sushi 2010 júl. 09. - 19:05:57
(449/729)
Egy kicsit csalódott vagyok!Valahogy a könyvet jobban átéreztem és nagyobb hatással volt rám. Lehet azért mert miközben olvastam az egész filmet leforgattam az agyamba és az enyém sokkal de sokkal jobb volt!!!
Az írónõ húzta az agyamat mindvégig, nem tudtam hogy most tényleg felkérik a vérfarkasokat segíteni vagy sem, mert addig addig húzta míg kétszer is meggondoltam megkérik e õket. A filmben mintha meg természetes lett volna hogy segítenek, de ez a könyvben nem volt ám így.
A másik hogy Edward és Bella érzései sokkal erõteljesebb volt a könyvbe mint a filmbe....
Az elsõ 5 perce a filmnek a könyvben elsõ 200 oldal egybesûrítése volt.
Annyira gyorsan lejátszodótt az egész könyv a filmben, hogy nem is tudtam élvezni.
Persze azért izgultam meg teszett, csak a könyv még jobban.
Úgy érzem kicsit azért volt ilyen ez a film, ilyen gyors és sûrített, mert úgy is az összes twilight rajongó tudja hogy mi fog történni és ez az egész film csak egy vizuális megvalósítása az emlékeinknek a könyvbõl. Bár nekem nem én többre emlékszem.

Nekem a legelsõ film a best:)Nagyon tetszett és akkor szerettem meg ezt az egész twilight mizériát, pedig amikor elõször láttam akkor már mindegyik könyv kint volt és az elsõ két film is megjelent.

Most olvasom a 4.-et, mit ne mondjak r*****, *******, ***** izgalmas:)és imádom!!!!
juhaszveni 2010 júl. 09. - 08:24:36
(448/729)
Jogos! :)
egytokeletesember 2010 júl. 09. - 08:18:20
(447/729)
Howard Shore - Wedding Plans
ez tartalmazza a score-t és az Eclipse cimû számot is.
juhaszveni 2010 júl. 09. - 07:53:00
(446/729)
A szám elõadója és címe: Metric – Eclipse (All yours), és szerintem nagyon jó megoldás volt, ahogy Shore muzsikájából átúszott a szám...
Szóval megnéztem. Elsõ benyomások: tetszett, hogy végre tényleg forgatókönyvíróként ténykedett Rosenberg, mert hozzányúlni a könyvhöz, hogy izgalmasabb film szülessék, nem csak szolgaian másolt, mint a New Moonban. Összességében jó volt, annak ellenére, hogy Pattinson nekem nem tudja Edwardot hozni, akiért oltárira oda kell lenni, mondjuk elfogult is vagyok a másik oldalra ;). Jó volt látni megelevenedni a könyv lapjait, átélni újra az érzelmeket, amiket kiváltanak. Szóval meg kell még nézni :)...
10/10
o.O.doriii.O.o 2010 júl. 08. - 19:26:45 10/10
(445/729)
Nekem sokkal jobban tetszett, mint az elsõ kettõ. Igaz, ha nincs az elsõ nem szeretek bele az egész történetbe, szóval eléggé tetszett a film... IMÁDTAM. Nekem teljesen át jött ami a könyvben is volt, nem úgy, mint a New Moon-ban.
1/10
tomiloki 2010 júl. 08. - 19:23:49 1/10
(444/729)
haggyuk már ezt a sz*rt a paródia 1000x jobb lesz
hozzászóló11 2010 júl. 08. - 18:19:45
(443/729)
nemtudja valaki megmondani ,hogy a végén a legeslegvégén, mi a címe annak a zenének? nagyon megköszönném!!!
1/10
WOrsi22 2010 júl. 08. - 15:23:45 1/10
(442/729)
Hatalmas csalódás volt (olvastam a könyvet, ma láttam a moziban). Nagyon beharangozták, hogy hú de jó lesz. Hát nem volt az. Hatalmas pofára esés volt a számomra.
10/10
Dorcsek 2010 júl. 08. - 10:37:03 10/10
(441/729)
Nekem nagyon tetszett a film, Kristen szerintem a New Moonhoz képest sokat fejlõdött mimika terén:D
Taylor nekem mindig a favorit marad, de a többiek is jók voltak:)
Az új Victoriával nekem nincs bajom, alig szerepelt am. is.
Szerintem jól megcsinálták a könyvhöz képest is, meg úgy magában is megállja a helyét a film:)
Egyet utálok a feliratos filmekben, hogy néha nem látszik a felirat, plusz általában elém ül be valami 180 cm-es maca:D
wandor 2010 júl. 08. - 05:23:15
(440/729)
Hát ha horrort akarsz akkor rendesen mellényúltál mert ez a közelében sincs annak.
Egyáltalán honnan szedted hogy ez horror?
Tiamo23 2010 júl. 08. - 05:12:49
(439/729)
ÉN MOZIBA NÉZTEM MEG SZERINTEM KELLEMES TOVÁBBRA IS A TÖRTÉNET,EBBE A RÉSZBE IGAZÁN A POÉNOK HEGYE VIRÁGZIK.AJÁNLOM MINDENKINEK,FELIRATOSAN IS NAGYON ÉLVEZHETÕ
2/10
monimalna 2010 júl. 08. - 01:13:44 2/10
(438/729)
hát ez aztán kurva horrorisztikus xDD ugylátszika 24 évesek is libakorosztály..én meg ingyen néztem és kb megfenyegettek h besértödnek ha nem megyek el veleük megnézni ezta rakás fost és a legszebb h még azoknak az ismijeim sem teccet:DDD
hahorrort akarsz moziba nézni akk nézd a rémálom az elm utcábant az legalább leköti az embert és nme alszik be rajta..már boccs
angyalka666 2010 júl. 07. - 22:37:52
(437/729)
IMAX-ban megnézném ÚJRA (-: (-:
zsolt0606 2010 júl. 07. - 22:14:38
(436/729)
Nos, sztem jó volt a film, 1-2 rész nem tetszett fõleg a visszaemlékezések... sztem túl rövidek voltak. Bár 10/10 film, mint könyv rajongó mondom.
Pasik a moziba: vannak köztük tényleg olyanok akik melegek, vannak köztük akik csajozni mennek, bár ha azt nézzük hogy így szednek fel tinyi lányokat, hát... mi benne a küzdés? Én is pasi vagyok, elõször hallani sem akartam a filmrõl, nem hogy a könyvrõl... de a barátnõm unszolt és megnéztem, elolvastam, nekem bejött így a 4 rész, csak hát kicsit sok volt a lányos rész... de összességében tetszett...
Csak az nem értem akik azt írják hányinger, meg k*rva unalmas akkor minek nézik meg? figyi ez a 3. rész filmben, ha megnézed az elsõt tudod milyen lesz a folytatás... ha már a 2.-at megnézted, akkor minek megnézni a 3.-at?
T_Anita 2010 júl. 07. - 22:13:58
(435/729)
Van benne valami! (Ruha)
Na igen, ehhez a felcseréléses-kihagyásos dologhoz meg már hozzászokhattunk volna az elsõ két részbõl. :S Bár ezeket csak azok veszik észre, akik a könyveket is olvasták. Egyébkét engem is zavar, de ezek szerintem elnézhetõ hibák, mert amúgy egész jól megcsinálták a filmeket...eddig, és én is remélem, hogy az utolsó részben sem fogunk csalódni, ha már tényleg 2 részre bontották.
wandor 2010 júl. 07. - 21:46:57 Előzmény T_Anita
(434/729)
Jó ez így hogy nem mutatta meg, különben az utolsó(elõtti) részben ragaszkodni kellett volna ahhoz a ruhához és egyesek arra már divatjamúltnak találnák ;)

Amúgy a film maga nem volt rossz, de ha a történethûséget nézzük akkor pocsék.Az események sorrendje felcserélve, kihagyva, megváltoztatva...
Remélem az utolsó könyvbõl jobbat csinálnak ha már 2 részbe rakják és nem egybe akarják belesûríteni.
2/10
Arkagyin 2010 júl. 07. - 20:14:35 2/10
(433/729)
Csak van egy probléma kedves Aisa22. Hogy kb ugyan annyi bunkó nõ is van a világon. Sõt az udvarias, értelmes férfiakat kevésbé veszik észre, mert manapság a nõk a pénzre mennek.
T_Anita 2010 júl. 07. - 14:36:29
(432/729)
Én IMÁDTAM! A New Moon után egy rendkívül kellemes csalódásban volt részem, bár lehet, hogy a 2. rész azért nem nyerte el annyira a tetszésemet, mert maga a történet(rész) szomorú volt. De ez a rész....ez már ott volt. :D
Talán egyetlen dolgot hiányoltam az Eclipse-bõl, hogy a legvégén nem rakták bele azt a jelenetet, amikor Alice megmutatta az esküvõi ruhát Bellának.
Ezt leszámítva szerintem nagyon jó volt! :)
angyalka666 2010 júl. 07. - 11:44:43
(431/729)
annie igazad van! Egyébként meg a mozi nem csak a 15-16 éves lányokkal van tele....én sem annyi vagyok és tetszett és ha valakinek azért tetszik mert jó pasik vannak benne akkor azzal mi a baj???? Romantikus sztori....amit lehet, hogy sokan azért kedvelnek, mert a mai férfiak nem ilyenek, és kicsit jó ilyet nézni. Várjuk a 4. filmet, a könyv óriási jó volt. :P
10/10
Sandyyy 2010 júl. 07. - 11:38:53 10/10
(430/729)
Libakorosztály?XD Kérlek.. 24 vagyok, és nekem tetszik:D
Pasik közül egyik se jön be.. Robert Pattinson nekem alapból csúnya, Taylor Lautner cuki, de túl fiatal, Kellan Lutz elmegy, de a filmben nagyon gázul néz ki.
Azért vannak olyanok akik sok pontot adnak a filmnek, mert jó film. Ha te nem így látod, ne fecséreld az idõdet ilyen "sz*r és unalmas" filmekre.
Ui.: Nekem legjobban a horrorisztikus eleje tetszett.
Nagyon vagány volt:P
És Jodelle Ferland (igaz h keveset volt benne) nagyon jól játszotta a szerepét. Ügyes kisláy.