egytokeletesember 2010 márc. 25. - 15:34:27
(49/729)
és ismét: jéééézusooooom! hát leesett hogy miért támadtál rám szerencsétlen! a NYÚMÚN fórumon már jól leoltottak de mivel se képességed se agyad nincs hozzá hogy észérvekkel megvédd magad, inkább idejöttél engem háborgatni. ráadásul olyan dolgokat vágtál a fejemhez amivel ott téged sértettek végig. ez kedves gesztus de kereshettél volna egy olyan embert aki hozzád hasonlóan tényleg nem tud irni:) elolvastam pár hozzászólásod, és azt kell mondjam tipikus. ne haragudj nem vitt rá a lélek hogy elolvassam az adatlapodat, igy csak találgatok a korodat illetõen. asszem 18 évesen éri el az ember hogy kitáguljon a csõlátása és felmérje az igazát. ezek szerint te még nem tartasz ott. ezt is csak azért fejtegetem mert.. nem is tudom mennyinek, talán 3 évesnek tituláltál? hizelgõ:) a portponthu-n a fórum amúgy arra van, hogy ha valakit érdekel egy film, az elolvashatja mások véleményét és eldöntheti érdemes-e megnézni. TEHÁT: próbáld meg felfogni hogy ez nem egy rajongói oldal. itt a véleményekre kiváncsiak (tudom te nem) a jóra és a rosszra is mert igy lehet nagyjából egész képet kapni valamirõl. a film nekem is tetszett, de csak a könyvek miatt.. még mielõtt azzal jönnél hogy takarodjak az antitvájlájtos hozzáállásommal. (fonetikus. még mindig.)
egytokeletesember 2010 márc. 25. - 14:58:11 Előzmény borsbab
(48/729)
ja és még valami. a megtanúlni rövid u. ha már a helyesirásnál tartunk. (és ha kérdeznéd: nincs hosszú i a klaviatúrámon, és igen, az a billentyûzet)
egytokeletesember 2010 márc. 25. - 14:55:37
(47/729)
Kedves BÁTÖRFLÁJ és lenccs! jó érzés hogy legalább két fórumozó számára létezik a szarkazmus és a kreativitás. A "nyúmún" nem helytelen, hanem fonetikus. Azt pedig hogy "akin smink van b*zi" a lejjebb található mélyenszántó gondolatokra reagáltam, asszem van egy olyan szó is hogy analfabéta. (Ez utalgatás, a gyengébbek kedvéért) Abba meg hogy mi a nevem, már igencsak végsõ elkeseredésedben köthettél bele, de ügyesen visszavágtál gratulálok. Hülye.
Butterfly1986 2010 márc. 22. - 20:38:58 Előzmény dodokacsa194
(46/729)
Nem õ gondolja ezt... hanem vincent mondta. Õ épp ellenkezett eme fantasztikus megállapítással:) Ironikus hangnemben mondta, hogy akin smink van az buzi. Olvassátok el lejjebb a történéseket.
lenccs 2010 márc. 22. - 11:50:57 Előzmény csizi26
(45/729)
Nem a sminkje változott...Tessék csak megfigyelni a szemöldökét! Az lett meghagyva, s változtatta meg RP arcát teljesen...(a 2. részre már lett akkora sztár, hogy nem kellett kiszedetnie a férfias szemöldökét:-))
lenccs 2010 márc. 22. - 11:33:12 Előzmény egytokeletesember
(44/729)
Nem tudom, mi a bajuk a helyesírásoddal?:-) (ha a "tréler" meg a "nyumun" akkor nem sok humorérzékük van az itt fórumozóknak...) Sõt, én úgy vettem észre, aki ezért leszólt, éppen õ nem tud helyesen írni;-)
10/10
borsbab 2010 márc. 21. - 15:36:43 10/10 Előzmény egytokeletesember
(43/729)
ja és azt kifelejtettem hogy mielött hozzászólsz bármihez is elöbb nem ártana megtanúlni írni.........bár lehet h nem vagy több 3-nál és akk ez azt is megmagyarázná hogy nem tudsz semmit a filmekrõl.......
10/10
borsbab 2010 márc. 21. - 15:34:02 10/10 Előzmény egytokeletesember
(42/729)
Ha azt gondolod hogy amelyik férfin smink van az buzi hát akkor te még életedben nm láttál egy filmet sem ugyanis nem találsz olyan színészt a földön akin ne lenne smink!!!!!!!!!!!egy tökéletes ember?na nehogy már inkább tökélétesen hatalmasra nõtt ego-jú ember!Vegyél vissza a képedbõl és nézz meg néhány filmet.
dodokacsa194 2010 márc. 19. - 18:59:55 Előzmény egytokeletesember
(41/729)
drága! tök jó lenne ha az után kritizálnál bármit/bárkit is h megtanulsz írni mert látom nagyon nem tudsz.. egyébként ha jól megnézed minden filmbe minden szereplõn van smink még a pasikon is úgyhogy befoghatod :) ha nem tetszik nem kell megnézni , senki nem kényszerít!ennyi!!!
kíváncsi lennék te mégis h rendeznéd meg bár h az Újholdnál 1000x szer szarabbat kapnánk! csak ennyi! :)-.-
egytokeletesember 2010 márc. 18. - 08:42:04
(40/729)
jézusoooom!!! akin smink van az b*zi, hallod elég megalapozott és logikus teória. vágod a szinész szakmát az biztos! a tréler alapján kb megnézhetném újra a nyúmúnt, ugyanis semmi változás. a Bella még mindig szenved és hülyének néz mindenkit, az Edvárd évõdik hogy mi lenne neki a legjobb (mert õ aztán tudja), a Dzsékob meg teper hogy legyen valami, ami még mindig érthetõ, hiszen a Bella folyton elhúzza a mézesmadzagot. a sneak peak már tartalmasabb, jó lenne ha csinálnának egy második változatot, olyat amiben megmutatják hogy mi is a különbség az eklipsz meg a nyúmún között, merthogy valahol ez a lényege egy trélernek. hogy felhivja a figyelmet miért érdemes megnézni a filmet.
offtopic
Butterfly1986 2010 márc. 15. - 23:28:36
(39/729)
Semmi.Pont ezt írtam én is:) Hogy engem nem érdekel, ha azok.
benczedorka 2010 márc. 15. - 20:33:59
(38/729)
http://www.youtube.com/watch?v=rEMuxlRj094&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/user/twinformTV#p/a/u/1/j5CD9jzamyY

trailer és Eclipse Sneak Peek :)
buzik vagy nem, nem érdemes ilyenekkel vitatkozni, akik ezt gondolják...
és am ha buzik akkor mi van???
offtopic
Butterfly1986 2010 márc. 15. - 17:31:59
(37/729)
Engem nem érdekel, ha buzik. Egészségükre:) Neked se kellene ilyennel foglalkozni. Olvasgass és fejleszd az agyacskád:) Helyesírásban se voltál osztályelsõ:) Amúgy meg akkor Johnny Depp is buzi? Amiért hagyta, hogy elmaszkírozzák a Karib-tenger kalózaiban meg az Alice-ban? Olyan okos elméleteid vannak:D Légyszi ne írj több butaságot, fõleg olyan dologgal kapcsolatban, amiben nem vagy jártas.
Butterfly1986 2010 márc. 13. - 16:21:16
(36/729)
Érdekes, mert én nem áhítozom. Te viszont egyfolytában a szereplõkkel foglalkozol és azzal, hogy hogyan néznek ki. Nem is tudom, akkor ki beszél másnak:) Foglalkozz a filmmel, ha meg nem szereted, akkor kár idõt meg energiát pazarolni rá. A te véleményed nem fogja befolyásolni másokét.
boszy84 2010 márc. 13. - 15:47:10
(35/729)
Megjött a magyar feliratos trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=VHkqyfagEIU

Amúgy a Breaking dawn-os nem rossz, de látszik, h. a régiekbõl és máshonnan összevágott... jó lenne már ott tartani, h. annak is az igazi verzióját nézhetnénk, mert végre megcsinálták.

De addig is örüljünk a 3.-nak. :)
csizi26 2010 márc. 12. - 23:16:05
(34/729)
Hát jól elcseszték a sminkjét az 1. részhez képest.
Butterfly1986 2010 márc. 12. - 22:05:20
(33/729)
A kellesz nem 2 sz... Nem is akarom, hogy kelljek neki, mivel 3 és fél éve van párom. Én csak a te irigységedre reagáltam, ami elég nyilvánvaló:) Az én szerelmem is Jacob párti és ha õ így érzi, akkor így érzi:) Én maradok vámpír-fan:)) A trailer amúgy annyira nem tetszik, mondjuk tény, hogy nekem könyvben se a 3. rész tetszett legjobban.
csizi26 2010 márc. 12. - 20:23:18
(32/729)
Csodás smink:)))))))))))
offtopic
Kattrin 2010 márc. 12. - 19:14:03
(31/729)
Ezt sokan nem értik. :) A film alapján Jacob lenne vonzóbb.
offtopic
Kattrin 2010 márc. 12. - 19:12:36
(30/729)
Sajnálom azt a milliónyi nõt, akinek Edward kell, mert Edward nem létezik. :D