10/10
Haversrac 2011 máj. 17. - 13:50:34 10/10
(435/735)
azt nem értem miért õ lett a közutálat tárgya azzal, hogy mûsort kapott? elõtte õ volt mindenkinek a nagy kedvence, én felvállalom nekem továbbra is nagy kedvenc. És igen elvégeztem az általános, a középiskolát, sõt bent vagyok a felsõoktatásban is, van alapmûveltségem is tán, mégis bírom az ürgét ez nem ennek a függvénye...

Ha most Béci csinált volna mûsort lehetséges, hogy õt is mindenki utálná:P mondjuk én meg õt utáltam a legjobban, a húgával együtt parádésan megjátszották magukat, õk meg a feltörekvõ romák, de azért, ha õk csináltak volna efféle mûsort kíváncsi lettem volna itt páran mit szólnak. Elszabadult volna a rasszizmus valószínûleg...

dehát szerencsére rájuk nem volt igény, pedig õk sem lángészek ennyi erõvel az RTL õket is mozgathatta volna Mariette bábun...
10/10
Haversrac 2011 máj. 17. - 13:45:02 10/10
(434/735)
most agyaltam ezzel pl az én egykori nevelõfaterom lúzeroztad le szintén, aki éjjeli õrködik úgyszint. Te meg akkora úr vagy, hogy ezt a munkát is lenézed? ki vagy te? tán te vagy a felsõ 10 ezer egyik tagja, hogy beskatulyázz embereket az állásuk szerint, hogy nyertes, vesztes? Alekosz ugyanúgy, mint a több millió átlagpolgár az életéért küzdött, hogy meg tudjon élni...
10/10
Haversrac 2011 máj. 17. - 13:42:14 10/10
(433/735)
jó léttel kapcsolatban azért nem írtam le Milot és Szabolcsot, mert õ nekik idõbe telt kissé, Alek ölébe annál több hullott hirtelen, de még õ is simán megteremtheti a mégjobb létet, akkor így fogalmazok neked.

Vagy számodra, ha a zsebedben van mondjuk 50-60 millió Ft akkor az már nem is jólét?
10/10
Haversrac 2011 máj. 17. - 13:37:05 10/10
(432/735)
az a gáz, hogy ezt csak te gondolod így, hogy lúzer. Teljesen lényegtelen, hogy nevetségessé tette magát, a VV4-ben ez volt a cél végülis csak így érhetett révbe. Az, hogy elvállalt ilyen primitív szereplõkkel, rosszul megszerkesztett, megcsinált mûsort az nem az õ baja...

Mellesleg arról se tehet, hogy ilyen a kinézete nem õ választotta meg a génjeit;)

És az pedig végképp nem a te dolgod, hogy õ kivel fog együttélni:D Sok más fiatal férfi (30-on felüli) embernek nincs párja õk is lúzerek?

az pedig a jövõ titka mennyire fogja hasznosítani a megnyert pénzét, de biztosíthatlak arról, hogy nem fogja elherdálni hiába nézed le te is a 8 általánosa miatt...
akác41 2011 máj. 17. - 12:55:57
(431/735)
A sznobságot arra értettem, hogy divat elõre minõsíteni ,mielõtt saját magam meggyõzõdtem arról, hogy van e benne érdekes, tanulságos, vagy éppen elfogadhatatlan számomra. Természetesen nem itélkezem senki felett, szuverén joga mindenkinek a saját értékrendjét felállítani! Elfogadom azt, ha valakit ez szórakoztat, én a VV-ben találtam némi fantáziát, ez kicsit sem érdekel.
1/10
offtopic
meszag 2011 máj. 17. - 11:48:22 1/10
(430/735)
jav: talmi mûsor
1/10
offtopic
meszag 2011 máj. 17. - 11:47:42 1/10
(429/735)
Nem. Csak érzékeny.
1/10
offtopic
meszag 2011 máj. 17. - 11:46:54 1/10
(428/735)
Ha valakit nem köt le efféle talmmûsor, az sznobság? :) Ne ítélkezz! Engem simán nem érdekel az ilyen fajta "szórakozás", sem mások magánügye (bulvár), hacsak nem érzem, hogy az a valaki szeretné velem megosztani a problémáit.
RDoo 2011 máj. 17. - 11:30:47
(427/735)
"Ha találkozunk egy olyan emberrel, aki megtestesíti önnön elfojtásainkat, bûntudatunkat, akkor igencsak hevesen utasítjuk el, dühbe jövünk, felkavarodnak az érzelmeink. Minél hevesebb az elutasításunk, annál inkább biztos, hogy érintettek vagyunk a dologban." JÓ GONDOLATOK!
Shanks 2011 máj. 17. - 10:13:07 Előzmény Haversrac
(426/735)
Jaj ne játszd már a hülyét.
Kit érdekel, hogy Alek megnyerte a fõnyereményt, attól még ugyanolyan vesztes marad... ha esetleg besikerül egy nõ neki, az se õt fogja szeretni, hanem a pénzét, a kocsiját, lakását.

Nem csinálta meg senki a jólétet, csak Alek ? :D
Ember! Nem az alek csinálta meg a jólétet, hanem az rtl klub csinálta meg neki. Lobogtatta ezt a lúzert, mint a zászlót "gyertek, gyertek emberek, akartok egy jót nevetni ?! Hát akkor nézzétek meg ezt a b@lfaszt, szét röhögitek magatokat" gondolkozz már! :D

A villa kijövetele után tudod ki csinálta meg -----magának------ a jólétet ?!
Ahogy Bigpapa is említette a Szabolcs, a pénzbõl még többet csinált és vett magának egy horvátországi házat. (a magyarországi mellé)
Miló szintén nem volt b@lfasz, bankba tette a kápét és csak annyit vesz ki, amennyire szüksége van, állítólag a suska nagy része még mindig megvan neki.

Na õk megcsinálták maguknak a jólétet, nem ez a retardált alekosz.. amúgy abban igazad van, hogy mindenki fog rá emlékezni.

"A:Emlékszel arra a nyertes-vesztesre, valami görög neve volt, hihetetlen nagy balfék :DD minden csajra rárepült, de mindegyik el küldte a pics.ba.
B: Ja ja, emlékszem, az a b@lfasz egy csomó szónak nem tudta a jelentését, de azért mondogatta, mint ha okos lenne. Mi is volt a foglalkozása annak a hapinak?
A: ....Éjjeliõr.
B: :DDDDDDDDDDDDDDDD
A: :DDDD A középiskolát otthon végezte! Önmaga tanárja volt!
B: xDDDD
....
...."

Na, ennyi lenne Nagy Sándor története illetve emléke, amit hátrahagyott magáról az utókornak.
Haresz54 2011 máj. 17. - 09:46:33
(425/735)
Nos ami a lányokat illeti van köztük pár szánalmas figura.
Csak azt nem értem az internett világában miért kamuznak a multjukat illetõleg hiszen ugy is kiderül!
Lásd a legujabbat a Barbaráról derült ki hogy messze nem olyan szende mint mondja.
A többirõl is szépen kiderült már, hogy bizony nem szende szûzek.
Ezzel még nem is volna baj, ha bevallaná még szinpatikus is lenne.
Számomra messze a legkedvesebb a lányok közül Olga, igaz róla sem tudni sokat de a viselkedése az igazán kifogástalan.
Shanks 2011 máj. 17. - 09:33:59 Előzmény Bigpapa
(424/735)
Jól beszélsz!
Egyetértek.
akác41 2011 máj. 17. - 08:57:55
(423/735)
Érdekes, amit leírtál és van benne igazság. A VV-t azért néztem, fõként, hogy megfigyeljem a különbözõ emberek magatartását, megnyilvánulásait egymás iránt adott helyzetekben, a reakciókat váratlan szituációkban. Ugyan megrendezett játék volt szereposztás szerint, de ott egy idõ elteltével kiestek a szerepbõl és több volt a realitása annak, hogy az igazi énjük is megmutatkozzon. Ezt a feleséget keres mûsort túlságosan mûvinek látom, rövid idõbe süritik bele a történetet, nem tud természetes folyamat kibontakozni, hamar a végére kell jutni. Egy adást próbáltam végignézni, de nem ment. Lehet, hogy több türelemmel jobban mögé lehet látni a negativ dolgokból leszûrt következtetéseket ki lehet vetiteni a való életre és van tanulsága. Van abba egyfajta sznobság, hogy az ilyen hülyeségeket én eleve nem nézem. Nem értékelem le azokat akik nézik, de nekem nem ment.
1/10
offtopic
meszag 2011 máj. 17. - 06:49:56 1/10
(422/735)
Hát minden esetre jót mosolyogtam ezen, amit itt összeírtál. Túlzásba viszed. Nem nézem ezt a mûsort, ahogy a brazil sorozatokat(no engem azok dühítenek rendkívülien), és egyáltalán semmilyen sorozatot sem.
A mûsor kezdete elõtt leírtam, miért lesz rossz, és miért nem fogadható el a szereplõ választás sztem. Írásod nyomán elgondolkoztam, mit vetítek ki? :D
offtopic
lilahagyma 2011 máj. 17. - 04:03:41 Előzmény Bigpapa
(421/735)
De, lehet értelmesen írni. Mert a mûsor tanulságos. Sõt. Nem csupán a mûsor, hanem az is, hogy ki és hogyan reagál rá.
Az idei filmszemlét egy másfélmázsás ápolónõrõl szóló film nyerte. A cannes-i filmfesztiválra Till Attila kisfilmjét fogják kiküldeni, ami egy rabszolgaként tartott alföldi csicskáról szól. Aki ÉRTELMES, az BÁRMIT INTELLIGENSEN szemlél, annak számára az élet kellemetlen, cikis vagy csúf részei is tanulságosak.
Általában a felszínes és közönséges emberek azok, akik a csillogáson túl másra nem hajlandóak figyelni. Pedig Alekosz és hölgyeinek idétlenkedésén keresztül sok mindent meg lehet érteni. Rendkívül érdekes például azt látni, ahogyan megszületik a képzelgés (mit képzel bele Alekosz a nõkbe, anélkül, hogy valóban ismerné õket - és mit képzelnek bele a nõk Alekoszba). Érdekes látni azt is, mik azok a valódi motivációi, amiket csak egy-egy félmondattal árul el.

A mûsorral úgy lehet megfigyelni embereket, hogy közben én magam nem vagyok részese a történésnek, így aztán nem leszek elfogult. Ráadásul a nézõi reakciókat olvasni legalább olyan érdekes, mint maga a mûsor. Milyen érzelmeket kelt a mûsor és miért.
Minden ítélkezés menekülés, mert rejtett bûntudatot takar; amit elítélünk, abban magunkra ismerünk. És egy efféle mûsor rengeteg lehetõséget ad arra, hogy szembesítsen azzal, amit ÖNMAGUNKBAN nem szívesen látunk.

Biztos vagyok benne, hogy mindenki, akinek muszáj fikázást ideírnia, az önmaga felett ítélkezik.
Aki hajlandó õszinte lenni önmagával,az arra is rájön, hogy mi az, ami SAJÁT MAGÁBAN zavarja, mi az, amit egy másik emberre projektál. A pszichológia ezt az árnyék kivetítésének hívja, és azt mondja: ha találkozunk egy olyan emberrel, aki megtestesíti önnön elfojtásainkat, bûntudatunkat, akkor igencsak hevesen utasítjuk el, dühbe jövünk, felkavarodnak az érzelmeink. Minél hevesebb az elutasításunk, annál inkább biztos, hogy érintettek vagyunk a dologban.

Én is megtapasztaltam ezt a mûsorban: engem Rácz Gigi dühített fel, tehát õ az, aki emlékeztet saját bûntudatomra. És azt is pontosan tudom, hogy miért. És ha én tudom, akkor mindenki tudja, hogy mi bántja a lelkiismeretét, amikor verbálisan agresszív; miért dühös, miért érez késztetést, hogy kinyilvánítsa a viszolygását, hangot adjon utálkozásának, egyszóval mi az, ami saját magában felkavarodik. Te is tudod, mi nyomaszt, mi az, amit magadban nem bírsz elviselni, mi az, amit a mûsor szereplõire projektálsz.
Ha nem volna bûntudatunk, azt mondhatnánk, amit Terentius: "Ember vagyok, semmi sem idegen tõlem, ami emberi."

De visszatérve Alekoszra: nagyon érdekes volt, ahogy megfogalmazta azokat a félelmeit, amik alapvetõen motiválják: "õ feleségnek való, MERT nem beszélné ki a hátam mögött, ami köztünk történik" - mondta Brigittáról, noha fogalma sincs, hogy ez valóban így van-e. Neki is megmondta: "Úgy gondolom, diszkrét nõ vagy".

Ez egyrészt jelzi, hogy mitõl retteg, mi az, amit alapvetõen fontosnak tart elkerülni; másrészt azt is mutatja, hogy akit vonzónak tart, azt milyen attribútumokkal ruházza fel, miket képzel még bele, és azt is, hogy milyen könnyen beleképzeli.

Ugyanez természetesen a nõkre is érvényes, akiket szintén a saját képzelgéseik tartanak a villában, és nem a valóság.

Ami Milót és Szabolcsot illeti - nem néztem egyetlen más VV-t sem, úgyhogy fogalmam sincs, õk mennyire okos emberek :)
offtopic
lilahagyma 2011 máj. 17. - 01:02:47
(420/735)
10/10
NANU..! NANU..! 2011 máj. 17. - 00:50:59 10/10
(419/735)
Alekínos egy mázlista, ha Oli tényleg a haverja, akkor rányomultatja, mert a többi spiné nagyon gázos a két falka testvér meg az a pióca benevezhetne a legszebb Miss Csúfságra és a közönség díjat is elvinnék egyúttal, azaz a vászonzsákot, ami a fejükre kerülhetne korona ként... :)))
Jav. Veronika és nem Vivien... ;)))
10/10
NANU..! NANU..! 2011 máj. 17. - 00:28:32 10/10
(418/735)
Skacok, ez a Vivien nagyon jó kis buxa, egy ilyen Nõ minden tökös csávó álma, reggel megdugom és estére már nem is emlékszik semmire és kezdhetem elõröl... ;XD)))
10/10
Haversrac 2011 máj. 16. - 23:56:02 10/10
(417/735)
Ezt megcáfolnám, mert, ha kellett a villalét második felében miután Olivér kiesett odatette magát a feladatokban is, a szerepekbe beleélte magát, ezenfelül volt fõzös feladat megcsinálta azt is (igaz h elég gyérül, de az nem az õ reszortja volt), egyébként pedig a villalét az nem a fõzõ és takarító showról szól...
10/10
Haversrac 2011 máj. 16. - 23:54:06 10/10
(416/735)
ezek még nem a legfölsõbb szintek:D