Téma: Szarvak

mushi 2014 nov. 17. - 00:50:50
(5/25)
a trailer alapján érdekelt, most néztem meg, tehát elég friss az élmény.
nem tudom, mit gondoljak errõl a filmrõl, tényleg nem. a legnagyobb része jó volt, a vége viszont nem.

**** SPOILER ****
tetszett az a mondat, hogy felemésztette a bosszúvágy, miközben tényleg úgy hunyt ki benne a parázs, mint mikor a tûz emészt el valamit. bár nekem az a teljes ördöggé válás már túl sok volt.
sok részlet van, ami nem teljesen tiszta, valahogy nehéz mindent megérteni egy olyan filmben, ahol egy cseppnyi misztikum keveredik a valósággal. de mindent egybevéve egész jó volt.
9/10
Nico71 2014 okt. 13. - 10:17:37 9/10
(4/25)
Nagyon tetszett! Jó film!
Radcliffe már a Fiúk a parton (December Boys) c. filmben bebizonyította, hogy nem lehet ráhúzni a Harry Potter figurát örökre. Majd következett a Édes fiam, Jack (My Boy Jack), melyben kifejezetten nagyot alakított. A fekete ruhás nõ-t valóban végigizgulhatta vele az ember a mozikban, az Öld meg kedveseidben pedig még drámaibb tudott leni mint az Édes fiam, Jack-ben. Ez a film pedig ismét jót tett karrierjének, hiszen a HP-en felnõtt ifjú nemzedéket kellõen betudja vonzani a filmszínházakba. A forgatókönyv, rendezõi látásmód pedig tartalmaz olyan új, ötletes pillanatokat, melyek egyedivé teszik, kiemelik a tucatfilmek közül. Radcliffe ebben nem domborított túlságosan, de voltak jó pillanatai. (Bár, ehhez hozzájárult, hogy ezt a filmet párhuzamosan forgatták a Öld meg kedveseid alkotással. Tehát ez valamiféle lazulást jelentett számára a dráma mellett.)
Most ismét egy horror-thrillert (még nem tudni a pontos kategóriát) forgat. Paul McGuigan Frankenstein címû filmjében játssza Igort, akinek a nézõpontjából követjük majd az eseményeket. Címszereplõt James McAvoy alakítja.
10/10
Babito 2014 okt. 11. - 23:48:15 10/10
(3/25)
Ez a film ku**a jó. És pont.

***SPOILER***
Még a vége is tetszett, mármint maga a végkimenetel, meg a megoldás, csak kicsit színpadias lett azokkal a fura CGI kígyókkal. Miért kellett mindenáron belemászatni azokat a kígyókat a srác szájába...az gáz volt.
***SPOILER VÉGE***
3/10
feketekave 2014 okt. 07. - 08:09:00 3/10
(2/25)
Elég furcsa film, egy vallási katyvasz az egész. A fõszereplõ mintha nem értené, hogy mi történik vele... nem a szerepe szerint, hanem úgy általában.
Forgatja a szemeit, mintha nem kapott volna rendes instrukciókat a rendezõtõl.
Egyébként szép felvételek, gyönyörû helyszínek jellemzik a filmet.
filmimádóó 2014 szept. 21. - 18:25:28
(1/25)
Eléggé várom a filmet, nagyon kíváncsi vagyok rá :)