Téma: A fogoly

dávidka kovacs 2014 dec. 07. - 00:40:31
(9/49)
A történet témája érdekes, de a film megvalósítása pocsék. A jelenetek idõben összevissza ugrálnak, nehezen követhetõ. Kicsit olyan a hatása mintha összecsapták volna. Legjobban a végénél érezhetõ ez, "ebbõl és abból is tegyünk bele még". A karakterek jellemrajza nagyon gyenge és kidolgozatlan. Feszültséget fenn tartani nem tudja, mivel minden érdemi jelenetet sikerült elrontani, arról nem is beszélve, hogy nyomozás nincs, fordulat nulla, mert minden "poént" elõre lelõnek. Többet vártam 10/4.
8/10
HUNlac 2014 dec. 04. - 23:46:15 8/10
(8/49)
10/8

Nagyon tetszett a film. Engem magával ragadott. Kevin Durand remekül alakította az elmebeteget. Mireille Enost nem ismertem, de szerintem túljátszotta a szerepét. Ryan Reynolds kicsit szürke volt, de ennyi volt a szerepe. A történet, néhány kisebb hibától eltekintve szuper volt. Ez nem egy Elrabolva féle "mindenkit legyilkol a fõhõs" film. Így volt jó, ahogy volt! Ajánlom!
5/10
Wicke Wicke 2014 nov. 27. - 19:25:26 5/10
(7/49)
Sziasztok!

Jó alapötlet, viszont pocsék megvalósítás. Voltak benne jó megoldások, viszont nem volt eléggé kidolgozva, a vége meg teljesen el van kapkodva. 10/5 az ötletért.
8/10
sevendevil 2014 nov. 20. - 20:48:44 8/10
(6/49)
Jó film volt.Hiteles volt a színészek játéka,képernyõn túl jött az együttérzés készsége.Nagyon realista ábrázolást kapott egy egy pillanat,és ezt jó volt látni ,viszont ez !! SPOILER !!
-amikor a kihallgatáson a nyomozók közül nem feltétlen hisz mindenki az apának,az egyik nyomozó bûnrészesnek hiszi
-hogy egyik szülõ sem adja fel a hitét és a reményt bár már 8 év eltelt,nem léptek túl rajta
-a nyomozó csaj esete hogy egyik percben még kívülállóként szemlélsz valamit,aztán egy pillanat és a részese vagy
Az apa,nagyon igazat beszélt ebben a világban akikben bíznunk kéne,gondolok itt a rendõrökre papokra bírók ügyvédek,elvesztik hitelességüket. A világ korrupt,mindig is az volt és az is marad, pont azért mert mindenki az. Az meg hogy nem bontakoztatták ki a cselekményt az emberrablók kapcsán,én arra azt mondom nem is kell,mert egyszerûen nem volt indíték,nincs miértje,csak megtörténik,csak zajlik,ilyen az élet.
SPOILER VÉGE
Ajánlom a filmet. 8/10.
5/10
NADALFAN 2014 szept. 29. - 22:34:59 5/10 Előzmény benvenuto1
(5/49)
Szinte ugyanezt érzem a film kapcsán, igaz maga történet is sok sebbõl vérzik.
Nagyon sok az üres járat ,nincs kibontva a történet ,amennyire elhúzzák ,annyira összecsapják a végét .
5/10
2/10
benvenuto1 2014 szept. 26. - 16:50:56 2/10
(4/49)
A filmnek nagyon rossz a szereposztása. Nem tudok sem az apának, sem az elrabolt lányának szurkolni, mert annyira rosszul alakítanak. Sajnos a tönbbiek szintén hiteltelenek. Nincs "színpadi" jelenlétük, ahogy mondani szokták. Pedig a történet tényleg nem rossz.
Teréz anyu 2014 szept. 21. - 21:39:21
(3/49)
Nyomasztó film, nekem is durva hiányérzetem maradt. Nem a nézõ a hülye, ez a film több magyarázatra szorul.
Elég hosszú volt ahhoz, hogy nyugodtan kibonthatták volna jobban a dolgokat, akkor nem lett volna ennyi üresjárat.
kybuck 2014 szept. 14. - 00:46:36
(2/49)
A Fogságban nem volt rossz, legalábbis egynek jó volt, talán ezt is megnézem egyszer...
6/10
arcansas 2014 szept. 09. - 19:06:53 6/10
(1/49)
Sajnos többet vártam a trailer alapján. Ryan Reynolds jól játszott, végre nem a tipikus jópasi szerepet kapta, de mégis hiányérzetem volt az egész film alatt. Számomra szenvedõs volt néhol az egész... A történet egyébként tök jó lett volna...