norton15 2009 dec. 15. - 21:06:12
(532/4472)
Kocsis, meg Czibor? Á, menjünk vissza a középkorba mindjárt, sõt vissza a keltibérekhez meg a rómaiakhoz...

Messi nem volt sztár, amikor odament. Ibrahimovic-csal nem változott semmi tulajdonképp elöl. Ronaldinho sem volt sztár, amikor odament. Eto'o sem volt világsztár, amikor odament. Henry lóg ki egyedül.

Amúgy sem lehetne gyûjtögetésnek nevezni az ilyet, mert nem egyszerre szedték össze õket. A Rejál pedig már mióta csinálja azt, hogy évente lecseréli kis túlzással élve a fél keretet?
1/10
offtopic
ondok 2009 dec. 15. - 21:01:23 1/10
(531/4472)
1. Nyugi bele ,hogy a Barca is gyüjtöget pl, mindig is gyüjtögetett(pl amikor a Reál Puskást igazolta ,akkor õk Kocsist és czibort )Ronaldinho,Eto ,Ibra,Henry,messi az mi ha nem gyüjtögetés?Hogy esetleg valakik nem válnak be mondjuk aReálnál az más kérdés ,az szakmai hiba ,de nem erkölcsi kategória ,amivel másodrendûvé válik a Reál:D
2.Gyõztek a magyarok tétmeccsen többször is az albánok stb ellen ,ami azért siker volt ,mert nagykaliberû csapatoknak sem sikerült ez mindig,másrészt korábban ez sem sikerült abajuszkirállyal pl.tehát határozott elõrelépés.aki azt hitte ,hogy leiskolázzuk a portugálokat ,svédeket az nem volt reális ,ami a többi hozzászólásaiból is látható mondjuk a játékosigazolások kapcsán is.
offtopic
damienisback 2009 dec. 15. - 20:46:23
(530/4472)
1. pl a bayern, a cselszkij és a rejál évek óta nagy mennyiségben gyûjtögeti a játékosokat, a United pedig olyan játékosokat vásárol, akiket játszatnak is és szükség van rájuk. nem mellesleg a többségük fiatal játékos...

2. nyerjenek tétmeccsen és elismerem a teljesítményüket...
1/10
ondok 2009 dec. 15. - 20:30:37 1/10
(529/4472)
Szerintem is vicces ,amiket ír.:)
1/10
offtopic
ondok 2009 dec. 15. - 20:29:31 1/10 Előzmény damienisback
(528/4472)
Napersze megint a terelés ,te ugyanis úgy adtad elõ ,hogy ez a Baeyern alapvetõ taktikája ,ami a kedvenceidre nem jellemzõ .Ezt én kétségbe vontam ,erre jössz aszövegértelmezéssel,hogy néha azok is csinálják.Pont atorka véres ,hiszen ugyanazt adolgot az egyiknél felrovod ,ami amásiknál nem baj.holott mindenki a lehetõségeihez képest igazol ,és az általa leghatékonyabbnak gondolt módon.A barca vagy az Mu semmivel nem különb ebbõl a szempontból mint akár a chelsea v. a rEál.Csak a csõlátók gondolják úgy ,akik mindent megmagyaráznak ,ahogy nekik tetszik.Pl azt hogy amagyarok ha gyõznek az nem siker stb stb..
offtopic
damienisback 2009 dec. 15. - 10:54:20
(527/4472)
hát hogyne, teljesen hihetõ, hogy egy uefa kupa gyõzelem elég ahhoz, hogy "jóllakjanak"...

és már megint a sírás, hogy így meg úgy. keress rá a sportdiplomáciára és megvilágosodsz(persze hõbörögni könnyebb, mint ahogy mészöly tette, hogy a lengyelek és az ukránok bla, bla)...

ennek max akkor lenne értelme, ha az újpest és a bayern között kellene választania. a német bajnokság kellõen erõs és a klubcsapataik általában jól szerepelnek az európai kupákban...

nem állítottam, hogy mindenkit megvesznek, ahogy azt sem, hogy a Barca vagy a United ne venne 1-2 olyan spanyol illetve angol játékost, aki jól játszik a spanyol illetve az angol bajnokságban. tanulj meg szöveget értelmezni...
1/10
offtopic
ondok 2009 dec. 15. - 10:12:49 1/10
(526/4472)
Õszintén el kell ismerni,hogy benevezhetnél egy elméletgyártó versenyre jó esélyekkel.
Arról még nem hallottál ,hogy egy csapat jóllakott,és pont ez volt abaj nem a "depsresszió".

Szerinted persze nincs is olyan ,hogy erkölcsi gyõztes.te még 54-ben is megindokoltad volna ,hogy miért voltak anémetek jobbak mint avilágverõ magyarok ,és megérdemelték a gyõzelmet.megjegyzem a chelsea ellen ovrebo elfogultabban bíráskodott mint akkor az angol bíró.

Van még apénzen kívül egy másik kis apróság is ,hogy ajátékos hova akar menni.Nyilván ,ha a Bayern Henryért 100 millát kínál ,akkor ez sem szempont,de ha közel ugyanannyit akkor igen.Mellesleg henry tényleg nem a Barcában lett sztár ,hiszen megnyerte az Arsenálnak ,amit lehetett ,és a francia válogatottban is kiemelkedõ világsztár volt már elötte is.

Az elméletgyártás csúcsa meg az ,hogy azért vesznek meg valakit ,hogy a többiek ne legyenek riválisak.elég gazdaságtalan megoldás lenne ,nem gondolod?Pláne ha akiket megvesznek ,azok nem is Maradonák ,hanem hasonlóak vannak kb százan.:)
Nameg a Barca és az MU pl olyan nemes kebel ,hogyha ez eredményes taktika lenne ,akkor nem alkalmazná a saját bajnokságában mi?:))
offtopic
damienisback 2009 dec. 15. - 10:01:13
(525/4472)
hát peeeeersze, mert mindegyik játékos full depressziós lett, hogy megnyerték az uefa kupát és a Barca ellen játszhatnak. ez kb akkora kamu szöveg, mint amikor azt állítottad, hogy az erkölcsi gyõzelem a dinamo londoné volt...

egyrészt az tény, hogy a bayern gazdagabb, mint a Barca, nem kell ehhez következtetni. a másik dolog, hogy azt állítod, a bayern nem tud sztárokat venni, majd arról dumálsz, hogy Henry nem a Barcában lett sztár. ha összerakod a két dolgot, akkor rájössz, hogy Henryt 24 milláért adta el az arsenal, míg Robbenért 25-öt fizetett a bayern. és jó lenne, ha fel bírnád fogni, hogy a bayern is költhetne 60-70-80 millákat egy játékosra, de logikusabbnak látják, hogy ebbõl a pénzbõl 2-3 olyan játékost vegyenek, akik egy kisebb német klubban jól játszanak. egyrészt így ha megsérül az egyik játékosuk, akkor nem járnak úgy, mint a rejál ronaldoval, másrészt megvan a lehetõsége, hogy a "közepes" játékos fejlõdjön. az pedig nem utolsó szempont, hogy jól jön nekik, hogy gyengítették az ellenfeleiket, így több bajnokságot nyerhetnek...
1/10
offtopic
ondok 2009 dec. 15. - 01:06:49 1/10 Előzmény damienisback
(524/4472)
Ki vagy keményítve a gogglis névsoroddal,ki a f-t érdekel ,hogy ki volt akeret tagja? Az acsapat már nem az a csapat volt mint a korábbi ,mégha ugyanazok is játszottak benne ,mert az egész mentalitása,taktikája ,motiváltsága szöges ellentétben volt a korábbival.De ezt próbáld meg elmagyarázni annak ,aki pl abból ,hogy Riberi 25 milla henry meg 24 ,azt akövetkeztetést vonja le ,hogy a Bayern gazdagabb mint a Barca csak hülyeségbõl nem akarja alegjobbakat megvenni ,inkább kidob több pénzt azért,hogy nehogy véletlen kupát nyerjen:D
Olyan dolog ez mint mikor egy vak embernek magyarázod ,hogy milyen a piros szín.
offtopic
damienisback 2009 dec. 14. - 05:38:45
(523/4472)
halkan jegyzem meg, hogy ezzel a kommenteddel is saját magadnak mondasz ellent és erre még mindig nem reagáltál:

"pyatov, srna, kucher, chyhrynskiy, rat, gai, ilsinho, willian, jadson, luiz adriano, fernandinho, khudzhamov, chyzhov és gladkiy mindkét meccsen a keret tagja volt. aztán ott vannak még azok, akik valamilyen okból kihagyták az egyik meccset, de a shakhtar játékosai: lewandowski, duljaj, ischenko, hübschmann. az pedig már csak hab a tortán, hogy a két kezdõben 9 játékos azonos, szóval buktad ezt is."
1/10
ondok 2009 dec. 14. - 00:01:45 1/10
(522/4472)
Köszi az intést lelki atyám:)Bár az álszerénység is nagyon ciki,nameg az õszinte beszéd is ér valamit ,mert ha ki nem is mondja a gyarló ember ,de ki az ,aki nem gondolja ezt magáról?Gondolod ,hogy pl damien polgártárs nem gondolja ,hogy a zsebében a bölcsek köve? Akkor keress egy olyan írását ,amiben elismeri ,hogy másnak is lehet igaza!:)
1/10
offtopic
ondok 2009 dec. 13. - 23:56:16 1/10 Előzmény damienisback
(521/4472)
Akkor szabadalmaztasd ezt az ötletet,hogy nem érdemes sztárokat venni.lehet ,hogy ez még másnak nem jutott eszébe?
Másrészt ,amiket írtál ,hogy nem sztárnak születik valaki ,azt tudtam eddig is .nade azért gondolod ,hogy pl Henry az a barcában lett sztár? Sõt,akinek egy kis fingja van a focihoz,az már látta aképességet Ronaldoban is még jóval elötte mint ahogy az MU megvette.És sorolhatnám.Az egy külön kaszt ,akik megengedhetik maguknak ,hogy csillagászati összegeket fizessenek a sztárokért .Általában ezek döntik el egymás között a kupagyõzelmeket is.
offtopic
damienisback 2009 dec. 13. - 21:26:59
(520/4472)
és erre hol a válasz, hmm?

"pyatov, srna, kucher, chyhrynskiy, rat, gai, ilsinho, willian, jadson, luiz adriano, fernandinho, khudzhamov, chyzhov és gladkiy mindkét meccsen a keret tagja volt. aztán ott vannak még azok, akik valamilyen okból kihagyták az egyik meccset, de a shakhtar játékosai: lewandowski, duljaj, ischenko, hübschmann. az pedig már csak hab a tortán, hogy a két kezdõben 9 játékos azonos, szóval buktad ezt is."

még mindig nem erõsséged a logikus gondolkodás, de hadd világítsak rá pár dologra:

-szerinted a sztárjátékos úgy születik, hogy az egyik pillanatban még egy névtelen senki a fradiban, másnap pedig úgy ébred, hogy húb+, én annyira tehetséges vagyok, hogy a rejál és a cselszkij ügynökei harcolnak értem?

-az elmúlt években nem egy csapat bizonyította, hogy nemcsak sztárokkal lehet jól szerepelni a bl-ben vagy az európa ligában. sõt, ha arra gondolsz, hogy a rejál mire ment az utóbbi években a sok sztárjával...
1/10
offtopic
ondok 2009 dec. 13. - 21:07:25 1/10 Előzmény damienisback
(519/4472)
Egyáltalán nem hallgatok, 596.-ban említettem a szatyor mániádat.
Na persze a Bayern tuti gazdag ,nade minek neki sztárjátékos ,ha a pénze nagyrészét kidobhatja közepesekre is. Nem is akarnak BL-t nyerni ,csak passzióból játszogatnak:)
offtopic
damienisback 2009 dec. 13. - 11:44:08
(518/4472)
áá, véletlenül sem, csak szerinted pl a bayern csóróbb, mint a Barca...

és még mindig elhiszed, hogy a bayern csóró, mert hoeneß sírt egy sort? fogd már fel, ha akarnának, akkor vehetnének 50-80 milliós sztárokat, de miért tegyék, amikor max 20-25-ért is olyanokat tudnak venni a kisebb német csapatoktól, akikkel van keresnivalójuk a bl-ben is és egyben a riválisokat gyengítik...

a többi csak mese, ja és jöhetne akkor pár youtube link essien bombagóljairól...

a "nyugdíjas" Milan 4 pontot szerzett pl a rejál ellen a "kis pöccsel" és az "amatõr edzõjével"(ha látnál is, nem csak néznél, akkor tudnád, hogy Ronaldinho ismét remek formában van)...

és érdekes, hogy a shakhtarról nagyon hallgatsz...
1/10
offtopic
ondok 2009 dec. 13. - 10:39:25 1/10
(517/4472)
Látom jól használod a Google-t,de nekem nincs rá szükségem ,mert én nem veszek el a részletekben mint te,hanem van egy általános fociintelligenciám,azaz szemem.
El kell hogy keserítselek,mert nem cáfoltál semmit.Pl nem cáfoltad azt ,hogy igazolások terén a spanyol és angol csapatok elõnyösebb helyzetben vannak mint egy Bayern,hiszen a németek nem hülyébbek mint az említettek ,hogy bár gazdagabbak ,de mégsem tudják megszerezni a C. Ronaldókat,ibrahimovicsokat...
Persze te nem mersz tippelni ,mert nincs érzéked hozzá ,de én fel tudom mérni ,hogy minden valószínûség szerint ajózan ész határain belül nem lesz annyi sérültje a Chelseanek ,meg formán kívülije ,hogy ne nyerné meg a Pl-t.Ez az igazi szem kérdés.
Más : Ne keverd a dolgokat ,én azt állítottam ,hogy Te Essien akkori gólját egy rendkívüli esetként tüntetted fel .Nos ez nem igaz ,hiszen azóta is többször lõtt hasonlót ,és mellesleg elötte is.Úgyhogy a Goggle-ból kiollózott 4 góllal semmit nem bizonyítottál:D
Majd meglátjuk ,hogy a Chelseanél hogy válik be Ancelotti ,meg azt is ,hogy aMilan hova jut ha nem fiatalít.Attól még nem kell elájulni ,hogy egy amatõr edzõ visszatette a kis pöcst:D
damienisback 2009 dec. 13. - 09:08:05
(516/4472)
a cselszkij-internek is örülnék :D
offtopic
damienisback 2009 dec. 13. - 09:06:15
(515/4472)
hát peersze, mert te azt is meg tudod mondani, hogy hány sérültje lesz tavasszal a cselszkijnek, milyen formában játszanak majd, igaz? pont ezek miatt mondtam azt, hogy ez az egész nem más, mint tippelés, ami vagy bejön vagy nem.

az, hogy a Barca "csak" hetedik, nyilván azt jelenti, hogy csóróbb, mint az újpest...
egyébként ha már gyanús pénzmozgás és adóhatóság, akkor azt vizsgálnám, hogy abra papa mennyit csúsztatott az illetékesek zsebébe, hogy télen még igazolhassanak...

ennek max akkor lenne értelme, ha a dinamo london tele lenne fiatalokkal...
egyébként a Barcánál olyan edzõk értek el sikereket, mint Cruyff(88-96), Rijkaard(03-08), van Gaal(97-00)...

már megint össze-vissza beszélsz:

pyatov, srna, kucher, chyhrynskiy, rat, gai, ilsinho, willian, jadson, luiz adriano, fernandinho, khudzhamov, chyzhov és gladkiy mindkét meccsen a keret tagja volt. aztán ott vannak még azok, akik valamilyen okból kihagyták az egyik meccset, de a shakhtar játékosai: lewandowski, duljaj, ischenko, hübschmann. az pedig már csak hab a tortán, hogy a két kezdõben 9 játékos azonos, szóval buktad ezt is.

hol állítottam én azt, hogy "egyszer véletlenül elsült a lába"? azt írtam, hogy olyan helyzetbõl és így eltalált lövés elég ritka. egyébként az elég vicces, hogy idén lõtt 4 gólt és úgy állítod be, hogy minden meccsen gólt lõ...

ez még viccnek is rossz, olvasd csak el, amit a shakhtarral kapcsolatban írtam...
1/10
offtopic
ondok 2009 dec. 12. - 23:09:29 1/10
(514/4472)
Ja és ha már így a fejemre olvastad,hogy dacára hogy kicserélõdött a szatyor, mégsem gyõzte le a barcát,akkor arról mi a véleményed ,hogy Essien(Chelsea) Barca elleni góljáról azt írtad ,hogy egyszer véletlenül elsült a lába ?:) Azóta meg jóformán minden meccsen hasonló bõdületes gólokat lövöldöz.Akkor ki is interpretálja a tényeket amaga ízlése szerint? Még mindig jobb ,hogyha nekem valami nem jön be,akkor annak megvan a logikus magyarázata a peremfeltételek változása okán,míg te nagyon könnyen tettenérhetõ vagy ilyen pl Essienre vonatkozó teljesen hamis állításokkal.
1/10
offtopic
ondok 2009 dec. 12. - 22:44:02 1/10
(513/4472)
Te nem bírod felfogni,hogy ha nem a végéig nyilt lenne abajnokság ,hanem eleve lefutott ,akkor mi lenne benne a pláne ,hogy megmond a befutót?,semmi .A kunszt az pont így van benne ,hogy dacára a kiélezett helyzetnek egy igazi szakember látja azt a kis pluszt ,ami majd eldönti adolgot.

Hát talán fel kéne hívni az adóhatóság figyelmét ,hogy a csóró Barca meg mibõl szerzõdteti a legmagasabb árfolyamú játékosokat , mikor a Baeyrn sokkal gazdagabb nála? Mert akkor nyilván tele van fekete suskával.

Örülne a Barca ha annyi ideig tudna egy edzõ kudarc nélkül mûködni náluk mint Ancelotti a Milánnál.Hogy elkergették? Hm lehet ,hogy neki lett elege,mert nem akartak új tehetségeket hozni ,hanem az elfekvõbõl hoztak állandóan játékosokat (Beckham stb) a kérése ellenére.