offtopic
Mr.Niceguy 2011 jún. 23. - 23:07:08
(3672/4472)
jaja, állítólag Sneijder és Xabi Alonso is a listán van. a holland nem akar angliába költözni(nagyon jól teszi), a spanyol meg szvsz nem mostanában fogja otthagyni a realt.
offtopic
Mr.Niceguy 2011 jún. 23. - 23:05:26
(3671/4472)
a bl gyõzelemre és a bajnoki címre így is esélytelen volt a csapat, szóval baromi sokat segített a török, aki németnek álcázza magát és az argentin ropihuszár...
xzibit2010 2011 jún. 23. - 22:31:04
(3670/4472)
Igazak! :D
Ideje volt már nekik is igazolni! :D

A kp igen gyér manapság.
Védekezõ kp-s kell oda, de gyorsan.
Scholes "elment", kell oda egy "benga néger", aki söpröget! :D
xzibit2010 2011 jún. 23. - 22:29:10 Előzmény Mr.Niceguy
(3669/4472)
Az hogy Henry és Bex Amcsiba igazol az már nyílt titok volt.
Mindenki tudta.

Henry vagy Amcsi v kelet pénzkeresésre.
bex meg a neje miatt...
Ezt én is kitaláltam volna! :D

ÁCSI! :D
Míg a Real sokat KÖLTÖTT (múlt idõ), a Kaká-CR évben megvolt a 240 milla vagy mennyi...
De tavaly pl aprópénzért jött az Özil-Di Maria páros, akikkel óriásit húztunk (mármint a Real).
Özil: 60 meccsen 11 gól és 33 gólpassz____________Di Maria meg 59 meccsen 11 gól és 27 gólpassz
(ez a bajnoki, Bl, kupa és válogatott meccsek), de a válogatottban alig volt valami nekik...

Ellenben a Barkánál a legfõbb probléma a JÁTÉKOSOK FIZETÉSE!!
Ezért is nem engedhetik meg maguknak az óriási költekezést.
Mert míg a Real vesz egy CR-t 90 milláért, de annak a reklámértékének a fele a Real-t illeti.
A nagyobbakkal mindig ilyen szerzõdést kötnek, azaz a fizetését saját maga állja! :D
Így pedig pl a CR féle transzfer már tutira megtérült. Kaká bukta volt, de õ iszonyú sokat volt sérült is.

Amúgy meg a Barcának az egyik legnagyobb a tartozása a fociklubok közül.
S ha Platiniék télleg bevezetik a pénzes határokat, meg az adós kluboknak "bünti", akkor bajok lesznek.

Barca: -79 millió font veszteség (Fizetések: 219 milla / év)
Chelsea: -71 millió font veszteség (Fizetések: 172 milla / év)
M.City: -121 millió font veszteség (Fizetések: 133 milla / év)
Real M: +20 millió font "veszteség" (Fizetések: 184 milla / év)
(azaz a Real tavaly már nyereséges volt... Lehet kevesen hiszik, de így van/volt).
Milan -8,8 milla veszteség (fizu 157,7)
...........
ésígytovább! :P
offtopic
Mr.Niceguy 2011 jún. 22. - 20:00:55
(3668/4472)
állítólag most már menne, csak a Barca hülye lenne ennyi pénzt adni érte, amikor nincs rá igazán szükségük. majd meglátjuk mi lesz a vége.
amúgy én a Unitedben el tudnám képzelni és Manchester közelebb is van Londonhoz, mint Barcelona :P
offtopic
Mr.Niceguy 2011 jún. 22. - 18:34:47
(3667/4472)
ahogy azt is csak az újságok találták ki anno, hogy beckham az egyesült államokba igazol, ahogy henry is, stb, stb. nyilván lehet fake, ezt csak a két klub, a játékos menedzsere és a játékos tudja jelenleg.

na ácsi, az, hogy a Barca viszonylag alacsony összegbõl vásárolhat, az fõleg abból fakad, hogy nem akarnak feleslegesen kidobni egy csomó pénzt és ezzel növelni a klub adósságát, mint a reklám margit. nem mellesleg a csapat így is a legesélyesebb a bl gyõzelemre, kispadra meg minek vásároljanak. nyilván jó lenne, ha Fabregast meg tudnák szerezni, de ha csak jövõre sikerül, hát na bumm, nagy dolog. Sanchez meg lutri, akárcsak Neymar...
xzibit2010 2011 jún. 22. - 18:13:29 Előzmény Mr.Niceguy
(3666/4472)
érthetõ...

De nem jön Silva...
Ez csak egy újság kitalációja.

Fabregas-ra is alig van pénz - legalábbis már évek óta alkudoznak,
nemhogy még többen jöjjenek. Fõleg nem 30+ millás játékosok.
offtopic
Mr.Niceguy 2011 jún. 21. - 20:31:15
(3665/4472)
arról volt szó, hogy bevon(hat)ják a cserébe. pl ha Silva 30 millát ér, akkor lejön a 16 és még fizetnek érte 14-et. túl bonyolult?
xzibit2010 2011 jún. 21. - 20:08:01 Előzmény Moldávia bánata
(3664/4472)
Igen, lehetséges...

De egyelõre még T.Silva marad ott ahol van.
S ha a 24-8 lejön az elsõ részlet, ami még marad 16 milla. Annál sztem T.Silva többet ér.

Sanchez meg jött a padra csücsülni! :D
Cserének jó lesz! :D :D
offtopic
_Enzooka_ 2011 jún. 21. - 19:34:11 Előzmény Moldávia bánata
(3663/4472)
"egyik játékos sem zsarolhatja a klubot, még akkor sem, ha Barca nevelés, s történetesen világklasszis játékos." Ezt Rosell mondta.. Úgy érzem ideje megbarátkozni a gondolattal, h nem igazol vissza.
offtopic
Moldávia bánata 2011 jún. 21. - 16:23:06 Előzmény xzibit2010
(3662/4472)
Kevés a mani, ez tény,d e vajon milyen épelméjû érv szól az ellen, hogy ha mondjuk a Barca meg akarna valakit szerezni a Milantól, akkor annak árából elengedjék a Milan tartozását??? Sánchez hamarosan aláír, ez már szinte tény. Fabregasra kevés az esély, de még jövõre sem lesz késõ.
xzibit2010 2011 jún. 21. - 00:18:05 Előzmény _Enzooka_
(3661/4472)
Regisztráció idõpontja: 2006. aug. 30. 18:02

(Azaz már 5 éve jelen vagyok!) :D
nem dicsekvés, csak infómegosztás, ha már ennyire "érdekel"! :D :P
xzibit2010 2011 jún. 20. - 23:59:33 Előzmény _Enzooka_
(3660/4472)
mivel ti sosem foglalkoztok más csapatokkal, csak a sajátotokkal.
Mivel ti csak ócsárolni tudjátok a másik csapatát, ami nem a tietek. - általában.

Amúgy meg jóval ezelõtt is leírtam már, hogy Real fan vagyok ez biztos. Talán már a legelején is.
A Chelsea-Inter vonalat is mondtam már korábban sztem, ez is biztos.
Chelsea fan a Mou korszak óta vagyok, Inter meg Mourinho odamenetele miatt.
Azaz kb mourinho fan vagyok fõleg! :D De mielõtt még úgy gondolnád, a Real nem miatta van!
Õ csak hab a tortán! :P
offtopic
_Enzooka_ 2011 jún. 20. - 12:32:07
(3659/4472)
XD
offtopic
-csengõzoli-- 2011 jún. 20. - 12:13:04
(3658/4472)
Mire húzódott rá? :)
offtopic
_Enzooka_ 2011 jún. 20. - 11:58:44
(3657/4472)
és az hogy lehet, kedves barátom, h ~3 éve irkálsz ide, de a kedvenceid nevét most írtad le elõször? Ezzel szemben, a Barka, bárka, barsza elég sûrûn, mondhatni folyamatosan elõfordul. Ráhúzódott az agyadra ez az egész. Nem mindenki bírja ezt. Neked megártott.
xzibit2010 2011 jún. 20. - 11:38:52 Előzmény _Enzooka_
(3656/4472)
Te tiszta.... beteg vagy!

Egy FOCISZERETÕ ember miért ne foglalkozhatna BÁRMELYIK CSAPATTAL???

Én (is): A REAL a kedvenc csapatom, de kedvelem még az Intert és a Chelsea-t.
De ezen kívül még figyelemmel kísérek több csapatot is, mert teszik a játékuk.
Illetve van olyan játékos a kezdõjükben/keretükben, akinek a játéka tetszik.

Továbbá és olyan vagyok pl, hogy szeretek sok mindenrõl tudni, így pl figyelemmel kísérem
az osztrák, belga, holland, portugál, francia, angol, német, spanyol, magyar... minden valamire
való bajnokságot. Mert ha pl olyan emberrel találkozok, akiknek ott van kedvencük, akkor is tudjak
velük értelmesen beszélni az adott ország bajnokságáról.
xzibit2010 2011 jún. 20. - 11:35:30 Előzmény Moldávia bánata
(3655/4472)
Ibra már a Milan tulajdona! Ez már kész tény! Megvették! 3 éven át fizetik a 24 millát (3*8 részletekben).

A Milan-t most kezdik el olyan magasságokba emelni újra, hogy mindenre esélyük legyen. Véleményem szerint a következõ idényben is simán nyerik majd meg a bajnokságot, hiszen az Inter szét van esve, a Roma nem az igazi, még Enrique sem segíthet rajtuk, h bajnokságért menjenek, a Juve zsákbamacska, majd kiderül. Ígyhát KIZÁRTNAK tartom, hogy onnan bármelyik húzóember eligazoljon! Végre meg tudtak szabadulni a koloncoktól, hiszen egy nyár alatt nem lehetett kitenni az összes öreget. Így megcsinálták két év alatt, és a használhatóbbak még maradtak (Inzaghi és Seedorf), a selejt meg elment már máshova vagy utazásra készen állnak.

A Santos 45 millát akar, amit szerintem senki nem fog kifizetni nekik egy 19 éves (giga)tehetségért! A Chelsea jogosan szállt ki, õk már vettek egy brazil tehetséget, Lucas Piazon-t. Bár nem tudom mennyire jó ötlet egy-egy "ropi testalkatú" brazil gyereket Angliába vinni.

A.Sanchez: A Barszának nincsen elég pénzben igazolásokra. Ebbõl MAX egy valaki jöhet a "sztárok" közül. A többi max jövõre. Tehát vagy Sanchez v Fabregas. Tökmind1 melyik megy, akkor is egybõl a padon találják magukat. S mivel elõzõ klubjukban alapkezdõk voltak, húzóemberek..... De persze igazad van/lehet, hogy megküzdenek a kezdõbe való kerülésért, de ha jól belegondolsz, akkor onnan te kit vennél ki? Mert az egy jelenleg jól mûködõ gépezet....
offtopic
Mr.Niceguy 2011 jún. 19. - 20:57:38
(3654/4472)
ja igen, ugyanarról beszélünk, csak én már a jövõbe tekintettem, ugyanis a Liverpool 90-ben nyert utoljára bajnokságot, ami a 18. címük volt, a United idei gyõzelme pedig a United történetének 19. bajnoki címe, így jelenleg a United vezet 19-18 arányban. szóval a Liverpool lett az "üldözõ" és a United az "üldözött".
offtopic
_Enzooka_ 2011 jún. 19. - 20:30:40
(3653/4472)
azt hiszem, eljött az, ami még nem volt. vagyis h nem értelek. bajnokságra gondoltam, addig oké, de arra céloztam, h a 'pool sokkal hamarabb elérte a 18at, míg a MU SAF óta zsebeli be és érte utol/hagyta le a Liverpoolt. vagy másról beszélsz, és félreértjük egymást?