Dél
Évszak
Nyár
Klíma
Forróság
Folyamat
Növekedés
Szín
Piros
Íz
Keserû
Szag
Égett
Yin szerv
Szív
Yang szerv
Vékonybél
Érzékelés
Beszéd
Testnyílás
Nyelv
Szövetek táplálása
Erek
Külsõ megnyilvánulás
Arcszínben
Érzelem
Vidámság/öröm
Hang megnyilvánulás
Nevetés
Bolygó
Mars

A Tûz jegyében született embernek elvben legerõsebb szerve a Szív és a Vékonybél. Mivel a Tûz fékezõen hat a Fémre, e.
10/10
colinb 2013 márc. 27. - 22:05:46 10/10
(1761/4083)
Elküldtem, elõre is köszi! :)
Kirakhatod ide is, hisz ez csak játék! :D
9/10
ramicica 2013 márc. 27. - 22:02:06 9/10
(1760/4083)
Hát én is kb ezt mondtam a meleg dolog kapcsán... h a pasik nem vetélytársak...mert pasik...

és igen..akkor nagyon cukker lett!
De én fenntartom a jogot, a Berrytõl való eltekintésnek (hála colinbnak!)

Egyébként, ha megnézed a videomnak 4 csúcspontja is van (kb):
1. mikor a szöveg rész kezdõdik (beszéd9, akkor van a legártatlanabb képe
2. Phaedra...szöveg a dalban: "ahogy nézek rád" (azsem 3. vszk...Melinával padon)
3. mosoly a Pretty Poisonból (szövegben "mosollyá változtaja)
4. berry+ pucér hasu Tony!!!!!!!!!!!!!!!!!
9/10
ramicica 2013 márc. 27. - 21:57:33 9/10
(1759/4083)
vagy priviben..csak 1x be fog telni a üzenet táram..ha nem pucolom ki... boccs off
Fekete Hattyú 2013 márc. 27. - 21:57:06
(1758/4083)
Különben kösz, Rami, az alapos válaszodat a meleg-témával kapcsolatban!
(Meg egyáltalán, hogy nem utáltatok ki esetleges homofóbia gyanúja miatt.)
Arra már én is gondoltam, hogy ha a pasimról egyszercsak kiderülne, hogy pasik (is) érdeklik - vagy érdekelték - az kevésbé zavarna, mintha nõkkel lépne félre. Mert egy másik pasival nem vagyunk vetélytársak egymásnak... lehet érteni, amire gondolok? :-)
Tony esetében is tényleg, lehet érezni a különbséget a fiatalkori és a "felnõtt" képei között. Biztos (mármint nagyon remélem) hogy boldog volt a meleg korszakában, de valahogy késõbb, "igazi férfiként" (OK, ez bunkón hangzik) mintha kiteljesedett volna. Nekem amúgy tetszenek a feleségével közös fotóik is :-) azokon Tony egyszerre nagyon aranyos ÉS nagyon férfias, ez a kombináció pedig egyszerûen észvesztõ!
9/10
ramicica 2013 márc. 27. - 21:54:47 9/10
(1757/4083)
colinb küldd mailben az adataidat, de Fekete hattyú te is elküldheted!
Oszt mindenki szóljon, h mailben, vagy a címlapon szeretné az eredményt látni!
Én nem vagyok szégyenlõs..a sajátomat kirakom nektek ide!
Dátumot írjatok..én, hó nap! ;)
9/10
ramicica 2013 márc. 27. - 21:53:03 9/10
(1756/4083)
Igen, jó lenne már a film!..

De a kosár örök szerelem!
Én imádom csinálni és nézni is! iletve, ha már nézi az ember..rögtön azt gondolja, h neki is kell.. most!
Annyira jó lenne Tonyt sportolás közben nézni!
ÓÓÓÓ....
Jó lesz ez..utolsó rugás a romantikus álmodozásnak..
Utolsó romantikus, amit nem láttunk tõle!
10/10
colinb 2013 márc. 27. - 21:52:32 10/10
(1755/4083)
Rami, nekem nem akarod megnézni a horoszkópomat? :) Kivi lennék rá, tényleg! :D
9/10
ramicica 2013 márc. 27. - 21:51:11 9/10
(1754/4083)
Ha lehet, nekem inkább az angol!
Nem tudom, h meddig jutnék vele, de próbálkoznék!
Fekete Hattyú 2013 márc. 27. - 21:47:07
(1753/4083)
Én sem mernék nekivágni az angolnak. Még ha olaszul lenne... De tényleg, Hitchcock is "divatba jött" most a film miatt, talán kéne mailt lökni egy-két könyvkiadónak az ügyben. A Hitch-film kapcsán csomóan rábuktak a Psychóra (mint én is, újra), onnan már csak egy lépés Tony. És az ilyen régebbi filmsztárok életrajzaira biztosan lenne kereslet. Ingrid Bergman életét is kiadták, és sorolhatnám. Tony talán még több embert érdekel, mint Ingrid, és fõleg nõket, nõk pedig szívesebben vesznek könyvet, hát nem lenne jó üzlet? :-)
10/10
colinb 2013 márc. 27. - 21:44:21 10/10
(1752/4083)
Biztos hamarosan elkészül B90 a filmmel, ne aggódj! :)
Igen, említetted, hogy kosaraztál elég komolyan.
Azt tudom, hogy kosarazni látni valakit sokkal jobb mint kötelezõen játszani.
Bocsi én utáltam, mert szemüveges voltam, meg az egyik szemem le is volt ragasztva sokáig, és amire emlékszem, hogy mindig úgy dobták felém a labdát, hogy az szántszándékkal az arcomban landoljon! :( Meg sem tudom számolni hányszor tört össze a szemüvegem, még szerencse, hogy az arcom néhány karcolással megúszta...
Késõbb viszont, amikor már nem voltam szemüveges és nem volt kötelezõ a játék, kimentem a srácokkal pattogtatni a térre. :)
Bár az én szerelmem továbbra is a röplabda, azt imádtam! :) Meg a Méta és a Baseball keverékébõl összegyúrt játékot is a napköziben. :D Jó ég, ez sem most volt! :D
10/10
colinb 2013 márc. 27. - 21:35:52 10/10
(1751/4083)
Hát ez az, hogy szarokat meg ilyen könnyen kiadnak! :(
Ha valóságshow szereplõ lennék vagy celeb vagy valamelyik nagykutya megszponzorálna, már az én könyvem is ki lenne adva rég. :(
Megvan Perkinsrõl az a könyv angolul is, de nincs az a pénz amiért leülnék és elkezdeném szavanként szótárazgatni. :D
Egyszer megpróbáltam ilyen módszerrel lefordítani egy filmet... nem jött össze. Pedig volt hozzá felirat. Az angol szavakat lefordítottam és így egymás mellé rakva értelmetlen baromságok jöttek ki. Kb. a google is így fordít! :D
Fekete Hattyú 2013 márc. 27. - 21:26:41
(1750/4083)
De hát egy csomó sz*rt mégis kiadnak, csak végig kell nézni egy könyvesbolton...
Bizisten ha nem angolul lenne, megrendelném. Angolul szavanként kéne kiszótáraznom :-(
Valóságshow-szereplõkrõl bezzeg kiadnak könyvet. Azért Õ mégiscsak volt valaki... Már csak kíváncsiságból is sokan megvennék.
10/10
colinb 2013 márc. 27. - 21:26:03 10/10
(1749/4083)
Ez nagyon illik rá! :) Tök jó! :)
9/10
ramicica 2013 márc. 27. - 21:25:28 9/10
(1748/4083)
Oké, akkor mindenki a horoszkóoról:
Ennyi 1x belefér, bár nem ez a meghatározó:

Születési idõpontja alapján Ön a Majom jegyéhez tartozik.

Cselekedetei általában helyesek, mert jó a megfigyelõkészsége és természetes intelligenciája van. Mindenre kíváncsi, képzelete gazdag. Mivel egyénisége kellemes, bizalomgerjesztõ, sokan osztják meg vele örömüket, bánatukat. A Majom szereti a változatosságot, az érdekes dolgokat, általában élénk társadalmi életet él. Nagy erénye, hogy képes alkalmazkodni a legkülönbözõbb helyzetekhez.

Nem tûri, hogy valaki kárt okozzon neki vagy rontsa a jó hírét, és egyáltalán nem ajánlatos gyakran keresztezni az útjait. Kivárja, hogy eljöjjön az õ ideje. Céljait elszántan próbálja elérni, emiatt néha mások önteltnek vagy ügyeskedõnek látják, és vigyáznia kell, hogy ez meg ne rontsa kapcsolatait.

A Majomnak kitûnõ az emlékezõtehetsége, különösen a neveket és a számokat képes megjegyezni. Jó humora van, szórakoztató, színes egyéniség, így társaságban szívesen látják. Nyíltsága, segítõkészsége elbûvöli az embereket. A szerelemben kedveli a kalandokat, partnereire vonzóan hat nyitottsága, széles körû érdeklõdése, humora. Általában nehezen kötelezi el magát, de ha megtalálja igazi partnerét, ritkán hûtlen hozzá. A kedvére való, igazi társhoz alkalmazkodik, támaszt nyújt neki, megbízható partner. Ha a szerelem elmúlt, akkor is szívesen segíti volt partnerét, ha annak szüksége van rá.

A Majom jegyében született ember rendszerint igen mûvelt, rendkívül értelmes, kitûzött célját többnyire el is éri. Ha figyelmét összpontosítja, könnyen elsajátít bizonyos mesterségeket, és bár jó pénzügyi érzéke van, ajánlatos tartózkodnia a szerencsejátékoktól, a spekulációtól. A sajtóval, a pénzügyekkel, szervezéssel vagy a rendõrséggel kapcsolatos foglalkozásokra különösen alkalmas, de lehet belõle kiváló tervezõ, értékesítõ, ellenõr vagy kézmûves is.

Mindig valamilyen új tervet melenget, és nem nyugszik, amíg meg nem oldja problémáit. Még a legnehezebb helyzetbõl is kivágja magát szervezõképességével, kreatív gondolkodásával és gyors reagálásával. Színe a fehér, amely a kínai hagyományok szerint az õsz, az érettség jelképe, egyben az érintetlenség, a tisztaság és az üdeség színe is. Bár Kínában az emberek fehér ruhában gyászolnak, ez a szín a szerencsét is jelezheti, fõként ha fehér madarak képében jelentkezik. A Majom jegye a nyugat-délnyugati irányhoz kapcsolódik, így a késõ délutáni órákhoz társul, amikor a Nap már alacsonyan jár.

Születési idõpontja alapján Ön a Víz elemhez (fázishoz) tartozik.

Az alábbi táblázatból láthatja, hogy ennek mi felel meg. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a táblázatban foglaltak feltétlenül jellemzõk Önre, elõfordulhat az is, hogy az adott dolgokra Ön esetleg túl érzékeny.

Irány
Észak
Évszak
Tél
Klíma
Hideg
Folyamat
Raktározás
Szín
Fekete
Íz
Sós
Szag
Rothadt

Érzékelés
Hallás
Szövetek táplálása
Csontok/haj
Külsõ megnyilvánulás
Hajban
Érzelem
Félelem/pánik
Hang megnyilvánulás
Nyögõ, sóhajtozó
Bolygó
Merkúr

A Víz jegyében született embernek elvben legerõsebb szerve a Vese és a Húgyhólyag. Mivel a Víz fékezõen hat a Tûzre, és a Tûzhöz tartozó szerv a hagyományos kínai orvoslás szerint a Szív és a Vékonybél, a Víz jegyében születetteknek különösen ezekre kell vigyázniuk, mert hajlamosak a Szív és a Vékonybél megbetegedéseire.
10/10
colinb 2013 márc. 27. - 21:22:52 10/10
(1747/4083)
Ja, ezt a két könyvet egy párszor már feszegettük mint témát, hogy miért is nincs kiadva MO-on.
Megmondom miért! Mert a magyar kiadók magasról tesznek rá, hogy hány embert érdekelne egy bizonyos könyv.
Ezt tömény tapasztalatból mondom. Egyszerûen félnek! Úristen, mi van ha mégsem veszik meg... akkor belefeccöltünk egy csomó pénzt és jaj mi lesz, most tönkremegy a kiadó! Ilyenek!
Talán most történik valami a Hitchcock könyv és film után, én ebben reménykedem!
Fekete Hattyú 2013 márc. 27. - 21:22:41
(1746/4083)
A Psycho-könyvben (a filmforgatásiban, mármint) én is morcos lettem, hogy tök mellékesen írnak benne róla... most komolyan, mégis mi lett volna azzal a filmmel, ha õ nincs? Hát ki volt nála fontosabb ott?
Majd azt figyeld meg, amit a zuhanyjelenetben írnak Tonyval összefüggésben ;-) nagyon édes :-)
Fekete Hattyú 2013 márc. 27. - 21:20:18
(1745/4083)
Ha már horoszkóp:
Tony Kos volt, a kínai szerint pedig Majom, amirõl ezt írják:
http://www.lovemyself.hu/hu/horoszkopok/kombinalt_horoszkop/kos-majom

"Népszerû, reflektorfényben élõ ember. Szereti, ha jól szórakozik, és bármit elkövet az unalom ellen. Újító gondolkodó, nem a már bejáratott módszereket választja, hanem e helyett újakat talál ki. Sok barátja van, körülveszik az emberek, jó érzékkel bánik velük, és szeret csapatban dolgozni. A Kos Majom közvetlenségérõl híres, lyukat beszél az ember hasába.

A szerelemben új mûfajokat alkot. Ám szerelmi élete rendszertelen, zavaros érzelmekkel. A Kos Majomnál ideális esetben egy jó baráti kapcsolatból fejlõdik ki az igazi szerelem."

Most mondjátok, hogy nem illik rá! :-)
9/10
ramicica 2013 márc. 27. - 21:19:45 9/10
(1744/4083)
Köszi, tudjuk Fekete Hattyú!
Néztük mi is!
De egyenlõre mi nem rendeltünk..az biztos!
Pedig jó lenne!