5/10
napraforgó 2017 júl. 08. - 13:18:24 5/10
(1275/1535)
Köszönöm az életjeleket, így legalább látom, hogy nem egyedül vagyok a fórumon.
Nos, most már látni, hogy Fatmagül és Kerim közelednek egymáshoz. Itt vannak a meleg barna pillantások, a kis érintések, kézfogások, hajsimítások, miegyéb. Mukaddes meg meg is halna, ha nem tudna mindig mindenrõl. Én még ilyen kíváncsi nõt nem láttam életemben.
khajni87 2017 júl. 07. - 23:25:07
(1274/1535)
Nincs annyi idõm hogy tv-ben nézzem, meg a feliratos sokkal jobb, a pörgõsebb már nekem is mint igy ez a szöttyögés......:(
10/10
baba24 2017 júl. 07. - 22:57:00 10/10
(1273/1535)
Azóta nem nézem igazán mióta a Kerim és a Fatmagül telefon beszélgetését kettévágták én ott hagytam abba!
Pontosan ez a szétvagdosás idegesít a legjobban és persze a 2 reklám!
Én se engedném ezt a darabolást,annyira idegesítõ!
10/10
bezsuzska 2017 júl. 07. - 21:34:06 10/10
(1272/1535)
Én még bele-bele nézek, de ettõl a szétvagdosástól megõrülök. Tegnap elkezdték az 54. bölümöt, kb. az elsõ pár perc után, ma leadták a közepét. Hétfõn befejezik és belekezdenek az 55.-be. A gyártók helyében egyébként ezt nem engedném, bár tudom, hogy nekik is a bevétel számít. Saral asszony ( a rendezõ) a haját tépné,ha meglátná a TV2-n leadott mûvét.
10/10
baba24 2017 júl. 07. - 20:04:58 10/10
(1271/1535)
Én nem igen követem már a szinkronost,de ha lesz valami jó téma én is szívesen csatlakozom!
10/10
bezsuzska 2017 júl. 07. - 19:00:20 10/10
(1270/1535)
Én olvaslak minden nap. Tök jól leírod a napi rész tartalmát, azt is olvastam, hogy megkértek rá. De azóta te sem írod le a véleményedet, úgy mint korábban. Én már végig láttam a sorozatot törökül, a feliratost követem, és már mindent elolvastam a sorozatról, ami hozzáférhetõ volt. Ezért, ha feldobsz valamilyen témát, szívesen megosztom a gondolataimat, bár az én véleményemet valószínûleg már befolyásolják a késõbbi történések.
5/10
napraforgó 2017 júl. 07. - 18:22:48 5/10
(1269/1535)
Könyörgöm, szóljatok már hozzá, hisz így ez már nem fórum, úgy érzem, hogy naplót vezetek. Tehát kérek véleményeket, nem akarok magammal társalogni, mert meghasonlok...
5/10
napraforgó 2017 júl. 07. - 17:59:21 5/10
(1268/1535)
A Yasaranok megpróbálják megértetni Musztafával, hogy nem hagyhatja el õket, mert pórul jár. Távozáskor Musztafa érdekesen néz Yaseminre.
Kerim rá akarja bírni Fatagült, hogy beszéljenek a csókról. Mukaddes fölhívja õket, meg akarja látogatni õket. Kadír egy nõvel beszél telefonon, Mukk kíváncso ki lehet az. Kadír Meryemmel csak annyit közöl, hogy találkozott egy régi évfolyamtársával, aki New Yorkból jött és együtt valami szemináriumra fognak menni.
Musztafa otthon morog, nem kellett volna megbíznia Yaseminban, most megint a Yasaranok rabszolgája. Hacer közli, Fahrettin embere hamarosan megszerzi az útleveleiket. Hacer elõre akar menni a gyereke miatt, de Musztafa közli, a nõ nem mehet sehová nélküle. Megríkatja a lányt, emiatt még az anyja is rászól.
A Yasaranok egy étteremben vacsoráznak, elemzik a helyzetet és dícsérik magukat, hogy megint milyen ügyesek voltak., Musztafa keze meg van kötve. Erdogán azt mondja, hogy rá kell bírni Fatmagült, hogy visszavonja a vádjait. Valami rosszban sántikál megint. Aztán egész éjjel iszik és csak reggel megy haza részegen. Resat szemrehányást tesz neki, mindenért õt okolja, aki belevitte a többit is a bajba. Csúnyán összevesznek.
Resat felhívja Musztafát, találkozóra hívja, de nem az irodába.
Fatma sokáig nem tud elaludni, a csókról gondolkodik, Kerim meg errõl álmodik. Fatmagül rosszat álmodik, Erdogánék újra megtámadták, miközben õ a menyasszonyi ruháját viselte az ágyban. Mivel aznap éjjel nem zárkózott be, Kerim be tudott menni hozzá megnyugtatni. Másnap Kerim az elromlott szivattyút javítgatja.
Kadír úr kicsípi magát, valami találkozóra sietne.
Mukaddes a fiával alszik, és reggel azt hiszi a gyerek pisilt be, pedig neki ment el a magzatvize. Rémülten kiabál Rahmiért, de Nine mama igyekszik a helyzet magaslatára lépni. Mukk sivalkodik, hisztériázik, túl korán jön a baba, még másfél hónap hátra lenne, jajj, mindketten meg fognak halni. Nine mama nyugtatgatja, nem lesz semmi baj.
Fatmagül haza akar menni, nem akarja, hogy Nine mama egyedül gürcöljön az étteremben. Elbúcsúzik a háztól és az együtt töltött két napon elmélkedi. Aztán beszállnak a taxiba és elindulnak hazafelé.
reay 2017 júl. 07. - 00:01:04
(1267/1535)
Igen, de másféle sorozat, nem is értem miért azon a nyáladón megy. Krimi inkább, nem a romantika dominál eddig.
5/10
napraforgó 2017 júl. 06. - 17:58:26 5/10
(1266/1535)
Fatamgül és Kerim reggeli után beviszik a kutyát a faluba, hátha megtalálják a gazdáját. Fatmagülnek tetszik a kutya, nem bánná, ha nem találnák meg.
Másnap reggel Mukaddes elszólja magát és így Meryem rájön, hogy Mukaddes tájékoztatta SInent Hacer elõéltérõl. Veszekszik vele emiatt, mi lesz, ha Hacer emiatt eláll a vallomásától Kerim ügyében?
Hacer sír és mérges az újságcikk miatt, amely leleplezte. Az anyósa nyugtatja, nem tesz jót a babának.
Ender elmondja Meltemnek, hogy beszélt Yaseminnal. Aztán meg Musztafához fordult. Meltem rákérdez, te megbízol benne?
Yadigár fölhívja Meltemet és azt kérdi, hogy hány évet kaphatnak a Yasaran fiúk, ha bûnösnek találják õket, Meltem azt reméli, õ tud valamt, de Yadigár meggondolja magát. Meltem fölhívja Kadírt, beszámol a beszélgetésrõl, aki telefonál Yadigarnak és könyörög neki, tegyen vallomát a bíróságon. Találkozót beszélnek meg, de Yasar közbelép, megfenyegeti az asszonyt az unokájával, hogy ne merje kinyitni a száját.
Musztafa fölkeresi Yasemint és kéri, tegyen vallomást a Yasaranok ellen. Azt hiszi, hogy az ellene és Hacer elleni támadás mögöt is õk állnak. Azt mondja, hogy a Yasaranook hamarosan félreállítják õket. A nõ beadja a derekát, még egy felvétel is a rendelkezésére áll, de az sokba fog kerülni.
Kadír fölkeresi Yadigárt, de a nõ elutasítólag viselkedik vele. Kadír tudja, hogy ráijesztettek. A távozása után Resat jön elõ a kisunokával, akit szinte fogvatartott, amig a nõ beszélt. Resat támogatást ígér a nõnek, ha mellettük áll.
Szellõ gazdája megkerül, egy kétgyerekes apuka kereste már napok óta. Fatma sajnálja, megszerette a kutyát, de látja, hogy a kutya örömmel üdvözli a gazdáit és a gyerekek imádják.
Münír közli Resattal, hgy Meltemmel már nem lesz gond, megbolondult, állandóan le kell nyugtatni, mert agresszív.
A Yasaranok Musztafát várják. Musztafa bemutatja nekik a Yasemintõl vásárolt hangfelvételt, amelyben a nõ megbízást kapott Turaner megkörnyékezésére és elcsábítására. Közli, hogy ha õellene támadnak, magával rántja õket.
Musztafa az útleveleit követeli. Yaseminnal fenygetõzik, de ekkor Erdogán elõhozza a nõt. Kiderül, hogy megelõzte Musztafát, személyesen fölkereste a nõt, aki úgy táncolt, ahogy õk fütyültek. Münír megsemmisíti a felvételt. (Vajon van-e másolat belõle?) Musztafa rádöbben, megint egyedül maradt, újra nincs semmi a kezében a Yasaranok ellen.
Kerim elbóbiskol a Tv elõtt, eközben Fatma a ház elõtt a csillagokat bámulja. Majd õ szaval verset Kerimnek, aki megcsókolja. Aztán a nõ bemenekül a házba vacsorát csinálni. Aztán tükör elõtt csinosítgatja magát.
5/10
napraforgó 2017 júl. 05. - 17:57:21 5/10
(1265/1535)
Fatmagül az erdei sétán bevallja Kerimnek, hogy már az elsõ levele megindította, onnantól nem tudta úgy gyûlölni, ahogy akarta volna. kézen fogva sétálnak vissza a kis házba. Este vacsorát készítenek és játszanak, tervezgetnek, mi lenne, ha itt élnének. Hisz Kadírnál nem maradhatak örökké.
Ender megkeresi Jasemint és elbeszélget vele, megpróbálja rávenni, hogy vallja be az igazat a bíróságon.
Resat megzsarolja Musztafát, és szemrehányást tesz neki, hogy sem Meltemet, sem Fatmagült nem tudta még meggyõzni, hogy visszavonják a vallomásukat. Hacerben sem bízik, hiába bizonygatja Musztafa, hogy vele nem lesz probléma. Resat a Vural megölése ügyében tett vallomásával zsarolja, és rábírja, hogy tegyen valamit. Legelõször egy ismerõs riporternek kell interjút adnia, és elmondania az õ verzióját. Ezt Musztafa meg is teszi, de nem érzi túl jól magát miatta. A Yasaran fiúk már megszabadulnának Musztafától, elég lenne átadni a vallomását a rendõrségnek, de Rasat figyelmezteti õket, hogy akkor Musztafa feldobná õket.
Ender nem jutott dûlõre Jaseminnel, ezért felhívja Musztafát, hogy segítsen neki. Musztafa megígéri, hogy segít neki, lehetõséget lát a nõben, hogy megmenthesse a bõrét, lebuktatva a Yasaranokat. Ankarába akar utazni, othagyva Hacert és az anyját egyedül. Hacer aggódik, hogy mibe keveredett már megint. Musztafa kockázatos kettõs játékot folytat, a Yasaranoknak is ígérget, Meltemet és Endert is hülyíti, hogy mellettük áll.
Kerim és Fatmagül társasoznak, amikor valaki kopogtat. Kerim megnézi és egy kutyát talál az ajtóban. Nagyon megörülnek neki, el is nevezik Szellõnek.
Mukaddes megint kotnyeleskedik, Fatma és Kerim kapcsolatát és Meryem, Kadir románcát boncolgatja. Nine mama próbálja rendre utasítani, de hiába.
Kadír jön és arról mesél, hogy Musztafa mesélt a riportereknek, és miket mondott Fatmagülékrõl. Mukaddes titokban felhívja Sinent és Musztafa feleségérõl célozgat neki, meg arról, hogy ha Musztafa tovább folytatja a hazugságait róluk, akkor õ is kitálal. A sztorija egyébként lenyomozható, a lány akár utána is nézhet.
Deníz felhívja Keriméket, hogy megérkeztek Ausztráliába., jól utaztak.
Erdogán az ablakból figyeli Nilt, aki egy snájdig fiatalemberrel távozik nevetgélve.
Yasemin telefonál neki, elmondja, hogy Ender megkereste, a netre fölkerült felvételek miatt nem kap munkát, a rendõrség is zaklatja, tehát pénz kell. Erdogán úgy beszél, mintha sejtené, hogy a nõ fölveszi a beszélgetésüket, adja a hülyét, hogy fogalma sincs, mirõl beszél, ne zaklassa õt. Aztán közli Szelmmel, hogy le kell cserélniük a telfonszámaikat.
Fatmagül este lefekszik, és kis tétovázás után nem zárja kulcsra az ajtaját. Kerim meg kimegy fát vágni. Legalább két rönköt föl is hasít hat kisebbre, aztán leroskad a kerti padra. Fatmát éjszaka a kutya ébreszti föl, bekéredzkedik a szobájába, egybõl az ágyába megy. A lány észreveszi, hogy Kerim sem alszik, kinn olvasgat a nappaliban. Valami verset fel is olvas a nõnek.
Andó Gertrúd 2017 júl. 05. - 00:53:32
(1264/1535)
Köszönöm, hogy szolsz. Azt hiszem nem fogom követni, ugye abban is a most Kerimet alakito szinesz jätszik ?
reay 2017 júl. 04. - 22:59:08 Előzmény Andó Gertrúd
(1263/1535)
A másik sori lehet, hogy jobban tetszene neked (nem tudom nézed-e). Pörgõsebb, krimivonal is van benne. Tegnap indult az Izaurán. Gondoltam szólok. :))
10/10
bezsuzska 2017 júl. 04. - 17:53:01 10/10
(1262/1535)
A 40 perc az 40 perc. Sajnálom, de nem tudok napirendre térni felette, és azt hiszem, ez a végéig így lesz. Arra azért kíváncsi leszek, a befejezõ 80. bölümöt hogy oldják meg.
5/10
napraforgó 2017 júl. 04. - 17:52:57 5/10
(1261/1535)
Resat össze-vissza hazudozik a sajtó képviselõinek Fatmagülrõl és Kerimrõl. Fatmáról azt mondják, hogy megcsalta a võlegényét a mostani férjével, és mikor ez kiderült, akkor azt hazudta, hoy megerõszakolták. Õk meg megsegítették Kerimet, pénzt adtak nekik, hogy új életet kezdhessenek ifjú házasként., és ezt is csak azért, mert Kerim akkoriban még a fiúk barátja volt.
A mozi után a hazatérõ családot megrohanják az újságírók, alig birnak bejutni a házba. Sajnos Mukaddes elszólja magát egy kérdésre, hogy valóban kaptak pénzt a Yasaranoktól, de azt jótékony célra fordították. A család összevitatkozik, szidják Mukaddest, hogy miért nem tudja tartani a száját. Fatmagül megint kiborul, nem akarja, hogy mindenfélét beszéljenek róluk (na ez furcsa, hisz épp õ adott interjút elõzõleg, miért csodálkozik, hogy tovább ragozzák). Kadír elküldi a riportereket.
A másnapi újságok kétségbe vonják Fatmagül ártatlaságát. Kerimet is zaklatják a mûhelyben, a cirkusz miatt a mestere elküldi, de elszólja magát, hogy csak az apja miatt vette vissza korábban is.
Mehmet jelzi, hogy az újságírók az étteremben is nyüzsögnek, de õ nem dobhatja ki a vendégeket. Rahmi jó ötletet ad, jó lenne, ha Kerim és Fatmagül pár napra el tudna utazni, mert az újságírók nem tágítanak a nyomukból.
Müntáz elviszi a fiatal párt Fahrettin erdei házába, ott elbújhatnak a sajtó elöl. A házat szépen elõkészítették, kitakarították, a hûtõt föltöltötték, kényelmes lesz.
Musztafa otthon van az anyjával és a feleségével. Resat felhívja, magához rendeli.
Erdogán észreveszi, hogy Jadigár a tárgyalás óta megváltozott, nem néz a szemükbe, vagyis már tud mindent.
Kerimék a kandalló elõtt teáznak, amkor Rahmi fölhívja õket. Mukaddes nem tudja megállni és elmondja, hogy a riporterek zaklaltják õket. A megrendeléseket is csak telefonon veszik fel. Sinen érkezik a Rózsa Konyhába és olvasói leveleket hoz, amit Fatmagülnek küldenek különbözõ nõk.
Resat és a fiúk Perihánt látogatják a kórházban. Perihán elküldi Jadigárt, majd a hármast faggatja, van-e közük a balesethez. Mindenki tagad, de Perihán biztosítja õket, ha Lemannak, vagy bárki másnak baja eseik, akkor a tárgyaláson õ tesz vallomást. És rákérdez, hogy vajon õt is félreállítanák?
Kerim és Fatma sétálni mennek az erdõbe, Ausztráliáról beszélnek, illetve arról, hogy hogyan is kezdõdött a közös életük.
5/10
napraforgó 2017 júl. 03. - 17:55:41 5/10
(1260/1535)
Leman és Perihán lassan gyógyulgatnak. Erdogán eközben otthon részegen tombol és rombol Jadigár döbbenetére. Fatmagült szidja, amiért tönkretette az õ életét.
Kadírék arról beszélgetnek, hogy Lemanék balesete valóban baleset volt, nem merénylet. Kadir azt is elmondja, hogy Musztafa megtalálta Hacert és hazavitte. Halide szomorú és mérges, mert Hacer gyereket vár, rosszéletû nõ létére, ezt sehogyse tudja megemészteni.
Fahrettin és Deníz hazakészülnek. A reptéren Hacer rátelefonál és megköszöni, amit érte tett. Fahrettin és Deníz nagyon várják, hgy Kerim föltûnjön a reptéren. Utolsó pillanatban az egész család valóban feltûnik. Kerim tartózkodóan, de nem elutasítóan búcsúzkodik. Az apa szeretné, ha a fia Ausztráliában alapítana családot. Kerim diplomatikus választ ad, elõbb tanuljunk meg járni, csak aztán futni. Fahri megköszöni Kadírnak és Meryemnek, hogy vigyáznak a fiára. Végül Deníz néhány fényképet készít magukról. Fahrettin megkönnyezi a búcsút, Kerim is elérzékenyült, de nem mutatta. Távozáskor Deníz fényképet küld Kerim telefonjára az apjáról és Kerimrõl.
Resat és Szelim is pont akkor érkezik a reptérre, Perihánt és Lemant akkor szállítják át egy isztambuli kórházba. A kijáratnál újságírók rohanják meg õket, akiknek Resat összevissza hazudozik. Mukaddes még idejében észreveszi és így sikerül elkerülni õket.
A Ketenci-Ilgaz család moziba készül. Jadigár meg kiszedi a spicces Erdogánt az ágyból, be kell mennie a kórházba a nénikéjéhez, mert megsértõdnek.
Fatmagülék egy romantikus filmet néznek meg, Rahmi és Murat egy rajzfilmet. Sinen, az újságírónõ felhívja Fatmagült, hogy Resaték sajtótájékoztatót tartanak, amelyre õ is elmegy, inti õt, hogy ne vegye föl a telefonját ismeretlen számnak, mert õt is megrohanják majd.
A kórházban Nil doktornõ lesz Perihán orvosa. Hilmiye beszélni akarna vele, da Nil elutasítja, nem akar az orvos-beteg kapcsolatnál többet. Erdogán úgy megy el a doktornõ mellett, hogy rá sem néz.
Meryemet nagyon meghatja a szomorú film.
A Yasaranok a sajtótájékoztatóra készülnek. Leman megint dilis, Vuralt látja, hallja. Münír örömmel tájékoztatja a sógorát, hogy õ képtelen lesz Fatmagül mellé állni, nincs olyan állapotban. Resat a kórház elõtt megint Fatmagül hazugságairól mesél az újságíróknak. Nil doktornõ egy ablakból figyeli õket.
judit9999 2017 júl. 01. - 20:05:04
(1259/1535)
üdv-hány rész van még hátra,megtudjátok mondani?
5/10
napraforgó 2017 júl. 01. - 09:15:37 5/10
(1258/1535)
Nyugi, nyugi, szerintem a fórum nem bilaterális, hanem multilaterális, vagyis, bárki bárkihez és bármihez hozzászólhat. Én is csak azért szoktam valakinek címezni a hozzászólásomat, mert éppen az õ gondolatmenete ébreszt rá valamire.
Úgyhogy mindenki és bátran!
5/10
napraforgó 2017 jún. 30. - 17:51:01 5/10
(1257/1535)
Erdogán megpróbál beszélni Nillel, de a nõ elutasítja. Erdogán bosszút esküszik mindenki, de Nil ellen is. Deníz elmegy elköszönni Kerimékhez, mert másnap hazautaznak. Meghagyja a címüket és telefonszámaikat Kerimnek. A fiú zaklatottan elrohan hazulról, majd késõbb felhívja az apját, kimenne a reptérre elbúcsúzni. Eközben újságírók ólálkodnak a házuk körül és ez felzaklatja Fatmagült. Fahrettin elköszön Hacertõl is, kéri vigyázzon magára, zárkózzon be, amíg Müntázt visszaküldi hozzá. A nõ így is tesz, de Musztafa addigra már a házban van. Felelõsségre vonja Hacert, miért nem õhozzá fordult, miért árulta el. A távozó Fahrettin észreveszi a keréknyomokat a házhoz vezetõ úton és visszamegy Müntázzal Hacerhez. Fahrettin beront és megvádolja Mustafát, hogy a Yasaranoknak dolgozik. Musztafa tagad, de épp felhívják a Yasaranok. Szelim hívja, faggatja, hogy az õ mûve-e a baleset, amelyikben majdnem maghalt az anyja is. Musztafa neki is tagad.
Kerim beviszi a családot az étterembe, ahol Mehmet sok virággal várja õket, amit a rajongói hoztak. Meltem és az anyja várja itt õket és azt mondja, hogy õk nem tudnak továbbra is kiállni mellettük, nem bírja tovább elviselni a zaklatást. Fatmagül a megértésérõl biztosítja õket.
Musztafa könyörög Hacernak, hogy menjen vele haza, õ majd vigyáz rá. Fahrettin a nõre bízza a választást. A nõ beleegyezik, hogy hazamegy Musztafával.
A kórházban a nõvérek Fatmagülék esetérõl fecsegnek, Nil füle hallatára. Szelim értesíti Erdogánt, hogy az anyját és Lemant visszaviszi Isztambulba, Nil kórházába.
Leman megbolondult, Vuralt látja a kórház ablakából, holott csak Erdogán telefonál ott Kadír jön, beszélni akart vele, de látva, mi a helyzet, orvost hív hozzá.
Musztafa hazaviszi Hacert, az anyja kikel magából, de Musztafa közli a lány terhes az unokájával.
Deníz vásárolgat a barátainak és az apját biztatja, hogy Kerim biztos eljön elbúcsúzni. Fatmagül meg a kézimunkáiból válogat Deníznek búcsúajándékul. A család eldönti, hogy együtt mennek ki a reptérre elbúcsúzni. Mukaddes szervezi, Nine mama meg a fejét csóválja.... Kadír megjön Izmírbõl és Leman rossz állapotáról tudósít.
9/10
kaboca12 2017 jún. 30. - 11:52:32 9/10
(1256/1535)
Én biztosan, mert nálam Engin sorozatai közül nyert. Örülök, hogy fõ mûsoridõben adják. És megint nem a külsõségek miatt tartom jónak, hanem ott aztán tényleg sok a szemét és bosszantó ember, viszont nagyon sok a jó színész. Részleteket nem mondok, mert te nem szereted a spoilereket. Én végignéztem törökül és fordítottan is és annyira megszerettem, hogy biztos, hogy szinkronnal sem hagyom ki. A másik fórumokat olvasva sokaknak nem tetszik maga a sorozat, mert sok benne a dráma, némelyek szerint az erõszak. Lehet, hogy igazuk van, viszont ez ugye nagyon jellemzõ a török sorikra. A fõhõsnõt játszó Tubával annyira nem tudtam azonosulni, bár valamiért én jobban éreztem a kémiát közte és Engin közt, mint Berennel. De persze ezt mindenki majd maga ítéli meg. :)