Lawee 2011 máj. 17. - 20:13:31
(455/735)
Neee XD EZ MÁR NEVETSÉGES! Minden nõt megcsókol, és úgy tesz minden nõ elõtt, mintha csak õt csókolta volna meg :D Szerintem Olgát választja, mert Olga az elérhetetlen :) Alekosznak pedig az kell, akit nem kaphat meg egykönnyen...
somogyiboby 2011 máj. 17. - 20:11:43
(454/735)
Wáááá, mikor meglátom a fejét elfog a hányinger :@
Ennél még a Benkõ is sokkal jobb volt komolyan mondom :D
Jó tudom eljátszott színház az egész forgatókönyv szerint jó pénzért, mert különben most õszintén - vannak ezek között a csajok között egész jók is, hogy kellhetne egy ilyen palacsintaképû rosszb*zi fejû bánatkereszt nekik!?
Nagyon kifacsarodott ízlésû emberek vannak ebben az országban, hogy egy ilyen alakból csinálnak ISTENT, mert szó szerint az megy! Vékonybélig van nyalva a s*gge! Hányhatnékom van a ma divatos tv mûsoroktól már egészen :S végre találtam egy jó helyet, ahol kiadhattam magamból, már jobb is :P
De mondjátok már meg, télleg ez kell a népnek, hogy egy ilyen bánatos bárgyúképû attom önelégült bájgúnár enyelgését lessék ezekkel a szukákkal - akiket jól megfizettek ezért a szerepért?! Ez valóban szánalmas és siralmas :S
Máj 29 az utolsó idõpont? Mondjátok, hogy igeeeeen!!!
katkunder 2011 máj. 17. - 20:11:28
(453/735)
Jó ez a kép! Évike és az Õ "szívbéli társa" pálinka barát!
Shanks 2011 máj. 17. - 20:01:39
(452/735)
Majd akkor ha Alekosznak összejön valamelyik hooker...
mdm08 2011 máj. 17. - 19:58:28
(451/735)
ennek a szánalmas f..ságnak mikor lesz már vége????
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
RDoo 2011 máj. 17. - 19:38:58
(450/735)
Látom nagyon felzaklatnak az események..:)
1/10
Ferencz Györgyné 2011 máj. 17. - 18:53:44 1/10
(449/735)
Szívbéli jóbarátnõjét kellett volna vigye magával véleményezni a lányokat, nem pedig azt aki kiválogatta õket!
1/10
Ferencz Györgyné 2011 máj. 17. - 18:47:21 1/10
(448/735)
Huhhh!
totumfact@citromail.hu 2011 máj. 17. - 18:17:28
(447/735)
VVÉva készül bemenni a villába olvasni a hírt, hogy rendet tegyen Alekosz fejében. Éva munkát keres, mert a villalét után õ még nem kapott semmit (csak Ádámtól), ezzel a boglya fejével nehéz a médiában elhelyezkedni, az újságírás meg azért nem olyan egyszerû. Arca kisimult, táskák sehol, keni feni magát és jobban néz ki bármelyik menyasszony jelöltnél. A testvérpár ráveti magát és nem kizárt a köpködés sem, Éva nem hagyja magát ezt már megismertük. Feldobja a hangulatot az biztos, de már lejárt lemez. Alekosznak nõ kell, mert ha hinni lehet az eseményeknek már lassan szerzetes lesz belõle, itt az új mûsorban sincs dunga-bunga. Egy csók és más semmi, nem semmi. A két elutasítást ha komolyan vesszük, a szerelem totális csõdje. Ennyit nélkülözni, "szenvedni" egy meleg pun..ciért még a világ nem látott. Ennyi pénzbõl, egy telefon és bárkit megkaphat minden erõlködés nélkül. Még egyszerre kettõt is , amire vágyik oly nagyon. Olivér és a csatorna jól kiszúrt vele, ha csak a háttérben ez a kérdés meg nem oldódott valahogy abban a csodabuszban. Miért is kell egy ilyen kéjlak, ha abban egyedül tengeti életét a fõhõsünk? Talán még Éva is belemenne egy kis etye petyébe...
1954huber 2011 máj. 17. - 18:13:25
(446/735)
Méghogy kitalálni!!!!Isten õrizz-kár, hogy nem mentek helyette moziba a felmenõi.
Shanks 2011 máj. 17. - 18:05:28
(445/735)
De ezen a képen is.. nyakkendõben. xD
Komolyan mondom, hanem lenne ez az ember ki kéne találni.

Abban a tévhitben él, ez a majom, hogy ha ingben és nyakkendõben, illetve stricikopogóban jár kel, akkor õ egy mûvelt úriember. Nos, Kosz, ahhoz kéne valami gógyi is. Meg néhány papír. Mert az, hogy hússzor megnézed a Keresztapát és betanulod a keresztfater szövegét, attól még nem leszel maffiavezér. :D
Shanks 2011 máj. 17. - 17:55:13 Előzmény Haversrac
(444/735)
xDDDD hát ez kész.

Nem tudom milyen lehetõségei voltak a nevelõ faterodnak, de maradjunk annyiban, hogy éjjeliõrnek az megy aki az ég világon sehol nem tud elhelyezkedni(mert nincs más munka) és nagyon kell a pénz vagy az, akinek büdös a munka. A normális munka... nem az, hogy beülök egy bódéba azt döglök. Az lóf.sz..

Alekosz szerintem az utóbbi, a faterod meg az elõbbi. Gondolom én.
10/10
Haversrac 2011 máj. 17. - 17:53:47 10/10
(443/735)
ez elég nagy hülyeség:) Anikó ki nem állhatja Alekoszt meg is mondta többször h sosem tudott vele igazán azonosulni és a legvégén is Jerzy nevét mondta...
10/10
Haversrac 2011 máj. 17. - 17:50:38 10/10
(442/735)
ökölvívásról annyit, hogy amikor bevitték a boxzsákot akkor ott látszódott, hogy a KSI-be járt egy ideig meg is mondta, a technikája nem volt rossz a boxhoz (egyik online adás felvétele üsd be youtube-on, ha nem hiszed el)...

ja és még a gokartversenyt is megnyerte pl villán belül állítólag elég jó idõt ment a Hungaroring ringen...

nem olyan ügyetlen õ bizonyos dolgokban az a baj, hogy túlságosan öntörvényû és, amit elkezdett nem mindig fejezte be...
10/10
Haversrac 2011 máj. 17. - 17:47:25 10/10
(441/735)
elfogultan utálod:D ha nem hiszed el, hogy õ volt a te bajod...
totumfact@citromail.hu 2011 máj. 17. - 17:38:16 Előzmény RDoo
(440/735)
A mûsor olyan amilyen. Lehet nézni, de a VV jobb volt. Kár, hogy Alekosz nyerte meg, mert így az 50 millával más a menyasszonykeresés a mai világban. Gigi és Anikó fogadja az "Alekosznak való" éjszakai mûsorban a kiesett versenyzõket és a szakértõket. A legutóbbi adásban VVÉva nyilatkozott Anikónak Alekoszról. Ez felettébb érdekes volt, mert mindketten fél évig mellette éltek, sõt kicsit közelebbrõl is megismerték csajozó stílusát. Kétségtelen Éva a legnagyobb Alekosz szakértõ, mert õ mindenben közel került a göröghöz. Szerintem Alekosz igazán Anikóba volt szerelmes, az a nõ õt is megbabonázta. Ha még maradt volna ideje, még megpróbálkozott volna éjszaka megkörnyékezni sõt Anikó azt ígérte ha visszajön a párbajról bármi lehetséges köztük. Éva jött vissza és most Anikó mûsort vezet Alekoszról. Lesz még kapcsolat köztük, mert Anikó képes meghódítani bárkit. Ott van még Olivér körülöttük õ sem volt közömbös Anikónak. Ez nem véletlen, hogy így összehozta valaki ezt a csapatot ismét. Még lehet olyan mûsor is, hogy "Anikó a nagy õ". Anikó sokat emlegeti, milyen nehéz hozzáillõ pasit találnia. Mûsorvezetésben Gigi jobb, mert pörgõbb stílusa van, de a nézõk Anikót szeretik nézni. A kommentek mind errõl szólnak, nem a mûsorról. Ha Alekosz nem talál menyasszonyt a mostani felhozatalban (ami valószínû), ráveti magát Anikóra. Az 50 milla nagy hatással lesz, nehéz lesz ellenállni a görög félisten rohamának.
Shanks 2011 máj. 17. - 17:36:14 Előzmény Haversrac
(439/735)
A kinézetérõl egy szót nem írtam. Arról nem tehet..
De arról igen, hogy játssza a gentlement, nagy szavakat használ, közben meg azt se tudja mit jelentenek. :D
Ilyen pl. a strófa meg a retardált.

És igen, lenézem a 8 általánosa miatt!
A mai világban az érettségi az alap. ALAP. A minimum szint.
Vagy egy szakma. De ennek a marhának még az sincs.

Alekosz okosnak hitte magát, amit linkeltem cikket, abban is a barom újságíró elvolt ájulva tõle, hogy "húú az öntörvényû alekosz autodidakta módon képezte magát, mert nem volt kedve iskolapadban ülni hablaty hablaty hablaty leszarta a bizonyítványokat hablaty hablaty" BAROM! GYÖKÉR! Nem tudok rá pozitív jelzõt mondani, mert egy tróger.
Végül is megérte, álom melója volt.. egy vastelepen(vagy valahol) õrködött. :D .. megérte nem tanulni. :)
1/10
Semprini 2011 máj. 17. - 15:06:09 1/10
(437/735)
"azt nem értem miért õ lett a közutálat tárgya azzal, hogy mûsort kapott? elõtte õ volt mindenkinek a nagy kedvence"

Pedig teljesen világosa, korábban már le is írtam: azért, mert abszolúte nem áll jól neki a háremtartó szerep, teljesen ellenkezik korábbi habitusával, a VV-ben betöltött szerepével. Ráadásul nyagyzoló, modoros affektálása is rendkívül idegesítõ tud lenni egy idõ után, míg a VV-ben bizonyos mértékig még elment, illetve sokaknak kedvence is lehetett. De most, a VV-belivel polárisan ellentétes szerepben MEGBUKOTT! A csajok kiválogatása meg no comment, persze Olivért és a csatornát minõsíti az is...
10/10
Haversrac 2011 máj. 17. - 13:51:09 10/10
(436/735)
Marionett***