Julia Baker amerikai cukrász eredetileg statisztikusként kezdte pályafutását, ám mindig is a főzés volt a szenvedélye. Otthagyta az unalmas irodai munkát, Párizsba költözött, és beiratkozott a világhírű Le Cordon Bleu szakácsiskolába, ahol osztályelsőként végzett. Julia imádja az édességeket (sőt még a hagyományosan sós ételeket is megédesíti néhány ügyes fogással), ezért a sorozat is erről szól: otthon elkészíthető, csodálatos desszertek, látványos torták, elképesztő csokoládé kreációk. Minden részben egy meghatározott témát jár körül, például egyszerű, gyors vagy éppen szuper édes recepteket ismerhetünk meg.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások