offtopic
Belle 2009 febr. 07. - 22:59:47
(4309/30469)
Van kolumbiai ismerõsöd?:-) Ez nagyon jó, mert akkor vele is szinten tartod magad.:-))

Tényleg, nem is kérdeztem, Te milyen indíttatásból kezdted el a spanyolt?:-)
offtopic
tücsök85 2009 febr. 07. - 22:59:15
(4308/30469)
10/10
Ana8 2009 febr. 07. - 22:58:44 10/10 Előzmény tücsök85
(4307/30469)
Júj, ez nagyon tetszik, de jó számok. Ezekre én is vevõ lennék.
offtopic
Belle 2009 febr. 07. - 22:57:26
(4306/30469)
Ez jó ötlet.:-) De lehet õk is már megtárgyalták.:-)) Bár én most nézegettem, de nem láttam semmit erre vonatkozóan. Kivéve a linket.:-)) Amit már Dzsanna is megadott nekünk.:-)
offtopic
tücsök85 2009 febr. 07. - 22:54:52
(4305/30469)
2006-ban jött ki az albuma, és már akkor nagy tehetségnek tartották (egy kolumbiai ismim ajánlotta még akkor nekem), de utána nem hallottam semmi újat róla :S remélem új albumra készül és azért :D
offtopic
tücsök85 2009 febr. 07. - 22:51:39
(4304/30469)
én nem szoktam oda írni, de Dzsanna, betehetnéd nekik, rágódjanak õk is rajta, egy spanyolajkú hátha könnyebben ráismer az ilyenre :)
offtopic
Belle 2009 febr. 07. - 22:51:11
(4303/30469)
Mindenesetre tetszik ennek a srácnak a hangja!:-))
offtopic
Belle 2009 febr. 07. - 22:49:58
(4302/30469)
Tényleg...gyanús...hm. Vajon a spanyol fórumon is tanakodnak errõl?:-))
offtopic
tücsök85 2009 febr. 07. - 22:46:16
(4301/30469)
hohó errõl nem is beszélve :O
http://www.youtube.com/watch?v=V0f-vhHc1gc

ugyanolyanok a hangváltások, mint a que me faltasban... hmm
offtopic
Belle 2009 febr. 07. - 22:45:47
(4300/30469)
Elõre is köszönet érte!:-)))
offtopic
tücsök85 2009 febr. 07. - 22:41:22
(4299/30469)
:))
ok, akkor mindjárt hozom, megkeresem a CDim közt :)
én egyre biztosabb vagyok benne, hogy õ az...
és megfordult már a TM háza körül :D (na jó ez nem igazi érv)
http://www.youtube.com/watch?v=KR9awoTsopo
Belle 2009 febr. 07. - 22:37:04
(4298/30469)
Szép estét!:-)

Huuuuu Tücsök, micsoda elõadókat és számokat mutatsz be nekünk!:-)) Az albumokra én is mindig vevõ vagyok!:-)))

Dzsanna, úgy tûnik megszakadtunk skype-on.:-(( Bár igaz mondtad, hogy lassú a neted, biztos amiatt lehetett.:-((

Ana, ezzel magam is így vagyok, a dalok és Dzsanna fordításai segítettek eddig nekem a legtöbbet!:-)) Hiába, nagyon el vagyunk kényeztetve!:-)) A sorozatok szintén sokat segítenek, számomra öröm õket nézni! Most pótolom én is a Doña Bárbara-s elmaradásaimat.:-))
offtopic
ChM 2009 febr. 07. - 22:30:27 Előzmény Ana8
(4297/30469)
Szerintem tényleg lehet az õ hangja is... :)
Én mindenképp szeretném elkunyerálni tõled a lemezét :)
offtopic
ChM 2009 febr. 07. - 22:28:42 Előzmény Ana8
(4296/30469)
Szerintem tényleg lehet az õ hangja is... :)
Én mindenképp szeretném elkunyerálni tõled a lemezét :)
offtopic
tücsök85 2009 febr. 07. - 22:25:57
(4295/30469)
ja és még azzal érvelek, hogy Estela Diaz (a fõcímdal énekes) kolumbiai, tehát nagy valószínûséggel a srác is az :)
http://www.myspace.com/esteladiaz
offtopic
tücsök85 2009 febr. 07. - 22:00:06
(4294/30469)
azt teszem, relaxálok, zenét hallgatok és kutakodom :)))
adok egy linket, hallgassatok bele a dalokba, szerintetek hasonlít a hang??? :)
http://www.alicastro.com/musica.php?letras=unonuncasabe&num=01.mp3
õ egy kolumbiai énekes, eddig 1 albummal, imádoooom, ha kell, csak szóljatok... na mindegy, szóval õ is lehetne akár a keresett énekesünk :) ha meg nem, hülyeség, akkor meg csak élvezzétek a zenéjét! :D
Szerintem egy viszonylag ismeretlen énekestõl van, azért sem találjuk sehol neten
10/10
Ana8 2009 febr. 07. - 20:02:12 10/10 Előzmény dzsanna3
(4293/30469)
De jó fent vannak a dalszövegek:)))) és egy-kettõ még magyarul is:)))).
Ez nagyon jó Chris jó pár száma megvan a te segítségeddel és most megint csak neked hála a dalszövegek is hozzájuk:))) Ez sokat segít a szavak kiejtésében:)Köszi.
ChM 2009 febr. 07. - 18:40:45
(4292/30469)
CHRISTIAN MEIER EN EL ZORRO, LA ESPADA Y LA ROSA
2009 02 06 - PÉNTEK
ESP CAP 100 – 110 HUN – TV2

Diego megkérdezi a hintóban ülõ, fátyolozott arcú hölgyet, hogy jól van-e, majd bemutatkozik, és a kezét nyújtja… De ekkor arra viharzik Mariangel és karjánál fogva elrángatja a férjét onnan!

Almudéna találkozik Yumalay-jal, aki elmondja, hogy nagyon boldog, hogy láthatja õt. Almudéna bocsánatot kér tõle és elmondja, hogy egész idõ alatt nagyon szerette, de gyenge volt és hiszékeny, sértetten érezte magát, mert nem tudta, hogy pontosan mit jelent Alejandro számára Yumalay. Arra kéri a fiatal lányt, hogy térjen vissza vele a de la Vega birtokra! Yumalay nem teljesíti a kérését.

Pizarro nem tudja a kínpadról lehozatni Olmost, de megígéri, hogy Olmos kapcsolatai révén megszervezi a szökésüket. Az a terve, hogy megöleti Montero-t, és a az igazi spanyol királynõvel Spanyolországba szökik, ahová magával vinné a szeretõjét is (Catalina-t). Elismerésre és sok pénzre számít, ha segíti Sara Kali-t Olmos jóváhagyja a terveit.

Mariángel és Diego vitáznak a téren. A nõ sérelmezi, hogy Dolores és a dada kést fogtak rá, amikor meg akarta ölni a gyermeket. Diego persze nem hisz neki, és el akarja vinni a térrõl, mert ott nem illik veszekedni. Mariángel azt akarja, hogy a gyermeket anyakönyveztessék, de Diego nem. Õ csak annyit szeretne, hogy Mariángel térjen vissza Spanyolországba. Újra pénzt kínál a válásért cserébe. Mariángel magának követeli a gyermeket és dühösen otthagyja Diego-t. Santiago megjegyzi, hogy nagyon veszélyes ez a nõ!

Esmeralda azon gondolkokott, vajon miért nem omlott Diego karjai közé. Azt hitte rögtön elalél, ha újra meglátja, úgy gondolja a szíve tele van gyûlölettel és ezért nincs helye benne a szerelemnek. García szerint pedig csak erõsebb lett az átélt borzalmak miatt Õ úgy látta, hogy Diego és Mariángel inkább veszekedtek, nem szerelmesek egymásba.

Montero az utcán ráköszön Diego-ra és Santiago-ra és örömét fejezi ki amiért Diego biztosan ott lesz a Királynõ bálján! Diego szerint a bál nagyon unalmas lesz, mert nemkívánatos emberek is lesznek ott…

Tobías nõnek öltözik, és úgy illegeti magát a tükörben, ezzel az álcával akarja tõrbe csalni és megölni Pizarro-t

Alejandro meglepõdik, amikor Almudena elmeséli, hogy találkozott Yumalay-jal és hogy beszélt is vele, sõt, bocsánatot is kért tõle. Alejandro azt mondja, hogy a vének tanácsa szerint Yumalay napok óta eltûnt…

Mariángel meglepõdik, amikor találkozik a szerzetesnek állt apjával. Az apja elmondja, hogy egész életük csak hazugságokon alapult, hogy meg kell javulniuk és jóvá kell tenni az összes bûnüket. Mariángel a szemére veti, hogy eltékozolta az örökségét, mire Fernando bevallja, hogy a pénzt Montero-nak adta át hadsereg toborzására. Mariángel kiabál az apjával és kizavarja a házból.

Esmeralda megkéri García-t hogy másnap mutassa meg neki, hol van a fia eltemetve.

Esmeralda hasonló ruházatot ölt magára, mint Zorro. Feketébe öltözik, eltakarja az arcát és nyílpuskát vesz magához. Nem sokkal késõbb a téren Montero elküldi a katonáit, de egy nyíl repül feléje, amire egy neki címzett üzenet van erõsítve. A katonák után kiált, hogy fogják el az ellenséget! Mariángel szerint ezt az üzenetet csak Diego írhatta.

Esmeraldát utolérik a katonák, de õ közelharcban lefegyverzi õket és nyomban el is tûnik a sötétben!

Bernardo felkel a betegágyából és biztosítja Diego-t, hogy bármikor szívesen visszamegy vele oda, ahol Esmeralda nyomaira bukkantak. Diego megörül annak, hogy barátja jobban van, de azt mondja, hogy most nem mehetnek vissza, mert közeledik Maria Pía esküvõje, amit a Királynõ bálja követ, és ahová Sara Kalí is eljön, tehát Zorro-nak sok dolga lesz.

Almudena és Alejendro visszatérnek az indiánok táborából és elmesélik mi történt, de nem értik Maria Pía miért olyan szomorú. Dolores elmondja, hogy Fernando a házban járt, és ez az, ami felzaklatta õt. Almudena gyõzködi María Pia-t, hogy Alfonzo mellett majd megtalálja a boldogságot.

Alejndro nem bízik abban, hogy a testvére tényleg szerelmes Alfonso-ba… Diego és az apja Fernando kérésérõl beszélgetnek: megbocsássanak-e neki vagy sem. Alejandro azt mondja, ha Diego megbocsát neki, akkor õ is…

Esmeralda, García, Kamba a temetõben kiássák a gyermeksírt…

Érkeznek a vendégek a templomba Maria Pía esküvõjére. A templom kapujában Fernando kéreget. Megjelenik Montero és lefogatja a volt kormányzót, és a börtönbe hurcoltatja, megkorbácsoltatja, sõt, még saját maga is kézbe veszi az ostort. Arra kíváncsi, hogy ebben a szerzetesi öltözetben mire készül Fernando, milyen összeesküvést szõhet ellene?

Az esküvõn Maria Pía Tomás atya kérdésére: elfogadja –e Alfonso-t férjéül, hezitál, majd végül nemmel válaszol….

Kamba és García végeznek a sír kiásásával… Esmeralda megnézi a sírt és azt mondja, hogy az nem az õ gyermeke!!!
ChM 2009 febr. 07. - 18:20:42
(4291/30469)
ZORRO , LA ESPADA Y LA ROSA
2009-02-05
ESP CAP 99 – 109 HUN TV2

Santiago tovább faggatja Diego-t, aki nem gyõzi megcáfolni az állításait! Õ csak egy földmûves, csendes, békeszeretõ ember ,és ha bárki meg tudná, hogy jól forgatja a kardot, akkor a családját is bajba sodorná! Santiago azt állítja, hogy fogadott a spanyolországi barátaikkal, hogy legyõzi Diego-t párbajban, de bizonyítani csak úgy tudja, ha megöli õt! Diego persze nem hagyja magát, ezzel Santiago-nak sikerül tõrbe csalnia, és Diego-ból kibújik a a kardvívó bajnok! Kardpengével a torkánál Santiago bevallja, hogy csak viccelt a fogadással!

García találkozik Esmeralda-val és elmondja neki, hogy sikerült egy házat bérelnie, Kamba pedig átadta aranyszegélyû üdvözlõkártyáját a Királynõnek. Elindulnak a házba és García megmutatja a ruhákat, amiket vett.

Santiago biztosítja Diego-t titoktartatásáról, arról hogy titka nála jó helyen lesz! Diego újra csak bizonygatja, hogy õ nem Zorro, hogy Santiago téved!

Alejandro és Almudena kikocsiznak a tópartra, ahol Alajandro elmondja a feleségének, hogy Mariángel volt az, aki meg akarta õt mérgezni. Elmondja, hogy Diego azt szerette volna, ha nem tudja meg, és nem emészti magát e dolgok miatt, de Alejandro szerint így tisztességes, hiszen Yumalay nem akart nekik ártani. Almudena úgy dönt, hogy feltétlenül beszélnie kell az indián lánnyal, ezért útra kelnek a táboruk felé.

Mariángel ellátogat Montero-hoz, és elmondja neki, hogy Diego kidobta otthonról. Enyelgés közben cselszövéseikrõl beszélgetnek. Montero mindenképpen azt akarja, hogy a gyermeket Mariángel hozza el a birtokról, azért, hogy amikor megöli Diego-t, akkor a szemébe mondhassa, hogy a gyermek az övé. Mariangel nagyra törõ vágyait ecseteli: mindenképpen szeretné megszerezni a de la Vega vagyont.

Diego elmondja Tomas atyának, hogy a cigányok bújtatják Sara Kalít és hogy a nõ azt tervezi, eljön az álarcos bálra és beszél a királynõvel. Az atya természetesen aggódik Sara Kalí biztonságáért, hiszen biztosra vehetõ, hogy Montero katonái ott lesznek a közelben.

Fernando megérkezik a de la Vega birtokra, ahol Dolores halálra váltan jelenti be õt Maria Pía-nak. Fernando a bocsánatáért esedezik, de Maria Pía azt mondja, hogy csak akkor tud megbocsátani neki, ha Alejandro és Diego is megteszik ugyanezt.

Esmeralda a tizedest faggatja a gyermekérõl. Tudni szeretné ki ölte meg, hogyan halt meg a gyermek és hogy hol van eltemetve. Megfogadja, hogy megkeresi, és olyan helyre temeti, ahol minden nap imádkozhat érte. Esmeralda azt is megkérdezi Garcíatól: vajon Diego szereti-e még? García szerint, ha valaki megszerette õt, az sohasem feledheti a szerelmet, amit iránta érez.

Santiago és Diego a kis Alajandrito szobájában beszélgetnek. Diego-nak nincs nagy kedve hozzá, de szépen, lassan fény derül Esmeralda iránti szerelmére, Mariangel cselvetéseire és Santiago is elmondja, hogy ismerte a nõvéreket. Majd elárulja, hogy Mariángel pénz ígért neki, hogy minél több mindent elmondjon neki Diego-ról, aki erre megdöbben, de Santiago biztosítja arról, hogy a barátságnak nincs ára, nem fogja elárulni õt!

Mariángel felkeresi Quintana bírót, hogy arról érdeklõdjön, hogyan tudná elvenni Diego-tól a gyermekét. A bíró felhívja a figyelmét arra, hogy ha a gyermek még nincs anyakönyveztetve, és azt Diego teszi meg hamarabb, és ha esetleg az anya neve helyére nem Mariángel neve kerül…., nos akkor soha nem bizonyíthatja, hogy a gyermek az övé.

Olmos a bötönben a kínzópadon Mariángel-rõl áradozik…

Diego meghívja Santiago-t az álarcos bálba. Maria Pía elmondja Diego-nak, hogy Fernando a házban járt, Diego csak annyit igért, hogy megbeszéli az apjával a kérdést, de se a nénje, se Fernando ne várjon tõle megbocsátást.

Almudena és Alejandro nem találja Yumalay-t az indián táborban, viszont Almudena-nak rossz elõérzete van. Ráismer a virágra, amit álmában látott és követni kezdi a nyomokat….

Agapito aggódik, hogy Tobías házában Pizarro rátalálhat, de Zorro megnyugtatja, hogy az álarcos bálon majd véghezviszi a tervét, és végez a gaz kapitánnyal.

Pizarro meglátogatja a börtönben Olmos-t, kéri tõle a kapcsolatai nevét, hogy megszervezhesse mindkettõjük szökését. Olmos nem érti, miért akar Pizarro szökni, mire a kapitány elmondja, hogy Montero nem hagyott neki más kiutat, csak azt, hogy megölje és utána elhagyja a várost.

Jacobo herceg és Montero egyezteti a bál elõkészületeit, és Montero megígéri, hogy senki sem menekülhet majd a bálterembõl!

Tomás atya felkeresi a királynõt és elmondja neki, hogy az unokanõvére él. A Királynõ el akar menni hozzá, de az atya lebeszéli, és elmondja, hogy Mercedes is készül a bálra jönni.

Almudena követi a virágok nyomát, majd hirtelen a fák mögül felbukkan Yumalay…

Dolores és a dada a város fõterén sétálgat a gyermekkel,a mikor Mariángel megpróbálja elvenni tõlük, de a dada kést ránt és elkergeti õt.

Diego és Santiago szintén a város fõterén sétálnak keresztül, amikor Diegonak hirtelen el kell ugrania egy hintó elõl, ami majdnem elgázolta! A hintóból egy elegáns, gyönyörû hölgy tekint rá…
ChM 2009 febr. 07. - 17:55:29
(4290/30469)
DB CAP 119.
2009 február 07 (02:00)

ÉS MEGÉRKEZETT A NAP ALTAMIRA-BA!!!!

Marisela nagyon elhatározta magát, hogy nem Santos miatt, hanem azért tér vissza, hogy visszaszerezze a Barquereña-t DB-tól.

EL MIEDO
A Doña magába zuhanva csak sír és sír a sarokban… 

A SZÁLLODÁBAN
Santos arról az idõszakról beszél Carmelito-val, amikor megérkezett olyan sok-sok év után Altamira-ba, végül azt mondja – Újrakezdem az életemet, a terveimet, az álmaimat.

Antonio elküldet Santos-ért a szállodába, hogy részt vegyen a Lucia-val kötendõ esküvõjén. Santos nagyon szépen beszél Antonio-val, biztosítja róla, hogy annak ellenére, ami Cecilia és Antonio között történt, õ elsõsorban a legjobb barátja, szinte testvére, és sok boldogságot kíván neki Lucia-val. Az esküvõ után Antonio megkérdezi, hogy mi történt valójában DB és közte. Santos elmondja a barátjának, hogy Barbara már nincs Altamira-n, elment onnan örökre, és õ újrakezd mindent, de most aztán tényleg egyedül, se társ, se barát, senki, legkevésbé nõ nem áll mellette.

A FÕVÁROSBAN
Marisela azt mondja Cecilia-nak, hogy nem szeretné, ha bárki is értesülne a visszatérésérõl Altamira-ba, hogy csak akkor tudják meg, amikor meglátják õt. Legkevésbé azt szeretné, hogy Santos értesüljön róla.

AZ ÖRÖMTANYÁN
Az a tulajdonosok megpróbálják kideríteni ki is valójában Fausto (Sapo asszisztense), akit professzinális ellátásban maga Josefa részesít.
Melquiades valósággal Balbino árnyékává válik, aki észreveszi, és tiltakozik.

FIESTA DE LA BODA DE ANTONIO
Antonio esküvõi party-ja, rengeteg meghívottal. Don Encarnacion azt mondja Santos-nak, hogy szeretné, ha Antonio vezetné a birtokot mostantól, de nem akar problémát Santos-sal. Santos közli vele, hogy már nem él együtt Barbara-val. Ez egy nagy hír – válaszolja Encarnacion.

María Nieves Altagracia-t figyeli az esküvõn két barátjával együtt. Többé-kevésbé minden rendben zajlik, amikor megjelenik Barbara – szokása szerint – annak ellenére, hogy senki sem hívta meg. Santos útját állja, de Barbara azt mondja, nem miatta jött, hiszen azt sem tudta, hogy itt találja, hogy alig váltak el, máris ünnepel. Barbara közli, hogy Don Encarnacion-hoz jött, vele kell üzleti ügyben beszélnie. (Milyen jó alkalom az üzleti tárgyalásra – esküvõ!) De Antonio apósa nem akar vele tárgyalni. Felhyvaj Barbara figyelmét, hogy Antonio az új fõnök. Barbara a birtokuk megvásárlására tesz ajánlatot, de Antonio elutasítja azzal, hogy a birtok nem eladó, ráadásul sokkal jobb ajánlatot kaptak már rá.

DB veszekszik Santossal és megfenyegeti – Megbánod, hogy szenvedést okoztál nekem, hogy kételkedtél benne, megfizetsz minden bánatért, minden megvetésért, minden gyanúért! Térden állva jössz majd könyörögni a bocsánatomért, de már túl késõ lesz, mert ott fogok neked ártani, ahol a legjobban fáj! Most majd megtudod, ki is az a Doña Bárbara!

EL MIEDO
Megérkezve a Miedo-ba, Barbara elmeséli Taqui-nak, hogy minden rosszul sült el, hogy összetalálkozott Santos-sal is a party-n, és megfenyegette.

ALTAMIRA
Az esküvõ után Santos egyedül megy haza Altamira-ba, ahol minden sötét, szomorú és üres. A bejárat felé lépkedve azt mondja – Marisela, napsugaram, milyen más lenne a ház, ha itt lennél és én hallgathatnám a nevetésed, a lépteid…

Santos visszaemlékezik arra az éjszakára, amikor Barbara benyitott Marisela szobájába, és õ elküldte… és arra az elsõ csókra ott a fõvárosban… hangosan azt mondja: legalább most úgy gondolhatok rád, hogy bûnösnek érezném magam miatta.

A FÕVÁROSBAN
Marisela megköszöni Maurice-nak mindazt, amit érte tett, és Maurice azt mondja neki, hogy semmi sem változott, hogy megõrizte a legfontosabbat, hogy még mindig ugyanaz a Marisela Savage, aki volt.

Maurice – Azért mész vissza ARAUCA-ba, hogy harcolj azért a férfiért, akit szeretsz?

Marisela – Nem akarok Santos-ról beszélni

Maurice – Egyszer azt mondod, hogy nem szereted, máskor viszont azt, hogy nem szeretheted… és ha Santos elhagyná Barbara-t?

Marisela – DB-t senki sem hagyja el, õ a DEVORADORA DE HOMBRES (a férfiak eltaposója, tönkretevõje) és Santos már egy jó ideje hagyja magát tönkretenni általa…

EL MIEDO
A Doña nem tud aludni. Elküldet Melquiades-ért és azt mondja neki – Minden kikerült az ellenõrzésem alól, ezért szükségem van rá, hogy jól nyisd ki a szemed és megtalálj minden idegent, akit ebben az övezetben látsz.

A VÁROSBAN
Balbino beszámol Fausto-nak arról, hogy DB visszatért a Miedo-ba.

EN EL PROGESO (Útközben)
Marisela és Ceci egy buszon ülnek, majdnem megérkeznek már, amikor Marisela rájön, azon az országúton utaznak, amit Santos hozott létre, és a hangjában büszkeséggel mondja Ceclilia-nak -
Nézem az utat, és nem tudom elhinni, hogy Santos építtette. Santos ugyanaz az ember még mindig, akit csodáltam, a férfi, aki képes leküzdeni minden akadályt…

Cecilia – Ilyen volt Lorenzo is, amikor beleszerettem, de késõbb megjött Barbara és átváltoztatta azzá, ami lett… Remélem, hogy az a nõ nem teszi ugyanazt Santos-sal.

A VÁROSBAN - BÁRBAN
Az új házasok együtt reggeliznek, amikor letelepszik melléjük Fausto, és emlékezteti õket a Sapo birtokvásárlási ajánlatára.

EL MIEDO
Barbara fogadja az embereit, akik az elrabolt javakat értékesítették, és náluk hagyja az összes pénzt, amit érte kaptak, sõt: sokkal több pénzt ígér nekik, amennyiben megmérgezik Don Encarnacion teljes állatállományát, és azt mondja nekik – A teljes pusztulásukat akarom látni!

SANDOVALERA
A lányok éppen egymást túlkiabálva veszekszenek, amikor megszólal valaki: Nem hagynátok abba a kiabálást? Nem halljátok meg a köszöntésemet! – A lányok örömrivalgásba csapnak át, és átölelik Marisela-t. A lányok elmesélik neki, hogy Antonio és Lucia összeházasodtak. Marisela aggódik, mi lesz, ha ez Cecilia tudomására jut. Csak amikor távozik, akkor jönnek rá a lányok, hogy elfelejtették elmondani neki: Santos már nem él együtt DB-val.

LA CHUSMITA
Marisela egyenesen a Chusmita-ba megy, ahol Juan Primito-val találkozik össze, aki nagyon boldog, és azon nyomban közli vele a jó hírt: Santos és Barbara útjai örökre elváltak, és hogy Barbara visszaköltözött a Miedo-ba. Marisela jól leplezi az érzéseit, de nagyon elégedettnek és reménykedõnek látszik.

JP – Kislány, ezek annyit veszekedtek, hogy már többé nem akarnak együtt élni

Marisela – Csak valami jelentéktelen veszekedésrõl lehet szó, és biztosan már ki is békültek.

JP – Nem, kislány! DB nagyon dühös, és nagyon félek tõle, mert akárhányszor történik valami, mindig én vagyok az, akihez a tányérokat csapkodja. Kislány, elégedett vagy?

Marisela – Hát nem tudom, Juan Primito

JP – Te még midig szerelmes vagy Don Santos-ba, ugye?

Marisela – Mindennap felteszem magamnak ugyanezt a kérdést, és tudod, mi a válasz?

JP – Nem, kislány! Mondd meg, mi?

Marisela – Nem fogom neked elmondani, pletykás!

AZ ÖRÖMTANYÁN – PERNALETE HÁZÁBAN
Melqui megtudja Josefa-tól, hogy Fausto (Sapo asszisztense) egy sikeres és gazdag ügyvéd.

A VÁROSBAN
Santos bemutatja a földbirtokosoknak Antonio-t, és megkéri, foglalja eldon Encarnacion helyét az asztalnál. Beszélnek Mojiquito-val az országúti rablásokról, és kérik, hogy nyomozzon az ügyben. Ekkor megjön Melesio egyik unokája, és megsúgja Santos-nak és Antonio-nak, hogy Marisela visszatért Altamira-ra. Santos arcát csak el kell képzelni… (azt az elégedett vigyort! Azt a reményt a szemében, mintha tényleg hosszú sötétség után kisütött volna a NAP

CECILIA HÁZÁBAN
Megérkezik Cecilia is a házába, és elmeséli Casilda-nak, hogy Marisela visszatért, de az elsõ útja a barátnõihez vezetett, azt követõen pedig meglátogatja Lorenzo sírját. Casilda kitörõ örömmel fogadja a hírt. Szóba kerül Toñito megkeresztelése, és azt tervezik, hogy Santos és Marisela lesznek a keresztszülõk… Cecilia odaszól Casilda-nak: elmegyek a templomba elintézni a keresztelõt… beszélek a pappal.

LORENZO SÍRJÁNÁL
Marisela Altamira-n, az apja sírja elõtt áll, és beszél hozzá. Beszél az emlékeirõl, arról az idõszakról, amikor nagyon szegények voltak, és a Chusmita-n éltek, ahol a szegénység ellenére annyira boldogok voltak. Beszél a búcsúlevélrõl, és letesz a sírjára egy csokor virág kíséretében. Azt mondja, emiatt vagyok itt: Apa, harcolni fogok a Barquerena-ért, meglátod, büszke leszel rám.

A SZÁLLODÁBAN
DB leül Fausto asztalához és bemutatkozik- és éppen meg akarja kérdezni tõle, hogy kinek dolgozik, amikor kattan valami az agyában és egyenesen neki szegezi: Maga a SAPO-nak dolgozik!

A TEMPLOMBAN
Antonio és Lucia éppen a templomi esküvõjüket szervezik, amikor Cecilia megérkezik a kisfiával. Antonio kissé kellemetlenül érzi magát, amikor hátra sem nézve, hallja Cecilia-t, amint a papot kéri a gyermek megkeresztelésére. Antonio lassan megfordul, feláll és bemutatja Cecilia-nak a feleségét: Lucia Matute de Sandoval-t.

ALTAMIRA
Marisela még mindig az apjával beszélget, hirtelen felnéz, és ott áll elõtte Santos olyan széles mosollyal az arcán, hogy majd elszáll a boldogságtól: hangja telve érzelemmel, szeme szerelemmel, és így szól:

Marisela! Visszajöttél, Napsugaram, visszatértél… és csak nézik, nézik egymást…