10/10
ramicica 2012 nov. 30. - 15:16:44 10/10
(78/518)
No, figyu, én csak poénból raktam a mondanivalóm végére, hogy "nem bír a vérével"!

Van egy olyan gyanúm, hogy nagyon is bír.
Azt nem tudom miért nincs komoly kapcsolata, csak egy pillanatra a Kasza Tibi sztori ugrott be- azért csempésztem oda ezt a fél mondatot. (Aki nem tudná Kasza Tibi x rengeteg együtt töltött év után , és együtt éneklés, együtt élés után, miután szakitott barátnõjével a Crystal énekesnõjével, még egy 3 perces barátnõt se tud felmutatni, viszont ostobaságokat nyilatkozik az ázsiai nõkrõl, és hülyén viselkedik...NO Flo tuti nem ilyen.)
Szóval senkit nem akartam a málnásba zavarni.
Azt meg, hogy szeret flörtölni, olvastam valami fordításban, meg láttam a youtube-os outtakes-ben (http://www.youtube.com/watch?v=lLeinMcKv14 olyan 1.15 körül), meg ahol a szõke nõvel énekel (http://www.youtube.com/watch?v=M2FWl_RzVgg , Inas nacht...).
Mindegy, ezek a cuppogások, meg kacsintások, meg nyammogások... Azt sem tudom , hogy lehet egyszerre kacsintani, és ciccegni?? :D
Szerintem õ a Kasza Tibivel ellentétben hûséges lenne, ha lenne kihez! :D
Fõ a bizalom!)
10/10
ramicica 2012 nov. 30. - 15:02:24 10/10
(77/518)
Imádom!! Csak gyûjtsük õket!
10/10
ramicica 2012 nov. 30. - 10:03:27 10/10
(76/518)
Még valami, szerintem érdemes lenne gyûjteni az idióta mondatokat, idézeteket, mert ezek halhatatlanok . :D
Pl a 4. részben, mikor Medhi ki akarja osztani Gretchen elött Marcot, hogy átveri a csajt, ez hangzik el Mark szájából válaszként: "Az, hogy le akar velem feküdni, nem átverés, az kinézetemre adott természetes reakció!"
10/10
ramicica 2012 nov. 30. - 09:45:20 10/10
(75/518)
Köszi, Annyira jó, hogy tûröd, hogy így függünk ezen :D
Mármint, hogy Flo épp mit csinál.
Ok, várjuk a további infókat. (Egyébként ezek szerint õ egy hûséges típus. 5 év az nem semmi. Persze van, aki egy hosszú kapcsolat után megbolondul, és nem bír a vérével.)
10/10
ramicica 2012 nov. 30. - 07:07:36 10/10
(74/518)
Szerintem sem néz ki jól.
Mármint ne hasonlítgassuk már AShton-hoz.
Kb. minden férfi, aki valami hollywoodi majmolásban élt az elmúlt 5 évben, annak volt fél hosszú, vagy hasonló haja, és szakálla. Ez volt, van a divat.
És mindenki, akinek kicsit is hasonló az arcberendezése- szakállasan, félhosszú hajjal ugyanolyan.
A személyiségük különbözõségérõl már nem is beszélve.
Igazad van, ha jól láttam, amint lehetett megszabadult a hosszú hajtól.

Más. Nem tudod legalább nagyjából megírni, hogy mirõl szól a cikk, ami felraktál. A gyengébbek kedvéért. :)
Köszi
Shayne.Fawntanna 2012 nov. 30. - 00:26:17
(73/518)
Imádooom!
eztasorozatotszeretem 2012 nov. 29. - 23:29:40
(72/518)
utána néztem.kicsit rosszul emlékeztem.úgy látom ez már vagy egy 5 éve készült.lehet te is láttad már.facen a képek között volt.nem is annyira jó a cikk:S de azért lementettem.ide beteszem,igaz elég homályos :S de én azért ki tudtam olvasni:)elküldöm.de lehet itt nem lesz kiolvasható.
oké,akkor köszi az információáradatot:)
ja tényleg ha valamit nem értek/tudok a német tanulás terén,akkor kérhetek majd felvilágosítást tõled?
eztasorozatotszeretem 2012 nov. 29. - 21:55:43
(71/518)
nekem nem tetszik hosszú hajjal Flo(egyébként a hosszú hajú pasik nekem am sem az eseteim).nekem úgy tetszik,ahogyan a férfi a legjobb orvosságban szerepel.nekem úgy ép tökéletes:)ja igen,én is olvastam,h 8án lesz vele valami interjú.láttam pár napja v.mi írást sajna németül ahol talán a csajokról is kérdezik,csak nem sok mindent értettem belõle..
10/10
ramicica 2012 nov. 29. - 20:59:20 10/10
(70/518)
Ha gondolod küldök linket, én most töltöm.
Eddig az elsõ 13 rész van ott fent. Nekem eddig 10 van meg.
10/10
ramicica 2012 nov. 29. - 14:40:37 10/10
(69/518)
Ok.
Egyébként pszichomókusként mûködöm, vagy fogok. Úgyhõgy minden fajta örültség- csak pozitív jelzõként értendõ. :)
Az sérült alatt is inkább azt értem, hogy mondom, még nem láttam olyan embert, aki ilyen nyitottságot meguszna.
DE hát neki valhogy mégis sikerült. (hát nem egy depis karakter.)
offtopic
Fõnix_császárnõ 2012 nov. 29. - 14:06:10
(68/518)
És férfinek is férfi kell?

Ezeket az mtvs címeket nem értem, meg az egész párászt mtvt se.
10/10
ramicica 2012 nov. 29. - 09:18:18 10/10
(67/518)
Ok.
MOndom, szerintem én már láttam az elsõ 2 évadot. De a 3.-ra egyáltalán nem emlékszem.
Valamit láttam a youtube-on arról is, hogy Marc karaktere miért ilyen.
De igazad van abban, amit napraforgónak tanácsoltál, most már csak azért is megvárom, amíg eljutunk odáig, és nem nézem meg korábban.

A Flo-s interjúkat meg félreértettem, hogy mit írtál, néha kapkodok, mert azt hittem, azok már voltak, de ezek szerinet decemberben lesznek.

Ami továbbra is érdekel, vagy érdekes nekem, hogy 38 éves, és elvileg nincs barátnõje???!!
Valamit olvastam egy német interjúban, hogy annyit mondot, hogy nagyon élvezi a flörtölést...
Õszintén megértem, én is élvezem.
De tényleg még mindig egyedül van??
10/10
ramicica 2012 nov. 29. - 09:13:03 10/10
(66/518)
A zenéket küldheted, várjuk.
Igazd lehet Flo személyiségét illetõleg, Valószínüleg az életben szorongó.
De szerinetma mosolygásával , meg a flörtölésével (ezt olvastam valahol a neten), valahogy mégis megúszik mindent!
Nem akarok áradozni, de ahhoz képest, hogy mennyire nem védekezik, nagyon pozitív személyiség.
Általában nagyon meg szoktak sérülni az olyan emberek, akik ennyire átengednek magukon dolgokat.
Én eddig mindenhol csak mosoloygni láttam, vagy röhögni. Kivéve a Tourettes filmben. Egyébként szerintem pont ez zavart benne. De segített is , rájöttem, hogy õ az életben olyasmi személyiség lehet, mint ezek a picit fogyatékos emberek! :) Viccen kívül, ezt imádom, De sokkal többbet kihozhatott volna szerepbõl, ha nem az az alapkoncepció, hogy még csak véletlenül se mosolyodjon el..
10/10
ramicica 2012 nov. 28. - 19:56:13 10/10
(65/518)
Sikerült leszednem a Vincentes filmet. (Akinek kell tudok oldalt küldeni a letöltéshez)
Hát megérte...
Nagyon jól játsza a tourette-st.
Tetszett a film, bár nagyon hajaz a hasonló road- moviekra.
Viszont én sok igazi tourettest láttam már filmen, és tökéletes volt, amit csinált.
Érzelmileg lehetett volna érdekesebb is.
Meg nem is értettem pontos célját, miért kell még egy ezekhez hasonló filmet csinálni.
A végét nem lölvöm le, de sejtettem.
De nagyon dícséretes, hogy ezt az egészet felvállalta, és meg is csinálta.
10/10
ramicica 2012 nov. 28. - 19:51:56 10/10
(64/518)
A legviccesebb az volt, mikor a Medhi és Marc végre egymásnak estek...
Csak pont a feleség miatt???
Én is sajnáltam Medhit. Meg eddig nem volt ilyen erõszakos jelenet a filmben.
eztasorozatotszeretem 2012 nov. 28. - 19:39:30
(63/518)
szegény Medhi:(((annyira sajnáltam..szomorú volt az a jelenet,pedig szerintem Medhi a legcukibb a filmben.Marc am egy olyan ember aki élvezi h szórakozhat mások érzelmeivel.az ilyen pasikat nem szeretem.jó,csak film,igazából biztosan aranyos lehet Flo:))tényleg nem szabad összehasonlítani a filmbeli karakterével.a való élet tök más.
hát én annyira nem figyeltem a zenét.de rémlik valami.
az a milliomos pasi nekem tökre nem szimpi,meg a magyar hangja sem.ez van.tudom h nektek szimpi,de én megírom azt is,ha mást gondolok:)
10/10
ramicica 2012 nov. 28. - 11:48:03 10/10
(62/518)
Olvasd el majd, amit Melanienak írtam.
De a másik az, hogy az ember nem a jó tulajdonságok alapján lesz szerelmes... Csak szerelmes lesz.
Persze a jó tulajdonság fontos. Meg szét is esik a kapcsolat, ha a pasi ilyen.
De a szerelmet nem mi választjuk.
Az választ minkeet.
10/10
ramicica 2012 nov. 28. - 11:45:27 10/10
(61/518)
Én egyetértek azzal, amiket a karakterekrõl írtál a filmben, meg a valóságban is (Marc- Flo, Medhi- Kai).
DE általában ezeknek a filmeknek, sorozatoknak egy a célja: és itt Nyuszifogat kell Marckal összehozni.
Tehát szerintem nem volt kérdés, hogy kivel hozzák össze.
De napraforgó véleményében is van valami, a valóságban nem , vagy nagyon ritkán változnak meg a férfiak... az ilyenek.
A stilusa katasztrófális (Mack-é, kb. Dr House 2, sõt, még dr House érzéketlenségét is jobban viselem, mert az egy szerep, de egyébként Flo nagyon egységbe tudja hozni a 2 oldalt, úgyhogy én inkább sértettnek,látom (vagy sérültnek)), de én valahogy nem tudok rá haragudni, még így se. Mert nekem nagyon átüt mögüle a Flo valódi személyisége. Vagyis nekem úgy tünik, hogy õ ebben inkább játszik. Viszont a konkrét csajszis jelenetekben, meg mindig a személyiségének az érzékenysége a domináns. Én mindig a csajt sajnálom egyébként, de közös érzelmes jelenetekben, Marc karaktere jóval normálisabb, és nem csak a szorongásról szól. (Szerintem ez inkább a Flo személyisége.)

És nagyon köszi az infót, mindenre kiváncsiak vagyunk, mi lenne velünk... nélküled?
Igen, igen, írd meg, hogy mi volt abban az interjúban
napraforgó 2012 nov. 28. - 05:55:59
(60/518)
Tetszik.
De azért nem értem, hogy Gretchenünk miért is van annyira oda Marc Meierért. A pasi még nem nõtt fel, hiába idõsebb a csajnál 3 évvel. Hajtja a nõket, mindenkit elcsábít, akit csak lehet, közben kicsit sem törõdik a nõkkel. Nekem tuti nem kellene olyan pasi, aki pár perc alatt "elintéz" egy öltözõben, kezelõben, stb., és még a nadrágját se húzza le közben. A nõket minõsíti, akik erre hajlandóak. Õk csak erre jók. Lásd Gaby nõvér... Marc egy kicsit apucira emlékeztet, aki többé-kevésbé titokban csalja a feleségét (ami néha kiderül és akkor anyuci lépni kényszerül).
A labilis, alkoholista, debil, stb. miliomos meg.... na õróla nem is ejtek szót. Kuka.
Nekem Khan doktor tetszik, aki határozottan családcentrikus, csak sajnos nõs egy mozgássérült asszonnyal, aki még ki sem derült csúnya dolgot mûvelt. Eddig csak azt tudom, hogy összeszûrte a levet Dr. Meierrrel. Most arra utalnak, hogy nagy összegû uzsorakölcsönt vett fel, ki tudja milyen célból. Most mi lett vele, meghalt, vagy eltûnt, nem tudom.
Khannak csak az a baja, hogy kicsit naiv, jóhiszemû, egyébként ideális férj lenne. Ráadásul jó segge van, mint azt láthattuk Gretchen nadrágvarrási akciójánál is....
kata3 2012 nov. 27. - 22:34:04
(59/518)
Szia. Hoztam valamit: http://www.tumblr.com/tagged/marc%20meier?before=1338675050
A Fülenincs nyúl nekem is kedvenc, szeretem az európai filmeket.