lizbell 2017 márc. 23. - 21:02:44
(575/1535)
kicsit késõn esett le :))) Szelim-Engin nem villanyoz fel, Kerim-Engin annál inkább!!!!!
9/10
kaboca12 2017 márc. 23. - 21:00:37 9/10
(574/1535)
Ebben a részben Kerim örült, hogy Fatmagül végre önmagától beszélt vele. El is újságolta az éppen hazaérkezõ Nine mamának, aki egy szóval elintézte, nem érdekelt különösebben. A reggelinél a kis Murathoz került Musztafa kendõje, onnan Mukaddeshez, aki egybõl fel is húzta vele Kerim agyát, mert nem felejtette el világgá kürtölni, hogy ez mindig Fatmagülnél van és õ adta Musztafának. Végül tett róla, hogy "észrevétlenül" (nagyon okos egyébként a nõ) visszakerüljön Fatmagülhöz. Kerim Fatma után ment miközben az galambokat etetett, õ a közös jövõjükre célozgatott, de Fatma közölte vele, hogy õk sosem lesznek együtt. Aztán Fatma a vízparton ringatta Musztafa kendõjét, Kerim az anyjához fohászkodott, utána ment, reményért könyörgött, erre Fatma elengedte a kendõt a vízbe. Az egyik legjobb jelenet volt szerintem. Kerim persze örült, mint majom a farkának. :) Egyébként Fatmagül is egyre többet pillantgat Kerim lakrésze felé, látszik a tekintetén, hogy várja a találkozást.
Meryem mindenkinek azt hazudva, hogy sétálni megy meg várost nézni elment Yasaranék cégéhez, Resattal akart beszélni. Elmondta neki, hogy már mindent tud arról az éjszakáról, Resat nagy megdöbbenésemre nem tagadott semmit (én azt vártam, hogy majd hadovál össze-vissza), de nem. Többünknek ismeretlen Meryem lépése, nem értjük, hogy mi is a célja ezzel.
Meltemet jól leszidta az anyja, hogy hogy tehette ezt szegény Szelimmel? Eltudtam volna küldeni melegebb éghajlatra, mikor úgy beszélt többször is Fatmagülékrõl, hogy ezek. Kérdezte Meltemet, hogy ha ennyire nem bízik Szelimben, akkor miért mondott neki igent? Meltem végül elmondta, hogy õket nézte (bár elég nagy hülyeségrõl volt a részérõl szerintem).
Musztafa otthonosan, asztalra tett lábakkal várta Resatot, Münirt és Erdogánt a cégnél. A titkárnõ megpróbálta elküldeni, de magabiztos volt. Még több pénzt akar, ugyanolyan életet, házat, ruhákat, utazást, mint ami nekik megadatott. Nem tudom mi lesz belõle. Meglátogatta Asut, kihasználva a lány szerelmét, vett neki pár szép ruhát (meg magának is) és úgy gondolom, hogy megvolt az elsõ szex köztük. Ja, és pénzt adott Saminak, hogy lerázza ezzel, így Asunak nem kellett elmennie otthonról. Mondjuk ez is megalázó volt szerintem.
Nagyjából ennyi történt, remélem nem hagytam ki semmit.
lizbell 2017 márc. 23. - 20:57:36
(573/1535)
az Ölene kadarra gondoltam, persze azóta már kigugliztam mi minden van még, de nem biztos hogy a többi is olyan érdekfeszítõ, mint a Fatmagül :)
khajni87 2017 márc. 23. - 20:54:25
(572/1535)
Összesen ez a nyolcadik sorozatom....az Igazgyöngynél estem bele a mókuskerékbe, azt kétszer néztem vissza, ha épp nem megy másik sorozatom mai napig belenézek a kedvenc részekbe......Aztán jött Kuzey, a Szerelemben háborúban, Tiltott szerelem.....most meg itt a Fatmagül, Felsõ tízezer, Bátor és gyönyörû meg az Áradat.......mindegyik másképp jó, másért a kedvencem......ha ezeknek vége nem is tudom mit fogok nézni,de ahogy láttam rengeteg jó van meg még török filmek is vannak........
khajni87 2017 márc. 23. - 20:50:34
(571/1535)
na jó akkor újra itt az Engin kérdés mert Kerim is Engin meg Szelim is Engin.......Kerimnek van valami sorozata amiben nyomozót játszik, arra gondolsz? Vagy a Szelim -Engin féle Felsõ tízezerre ??????
9/10
kaboca12 2017 márc. 23. - 20:48:27 9/10
(570/1535)
Ezektõl az apró dolgoktól lesz nekem szépen felépített a történet. Tetszik, ahogy letisztulnak az emberek, megoldódnak az emberi kapcsolatok akár jók, akár rosszak.

Remélem senkit nem zavar, ha kicsit eltérünk az adott sorozattól Enginnel kapcsolatban!? Ha igen, akkor szóljon és megoldjuk másképp. Én is nézem mindegyiket, amit felsoroltál. Egyedül a Bir Bulut Olsam nem fogott meg, valamiért nem tudott lekötni. A végkifejlettel tisztában vagyok, mert utánanéztem, de a legelsõ, amibõl nem kapott el semmi. Nem tudom miért, pedig hát Engin játssza a fõszerepet. Mondjuk érthetõ módon ott a doki volt a szimpatikusabb. :) Az Ölene Kadar egyelõre nagyon tetszik, mindig várom a következõ részt.
kisbalaton 2017 márc. 23. - 20:39:14
(569/1535)
Olyan szép jelenet volt,amikor Fatmagül a patakba ejtette Musztafa kendõjét ! Mintegy jelezve ezzel,hogy most már végleg elengedte Musztafát,már nem érdekli többé.Sajnos, én is az Engin rajongók táborába tartozom.Folyamatosan nézem a sorozatait,ahogyan feliratozzák:Bir Bulut Olsam(Ha felhõ lennék),Kara Para Ask(Piszkos pénz,szerelem) és amit most forgatnak az Ölene Kadar (Mindhalálig).A Ha felhõ lennék ráadásul Kelet-Törökországban játszódik,Mardin környékén,amit annyira szeretnék megnézni.Két évvel ezelõtt már majdnem befizettünk egy útra (Mardin,Van-tó.Ararát stb),de akkor jött az "Iszlám állam",és nem javasolták az oda utat.Egy különleges,nekem egzotikus kultúra,szerintem nem feltétlenül elmaradott,csak egészen más,mint a miénk,és mint Isztambul vagy Ankara világa.
10/10
baba24 2017 márc. 23. - 20:18:38 10/10
(568/1535)
Sziasztok :) Én még a mai részt nem láttam :) De látom jó a hangulat ennek örülök :) Valaki meg dob egy összesítéssel mert én csak éjjel tudom meg nézni :)
9/10
kaboca12 2017 márc. 23. - 20:05:05 9/10
(567/1535)
Észrevettétek, hogy Musztafa arcszõrzete majdnem vörös, a haja pedig sötét barna? Na nem mintha olyan túlzottan fontos lenne, csak amikor az irodában ült, akkor nagyon elvált. Festeti a haját vagy vannak ilyenek, akiknek alapból eltér a kettõ? Ezzel nem vagyok tisztában.
lizbell 2017 márc. 23. - 20:03:24
(566/1535)
igen, arra!

nem akarok külön hsz-t írni, én is örülök, hogy feltûnnek a régi arcok! Üdv. Érsekvári! :)
9/10
kaboca12 2017 márc. 23. - 19:51:03 9/10
(565/1535)
Ez nekem is rejtély, pedig én elõre nézem. Való igaz, hogy itt látszik, hogy nem lehet mindent törökül megérteni, de eddig azért lehetett következtetni. Talán megerõsítést vár Resattól? Valami célja tuti van vele. Vagy biztosítani fogja Yasarant, hogy õ bizony nem fogja annyiban hagyni. Kíváncsi leszek. Musztafa tör elõre. Így, hogy Fatma elküldte egybõl nem okozott gondot kihasználni Asut. Egybõl kinyílt a csipája és magabiztosan ment újabb pénzkötegért. Münir hatalmas volt, mikor mondta neki, hogy már ennyitõl is megõrültél? A végén diliházba kerülsz. :D Hatalmas a fazon! Annyira illik hozzá ez a szerep. Láttam egy másik sorozatban is, sokszor azt hittem, hogy szívrohamot vagy agyvérzést kap, olyan jól beleélte magát.
9/10
kaboca12 2017 márc. 23. - 19:42:17 9/10
(564/1535)
De jó, hogy egyre több régi "ismerõs" csatlakozik. :) Ebbõl látszik, hogy tényleg nagyon jó a sorozat és persze nagyon megosztó. Lehet, hogy ha többen hozzászólunk, akkor nem ütköznek ki ennyire a véleménykülönbségek.
reay 2017 márc. 23. - 19:41:47
(563/1535)
Most én sem értem minek ment Meryem oda a céghez, de így az érdekes, szeretek meglepõdni. Mustafa jól tette, hogy több pénzt követel ezektõl, elég nagy pudingok (ezért kellett volna eltenni lábalól M-t és nem pénzt adni neki, persze csak a família szempontjából). Szerintem megint az jön, hogy Münir fog intézkedni, meg a Család tagjainak a hülyeségeit rendbehozni.
9/10
kaboca12 2017 márc. 23. - 19:37:39 9/10
(562/1535)
Az Ölene Kadarra gondolsz? Én nézem. Ott már tényleg jobb pasi, szerintem is. :P
9/10
kaboca12 2017 márc. 23. - 19:36:42 9/10
(561/1535)
Igen, ez nem a színész hibája, hogy nem passzol a hangjuk, egyébként önmagában véve elég érdekes Illés hangszíne. Dolmány Atilláról már írtam korábban, hogy szépen beszél, gyönyörûen ejti ki a szavakat, érthetõ. Mukaddes valódi hangja tényleg érdekes, bár én inkább úgy hallgatnám, mint a magyaron.
9/10
kaboca12 2017 márc. 23. - 19:32:50 9/10
(560/1535)
Én is 4-et nézek. Nálam a Végsõ akarattal kezdõdött a vonzalmam. Teljesen elvarázsolt a kultúrájuk, az életformájuk, a tisztelet egymás felé, a táj. Még akkor is, ha kissé elmaradottak. Tetszik, ahogy a szegényebb réteg is tiszta, legalábbis a filmekben. A nekem olyan duruzsoláshoz hasonló török nyelv is tetszik. Még nem voltam Törökországban, de nagy életcélom. Lehet, hogy csalódnék, de mindent meg kell egyszer tapasztalni. :)
Érsekvári 2017 márc. 23. - 19:31:24
(559/1535)
Kedves lányok !
Már régóta csak olvasni jövök néha benneteket , mert máshol nézem a sorozatot , de nem tudom magamba tartani amit olvasok pár napja .
Igen az a helyzet az egyik hozzászóló sportot ûz abból , hogy mindenkit leszóljon , megbántson és ezt az illetõ baromira élvezi .
Ha megnézitek mikor írogat , mert álmatlanság ellen is támadásba lendül írogatja az okosságait éjjel - nappal .
Évek óta ez megy mindenhol mindenhez hozzászól , ontja az okosságait , de a mások véleményében csak a hibát keresi , kritizálja , megsérti a másikat .
Én jókat röhögtem sosem vettem komolyan , Ti se vegyétek és ne mérgelõdjetek azon amiket írkál .
Sajnos nem veszi észre magát , pedig most már egyre többen vagytok akik ennek a viselkedésnek hangot adtok . Maximálisan igazatok van , Ti nem estetek senkinek inkább fordítva van .
A körülményekhez képest jó szórakozást kívánok ehhez a nagyon jó sorozathoz Mindenkinek !
lizbell 2017 márc. 23. - 19:04:26
(558/1535)
akkor elkapott rendesen a gépszíj! :)
én most csak erre összpontosítok, bár belebotlottam Engin legújabb sorijába, lehet hogy elkezdem majd, de csak ha jóval elõrébb lesznek a feliratozásban, ne kelljen annyit várni!
lizbell 2017 márc. 23. - 19:01:33
(557/1535)
Fura de én szeretem Illést nagyon! el tudom fogadni, hogy attól hogy nem hasonlít Engin valódi hangjára, még illik hozzá, és próbálja nagyon árnyaltan hozni!
persze izlésen nem lehet vitatkozni, nem is kell.... Mukkades valódi hangja rémes, teljesen ellentmond a férfias színésznõnek!
Mustafa viszont nekem kifejezetten szexisebb Dolmány hangján, mint a sajátján :)
khajni87 2017 márc. 23. - 18:53:43
(556/1535)
nem vagy " elmebetegebb " nálam....most egyszerre 4 sorozatot nézek, hármat feliratosan és mivel kicsiny szívem nem bírja az izgalmakat belenézek törökül is pusztán mert ilyen hülye vagyok.......Fatmagült meg nézem szinkronosan a tv-ben, feliratosan facen és törökül is mert itt sem bírom az izgalmakat szeretem tudni mindegyikben mire számítsak , ettõl függetlenül megnézem, csak akkor már nem izgulom rommá magam :D