-csengõzoli- 2011 máj. 16. - 22:33:41 Előzmény Shanks
(415/735)
Hihetetlen,hogy még így sem képes becsajozni.
Hihetetlen b..fsz, az a típus aki a legjobb pillanatban megkérdezi a lányt,hogy megcsókolhatja-e... :)
10/10
Haversrac 2011 máj. 16. - 20:38:04 10/10
(414/735)
a nagy lúzer megnyerte a VV4-et és 10 milliót kaszált ezzel a mûsorral. Már a Majka a nagy Majka is pojácázza, azért, mert irigy rá, mint az állat.:D:D

Egyetlen olyan ember nem volt a VV-k történetében, aki kijövetele után ennyire megcsinálta magának a jólétet még Majka se, neki is nehezen indult Dopeman-el...tudom, hogy ez a mûsor elég gyengén van kivitelezve, gyenge szereplõkkel, de errõl nem Alek tehet, õ elvállalta és szépen végig is csinálja (sajnos némi spontanitást elveszítve), mindenesetre nem járt rosszul.

és mivel a VV4 arca volt, ezért sokan fognak még rá emlékezni, bármennyire is megosztó sokak szemében, bármennyire is sokan hülyének és lúzernek nézik. Lehet, hogy nem járta ki a középiskolát, de nem lehet neki felróni azt, hogy nem csinált volna semmit az életben. Zenélt, biztonsági õrködött, civil állása volt, mint mindenki másnak. Miért bûn az, hogy jelentkezett egy játékba és megcsinálta a maga szerencséjét leszarva azt, hogy akár sokan hülyének nézik?
10/10
Haversrac 2011 máj. 16. - 20:33:01 10/10
(413/735)
szerintem inkább ezek a nõk csak a hírnévre vágytak végig és nem Alekoszra...

Barbara az egyetlen, akinek kell:D, de õ szegénykém picit csúnyácska is, ezenfelül életében 1 pasija volt, igencsak hiánya van neki;)
10/10
Haversrac 2011 máj. 16. - 20:31:37 10/10
(412/735)
ezt szépen összeszedted, de egy picit túlzónak érzem, hogy ennyire szidod. Rengeteg pókhasú ember él az országban õk is szemetek? Sokan szeretik az italt kortyolgatni, mégse mindenki alkoholista (bár ezt te nem említetted, de sokan ezt az érvet hozzák fel ellene) Abban igazad van, hogy ebben a mûsorban nem önmaga, csak bábként használják, a VV4-ben volt õ az igazi szórakoztató alak:)

A csajok között külsõre max Brigitta megy el, Olga pedig talán õ mondható a legintelligensebbnek közülük, csak õ kissé deszka:)

a testvérpár nagy hulladék, és szándékosan tartják bent õket a feszültségkeltés miatt...nem hinném, hogy bármelyik befutó lenne.
offtopic
-csengõzoli- 2011 máj. 16. - 19:28:19
(411/735)
Szegény hagymának hiába magyarázol :), õt az ilyen mûsorok és a BLIKK tartja életben, számára ez a valóság.
1/10
Bigpapa 2011 máj. 16. - 19:13:54 1/10
(410/735)
Húúha,de megmondtad :)

Értelmesen írni errõl a fos mûsorról,a szereplõkrõl és a fõszereplõrõl nem lehet.És...,ha lehet is,én biztos nem fogok egy értelmes mondatot sem írni egy olyan emberrõl,aki 8 általánossal osztja az észt,s közben akkora paraszt,hogy észre sem veszi.Nem az a baj,ha az okos hülyéskedik,hanem amikor a hülye okoskodik.És bárki bármit mond,aki nem képes legalább elvégezni egy nyomorult szakmunkásképzõt a XXI.században,annak valami súlyos baja lehet.Persze van,amikor a körülmények nem olyanok.Vidéken,vagy mert roma,stb.De ennél a gilisztánál egyik sem állt.
Egy idõben engem sem érdekelt az iskola.Hiába parancsoltak rám a szüleim,inkább dolgozni mentem.Aztán 22 évesen rájöttem,lehetek én akár milyen értelmes gyerek,akkor is égõ,ha egy lány megkérdezi:Te milyen sulit végeztél?Így estin letettem az érettségit,aztán meg sem álltam két diplomáig.Nem,nem kommunikációs és nem is mûvelõdésszervezõ vagyok. Jogi diplomám van,mint édesanyámnak,a másik pedig külkereskedelembõl van.
És igen,büszke vagyok mindkettõre,mert a saját erõmbõl értem el,munka,aztán a cégeim vezetése mellett.Nem apu anyu dobta össze rá a lét.Mindenem amim van,kemény munka eredménye.
Mit nézzek olyan barmokon,senkiházikon,lúzereken,akik a való életben életképtelenek,csak egy mûsortól várják,hogy majd milliókat keresnek.Sajnálatos dolog,hogy ez megadatik nekik.Két kivétel volt,akiktõl komolyan mondom nem sajnálom a pénzt.Miló,aki megfogta a pénzt és szépen él, a másik a Szabolcs.Aki befektette, a lakást nagyobbra cserélte és jól él.Mert értelmesek voltak.De eltelt majdnem 7 év,vagy mennyi és ebbe már csak ilyen IQ szegény csapatot tudtak összeszedni.Mondjuk ez is volt a cél.Az ilyen hulladékot nézitek.És akkor ne te törj felettem pálcát,hogy leszólok egy ilyen gennyet,mint az Alekosz.Mert nem ez a követendõ példa és nem õ a férfi.Mondjuk azoknak a szörnyeknek,akiket összeszedtek oda,biztos jó.
Shanks 2011 máj. 16. - 18:01:54
(409/735)
Alekosz homlokán egy bivaly nagy, láthatatlan L(lúzer) betû van.
Láthatatlan, de a nõk még is látják...

Az lenne a poénos, ha még így se találna magának kúrótársat, hogy ennyi lóvéja van. :D
tompika74 2011 máj. 16. - 17:45:06
(408/735)
Alek pont a leghelyesebb arcú Évát dobta... Éva mondta a "hazugságvizsgálaton"
- Együtt tudna élni Alekosszal?
- Nem.
Ennek meglett a következménye :)

Úgy látom, a csajok nagy része még az ötven milla ellenére is húzódik el Alektól, és nem nagyon szeretne közelebbi kapcsolatba kerülni vele. Vagy tisztább világban élünk, mint hittem, és nem számít a pénz, vagy Alek annyira visszataszító, hogy õmellé legalább 100 milla hozomány kellene :)

Aláírás:
egy igénytelen agyhalott
-csengõzoli- 2011 máj. 16. - 13:44:01
(407/735)
..és ez csak rosszabb lesz! :)
kanri 2011 máj. 16. - 11:26:30
(406/735)
Egyszerûen nem tudom elhinni, hogy ennyi agyhalott él ebben az országban akik nézik ezt a szemetet. Nos amíg ez így van addig az ilyen hulladék mûsoroknak és a belõlük kitermelt celebeknek van jövõje nálunk. Köszönjük nektek agyhalottak.
10/10
offtopic
NANU..! NANU..! 2011 máj. 16. - 00:07:15 10/10
(405/735)
"ne kérdezd, járj utána"... :)
offtopic
lilahagyma 2011 máj. 15. - 22:47:05
(404/735)
Ezt nem kellett volna. Bár érdekes volt Bejja asszony beszólása: "A nyakába hánynék ennek a gádzsinak" - vagy valami hasonló.
offtopic
lilahagyma 2011 máj. 15. - 22:44:29
(403/735)
Micsoda disznó ez a Konyakosz. Azt mondja: Ja igen, Barbara nagyon odaadó, de ha már ötvenegyszer mondja el, hogy szeret, akkor nem lesz érdekes.
Az eszébe sem jut, hogy õ maga is hozzátehetne ehhez valamit, viszonozhatná Barbarát, mert a párkapcsolat KÉT EMBEREN MÚLIK, ahogy azt már Szandika is megmondta neki. Adnia kellene, ha el akarja fogadni Barbara szeretetét. Csakhogy esze ágában sincs. A csajszi nagyot koppan majd, ennek sírás lesz a vége.

Alekosznak kizárólag a reménytelen üldözés megy, számára addig érdekes egy nõ, amíg az visszautasítja. Ebbõl kifolyóan a csapatból Olga, a jéghegy lehet a nyerõ. A reménytelen üldözést hiszi szerelemnek ez a szerencsétlen. De komolyan szóba jöhet még a hivatásos kurvinyek, Brigitta is. A hivatásosok ugyanúgy szarnak a fejére, mint õ; a prostik nem kívánnak kötõdést, és épp ez az, amire Alkohosz képtelen. Nem bír kötõdni, nem bír érezni, nem érdekli a másik ember. Számára a prosti testesíti meg az "odaadó feleségtípust". Valamelyik majd csak megkopasztja ezt a "fõnyereményt".
10/10
offtopic
Pista15 2011 máj. 15. - 21:12:53 10/10
(402/735)
Én is így érzem, de fogalmam sincs miért.
offtopic
lilahagyma 2011 máj. 15. - 21:09:04
(401/735)
Fantasztikus ötlet a hazugságvizsgálat, szerintem minden komoly párkapcsolatot meg kéne elõznie egy hasonlónak, a késõbbi keserû csalódások elleni védelmül.

Egyébként a lányok helyében azt mondtam volna: "Oké, benne vagyok a vizsgálatban - ha cserébe Alekoszon is elvégzik ugyanezt. Ha õ tudni akarja, mit érzek iránta, én is tudni akarom, õ mit érez irántam."
Csodálom, hogy ez egyiknek se jutott eszébe.
offtopic
lilahagyma 2011 máj. 15. - 21:04:21 Előzmény Bigpapa
(400/735)
1. Ez rögtön remek "lenyomata a magyar IQ szintednek" - észre sem vetted, hogy a nickneveddel poénkodtam, nagyapó.

2. Aki azért jön ide fröcsögni, hogy leírjon egy értelmetlen szóhablatyot, amivel nem képes kompetensen véleményt alkotni a mûsorról, mert a fröcsögése nem a mûsorra vonatkozik, hanem csak a többi fórumozót igyekszik vele ügyetlenül sértegetni - az épp ezzel bizonyítja, hogy mennyire alulról ugatja a holdat.
Ergo: épp az jellemzõ rá, amivel másokat vádol.
Aki értelmes, az értelmesen ír.

3. Ebben a mûsorban nem a nézõk választják ki a menyasszonyjelöltet, tehát nem kell szavazni senkire. Egyébként egyetlen tévémûsor megnézésének sem feltétele a telefonálás. Ez nagy titok volt, de most már te is tudod.
10/10
Pista15 2011 máj. 15. - 20:38:27 10/10
(399/735)
Még annyit a ma esti adáshoz, hogy vicces volt, mikor Beatrix, hosszasan gondolkozott azon a kérdésen, hogy szexuálisan vonzódik-e Alekoszhoz, ezt vagy érzi valaki vagy nem, abszolút nem kell meghányni-vetni.
Talán Andrea érzései a legõszintébbek, Barbaránál érzek egy minimális rajongást is mint, amikor valaki valami popsztárért rajong és elalél, ha hozzáér, ez bizony, nem igazi szejejem...
zsebimami 2011 máj. 15. - 20:27:38
(398/735)
Szóval Te is nézed? (Gondolom, mert nagyon tájékozott vagy!) Akkor még is van benne valami! Hiszen annyi más csatorna van amit nézhetnél!
10/10
Pista15 2011 máj. 15. - 20:25:29 10/10
(397/735)
Nem minõségibb TÉVÉMÛSORÉRT kell hisztériázni, hanem aki nem bírja a szántást, az ne kapcsolja be a tévét, bújja a tudományos-fantasztikus könyveket slussz-pássz. Lassan 20éve errõl szól a tévézés, de ti még mindig ezért vernyákoltok, akinek nem tetszik ne nézze ennyi. Én pl. nem tévézek, csak az Alekoszt és elõtte a VV-t néztem, plusz néha az Éden Hotelt. Ettõl függetlenül az interneten szabad a pálya bármilyen filmet is szeretnék megnézni, nem kell nekem közben reklámot fogyasztanom (amiért ki lett találva a tévé tulajdonképpen). Szánalmasak vagytok, nem kötelezõ bekapcsolni, ti mégis úgy tesztek, hozzáállásotok: "tévé bekapcs, jaaaaaj megy az Alekosz, na mind1 úgysincs más nézem, aztán jövök a portra verni a nyálam"

DRAKULÁLOK!
zsebimami 2011 máj. 15. - 20:24:05
(396/735)
"Aki ezt a szennyet nézi, értelmes ember nem lehet, mondja Bigpapa! Ha Te nem nézed, honnan tudod, hogy szenny, ha meg nézed, akkor Te sem vagy értelmes ember?