Téma: A dadus

10/10
ildi1980 2007 febr. 02. - 15:01:19 10/10 Előzmény jeffero
(386/686)
Szia!

Ne törj le nagyon!! Elhiszem, h ideges voltál, h a megrendelt könyvedet elpasszolták:((( Nem volt szép húzás tõlük, de lehet még rábukkansz valahol. a könyvkeresõvel nekem is nagy mázlim volt, mert ugye a Librinél rendeltem meg(azóta se szóltak vissza,. h mi van vele) és ott mondta a srác, h õk is sok könyvet a könyvkesesõtõl rendelnek meg.Na kaptam az alkalmon és kíváncsiságképpen megnézetm az oldalt és láttam, h van, megrendeltem, ekkor írtam a fórumra, h ha minden sikerül 2 példányom lesz.Szóval, jókor voltam a jó helyen:)) Megnézetm én is, h azóta ki van írva, h elfogyott(szerintem enyém lett az utsó darabjuk) Szóval ne törj le, majd neked is meg lesz,ha nem, annyit fel tudok ajánlani, h ha elolvastam elküldöm neked, h te is kiolvasd, aztán visszakérem.Ok?

Ildi
10/10
jeffero 2007 febr. 01. - 18:18:29 10/10
(385/686)
Jobban ideillõ témaként (aztán ha akartok, írtok rá valamit), csak annyit, hogy nem értem, hogyan szinkronizálta az a bizonyos Vándor Éva a sorozat fõszereplõjét, mert többször is láttam, ahogyan ma is, a Jóban rosszban sorozat ajánlóját, és abban jóval mélyebb, egyeltalán nem dadusos volt a hangja.
Pedig elvileg õ szinkronizálta, mert a hivatalos honlapján is fel van sorolva a Szerepei/Szinkronszerepei/Sorozatok alatt A dadus sorozat.

<a target="_blank" href="http://vandoreva.iweb.hu/" title="http://vandoreva.iweb.hu/">vandoreva.iweb.hu</a>
10/10
jeffero 2007 jan. 31. - 15:25:04 10/10
(384/686)
Túlbecsültem a bookline-t, azt hittem, több példányuk is van, ill. hogy az elõjegyzésnél több napig is megtartják nekem a könyvet. Tegnap láttam, hogy ma 16 órától van Édesvíz könyvekre 30%-os akció, és gondoltam, majd akkor megrendelem a Fran-eset is, erre ma azt írja, más berakta a kosarába. Érdekes, hogy az antikvarium.hu oldalon kb. 1 hétig eldöntheted, megrendeled-e, ha így elõjegyzésre megérkezik, a bookline-on meg publikusra kirakja 1 nap után...
Tegnap már az is gyanús volt, hogy Ildi írta, a Könyvkeresõ-rõl jött meg neki, és ránéztem, ott azt jelezte, elfogyott.

Szóval azt hiszem, magam ellen írtam az elõzõ fórumos bejegyzést. Mindegy, legalább más jól járt vele, én úgysem olvastam volna el mostanában.
Viszont a bookline most rosszul járt velem, nem fogok rendelni mai nap semmit tõlük, elment a kedvem, majd megveszem könyvesboltban, amit akartam, vagy késõbb megrendelem, valószínûleg máshonnan. Ja, és leszokom a fórumozásról is. Bye.
10/10
jeffero 2007 jan. 30. - 10:03:12 10/10
(383/686)
Én meg a bookline.hu oldalon adtam fel elõjegyzést, és most nézem, tegnapi dátummal jött egy e-mail, hogy megérkezett, rendelhetem. Valószínûleg újranyomták kis példányszámban, vagy valahonnan elõkerítettek néhány darabot.

Tehát akit érdekel, szerintem rendelje meg mielõbb:
<a target="_blank" href="http://www.bookline.hu/control/producthome?id=9590&amp;type=22" title="http://www.bookline.hu/control/producthome?id=9590&amp;type=22">www.bookline.hu</a>

Libri, Alexandra, Édesvíz honlapokon rákerestem, jelenleg nincs.

Érdekesség, hogy épp tegnap este csak úgy bekapcsoltam az m2-t, és a Kultúrház mûsorban volt egy riport a Bookline elnökével, azt mondta, van olyan könyv, ami csak náluk kapható, meg csinálnak eladási toplistákat, sokan azok alapján is rendelnek, és volt olyan kevésbé ismert receptes könyv (Bögrés sütemények), ami valami összesítési hiba miatt bennemaradt a lista eleje körül, és azóta is rendelik.
10/10
ildi1980 2007 jan. 29. - 19:19:28 10/10 Előzmény jeffero
(382/686)
szia!

képzeld ma megérkezett a DADUS könyv(Vissza az életbe)!!!!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Tényleg hihetetlen!!!!!!!Ja a könyvkeresõtõl rendeltem:)))))

Ildi
10/10
ildi1980 2007 jan. 27. - 13:18:42 10/10
(381/686)
szia!

nekem csak az elsõ 73 rész van meg dvd-n:( Ha ez is érdekel, írj mail-ímet és ott megbeszéljük a részeleteket.
Ildi
dunaihajos 2007 jan. 24. - 23:52:13
(380/686)
Üdv mindenkinek! Ha van valakinek Dadus összes valamilyen formában,és tudunj boltolni jelentkezzen!Köszi elõre is
10/10
ildi1980 2007 jan. 19. - 16:00:13 10/10
(379/686)
Szia!

Szerintem is csodaszámba menne, ha megérkezne mindkét helyrõl a könyv.:))Egyébként a könyvbrókert én is próbáltam, de szóltak, h nem tudják beszerezni.A Librinél ígérték, h lesz, de szerintem nem, mert dec.6-án megrendeltem és azóta semmit sem böfögtek vissza.A másik, meg az általad is ismert könykeresõ,de arra sem válaszoltak, h van e vagy nincs.Szerintem ez egy álom marad már csak, h egyszer el tudjam olvasni, h mirõl írt:(((((

Szóval, nem sok esélyem van a könyvre, de azért nem adom fel, még antikváriumokban megpróbálom, hátha ott sikerrel járok.

Ildi
10/10
jeffero 2007 jan. 17. - 11:27:21 10/10
(378/686)
Felkeltették az érdeklõdésem a sorozatban néha elhangzó jiddis kifejezések, így elkezdtem keresgetni. Eleinte Fran, Sylvia, késõbb már a gyerekek is mondogatnak ilyesmiket. Általában megmagyarázzák a jelentésüket, de azt hiszem, volt amikor nem.

Egyelõre az alábbi oldalt találtam:
<a target="_blank" href="http://www.jmpoint.hu/modules.php?name=Szotar" title="http://www.jmpoint.hu/modules.php?name=Szotar">www.jmpoint.hu</a>

Aki talál még hasonlót, küldjön!
10/10
jeffero 2007 jan. 17. - 10:34:28 10/10 Előzmény ildi1980
(377/686)
Tényleg csoda lenne, ha mindkét helyrõl megjönne. Én másfél hónapja próbálkoztam itteni ajánlásra a Könyvbróker oldallal, de végül onnan mégse tudták szállítani. Kíváncsi lennék te honnan rendelted.
A Könyvbróker meg pl. a Könyvkeresõ is készlettel nem rendelkezõ webboltok, így ha a kiadónál vagy nagykerben nincs példány, nem tudnak szállítani. Esetleg antikváriumokból vagy olyan normál könyvesboltokból lehet megszerezni, amelyek weben is hirdetik a kínálatukat. Hmm, tényleg, ilyenekkel nem is próbálkoztam...

Ha netán nem jön meg egyik rendelésed sem, írj te is a kiadónak - lásd: <a target="_blank" href="http://www.bestline.hu" title="www.bestline.hu">www.bestline.hu</a> oldalon a Ki kicsoda címszó alatt az email címet -, hátha több kérést látva újranyomják.

Egyébként épp a napokban gondolkoztam, hogy Fran 6. évadbeli terhessége vajon igazi volt-e, bár vsz. nem, egy külföldi biográfiát olvasgatva nem találtam utalást, hogy lenne gyereke. Ha ez így van, ügyesen megoldották a látszatot.
10/10
ildi1980 2007 jan. 15. - 16:06:26 10/10
(376/686)
sziasztok!

Az iránt szeretnék érdeklõdni, h 2 helyrõl is megrendeltem, Fran Drescher:Vissza az életbe címû könyvét biztos ami biztos alapon, hátha megérkezik valamelyikrõl:))és ha valamilyen csoda folytán mindkét rendelésemet teljesítik, akkor a másik felesleges példány érdekelne valakit?

A könyvrõl röviden:az utolsó évad forgatásán méhnyakrákot diagnoszitáltak nála, errõl,az orvosokról, és a gyógyulásáról szól a könyv.

mail-ben megbeszélnénk a részleteket, akit érdekel: gicziildi@yahoo.com
Nannyfan 2007 jan. 03. - 21:41:50
(375/686)
Kicsit megkésve BUÉK!!!
Mostanság következnek az ütõs részek!!!! De imádom ezeket!!!! Jó poénok, régi szupi szinkronhangok!!! Menyország!!!
The Nanny 2007 jan. 01. - 01:35:09
(374/686)
Boldog új évet minden Dadus-rajongónak!

A hétvégén sikerült elkapnom a 'Fran a Gracie-t bántó Franket bagettel megveri' rész ismétlését, amiben spontán elcsattant az elsõ csók Maxwell és a majdani Mrs. Sheffield között a színdarab bemutatója után. Jó volt a poénáradat a görényfogszendvicsre építve, különösen amikor dadus mondta Bradleynek, hogy 'most görény fog görényfogat'. :-DDDD
Lizzy Sheffield 2006 dec. 18. - 10:23:57
(373/686)
Sziasztok megint! Kicsit elmaradtam a forumon,de csak azért mert vizsgák voltak! Na szóval!!!

Annyira örülök h megint tom nézni! A tegnapi részeket már eezerszer láttam,de a Müller dadus nagyon jó!! :D:D
10/10
jeffero 2006 dec. 16. - 23:53:18 10/10
(372/686)
Jééé, a szombat esti elsõ epizódban (ami sorszám szerint a 7. rész) szerepeltek Fran igazi szülei. A pszichiáter várójában láthatóak, a szemüveges férfi és a mellette ülõ vörös hajú nõ. Szöveges szerepük nincs, csak ülnek ott, így gondolom statisztának minõsültek, az epizód végén a stáblistában nem látni a nevüket.
robertina 2006 dec. 11. - 14:07:11
(371/686)
Istenem! Olyan furcsa nézni ezeket a részeket! Ha azt nézzük mikor lett vége meg mekkora utat tettek meg történetileg
Nannyfan 2006 dec. 06. - 13:35:06
(370/686)
Ez a szemét nem adta be a teljes linket. Na mindegy. Ha ott vagytok ezen az oldalon, beírjátok , hogy Fran Drescher és kiadja a könyvet. :)
Nannyfan 2006 dec. 06. - 13:33:38
(369/686)
Na emberek, most bedobok husikát a farkasok közé. Itt egy könyv. Lehet rá licitálni.
Itt van: <a target="_blank" href="http://www.vatera.hu/fran_drescher_vissza_az_eletbe_15543129.html" title="http://www.vatera.hu/fran_drescher_vissza_az_eletbe_15543129.html">www.vatera.hu</a>
Még nem licitáltak rá. Itt a lehetõség. Ha valaki szeretné, hogy segítsek írjon. Rendszeresen vásárolok ezen az oldalon így rutinos vagyok licitálás és az online vásárlás terén. :)
Ha találok még jelentkezek. :)
Sok sikert!
The Nanny 2006 dec. 06. - 13:33:12
(368/686)
De ha, aki kérdezte, visszanéz a fórumon, akkor már az óriásdinnye héja is szóba jöhet. :-DDD
Nannyfan 2006 dec. 06. - 13:29:58
(367/686)
Tóóóm én, de már annyiszor említettem. :)